90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Amúgy köszi, ütõs muzsika!!!
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
Az enyémet csak 9-en töltötték le ( nem tudják mit mulasztanak)<#mf1>#mf1>
Én nem töltöttem le szóval nekem ne mutogasd a segged.<#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Naughty_By_Nature_--_Everythings_Gonna_Be_Alright
Naughty_By_Nature_-_Hip_Hop_Hooray
Naughty_By_Nature_-_O.P.P
320kbps
és egy eurodance,ilyen névvel töltöttem le egy eurodance-el teli oldalról régebben
szerintetek ez volt a formáció neve???<#eplus2>#eplus2>
Unknown_-_Take_Me_To_The_Climax
<#integet2>#integet2>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
0. Oldalt megnyitod
1. Középen az "1. Upgrade to FileFactory Premium" alatt lévõ 2. pontnál lévõ linkre kattints!
"
Try FileFactory's Basic service
+ Download speeds may be limited or throttled
+ Download slots are not always available
+ Limited to only one download at a time
+ No support for download accelerators or Turbo
» Download with FileFactory Basic" <---- ERRE
2. Megjelenik egy új oldal
3. Mint régen a RapidShare esetében, a képen lévõ kódot írd be és megjelenik a zöld gomb.
4. Katt rá és kész.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
Republic...Boldogság.hu
Bitráta: 320 kbit/s
Kivételek: 02 (256), 03 (224), 06 (224), 10 (256), 11 (256)
Méret: 91 MB
Állomány: RAR, jelszó nélkül
Tárhely: Filefactory
Feltöltõ: .:i2k:.008
Azért ilyen, mert én is úgy vadásztam össze a netrõl.
[url=http://www.filefactory.com/file/df0b71/n/Boldogs_g_hu_upload_by_i2k_rar">Republic...Boldogság.hu
Bitráta: 320 kbit/s
Kivételek: 02 (256), 03 (224), 06 (224), 10 (256), 11 (256)
Méret: 91 MB
Állomány: RAR, jelszó nélkül
Tárhely: Filefactory
Feltöltõ: .:i2k:.008
Azért ilyen, mert én is úgy vadásztam össze a netrõl.
köll?
Play it loud!!
Ace Of Base - All That She Wants (Maxi CD) 1992 320k
Ace Of Base - The Sign (Maxi CD) 1993 320k
Ace Of Base - Don't Turn Around (Remixes) (Maxi CD) 1994 320k
Ahogy igértem.
Common Sense - Live it up ( Logic Euro Mix ) 4:36 320-as 10,5 MB
Common Selse - Live it up ( Logic Radio ) 3:31 320_as 8,06 MB
Mr.John - Get in on ( Club Mix ) 5:54 320_as 13.5 MB
Download<#wave>#wave>
DJ SCREAM - IT'S ALL MY YOUR HANDS
NEW SYSTEM - LET YOU DANCE
DJ SPACE'C - JUMP '97
256 kbps
Eurodance Forever
Hoztam két nagyon ritka verziót eme remek dalból! Igaz 1988 az év amit írunk,de szerintem itt is megállja a helyét! (A 80as évek topikjába is felteszem azért... <#vigyor0>#vigyor0> )
A dal kedvelõinek ínyencség lesz!<#bee1>#bee1><#kacsint>#kacsint>
Michael Jackson - Smooth Criminal (1988)
-Michael Jackson - Smooth Criminal (''Annie'' Mix) (VBR)
-Michael Jackson - Smooth Criminal (Dance Mix - Dub Version) (VBR)
Remélem,hogy ezen változatokkal pár embernek a kedvében sikerült járnom... <#kacsint>#kacsint>
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Erre még Én is buliztam anno.Igaz eléggé iluminált állapotban!<#pias>#pias>
A haverom nyaggat vele.Megígértem neki,hogy megszerzem,de még nem találtam sehol.
THANX
<#worship>#worship>
Ebben nem tud segíteni senki?
Sótájm - Kondom-dom.
goota get out of here, to stay alive bla bla bla
Ennyit tdok róla.Ha valakinek van valami fogalma róla hgoy mirõl beszélek, lécci írjon.
Köszi elõre is.
Nem tudom honnan szedtem össze, ezt az extra full minõséget 😊 majd kerítek jobbat mert jó music!
Eurodance Forever
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/152117897/BONEY_M-The_Calendar_Song__January_February_March_Edit_.mp3
Eurodance Forever
januaray,february,march april,may,june july és közbe: everythings gonna be allright 2szer
hááát nem tudom hogy menniyire érthetõ így, de lehet hogy ez is boney M
nagyon megköszönném
Eurodance Forever
Eurodance Forever
Ha holnap de-ig nem tölti fel senki....
Most mennem kell melózni.<#sir>#sir>
Common Sense - Live It Up
Mr John--get in on
(radio mix)vagy (extended)még jobb lenne
<#integet2>#integet2>
A link él de nekem most nincs kapacitásom leszedni.
A negyedik lemezen van a kereset zenéd.( After party 1996 )
ezeket keresem
Captain Hollywood Project--tell me that im dreaming
In touch--message to you
Sabrina--angel boy
Free system--angel
ha valakinek meglenne valamelyik,feltöltené?
<#szomoru2>#szomoru2>