90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én az 1984-es Lune De Miel féle verziót ismertem ebből ,de ez most még jobb mint az.
De jó zenék kerülnek elő. Jani most ezzel is megleptél.<#worship>
Copernico
Chica Bahia - Paradise Mi Amor

zalrobto
YBZ- Now That I Found You

<#szeret>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
K.L.J. - Saddam Hussein

<#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
X Stress - I've Got The Feeling

<#szeret>

zalrobto
Gina Dee - limelight
1997- ből Freestyle

<#eljen>

zalrobto
Szeretjük <#eljen><#eljen>

zalrobto
Combination feat. June - I Love You

imádom <#szeret><#vigyor2> !!!!!!

Aki szereti a New Italo muzsikát mindenkinek itt a helye new Italo forum!! Premier !!!!! Forza Italia jehhh
Bocs remélem megbocsizol.

<#nevetes1> aztán csak finoman<#vigyor2>
És még mindig italo

<#gun>
jó éjt !
zalrobto
<#ejnye1><#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.10.24. 19:29:18

Ja és tudom kicsit idösödünk de a hangerö ne maradjon el!!!!!!!!<#eplus2>
Igen az egyik legnagyobb kedvencem, az eddigi hozzászólások alapján úgy vélem nem
veted meg az italot ime itt még egy nagyágyú gondolom megvan mindenféle verzióban!

zalrobto remélem nem nézi az évjáratot <#ejnye1>
Szia!

Ment privát tőlem, neked!
Kösziiii! Tom Hooker még nem volt meg, vittem is!<#eljen>
reynaud
Ahaaa ,jó!

Folytatva a cím sormintát...

The Real McCoy - Run Away

E verzióban méginkább:
M.C.Sar & The Real McCoy - Run Away (Club Attack Mix)

ItaloDisco4Ever !

zalrobto
Én is szeretem őket <#nyes>
Tenax Feat. F.B. Machine - You've Got To Fight (Original Mix) WAV
Tom Hooker - Run Away (Extended Mix) FLAC
na meg ez is a kedvencem <#szeret>
Tommy B. Waters - Love (Without You) (Italo Disco Remix) FLAC

<#eljen>
LETÖLTÉS
<#vigyor2><#smile>

Jó!<#eljen>
Kicsit kutakodtam az Italo nótáim közt és ezt találtam. Nagy kedvencem ez nekem!<#finom>
Tenax feat. F.B. Machine - You've Got To Fight
Tényleg jó ez a zene szinte csukot szemmel is kitaláltam volna,hogy italo vonalon követék el
eszembe jutott róla egy nagyágyú még a cim is stimmel

<#eljen>
DFresh
Nagyon jól szól a zenéd, le a kalappal. <#worship>
Ritkán tetszik egy zene ennyire, de ez nagyon jó! <#eljen>
Copernico
Mad Angels - Down Dedown

reynaud
The All Beats ‎– Runaway = favorit 90s !

Megjegyezném a linkelt videó balek,kontár munka,a " dance mix " eredeti játékideje : 05.52 min. !
Így élvezhetetlen .

The All Beats ‎– Runaway (extended verzió) , itt a dal lejátszási sebessége stimmel !

ItaloDisco4Ever !

zalrobto
Egy remek zene .

Legend - Hold My Body

tgolyo
Szia!
Köszi szépen!<#integet2>

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

zalrobto
Egy remek 90s stilusú szám 2012 ből <#nyes>
Narcotic Trust - I Like It (D-Base Remix)

és egy 94 es zene Olaszból <#vigyor2>
The Beat All's - Runaway (Dance Mix)

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.10.21. 19:32:55

zalrobto
Szia !
jó látni hogy te mint régi motoros benéztél ide is <#wave> egy kicsit <#smile>
A házigazda most engedélyezi ezt a nem 90s zenét <#vigyor><#vigyor>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.10.21. 19:22:36

tgolyo
Szia! jééééé nem is emléxem erre a képre. de a bulira annál inkább + a 90s lemezeidre. ez igaz, hogy nem 90s de remélem azért nem törli a házigazda:

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

zalrobto
OKÉ Köszi az infót<#eljen><#smile>

Robi ! A fehér kalapban Tgolyó, ő személyes ismerősöm. mellette akkor csak D.Fresh lehet.
zalrobto

Camelot - Rhythm Of Love
nagy kedvenc <#szeret>

zalrobto
Szia
jó buli lehetett<#eljen> végre látlak Ádám csak bocs de hirtelen nem tudom melyik lehetsz ? <#nyes>

DFresh
Pár hete voltam egy jó kis italo partyn, és volt szerencsém személyesen is megismerni pár jó arcot az sg-ről is.
A fotón T-Golyó és jómagam látható.
Ezúton is üdvözöllek <#integet2>

zalrobto
szivesen <#smile>

zalrobto
C-Block - Summertime

egy kis nyári érzés <#nyes>

amaximus
a Cé blokkal nem voltál egyedül. <#vigyor0><#eljen>

Snap, pedig ha szerencséd van jobb hangú csajt hoznak mint Szentpétervárra, és akkor jobb lesz az összkép, bár TiBi azóta öregedett még min. 5 évet <#vigyor>, reméljük az itthoni koncertre pluszban már nem hízott még rá. <#nevetes1>
amaximus
ez a freestyle sem volt itt jónéhány éve

Lisette Melendez - Together Forever

amaximus
na végre, ez még talán egyszer sem volt itt, (max a szomszédban) <#nevetes1> 87-92-es korszakra jellemző tipikus és egyben jó kis freestyle

George Lamond - Bad of the Heart

De szerettem a zenéjüket!
Novemberben egy kis nosztalgia, egy kis emlékezés, milyen is volt a fiatalságunk, a gyermekkorunk!
2015.11.14. Hungexpo
Jegyek bekészítve!
Remélem így fogják itt is előadni!
Egy egész jó nóta.
zalrobto
Annak örülök <#nyes>

Joyce - The Sun
ezt most találtam egész jó <#eljen>

amaximus
ez az utolsó néhány felhozatal jólesett! <#eljen>
amaximus
ha lehet hinni a keresőnek, szinte napra pontosan 9 éve volt itt ennek eredetije vagy utolsó remixe, de mivel jó dance zene, ezért szerintem simán befér ide is, a csajok jók voltak, és ez a remix is jó lett.

Mflex Sounds feat. Fresh - Én is imádlak (energy reloaded)

zalrobto
Ezt is régen hallottam <#finom><#szeret>
DJ Filo feat. Lee B. - Feel Your Soul

<#smile><#smile>

zalrobto

Double Divine - Your Loving
Alpha Base - Heaven Help My Heart (Radio Mix)

Kedvenceim <#nyes>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.10.17. 20:52:49

zalrobto
Lumy - Touch Me Baby

Tit 4 Tat Feat. Cherry Swing - That's A Miracle

ezek sem rosszak <#nyes>

Üdv!
Keresem a FREEE magazin első 15 számát. Valamint DEE ZONE TRAXX, Hungarian House eredeti cd-ket. Továbbá régi magyar dj-k eredeti cd-it (Dj Junior, Dj Budai, Sterby, Jutasi, Dan von Schultz ....)
Esetleg lenne valakinek, írjon?
Elérhetőségem: [email protected]
Köszönöm
Üdv
DFresh

Ez sem hétköznapi zene