90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cupido - Historias De Amor (violentia mix)
Johnny Kelvin - Satisfaction Guaranteed
aztán itt
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Igazad van barátom,nagyon köszönöm a segítséget!
S akkor itt meg is ragadnám a lehetõséget! Keresném ezt a verziót ebbõl a dalból: Evolver - Evolver (Wavestate Vocal Mix) vagy akár az egész Evolver maxit! lehetõleg jó minõségben!
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
A zene: Evolver-Evolver
Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Kaposi kolléga által feltett Double You dal 2008.as változatán "felbuzdulva" ami szerintem is egész jól sikeredett,itt egy másik dal a "tuc-tuc" zenék közül! Ez is egész jó lett szerintem,de a véleményeitekre azért kíváncsi vagyok! <#nyes>#nyes>
Maniacs Feat. Michael Sembello - Maniac (Rip 'n' Fill Mix) (2008) VBR 6:30
Szép álmokat mindenkinek!
Üdv.Csaby
Segítségeteket szeretném kérni egy zenével kapcsolatban! Kellene ennek a ZENÉNEK a címe és elõadója! Anno még asszem Sterbinszky is "játszotta"...
Mindenkinek nagyon köszi a segítséget!
Üdv.Csaby
Jimmy Cliff - Breakout Remix '96
Eric a viking - DJ Bubo
Million - Money
Amen! UK - People Of Love
Veona - Party Nation
Niki Pop - Ma Che Storia E
The Winners - Ole,Ole,Ole,Ole
Will Boys Club - In The Navy
"Kadétok és Kollégisták" filmzenéje
PHARAO - ONCE UPON A TIME
PARALYZER - BIP BIP BOP (EXTENDED VERSION)
CHARLY LOWNOISE & MENTAL THEO - NEXT 2 ME
256 kbps
D.J. ROSS - Floating In Love
GRENADA - My First Love
MEIS - Hot Tango
192 kbps
DJ Yanny - Redemption (Club Mix 2008)
740 Boyz & Greg Di Mano - Shimmy_Shake (Short Club Edit)
2 Fabiola - Blow Me Away - We Love The 90s CDS 2008
Deejay Delight - I Promised Myself (Dj Gollum Radio Edit)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
back 2 the beat come on, back 2 the, back 2 the, back 2 the sound
valaki ötlet hogy mi lehet ez?
Nem gyõzöm magyarázni nekik,hogy mi a különbség közöttük!
Pedig még csak nem is hasonlít a hangjuk szerintem!!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ezt a számot mindenkinek kötelezõvé tenném, amúgy. A "(Trime'n DELgado Club Mix) (5:56)"-ot ajánlom.
Mario De Bellis - I like it címû számot keresem 1999-bõl,ha megvan valakinek dobjon egy linket!Köszi.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Eurodance Forever
én raktam fel
#13117 itt<#nyes>#nyes>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Haddaway. Gratula<#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
Eurodance Forever
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Euro Dacer Feat. Mc Sar - Let The Music Play<#vigyor2>#vigyor2>
Eurodance Forever
van két számom aminek a cime egyezik
az elõadó viszont más
pl:
Orange_Blue_-_If_You_Wanna_Be_My_Only
Le Click Feat.Kayo-If You Wanna Be My Only
az ének ugyanaz , a zene egy kicsit más
<#wave>#wave>
Köszönöm hogy letesztelted az ominózus New System-et.
Igen,legalább nem torzít.Nekem ez már így megfelel.
Ha már Double You.
Tavaly is feldolgozták a Dancing with an angel címü számukat.
Szerintem ebben az elkorcsosult tuck-tuck világban ez még elég jól sikerült.
Double You - Dancing With An Angel 2008 ( Pierres 2008 Rework )
igen ez a Dancing with an angel <#vigyor2>#vigyor2>
nagyon jól megcsinálták <#nyes>#nyes>,ahogy a többi számot is
amit eddig hallottam<#integet2>#integet2>
és így születnek a legendák....<#vigyor>#vigyor> ez nagyon jó szám, de az az érzésem, hogy ez nem Euro Dacer és nem is a fenti a címe!
rohadt ismerõs,de perpill nem ugrik be.
a sok feldolgozáson felül van itt egy KLC feat. Michelle nevû formáció is,aki szintén eléggé tûrhetõen,kicsit progresszív dance stílusban is feldolgozgatta a témát
Történt 1992-ben, hogy a Limited Edition formáció feldolgozta a "Sleeping Satellite" címû Tasmin Archer slágert, ami elég népszerû volt szerte Európában. A dal feléneklésére pedig egy olyan fiatalembert kértek fel, aki rá egy évre már elsõ szólólemezével ért el sikereket az eurodance mûfajban.
Ki énekel?
Tudom, hogy a fórumozók zöme az eurodance-t szereti. Nekem is az egyik meghatározó zenei élményem volt a 90-es években ez a stílus.
Most azonban szeretnék mutatni Nektek egy picit mást.
A 90-es évek elejétõl mûködik (mûködött?) Angliában egy formáció, amely instrumentális elektronikus zenét játszott. Fõleg a 90-es évek közepén születtek a legdallamcentrikusabb mûveik. Az Angyal címû filmnek (The Saint) a címadó dala volt talán a legnagyobb sikerük.
Most mégis egy másik izgalmas, de melodikus dalukat ajánlanám Nektek.
Különleges hangulata és dallamvilága miatt kedvelem leginkább:
Orbital - The Box (radio edit) 320 kb/s
1.The Way To Set Me Free (Radio Mix) (3:37)
Rytmica_-_The_Way_To_Set_Me_Free
és még két euro dacer számot
Euro_Dacer_-_Lever_And_Me__Dyer_Present_Wow_Mix
Euro_Dacer_-_Power_Of_Love__Euro_Dacer_Rap_Mix
nem saját
köszönet a feltöltõnek<#vigyor2>#vigyor2>
Total Touch - Somebody Else's Lover (Orchestral Version) 320 kbps
Ugyan csak 128-as, de ez elég ritka darab:
I Believe I Can Fly (Evolution), eredetileg R. Kelly
Rytmica - The Way To Set Me Free (CDM 1995)
1.The Way To Set Me Free (Radio Mix) (3:37)
2.The Way To Set Me Free (Extended Mix) (6:28)
3.The Way To Set Me Free (Deep Organ Mix) (6:05)
4.The Way To Set Me Free (Sing Yourself Mix) (3:37)<#integet2>#integet2>
Azt hittem van új a Nap alatt a 2000-es években...
Tévedtem<#rinya>#rinya>
Beggin' (Madcon eredetije Frankie Vallie)
Off vége.
<#integet2>#integet2>
sajnos nem volt hozzá szerencsém. sokmindenhez nem kell semmilyen technológia, csak jó hallás, egy jobb audiorendszer vagy használhatóbb füles meg néhány referencia zene és egy "kijelzõ". <#vigyor>#vigyor>
mondjuk, ha botfülünek vallod magad,akkor az elõzõ mondat egyik eleme sem lényeges szempont a zenehallgatásodban és minden akkord csak a boldogságodat növelheti! azt kell mondjam, hogy így Te egy szerencsés csaj vagy! <#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave>
szóval valszeg félreértettél, nem azt írtam, hogy nem lehet belõle 320 vagy akármi, csak azt, hogy a "radio" és "extended" verziók alapból rosszul vannak keverve,mert a hangszerelés egy ismétlõdõ része iszonyatosan torzít.
a te euro mix verziód szerencsére nem hordoz semmilyen ilyen jegyet, normálisan szól,mondjuk nincs is benne az a rész,ami az említettekben.
pl. az általam feltett 192-es változatokban több a "hang" (~17KHz),mint a te verziódban (melyben jellemzõen ~16KHz a felsõ határ, foltokban egy magasabb sáv is néha elõkerül), ez akár egyértelmûen azt is jelenti, hogy tuti nem 320,hanem inkább 128-160-as volt, de ez ennyibõl még nem olyan egyszerû, mint azt sokan hihetnénk, ugyanis míg a látszólag jobbik (a 192-es) Lame 3.95 kódolóval készült, addig a tied Fraunhofer-ral (nem kell tudni, hogy ki-kivel van<#nyes>#nyes> ),amire viszont jellemzõ tulajdonság, hogy magasabb bitrátán is sokat eldob (sajnos) a magas hangokból (bár ennyit azért nem, és ettõl lesz jól közelítõ a konklúzió), szóval lehetne még elemezgetni, hisz az euro mix eredeti CD vagy bakelit forrását sem ismerjük, de ha adsz a véleménymre,akkor csak annyit tudok mondani, hogy ez a minta nem tipikusan hozza az elvárt 320-as minõséget, azaz vélhetõen nem eredeti 320-as, mondjuk úgy, olyan,mint egy gyengébb 192-es. viszont nem torzít!<#vigyor>#vigyor>
http://www.4shared.com/file/81243723/20e51fec/AC_online.html
http://www.4shared.com/file/81917464/f5ee19f6/AC_online.html
Acapella 06-08.
amivel ellenõrizni tudnám a zenék minõségét, sõt botfülem van.
Ha megtalálod 320-ban a zenét szívesen várom! <#worship>#worship>
Eurodance Forever
Felettébb el lennék keseredve ha így lenne.
Ugyanis nekem van egy Musicmaniacs Eurodance kollekcióm ami elvileg mind 320-as.
És megtalálható rajta ez a szám is.
Mivel tudom hogy neked van olyan progid amivel vizslatod az "állfelkonvertálásokat", ezért megkérlek hogy vedd szemügyre ezt a versiót is.
New System - This Is The Night ( Euro Mix ) 5:16 320-as 12.0 MB <#nemtudom>#nemtudom>