90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A jelszóval valami nem ok!!!!

Eurodance Forever

Szija! <#wave>

Köszi szépen, az elsõ album is érdekelne! <#wink>

Eurodance Forever

Sziasztok!
Keresem:Lorenza-and the beat goes on
Kim Wilde-shame
4Ever2gether-summer summer sun of'96
T'N'T-there is a time
Mariah-love me or leave me'95
Koszi
okiland
Szia Tacsko555! <#integet2>

Rég láttalak errefelé!
Merre jártál?

Viszont ha jössz, hozol valamit!
Kööszi. <#worship>

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

TACSKO555
TACSKO555
Sziasztok!

A technotronic-tól keresem a Body to body címû számot 1991-bõl.
Köszi a feltöltõnek!
zalrobto
csak azt nem értem ,hogy az ilyen fasza zenéket miért ilyen rövid extended verzióval készitik<#fejvakaras>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
van egy szám ,ennek keresném a maxiját Kings_Krew_feat_Boom_-_Harmony__Extended_Mixha van ,sehol sem találom<#nemtudom>
ha valaki tudna segiteni?<#help>
nagyon nagy zene,ha valakinek nincsen meg és szereti az eurodancet annak nagyon ajánlom

<#integet2>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Nem bizony!Észre sem vettem a feliratot!Tejelni kell ha le akarsz tölteni valamit!
Viszont RAPID-os linkre kerestem rá.Így keveredtem az oldalra.
]Ez volt az!
Mûködõ RAPID-os linkekkel.
Mot megint próbálkoztam.
!Ez az!
Szintén mûködõ RAPID-os linkekkel.

Érdekes!

Van rajta egy komplett Ricky Mash album.Ezért fizetni kell!<#szomoru1>
zalrobto
én találkoztam és találtam<#ravasz1>
Freestyle_Project_-_Get_Up_And_Party
vagy itttalálsz még többet
<#nyes>

Szia,Timi!

4F-Club - Vicc Az Egész

A jelszó : www.warezlinks.eu
Halihó! <#integet2>

4F Club albumait keresem! Köszi!

Eurodance Forever

zalrobto
szivesen <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Köszönöm 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

köszöntem a Dolce Vita-t😊<#wave><#integet2>
kaposi1
Alig várom.
Én biztos vevõ leszek rá.
És ezt nem csak udvariaságból mondom, de tényleg nagyon tetszenek az alkotásaid.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Köszönöm 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az egészet meg fogom osztani a zenerajongókkal. Kitalálok valami hangzatos nevet, és annak égisze alatt.
A Trance mixeimre, és kedvenceimre ez a név van kitalálva:
M.y F.avorite N.on-V.ocal T.rance Part xx
Az elsõ lemezt is összeállítottam, borítóval együtt. A sorozatot így fogom nevezni: M.F.N.V.T.rance Part xx.

A Remixeimnek még találtam ki nevet, de a kezdõ rész is összeállt a gépemen.
A megosztást pedig egy külön erre regisztrált, publikus 4Shared könyvtárral tervezem, ahová lassan fel tudok tölteni mindent.

kaposi1
Sub Bass Monster...4 Ütem (i2k 008 Priority Mashed Remix) 5:33
Most hallgatom.
Óriási vagy.<#mf1>
Fogadd nagy nagy elismerésem.<#eljen><#eljen><#eljen>

kaposi1
Na. Most meg megjelent a kép.<#taps>
Figyu.
A betöltött Winamp-od listájából

Decadance
Britney Spears
F.R David
Gazebo
József Attila
New Baccara
Snap
Verziókra nagyon kiváncsi lennék.
Ha megoldható nagyon szivesen meghallgatnám.
Sandra-t csak azért nem kérem mert azt már megosztottad.<#worship>
Azóta is nagy kedvencem az a verzió.<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Most látom - lassú net - hogy megjelenik az...
Ezért, bocsánat mindenkitõl a kép-duplikálás miatt!

IMYke2.0.0.0
Ugyanaz, mert sajnos, a lejjebb letölthetõ verzióban, azaz eredeti alapanyagban is volt sercegés, és ráadásul a pluginek közül valamelyik is okozott valamit a masterelés során.
De a sorozat terjesztésekor a wav-ekbõl majd elkészítek egy jobb anyagot.

IMYke2.0.0.0
Nem jelenik meg?
Ez: http://kep.ivpicture.hu/78393.N.jpg

Az 5. Remix DVD-m tartalma.

kaposi1
Kérdésem lenne.

Amit itt prezentáltál már egyszer, az ugyan az mint amit most feltettél, csak 320-ban?
Mert sajna az a komoly sercegés ebben is benne van.<#shakehead>

kaposi1
"Hát, ha arra a bulémiás, szilikon mûnõre gondolsz..."

"Szigorúan magánvélemény. ®.:i2k:.009"<#nevetes1>
Jóój az!<#mf1>

Mi lett volna az a kép?<#fejvakaras>

IMYke2.0.0.0
Kép, helyesen:

IMYke2.0.0.0
Hát, ha arra a bulémiás, szilikon mûnõre gondolsz... <#szomoru1>

kaposi1
Freestyle Project nevü formációval?
Így helyes.

kaposi1
Sziasztok!
Azt nem tudom hogy miért nem találkoztam itt még a Freestyle Project ?<#fejvakaras>
Nagyon állat videóik vannak.
Nézzétek meg a Remix videóban azt a szõkét!!
ÁÁÁÁÁÁ kész vagyok tõle.<#szeret><#rinya>

IMYke2.0.0.0
Nos, Instrumental és Dub, valamint "keverhetõ" verziók híján nem tudtam volna pl. ezt, az 5. Remix DVD-met elkészíteni...

A képen azért látni eredeti verziókat is, mert tervezem egy "sorozat" készítését, mint amit az "UltraSound", és a "Remixed Classix" mûvel... Valamint a listán látható egy Dance és két Trance Mix is...

Példák (készültek: Sony ACID + Sony SoundForge + Wavelab + millió plugin és sok ötletelés, próbálkozás):

Ice MC...Happy Weekend (i2k 008 Mashed Up Remix) 6:34 - 320 kbit/s, 15,4 MB
Az alapja: Julia...All I Want (Instrumental mix) 5:42 - VBR, 8,1 MB

Sub Bass Monster...4 Ütem (i2k 008 Priority Mashed Remix) 5:33 - 320 kbit/s, 13 MB
Az alapja: Priority...Time To Unite (Instrumental Club mix) 5:22 - 192 kbit/s, 7,6 MB

Sub Bass Monster...4 Ütem (i2k 009 Blue System Mashed Remix) 4:20 - 320 kbit/s, 10,1 MB
Az alapja: Blue System...My Bed Is Too Big (Instrumental mix)

zalrobto
itt van a maxija a feltöltésem mellet találod
ha nem vetted volna észreSupertrip__-_Dolce_Vita__CDM
leszedtem jó verziók
most vettem észre én is<#mf1>

zalrobto
szia!
Supertrip_-_Dolce_vita__impact_mix
nekem ez van meg<#integet2>

Hello Mindenkinek!

Én az 1991-es World Music Awards díjátadón résztvevõ Technotronic zenekartól keresem azt a számot, amivel akkor ott felléptek. Én ezt a számot azóta nem találom. A hölgy a fellépésen lakk világoskék kabátot, fekete lakk felsõt, citromsárga lakk rövidnadrágot viselt, fekete csizmával. Nagyon jó pörgös zene volt, nekem az kellene, ha lehet abban a változatban, ahogy ott volt. Remélem valakinek megvan, vagy látta ezt a fantasztikus díjátadót, és emlékszik erre a számra. Nagyon nagy köszönettel elõre is a feltöltõnek!
sziasztok!

régóta keresném az alábbi zenét, ha jól tudom akkor 97-98 környékén nyomták a clubbokban.az elõadó neve nem biztos,de a szám címe tuti fix

Supertrip - Dolce Vita

Ha esetleg valakinek meglenne,neadjisten extended verzióban azt nagyon megköszönném😊
okiland
<#worship><#worship><#worship><#worship>

okiland
Most hallottam:

Genova - Classics
Genova - B.O.L. Techno

Mekkora zenék!!! <#eljen><#eljen>

IMYke2.0.0.0
Akkor hozom, otthonról 😊

okiland
Torrent?? UGYE NEEEEM!!!??? <#violent><#gun><#email>

IMYke2.0.0.0
Ebben benne van a komplett maxi: mûködõ torrent (10 GB!)

IMYke2.0.0.0
Julia...All I Want (Radio mix)
Instrumental-t holnap behozom.

IMYke2.0.0.0

okiland
U.I.:

Mivel Dj. Bobo is a "szívesen hallgatott" kategóriába tartozik nálam, ezért lehet, hogy a lenti "kis" listában is lenne ilyen.
De azért nem hallgatnám mindet végig, ha nem muszály!! <#wink>

IMYke2.0.0.0
Julia: All I Want (Instrumental mix)
1000x jobb, mint az eredeti!

okiland
Igazán elfogadható indokot nem tudok arra mondani, hogy ez miért alakult bennem így ki. Lehet, hogy anno összefutottam olyan instrumentál verziókkal amik ezt az idegszálat kifodrozták bennem, és ez okozza. Nem tudom!
Biztos igazad van, és ezt nem is vonom kétségbe. Ezeknek a zenéknek is megvannak a maguk varázsa. Lehet, hogy nem kellene mást tennem, mint egy ilyen általad és mások által javasolt számokból összeállítsak egy cd-re valót, és ezt nyugodt körülmények között, "áhitattal" meghallgassam.
Természetesen nem kevesebb a szememben senki (sõt ellenkezõleg) ha más stílust is szeret illetve hallgat, mint Én.

Ha javasolnátok pár ilye "ütõs" zenét, szívesen belevetem magam!!

IMYke2.0.0.0
Azoknak, akik esetleg nem szeretnék az instrumental változatokat:
Bizony, elõfordul - sajnos egyre többször -, hogy a vokál/rap/ének nélküli változat sokkal ütõsebb, jobb, mint az eredeti.
Szeretem még az ún. Dub mix-eket is.
Madonna Dub mixei Junior Vasquez és társaitól pl. überek.

okiland
Szia! <#integet2>

Nem mertem Úgy kezdeni, hogy IMYké-nek, mert:

1., Nem csak neked szántam, hanem bárkinek aki ezt a stílust szereti (Én nem, de ez legyen az én bajom) <#nevetes1><#nevetes2>
2., Tényleg nem voltam benne biztos!!

IMYke2.0.0.0
Akkor már ketten írhatjuk át az aláírásunkat "linktolvajra" 😊))
Köszönöm ezt a brutális töltenivalót! Éljen a music warez! 😊