90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eurodance Forever
A P.S.Boysot viszont eltaláltam.<#eljen>#eljen>
Eurodance Forever
Eurodance Forever
Nehogy kifelejtsük.
Elég közkedvelt volt.<#finom>#finom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Eurodance Forever
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
C-Block - Summertime
C-Block - Time Is Tickin' Away
sajna nekem se ugrik be ki lehet az elõadó
Gondolom vagyunk itt páran akinek muszály volt oroszul tanulni! <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Az elsõnek már a régi verziója is nagy kedvencem volt.
De hogy kijátszotta azt is?<#nemtudom>#nemtudom>
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Kibaszott jó mindkettõ.
Már bocs a kifejezésért!!
Biztos ezt fogom dúdolgatni egész este a melóba.
Fülbemászó bizony.<#taps>#taps>
Egy kis Soundlovers nektek estére! <#smile>#smile> kicsit újabbak! 😄
The Soundlovers - I'm Not Scared
The Soundlovers - Shake Your Ass
<#integet2>#integet2>
Eurodance Forever
Ezért kértem a segítséget, mert ugyebár rákeresni a gugléban arra, hogy blaupunkt demo cd, szerintem halál.
A C-BLOCK-tól egy kazim van meg, azon van a SO STRONG OUT, de ezen kívûl nem igazán fogott meg tõlük semmi. Vagy csak nem rémlik. Ebbõl viszont nem találtam maxi cd-t,......eddig!
Neki vannak ilyen stílusu számai.
Nagyon szeretem õket.
Nekem ez a kettõ is nagyon bejön.<#worship>#worship>
A 80-as topikban elmélkedünk egy találós kérdésen Kaposi kollégával.
Van egy bizonyos 2008-as Radiorama szám (MORE TIME) aminek nem jövünk rá mi a zenei alapja.
Ismered és véletlenül nem tudod??
Nekem elég gyatra minõségben vannak meg, ráadásul nem tudom az elõadókat sem. Kaptam egy külsõ vinyót azon volt egy olyan mappa, hogy Blaupunkt teszt cd. Ebben volt ez a 2 zene is.
Ha tudtok segíteni, kérlek ne fogjátok vissza magatokat.
Ezenkívûl ilyen stílusú zené(ke)t szívesen vennék.
NANA már sok van, bármi egyéb lehet.
Köszönöm elõre is!
Ha 90-es évek akkor ZALROBTO!
Neki minden megvan!? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Már egy csomó helyrõl leszedtem mind hibás volt.
De a tiéd hibátlan.
Jövök neked egyel.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Future_City_-_Only_Love__Future_Mix
hogy hibátlan?szerintem jó<#integet2>#integet2><#nyes>#nyes>
Neked hibátlan a Future City - Only Love (Future mix )címü száma ?
Mert, hogy neked megvan abban biztos vagyok.<#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Hallgassátok a Sub.hu rádiót hétfõnként (is) 18 és 20 óra között, ahol és amikor a '70-es évektõl napjainkig megírt rock, pop, new wave, indie, electro, industrial és egyéb zenékbõl álló válogatásokkal találkozhattok. Tehát: Sub.hu rádió
íme itt van a yutubin: katt
ja meg az eredeti 90-es évekbeli is kéne .) ha nem gond.
Ha holnapig nem teszi fel senki akkor majd feltöltöm.<#papakacsint>#papakacsint>
Mert bizony a "Mr. Vain"-t CSAKIS a Culture Beat énekli. Õ nem egy verziót ad elõ belõle, hanem õ az eredeti dal elõadója.
Ha a remixeire, változataira gondolsz
A 200x-es feldolgozásai = kaki.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meg az itt hallható számok kellenének.
Mint kiderült nem kis hibákkal van tele a MUSICMANIACS EURODANCE COLLECTION VOL.11 -en megtalálható Future City - Only Love (Future mix )címü száma .
Nos ez a zene kellene nekem legalább 256-ban, és csak ez a verzió érdekelne, mert az összes többi megvan.
Elõre is köszi ha valaki segíteni tud ebben.
Leszedtem máshonnan a lemezt.
Reménykedtem hogy csak az én kiírásomnál történt a hiba,de sajnos nem.
Kõkeményen benne vannak a hibák a feltöltött lemezen.<#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya><#help>#help>
Eurodance Forever
Keresem még a Just friendstõl az 1999-ben kiadott Good times and bad times címû számukat. Ha valakinek megvan légyszi töltse fel. Köszike!
Sokat,sok helyen kerestem de sajna nekem is csak így van meg.<#sir>#sir>
Köszi!
Eurodance Forever