40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#40525 szia igen jól néz ki
addig is egy új maxxima zene
Maxxima - Rule The World
-
Akkor ezt én most elcsíptem,és meghallgatom.
Érdekel mit fogsz 30 percben mixelni.
-
#40523 Corona feat. Zooom - Baby, I Don't Care 2k21
-
#40522 Nevada - Don't You Bring Me Love
-
#40521 Mint jeleztem,hallgattam a legutóbbi " Club 90' " élő műsorod.
Erős volt már a kezdés is!
-
#40520 IGEN !
Ez a dal volt a kérdés tárgya.
Köszönöm Adrián !
Óriási zene!
Hallgassuk is meg.
-
dj adrián #40519 Szia, Az említett dal First Base - Love is Paradise. Az énekesnő Christina Safrani, de ismerjük Sáfrány Krisztina néven is, noha ő már nem idehaza született, de Magyar felmenőktől származik. Az énekesnővel kapcsolatban nem csak a múltról beszélhetünk, hanem a jelenről is ugyan is ő adja a hangját bizonyos Maxxima dalokhoz is.... -
#40518 A kérdéses dalt,lehet rosszul "rajzoltam" fel.
Sajnos a felkonferálásból ,mivel megvolt osztva a figyelmem,csak foszlányokra emlékszem,de talán-talán ez a dal volt?
Masterjam – I Wanna Know (Discogs) -
#40517 Szia,
Köszönöm,így már teljesen képben vagyok,remélem lesz rá módom,lehetőségem a minimixeidből is néhányat meghallgatni.
Gratulálok neked és mindenkinek akik e rádióban tevékenykedned,full igényesség és profi hozzáállás amit tapasztalok,nagyszerű,szórakoztató zenei összeállításokkal,élő műsorokkal.
Akkor egy félóra múlva én ott leszek az új évben első alkalommal hallható Club 90' élő műsorod hallgatói közt.
Igen,van 1 kérdésem,jó néhány héttel ezelőtti műsorod vége táján ,játszottál egy euro-dance dalt,mellyel kapcsolatban magyar származású énekesnőt említettél,valamint még azt hogy ez abban az évben Kanadában a legjobb vagy nagyon népszerű maxi volt,pontosan nem emlékszem mert közben másfelé is figyelnem kellett. -
dj adrián #40516 Szia,
A minimixek a Disco Diamond Radio dance csatornáján mennek és természetesen élőben, ezek rendszeressége még nem került betervezésre, de aki hallgatja a csatornát el tudja csípni 21 órától. A Club 90 pedig élőben minden pénteken 19 órától, mind a 80as, mind a 90es csatornán megy egy időben. Ha bármiben tudok még esetleg segíteni keress bizalommal.
DJ Adrián -
#40515 Szia,
Nem mellesleg,Alexia még mindig milyen csinos!
Talán te tudod,de a többiek kedvéért,hamarosan a 90s évek egyik nagyszerű euro-dance formációja "Twenty 4 Seven" új dallal jelentkezik.
-
#40514 szia
köszi ez a video nagyon jó mert Alexia és William Naraine (Double You) is benne van
Sajnos tavaly nem jött össze a találkozó a virus miatt Alexiával a Deja Vu -n lett volna
jó látni hogy jól vannak ők is
-
#40513 Erről nem tudtam,köszi.
Élőben (live) szintén mint a péntek esti,vagy felvételről az adásgépben? -
eurolacko #40512 Már nem csak Péntekenként hallható hanem hét közben is egy-egy minimix erejéig! ;) -
#40511 -
#40510 -
#40509 -
#40508 Továbbá,ezen stílus kedvelőinek ,szinte kötelező az ebben a hsz-ben,valamint fentebb linkelt videókat megtekinteni.
-
#40507 A 90s évek italo-euro dance stílus zenéit kedvelőknek,erősen ajánlom DJ Adrián ,péntek esténként rendszeresen (live) hallható "Club 90' " műsorát a rádióban.
Magas színvonalú zenei összeállításokat prezentál a DJ kolléga.
-
kutyakiki81 #40506 -
#40505 Caught In The Act - Take Me To The Limit (Factory Team Remix)
-
katonak #40504 Rendben.
-
#40503 Sajnos én csak lossless keresek,de köszi a választ.Ami azt illeti olyan válogatáslemezeken megvan ahol le van vágva ezek eleje vagy vége,de igy élvezhetetlen és a legfontosabb,hogy lejátszhatatlan,olyan mintha csak belehallgatásra lenne,de igy lejátszhatatlanok.:))))
Szóval ha nem flac,ape vagy wav,akkor nem kell feltölteni.Hátha valakinek megvan a maxi is a gyüjteményében vagy olyan válogatás,amin az eleje meg a vége is mind rajta van ezeknek a daloknak. -
katonak #40502 Csak 320 mp3 ban. -
katonak #40501 Szia.Pár verzióban meg van.De csak 160 mp3.Ha kell felteszem.
-
#40500 Szilveszterre készülődve kérdezem,találkozott már bárki ennek a dalnak a maxi vagy remix változatával,mert nagyon érdekelne.Discogson semmi nyoma bár ez semmit nem jelent.
-
#40499 Nem gondoltam volna,hogy ez nincs meg itthon de ezek szerint nincs.Érnek még meglepetések.
Valakinek?
https://www.discogs.com/Undercover-If-You-Leave-Me-Now/release/256652 -
#40498 ez van valakinek?
https://www.discogs.com/She-Male-No-Glove-No-Love/master/337967 -
#40497 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket...Yeeeeah!
-
#40496 Nagyon szépen köszönöm.A többi dala számomra feledhető,de ezek valahogy ritmikailag bejöttek.Kellemes Ünnepeket.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.12.25. 14:28:26 -
MrSister #40495 Jingle bells -
#40494 esetleg a jingle bell maxi is meglenne?(utána nem nyaggatlak) -
#40493 Nagyon szépen köszönöm.Nem ismertem ezt a hölgyet de egy mixben megtetszett ez a zene. -
MrSister #40492 MissPapaya -
#40491 ezt keresem ha valakinek meglenne lossless meglephetne vele.Köszönöm.
https://www.discogs.com/Miss-Papaya-Supergirl/master/864743 -
#40490 Mo-Di-No – Eins, Zwei, Polizei
-
retroboys #40489
Reggy O. - Move my body (Radio version 1993) -
DIgor #40488 Ok. Köszi. -
allada67 #40487 No Name - Historias De Amor (90´s Eurodance Mix)
-
katonak #40486 Holnap feltöltöm neked.