90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval ha nem flac,ape vagy wav,akkor nem kell feltölteni.Hátha valakinek megvan a maxi is a gyüjteményében vagy olyan válogatás,amin az eleje meg a vége is mind rajta van ezeknek a daloknak.
Valakinek?
https://www.discogs.com/Undercover-If-You-Leave-Me-Now/release/256652
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.12.25. 14:28:26
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
https://www.discogs.com/Miss-Papaya-Supergirl/master/864743
Reggy O. - Move my body (Radio version 1993)
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Ahogyan azt ígértük önöknek, elindítottuk a Disco Diamond Rádió Dance csatornáját. Eurodance-Italodance non-stop a 90's évekből
Várjuk észrevételeiket, javaslataikat....
Disco Diamond Rádió Csapata
Klikk: Disco Diamond Radio

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
Maxxima feat. Kristina Safrany & MC Fixx It - In My Mind
2020 új szám <#szeret>#szeret><#finom>#finom><#eljen>#eljen>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Gladiator Feat. Izzy – Now We Are (Vanni G Extended Remix)
Project 155 - Feeling Your Body (M-Phasis Remix)
<#finom>#finom><#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2020.08.24. 03:45:35
BINGO PLAYERS & TECHNOTRONIC - DISCO ELECTRIQUE (M PHASIS RMX)
<#finom>#finom><#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
Maxxima - No More Chances (Official Video)(Dmn Records)/Eurodance 2020/
A 90s Eurodance Stilus 2020 ban is él <#finom>#finom><#szeret>#szeret>
Köszi szépen. Ilyen jó muzsikákkal, valóban csak szép lehet.<#circling>#circling>
Soundstream - Life Is The Fight Reloaded (Official Lyric Video)
Soundstream - Summer Nights
<#finom>#finom><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2020.07.13. 02:06:01
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Nincsen meg valakinek ez a szám jó minőségben:George Michael & Lisa Moorish - I'm Your Man (Tee's Club Radio Mix)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem muszáj a legjobb,csak a yt-os minőségtől lehet jobb,de ha van akkor azt is megköszönném!
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
B.O.D.Y. - Who's The Man
<#finom>#finom><#eljen>#eljen>
Odyssey - Riding On A Train
Best <#szeret>#szeret><#finom>#finom><#vigyor2>#vigyor2>
https://www.discogs.com/Exil-Go-Go/release/1335631
Exil - Go Go Happy Go
Részemről semmi probléma,nincs neheztelés,de azt nem bánnám ha a rip koponyát a jövőben hanyagolnád csatolni a hozzászólásaidhoz 😊 !
A környék pedig ismert számomra is, Pécs az egyik kedvenc városom,rengeteg ismerősöm lakik ott,sokat járok,jártam oda,Kaposvárt pedig úgyszólván úgy ismerem mint a tenyerem.
ItaloDisco4Ever !
Az ott így lenyíló listán olvasható az általad keresett ,nem ismert dal előadója-köszönöm,most megnézem!<#worship>#worship> Pedig én is néztem alatta a hozzászólásoknál,a tracklistát,valamiért nem vettem észre!
Newborn 90s - I Feel Alive (Original Mix)
ItaloDisco4Ever !
Akitől cserébe kapok egy pimasz választ,megspékelve egy rip koponyával.
+
Szoktam volt mondani,a fórumozás savát-borsát a tagok közti párbeszédek adják,adnák,de sokatok erre is képtelen,egyesek csak akkor lépnek ki a komfortzónájukból ,amikor valami balhét szagolnak.
Lásd a múltat.
ItaloDisco4Ever !