40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
eurolacko #40545 Szia! Ma este újra lesz live mix fél órában....egyelőre webkamera nélkül. -
1 nagy kedvencem a 90s évekből, az évtízed zenei kínálata színes,széles spektrumú volt.
Karl Keaton - I'm Sorry
-
DJ Adrián élő műsorait rendszeresen hallgatom.
Egy profi rádiós veszett el benne,persze még nem késő felszínre hozni a tehetségét a rádiózásban,ez jó alkalom.
Fokozatos fejlesztést látok a rádiónál,a következő lehetne a "live" műsorok kapcsán webkamerán is követhető adások.
A tegnapi esti műsor utolsó dalaként lejátszott újdonság.
S.E.X.Appeal & Lyane Leigh - Lose Control (Bmonde Club Mix)
-
eurolacko #40542 .....jahhhh ez meg lemaradt tegnap! 
Diamond Dance Radio
Utoljára szerkesztette: eurolacko, 2021.02.05. 18:49:37 -
eurolacko #40541 Sziasztok!
A Diamond Dance Radio februártól önálló internetrádóként működik!
Megtalálhatóak vagyunk Facebook oldalon:
Diamond Dance Radio
Az Instagramon:
DiamondDanceRadio
Facebbok csoportunk:
Eurodance Diamonds
Google Play-ben letölthető app ..... Diamonddanceradio.....egybe írva keresd!
Elérhető rádiónk még az Online Radio Box-ban is!
Online Radio Box
Jó szórakozást kíván!
Dj Adrián
EurodanceGirl
Eurolaszlo
Utoljára szerkesztette: eurolacko, 2021.02.04. 20:02:26 -
Gondoltam mielőtt további nyomozásokat kezdek érdeklődök e fórum lakói közül megvan-é valakinek veszteségmentesen a következő lemezek valamelyike?
Gay Classics cd sorozat( a XII.tag megvan a többi érdekelne)
https://www.discogs.com/label/552661-Gay-Classics-2
Paul Parker collection I-2.(csak ez a collekció,más kollekciók megvannak)
Paul Parker 1.
Paul Parker 2.
-
DJ kolléga,Adrián,a legutóbbi fergeteges,szuper, minimix összeállításának utolsó dalaként,bemutatta ezt a verziót.
Jól sikerült,visszarepít a 90s évek euro-dance hangzásvilágába. -
2021 Twenty 4 Seven új dala az eredeti felállásban (majdnem)
Twenty 4 Seven - Do You Want Me (feat. Nance , Jacks & Hanks) (C-Base 90s Dance Mix)

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2021.01.27. 00:07:30 -
allada67 #40537 1996 egyik legjobb zenéje, emlékszem még ezt is tőled kaptam. Nekem még ez is "Italo Disco" -
Anat - I'll give you my Heart (Original Version)
-
maxi71 #40535 Szia!
Mindig tudod mi a jó, még most is remek muzsika! Köszi szépen.
-
a ma jókedvemben vagyok küldök egy másik maxit is ugyanebből az évjáratból,amit rengetegen kértek anno a Tini kívánságműsorban:))
X-ITE (2) – Down Down Down
X-ITE (2) – Down Down Down -
Thanks a lot !
-
Na akkor kedves Roland ezekkel rendelkezem jelenleg:
Nina (3) – Until All Your Dreams Come True
Nina (3) – Wanna Feel So Good
Nina (3) – The Reason Is You
Nina (3) – Dare!
Az első pedig tessék.
Until all your... -
Megértelek.
Ez a Nina lemez anno a kezembe került volna,én is igényt tartottam volna rá!
Tényleg kimaradt nekem a nagy 90s euro-dance szórásból,viszont az énekesnő hangját felismertem a Captain Hollywood Project említett nagy slágereiből. -
Persze,megvan a nagylemez is meg ez a maxi is egy másik mellett.Ezeket a lemezeket megvettem,nem adtam vissza a tulajnak átjátszás után. -
Béla,ezt a Nina dalt játszottátok a Danubiusban?
Mentségemre szolgáljon, akkortájt én a munkám miatt nagyon elfoglalt voltam.
Jobb később mint soha,óriási zene! -
Csalódok benned Roland.Ezeket nem ismered??Halálra játszottuk őket a Danubiusban régen. -
Nagyon tetszett a minimix,remélem rendszeresen posztolni fogod a jövőben a rádió face oldalán az infót, mielőtt adásba kerül a 90s csatornán.
Egy dalt én kiemelek a tegnapi műsorból melyet nem ismertem,nem hallottam korábban,viszont az énekesnő hangja valahonnan ismerős volt.
Captain Hollywood Project – More And More
Captain Hollywood Project – Only With You
Intermission – Honesty
Többek közt melyekben vokálozott.
Nina – Until All Your Dreams Come True
Ez 1 euro-dance mestermű!
Bravó Adrián,egészen egyedülálló és világviszonylatban is top színvonalon minden műsorod. -
New-Eurodance !

-
szia igen jól néz ki 
addig is egy új maxxima zene
Maxxima - Rule The World

-
Akkor ezt én most elcsíptem,és meghallgatom.
Érdekel mit fogsz 30 percben mixelni.
-
Corona feat. Zooom - Baby, I Don't Care 2k21
-
Nevada - Don't You Bring Me Love
-
Mint jeleztem,hallgattam a legutóbbi " Club 90' " élő műsorod.
Erős volt már a kezdés is!
-
IGEN !
Ez a dal volt a kérdés tárgya.
Köszönöm Adrián !

Óriási zene!
Hallgassuk is meg.
-
dj adrián #40519 Szia, Az említett dal First Base - Love is Paradise. Az énekesnő Christina Safrani, de ismerjük Sáfrány Krisztina néven is, noha ő már nem idehaza született, de Magyar felmenőktől származik. Az énekesnővel kapcsolatban nem csak a múltról beszélhetünk, hanem a jelenről is ugyan is ő adja a hangját bizonyos Maxxima dalokhoz is.... -
A kérdéses dalt,lehet rosszul "rajzoltam" fel.
Sajnos a felkonferálásból ,mivel megvolt osztva a figyelmem,csak foszlányokra emlékszem,de talán-talán ez a dal volt?
Masterjam – I Wanna Know (Discogs) -
Szia,
Köszönöm,így már teljesen képben vagyok,remélem lesz rá módom,lehetőségem a minimixeidből is néhányat meghallgatni.
Gratulálok neked és mindenkinek akik e rádióban tevékenykedned,full igényesség és profi hozzáállás amit tapasztalok,nagyszerű,szórakoztató zenei összeállításokkal,élő műsorokkal.
Akkor egy félóra múlva én ott leszek az új évben első alkalommal hallható Club 90' élő műsorod hallgatói közt.
Igen,van 1 kérdésem,jó néhány héttel ezelőtti műsorod vége táján ,játszottál egy euro-dance dalt,mellyel kapcsolatban magyar származású énekesnőt említettél,valamint még azt hogy ez abban az évben Kanadában a legjobb vagy nagyon népszerű maxi volt,pontosan nem emlékszem mert közben másfelé is figyelnem kellett. -
dj adrián #40516 Szia,
A minimixek a Disco Diamond Radio dance csatornáján mennek és természetesen élőben, ezek rendszeressége még nem került betervezésre, de aki hallgatja a csatornát el tudja csípni 21 órától. A Club 90 pedig élőben minden pénteken 19 órától, mind a 80as, mind a 90es csatornán megy egy időben. Ha bármiben tudok még esetleg segíteni keress bizalommal.
DJ Adrián -
Szia,
Nem mellesleg,Alexia még mindig milyen csinos!
Talán te tudod,de a többiek kedvéért,hamarosan a 90s évek egyik nagyszerű euro-dance formációja "Twenty 4 Seven" új dallal jelentkezik.
-
szia
köszi ez a video nagyon jó mert Alexia és William Naraine (Double You) is benne van
Sajnos tavaly nem jött össze a találkozó a virus miatt Alexiával
a Deja Vu -n lett volna
jó látni hogy jól vannak ők is
-
Erről nem tudtam,köszi.
Élőben (live) szintén mint a péntek esti,vagy felvételről az adásgépben? -
eurolacko #40512 Már nem csak Péntekenként hallható hanem hét közben is egy-egy minimix erejéig! ;) -
-
-
-
Továbbá,ezen stílus kedvelőinek ,szinte kötelező az ebben a hsz-ben,valamint fentebb linkelt videókat megtekinteni.
-
A 90s évek italo-euro dance stílus zenéit kedvelőknek,erősen ajánlom DJ Adrián ,péntek esténként rendszeresen (live) hallható "Club 90' " műsorát a rádióban.
Magas színvonalú zenei összeállításokat prezentál a DJ kolléga.
-
kutyakiki81 #40506