40686
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#21116 szivesen!
már ideje volt -
#21115 2 Unlimited - Throw the groove down (Eurodacer mix) (4:11)
ezt a verziót megosztanád velem? -
Daza500 #21114 Már megoldódott, találtam torrentet. :) -
Retroman #21113 A Free-nél írja ki ezt, de már sejtem, hogy mi lehet a probléma.
Olyan a netszolgáltatóm, hogy minden felhasználónak ugyanazt az IP címet adták, valószínűleg ezért van, mert valaki, aki ugyanennél a szolgáltatónál van, már töltött le róla, ezért nem tudok tölteni valószínűleg. -
#21112 Ugye a Free-t választottad , és nem sietsz? -
Retroman #21111 Köszi szépen!
Elég furcsa, mert azt írja ki, hogy "Túllépted a letöltés korlátértékeit", pedig még soha nem töltöttem le erről a Hell Shared-ről eddig... -
#21110 Ha valakinek sikerült időközben a Beat System...Fresh (Summer Club Classic Version) 05:07-t LOSSLESS-ben megszerezni, az legyen olyan kedves, és ossza meg velem a forrását :)
Kíváncsi vagyok, hogy miként mutatna az ötletem nem MP3 esetén...
-
devotee32 #21109 A 3 maxi összegyúrva 320kb/sec.
ITT
-
dupré #21108 DJ Bobo - Around the World- -
Retroman #21107 Köszi! -
dupré #21106 Ennyit tudok segiteni:
Dj.Bobo - Respect Yourself (1996) (Mp3.256kb/s)
Itt
-
Retroman #21105 A zenei alap nagyon hasonlít a Snipers - Fire című dalára. -
Retroman #21104 A két albumot már megtaláltam, de a maxikból csak nem működő linkeket találtam. -
Retroman #21103 A Magic és a World In Motion című albumok is érdekelnének, ha valaki esetleg megtalálja. -
Retroman #21102 DJ Bobo-tól keresem az alábbi maxikat:
Pray (1996)
Respect Yourself (1996)
Around The World (1998)
Amiket én találtam linkeket ezekből a maxikból, azok már nem élnek, ha valaki talál működő linket bármelyik maxiból,légyszí linkelje be! -
#21101 Köszi barátom!
Érdekes elgondolás.
Barátunk úgy látszik megint aktiválja magát. -
Daza500 #21100 Jut eszembe, Dacer-fanok, figyelem:
Az alábbi maxit keresem az úrtól, itt a tracklist:
2 Unlimited - Throw The Groove Down (Remix-single)
1. 2 Unlimited - Throw the groove down (Dacer Energy mix) (3:52)
2. 2 Unlimited - Throw the groove down (Eurodacer mix) (4:11)
3. 2 Unlimited - Throw the groove down (Hard trance mix) (4:59)
Az első számot megtaláltam, de a másik kettőt sajnos nem.
Szóval: -
#21099 Friss EURODACER muzik
EuroDACER - Poker_face
Fanatikusoknak kötelező -
dirty24 #21098 Hello mindenkinek!
Én már évek óta keresem a Back II Black - A szerelem betege lettemcímű dalának azt a verzióját amiben még a Guru énekel, sajnos az albumon már a Bebével átdolgozták és ezzel jól el is rontották meg amúgy is megvan. Láttam hogy ebbe a topikban már régen feltette valaki és szám címe után az volt hogy 99' tehát valaszínű hogy az lesz amit keresek.Ha ez maxiban is meglenne vkinek az még jobb lenne (főleg a Suri-Hauber Remix-nek
Előre is köszönöm
-
dirty24 #21097 Hello mindenkinek!
Én már évek óta keresem a szin=blue]Back II Black - A szerelem betege lettem[/szin] c. dalának azt a verzióját amiben még a Guru énekel, sajnos az albumon már a Bebével átdolgozták és ezzel jól el is rontották meg amúgy is megvan. Láttam hogy ebbe a topikban már régen feltette valaki és szám címe után az volt hogy 99' tehát valaszínű hogy az lesz amit keresek.Ha ez maxiban is meglenne vkinek az még jobb lenne (főleg a Suri-Hauber Remix-nek)
Előre is köszönöm -
mester1987 #21096 Sziasztok, keresem Franky Tunes: Talk About Your Life (2008) maxiját, amin az összes verzió rajta van
Köszi a segítséget előre is -
#21095 Jó ez így is.
Ennek is nagyon örülök.
Köszi szépen. -
devotee32 #21094 Szia!
Jessica White maxija.
Elvileg 320-as.
ITT -
#21093 Sziasztok!
Két maxit keresnék,jó minőségben. Akinek meglenne valamelyik,örülnék ha feltenné nekem valahova!
William Orbit - Ravel's Pavane Pour Une Infante Défunte (2000)
Jessica White - Gimme More (1994)
Köszi mindenkinek,aki segít!
Üdv.Csaby
-
#21092 Sziasztok!
Ha a komplett maxit nem is találtam, de néhány számot azért sikerült:
Baccara - Wind beneath my wings (Club MajiMix) 320
Baccara - Wind beneath my wings (Bad Girls Blue Mix) 320
Baccara - Wind beneath my wings (NRGized mix) 320
Baccara - Wind beneath my wings (Heartstrings Mix) 320
Baccara - Wind Beneath My Wings (Radio Edit) 192
-
#21091 Sziasztok!
Találtam egy "finomságot" 94-ből. Lehet már valaki ismeri is,de nekem bejött,s remélem másnak is tetszik majd!
Next Block Feat. Moktar - Give You My Love (Day Mix) (1994) (4.44) (224Kbps)
Üdv.Csaby -
#21090 Srácok ezt a maxi-t keresem .
Lossless-rol nem is merek álmodni de már egy 320-as mp3-nak is nagyon örülnék.
-
#21089 ennek a számnak keresem a maxiját
Wienna_-_Only_One
-
Retroman #21088 Sipos F Tamás - Boogie Woogie című albumát keresem 320-as minőségben. -
#21087 Igaz!
Én is "komálom" a 4SHARED-et. -
#21086 Szívesen! -
#21085 Tudom, hogy a Multiupload jó dolog.
Viszont, a 4Shared-et bejárattam, ismerem és a magam módján szeretem is - a könyvtár- és tárhely menedzselés miatt, a tárhely, és a stabil feltöltési sebesség miatt.
Tudom, hogy várni kell. De inkább várjon az ember 20-30 mp-eket [nekem ennyit kell], mint hogy a letölteni kívánt adatok sorra eltűnjenek a tükör-szerverekről...
Arról nem is beszélve, hogy a 4Shared-ben létre lehet hozni könyvtárakat megosztással vagy megosztás nélkül - azaz, ismerősnek, havernak egyszerűen a könyvtárat osztod meg, és úgy szedi ahogy akarja a cuccokat onnan.
Amúgy meg, mindenkinek ajánlom figyelmébe a JDownloader-t, ami kitűnően kezeli a 4Shared-et is - ergo, bedobod a linkeket, és ő majd leszedi neked.
-
#21084 nekem megfelelIMYke, Köszi
-
compakt #21083 Sziasztok!
Bug Box-Move your mind zenéről hallott valaki?
2000-es italo zene.
Nagyon jó lenne,ha valakinek meglenne,és feltöltené.Előre is köszönöm.
Sziasztok! -
#21082 Szevasztok mindenki!
IMYke: Köszi a feltöltést(Voodoo Nation) viszont egyet soha nem fogok megérteni. Mi a francért töltötök fel arra a xar 4shared oldalra??
Várni kell nem is keveset,főleg ha már szedtél le valamit onnan többször is egymás után,van hogy 10-15perc a várakozás,azt nem is mondom hogy alig jön néha az adat 40-50kval.
Mi a fenéért nem lehet használni például a multiuploadot,ahol rögtön 6 tárhelyre teszi fel a cuccot!Így mindenki onnan tölt,ahonnan akar.
IMYke ne érts félre,qrva jó,hogy feltetted a cdm-t,és ezt köszi szépen.
-
#21081 zalrobto-nak és akit érdekel egy 90-es évek eleji techno-house.
Ajánlom ezt a verziót mindenki figyelmébe: Voodoo Nation...Ritual (3 A.M. Bleeb)
Voodoo Nation...Ritual - [1994, MaxiCD]
=======================================
Saját rip - dbPowerAmp - Fraunhofer II MP3, CBR 320 kbit/s
01 - Voodoo Nation...Ritual (Celebration Radio mix) 3:50
02 - Voodoo Nation...Ritual (3 A.M. Bleeb) 5:54
03 - Voodoo Nation...Ritual (Voodoo Club) 5:29
04 - Voodoo Nation...Ritual (House) 5:28
05 - Voodoo Nation...Ritual (Percussion Overdose) 6:08
06 - Voodoo Nation...Ritual (Celebration Nation) 5:39
07 - Voodoo Nation...Ritual (Voodoo Radio) 3:32
A letöltéshez:
WinRAR-ban feldarabolva, hogy egyszerűbb legyen a feltöltés, és ami a legfontosabb, hogy ellenőrző checksum is legyen mellé, így kiderülhet, ha baj van.
1. rész + 2. rész + 3. rész + 4. rész + 5. rész + 6. rész + 7. rész + 8. rész + Ritual.md5 + Ritual.sfv
-
Retroman #21080 A Sing Along klipje is fent van youtubeon, de abból mindössze 20 másodperc van(:
Ha valakinek megvan esetleg a Sing Along klipje, vagy a Love Is The Answer esetleg annál jobb minőségben, ahogy a youtubeon van, vagy bármi más klip a Sir Prize-tól, megköszönném, ha feltöltené valaki! -
Retroman #21079 Találtam youtubeon egy igencsak ritkaságszámba menő klipet.
Legalábbis számomra ritkaság, mert nem láttam még soha eddig, nem is tudtam, hogy volt klipje ennek a dalnak...
-
2008-ból
-Interface_-_Destination
90s
-Wildside_-_Queen_Of_Love
-Exotica_-_Can_You_Imagine
(m-phasis)
-project_155_-_feeling_your_body
-SYBIL_-_MY_LOVE_IS_GUARANTEED
-SANDY B & FREEDOM WILLIAMS - YOU MAKE THE WORLD GO ROUND (M-PHASIS RMX)
-
#21077 ok