90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kisvárost, szedd ki a zenét, és tedd be ide
Sokszor vagyok így én is,amikor márszinte a lehetetlennel küzdök zenekeresés végett. Pl multkor is amit kerestem, itt zenél a fülemben, de lehetetlen leírni, pedig megpróbáltam itt nektek...😞
Javaslom azt, hogy van valami jancsiweb nemtom pontosan a weboldalt, de googlezz rá. Ott emeltdíjas sms-ért lehet letöltni csomó sorozatot (én dr house fullt töltöttem le 300Ft-ból), és szerintem ott töltsd le a
Nagyon szeretnék megszerezni egy zenét, csak az a baj, hogy elég keveset tudok róla.
A Kisváros 122. - Üldözés a toronyban címû részében hallottam, mégpedig egy olyan jelenetben, amikor Cserna Antal menekül autóval, közben bekapcsolja a rádiót, és ott szól ez a zene. Sajnos nagyon kevés ideig, kb 20- 30 másodpercig. Ha valaki ennyibõl tudja, hogy melyik zenére gondolok, legyen szíves megírni, vagy ha esetleg valaki rendelkezik a sorozat eme részével, megköszönném, ha azt a pár másodperces részt feltöltené, ameddig az a zene megy benne.
Köszönöm elõre is a segítségetek, nagyon kellene ez a szám nekem!
http://msort.us/u/d.php?file=2 >>>
RAP+VOCAL
http://msort.us/u/d.php?file=2 >>>
DJ Turbo feat. Kam - You Don\'t Want None!!.mp3(3:44) RAP+VOCAL
http://msort.us/u/d.php?file=1 >>>
<#mf1>#mf1><#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
Valakinek nincs meg véletlenül a
magic affair - passion and desire ?
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Haverok szokták szervezni.
A következõn pl. én fogom szolgáltatni a külföldi/hazai dance-et a múlt század végérõl.
Ha gondolod megadhatom a háziúr emesen címét, persze szigorúan privátban.
Aztán konzultálhatsz véle a dologról. <#wink>#wink>
Igaz, hogy nem 90-es évek, de hátha valakinek megvan!
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Free - RapidShare Plus v4.0
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem akarom elrontani a zenei élményt.<#nevetes1>#nevetes1><#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Zulu Beat...Umba Umba (i2k 009 Conceptional Remix) - 5:26 - 1,3 MB
Toy-Box...Tarzan & Jane (i2k 009 Extended Remix) - 9:17 - 2,1 MB
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Innen, könyvtári 0.5 Mbit-tel halál lenne.
Neeeeem 😊)
Eszemben sincs terjesztgetni ezeket a home-fabrication-mixeket.
ä lényege a cuccnak, hogy képes fázis eltolással - úgy, hogy nem nem lesz zavaró utóremegése - akár dobbal és minden egyébbel rendlekezõ zenékre is visszhangot rakni.
Az Umba Uma-t ezzel próbáltam ki, és dobtam néhány sample-t rá - dobjához, sebességéhez, és Mike Mareen koncepciójához nem nyúltam
Toy-Box...Tarzan & Jane (i2k 009 Extended Remix):
Alaposan megkavartam. Nem véletlen a 9 perc 17 mp hossz sem.
Toy Box-ra Zulu Beat-ra kiváncsi lennék!
4 ütemre meg a Sandra-ra csak azért nem mert azokat tudom hogy remekmûvek.<#nevetes1>#nevetes1><#worship>#worship>

Black Machine...How Gee - <1994>1994>
MP3, 320 Kbit/s, 62 MB
01. How Gee (Radio Edit)
02. How Gee (The Dakeyne Tea Dance Mix)
03. How Gee (Amalfi Mix)
04. How Gee (Catrina Mix)
05. How Gee (Original Sax Mix)
06. How Gee (Club Mix)
IDE KLIKK!
Lonnie Gordon...Gonna Catch You - <1991>1991>
MP3, 320 Kbit/s HQ, 44 MB
1. Gonna Catch You (Club Mix)
2. Gonna Catch You (Radio Mix)
3. Gonna Catch You (A Cappella Mix)
4. Gonna Catch You (Zenza Voice)
KLIKK IDE!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! A 90es évek elejének ssxophone-os clubslágereit keresem, pl mint a Sax Machine - Sax It Up, vagy a Black Machine-How Gee, vagy mint az Undercover - Bakerstreet -jéhez hasonló dalokat.
Ha bárkinek van ötlete hasonlóhoz, kérem ossza meg velem linkkel együtt!
Elõre is nagyon köszi!
köszönöm szépen
Egyszer azert ugye megkapjuk ezt a Cre-Dance albumot wav-ban is? :-))
A multkor emlitetted dj-kent tevekenykedtel anno. Van esetleg a tarsolyodban felvetel a T-Boyz (vagy T-Boys) nevezetu formaciotol? Roluk azt kell tudni, hogy nem masok, mint a kesobbi V-Tech duo. T-Boyz korszakukban ('90-es evek kozepe) egy miskolci kabelradioban musort is vezettek es folyamatosan kerve voltak a szamaik (nekem meg voltak kazettan, de sehol sem talalom). Nagyon jo kis dancefloor zenet csinaltak (Hosszu forro nyar, Tancolj ma ejjel, Ejfel utan). Ez utobbi ketto erdetije szerintem sokkal jobb, mint amit az orszag mostanaban ismer. Volt demo cd-juk is, de allitolag a V-tech kezdetekor az osszest megsemmisitettek. Talan Jocinak meg megvan az anyag dat-on, de nem nagyon adja ki a kezebol. Esetleg hozzad anno eljutott valami anyag toluk? Mar probaltam felkutatni nehany ismeroson keresztul, de eddig semmi. :-((
Ráadásul elég nehéz úgy adnom egy választ, hogy "Szeptember végén, október elején. Péntek vagy szombat este". Szombaton nyitva van az üzlet, tehát a péntek este már csücskös lenne. Ráadásul (szerintem) sokat inkognitóban szeretnének maradni, ezért nem is reagálnak rá semmit!
Távolság? Én 180km-re vagyok pesttõl. Benzinköltség + belépõ (legalább 2 személyre) + kaja, pia = 2-3 cd ára!
Az ötlet viszont jó!!!
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Semmit sem szeretnek jobban, mint megorulni Franky Fonell - Never Forever-jere, mint annak idejen...
Nem mellesleg, nem csak a munkahelyen, de még otthon is dolgozom (könyvtár). Két szóval:
- idõhiány,
- távolság.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
<#confused>#confused><#confused>#confused><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
Szóval nem értem ezt, de hagyjuk. Mindenesetre furcsa, hogy azok akik elég nagy számban jelen vannak itt, ismerik és szeretik a 90-es évek zenéit, ennyire érdektelenek legyenek egy kellemesnek ígérkezõ bulilehetõség iránt..
Na mindegy. Ha szeptember 1.-ig nem jelentkezik minimum 10 fõ innét, akkor - tekintettel az igények nemlétezésére - a bulit kisebb létszámban, kisebb helyen, 100%-ig zárt baráti körben fogjuk megtartani.
Sajnálni fogom, mert szívesen láttam volna egy jó társaságot, számomra vadidegenekbõl is, de hát ami nem megy, azt kár erõltetni...
Dj. Miko - Hot Stuff, ezt a zenét keresném!
Addig is (ha kell valakinek) itt van a klippje VOB fájlként!
Köszönöm! Great songs!
Ejszakai jarat - Legyen a szex (egy album?)
Cre-Dance - Elragad a ritmus(Az album, ami nem )
Euraodance mix<#papakacsint>#papakacsint>
Cre-Dance - Dance Party
Cre-Dance - Dance-Floor orület
Cre-Dance - Elragad a ritmus
Cre-Dance - Hosszú még az ej
Cre-Dance - Szállj Velem
(ezeket tgolyonak koszonhetjuk)
Cre-Dance pack
Mutatni meg mast is:
Carpe Diem - Bonyolult lany
Ejszakai jarat - Legyen a szex
Alvajarok - Crazy Dance
UFO - Karibi Party
Bonus track just 4 U
Dj Dali - Szuper Hara Show
(Rap+Vocal)<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
http://mp3sort.ifolder.ru/13717405
Miracle_Base-Show_Me_The_Way__Radio_Edit
Miracle_Base-Show_Me_The_Way__Extended_Mix
Miracle_Base-Show_Me_The_Way__Club_Mix
<#integet2>#integet2>