40686
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#22731 Elképzelhető a milliós szám is. Rengeteg olyan "csapat" volt, aki csak magának zenélt, nem is jelent meg nagy kiadónál sem a művük, mégis körbejárta fél Európát. -
gyurep #22730 Sziasztok.Ha már így saccperkábé a téma,én a milliósra tenném a voksom- -
#22729 Szia!
Szerintem 100 ezres nagyságrend lehet. Ismerek valakit, akinek a jogtiszta zenékből álló gyűjteménye meghaladja a 150 ezret. Ezek bakelit maxik, cd maxik, cd albumaok és cd válogatások. Nyilván nem mind eurodance, de nagy része az.
Egyszer én is nekiálltam, hogy megszerzek minél több eurodancet, 80 ezerig el is jutottam (jó pár év alatt, és minden féle szirszar mp3).
Aztán rájöttem, hogy semmit nem ér, mert mp3, és letöröltem.
Most próbálok eredetiket venni (kb 2000 db már van), illetve lossless formátumot letölteni.
Ha gondoljátok, majd teszek fel párat.
-
#22728 Ugye ezt te se gondolod komolyan?
Csak a különálló mp3 zenék amik nem albumok, azok is több tízezer db file-böl állnak a könyvtáramban.
Aki azt mondja magáról hogy neki az összes létező Eurodance zene megvan az egyszerűen hazudok.
-
Retroman #22727 Már sok embertől kérdeztem- MIÉRT NEM TUDJA SENKI MEGMONDANI, hogy mennyi 90-es évekbeli eurodance zene létezik összesen? Ha nem is lehet megszerezni mindent, legalább jó lenne tudni, hogy mennyi van! -
#22726 szia
a VATERA,TESZVESZ NÉZTED MÁR ott lehet venni egy - párat:)))
-
Retroman #22725 Mégis szerinted kb összesen mennyi 90-es évekbeli eurodance zene létezik?
Darabszámra úgy kb megsaccolva?
10 ezer biztos van szerintem legalább, mert nekem is lehet kb olyan 5- 6 ezer db minimum.
Tudom, hogy nem lehet tudni, hogy összesen pontosan mennyi van, de úgy kb - 10 ezres nagyságrendől lehet beszélni,- 100 ezres, vagy netalántán milliós? - mármint darabszámra értem ezt, nem Gigabyte-ra -
Retroman #22724 Én amúgy eredeti CD-ben is megvenném a 90-es eurodance zenéket, ha lenne rá lehetőség, de a ritkaságokat szinte már sehonnan nem lehet megszerezni eredeti CD formában. -
#22723 A kérés teljesítésének lehetetlenségét próbálom leírni ezzel:
Találtam néhány remek hard trance-t, a 2003-as évből. Úgy döntöttem, begyűjtöm az összes elérhetőt, hiszen "nem lehet olyan sok".
Feltúrtam minden számomra elérhető forrást, közel 3 hónapig töltöttem a gyorsabb netes munkahelyemen... a végeredmény: 42 GB-nyi MP3 (128-320 kbit/s).
Lossless-t a témában nem is kerestem, mondom, azt hittem, kevés lesz.
-
Retroman #22722 KERESEM AZ ÖSSZES LÉTEZŐ 90-ES ÉVEKBELI EURODANCE ZENÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha valakinek megvan az összes 90-es évekbeli eurodance zene, legyen szíves, töltse fel az összeset!!! -
eurodance #22721 Köszönöm szépen. Nem késtél el semmivel, a lényeg az hogy meglett. -
mester1987 #22720 már tényleg nem tudnak mit feldolgozni, bár biztos lesz egy jó remix -
#22719 Az eredeti (azaz ez: Vaya Con Dios: Ne Nah Nah (1990)) zene valóban kiváló, de ez a remix nem az.
A "klip" meg kifejezetten nem az.
-
#22718 Én sem azt mondtam, hogy jó, hanem, hogy érdekes.
Az eredeti akkor is kiváló!! -
#22717 Ez a zene + darabolt eredeti klip fizikai fájdalmat okozott. :(
-
#22716 ...még egy érdekesség:
Milk n Sugar vs Vaya Con Dios - Hey (Nah Neh Nah) (avi)
-
#22715 A zene sem rossz:
V.A. - Jock Jams (vob)
-
#22714 Háááát meg, hogy a fene egye meg! -
Continental Breakfast - Music In My Mind
Tracklist
1 Music In My Mind (Club Mix) 5:50
2 Music In My Mind (U.M. Mix) 5:30
3 Music In My Mind (Radio Mix) 4:10
format wav
nagyon jóó !
-
keresném jó minőségben ezeket a zenéket
-
#22711 számomra eddig ismeretlen verzió két különbözö hosszúságu
La Bouche - Fallin' In Love (Discotech Mix)
La Bouche - Fallin In Love (Remix! Club - Volume 1)
-
#22710 időben barátom ,karácsonyra csak meglett:) -
#22709 Szia Eurodance!
Igaz a téma kb. 2 hónapja kezdődött, de amit ígértem most végre be is tudom tartani.
Ma meghozta a húgom a cd-t, így most tudom adni:
Dyewitness - Masterplan (mp3)
Dyewitness - Masterplan (wav) -
#22708 sziasztok
egy kis kedvenc egyveleg eurodancből
Captain Hollywood -Love And Pain (Maxi Mix)
Dance D-Vision-The Evolution (Make It Move) (DJ's Long Mix)
Eclipse FeatAngela M-Change Your Love (Love And Crime Mix)
Intermission Feat. Lori Glori - Six Days
LOFT Love Is Magic (Original Version)
Loft - Hold On (Respect Maximum Mix)
Mash!-U don't have to say you love me (Radio Mix)
Masterjam - Rhythm's In Your Mind (Extended Version)
Masterjam - Rhythm's In Your Mind (Masterjam Mix)
Mr. President - Up'n Away
Secret Love - Don't Fly Away (Extended Club Mix)
TH Express- Love 4 Liberty (Club Mix)
Tuff E Nuff-Yo Yo (Extended Mix)
La Bouche - Sweet Dreams (Club Mix)
La Bouche - Sweet Dreams (Oriental Mix)
WAV/FLAC
KEDVENC VERZIÓK -
mester1987 #22707 Kellemes ünnepeket mindenkinek aki segített ebben az évben meg aki nem annak is!!! -
gyurep #22706 Sziasztok.Békés karácsonyt mindenkinek.
Üdvv: a szendvicskeresztapa -
#22705 Sonic Dream Collective - love
Track List
[05:30] 01. SONIC DREAM - LOVE (EXTENDED MIX)
[03:30] 02. SONIC DREAM - LOVE (RADIO MIX)
[03:59] 03. SONIC DREAM - LOVE (SEZAM'S TERRA FORMER MIX)
[07:39] 04. SONIC DREAM - LOVE (STONEY'S FUNK 2000 MIX)
aki kedveli töltheti
klikk
FLAC FORMAT -
Diszkókirálynő #22704 -
a legújjabb (M-PHASIS RMX)
SANDY CHAMBERS - THIS IS ME
-
#22702 Mostmár pihi, mivel holnap még egy fél napot ki kell valahogy bírni, de ezeknek a videoknak majd a nappokban (talán már holnap) adom a linkjeit:
Goodmen - Give It Up
2 Fabiola - Play This Song
MaRadscha & The Sham - Right Now
Stefano_Secci_feat._Taleesa_-_A_Brighter_Day
Critical Mass - Together In Dreams
-
#22701 Mndenkinek kellemes KARÁCSONYI ünnepeket kÍvánok!!!
Fun_Factory_-_Sad_Christmas
-
#22700 Mindenkinek, de azoknak kifejezetten akik a másik fórumokban nem olvasták volna:
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Üdv!
Oki -
gyalugép #22699 Üdv.Keresek egy számot,csak se az elöadót se a cimét nem tudom.1993-1994 közt ment a dizsikben.Csak annyi maradt meg,hogy bmx-esek ugráltak autók tetején és valamilyen rock szám feldolgozása.A reflén valami ilyesmi,de nem biztos:Rock nation,rock nation.Elöre isz köszi -
Retroman #22698 Valószínűleg ez lesz az, csak én egy másik verzióban hallottam.
Kösz a segítséget! -
eurolacko #22697 Hallgasd meg ezt - talán ezt keresed
Klikk -
Retroman #22696 A Discogs találatai alapján ezt tartom a legvalószínűbbnek, hogy ez az, amit keresek:
Hi - Definition - Saturday
Viszont a zenét nem találtam meg sehol neten. -
Retroman #22695 Egy olyan zenét keresek, aminek Saturday a címe, férfi rappel benne, a refrénben nő énekel, a C & C Music Factory-hez tudnám hasonlítani a stílusát, a 90-es évek elejéről való, az biztos. (Nem a Whigfield féle Saturday Night, és nem is a Squeezer azonos című dala, ezt a kettő nem az). Ha valaki tudná az előadóját ennek a számnak, legyen szíves megírni az előadót! -
Retroman #22694 Én is hoztam egy dalt, én ezzel szeretnék Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánni!:
Mr. President - Coco Jamboo (Christmas Version) -
Diszkókirálynő #22693 Ezzel a szuper Eurodacer dallal Kívánok Mindenkinek Boldog karácsonyt !
Timcsy
-
#22692 NEKED IS KELLEMES ÜNNEPEKET