90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto
error!<#szomoru1><#kerdes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

<#mf1><#taps>
lervi
sziasztok!
egy kéréssel fordulok hozzátok hátha valaki keze ügyében van!

remélem jól írom az elõadót!
DISCO DREAMS & DIVINE POET

szóval ha valaki elfogadható minõségben tudná prezentálni akkor hálám örökké üldüzné!!!

Nem tudod a többiek mit és honnan adtak, de az tuti, hogy ez nem orosz fórumos 'ál' minõségi cucc, hanem a saját gyûjteményembõl való grabbelés.
Csak ma, csak neked...
hosszúûrbéka

10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10

Köszi ezt is!<#worship>

Eurodance Forever

zalrobto
<#nyes>
Back_To_Mars_-_Up_Down_Up maxi

Brenda: Come back to me
Alana: Move to the groove
sajnos ezeknek nem találom a radió verzióját(lehet hogy nincs is)<#nemtudom>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

IMYke2.0.0.0
Szívesen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszi!!!
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szuper vagy ! <#worship> Várom a többit ! <#hehe> <#integet2>

Eurodance Forever

zalrobto

zalrobto
<#nyes>
Cheyenne_-_The_Money_Man__Radio edit

Camelot_-_Rhythm_Of_Love
csak ilyen verziót találtam de szerintem megfelelõ lesz
<#nyes>

zalrobto
<#wow1>#18821,#18820,#18819 <#worship><#worship><#worship>

Van valakinek valami ötlete esetleg, hogy honnan tudnék letölteni 90-es évekbeli magyar maxikat? Ilyeneket keresnék pl: Alexa, Bestiák, 4 F Club, Soho Party, Magic Kefír...

Ha valakinek megvan vagy be tudja linkelni a Niels van Gogh. Another Joy-t Extended és Club Mixbe annak örülnék köszönöm, viszont ha (valakit) érdekel 2000tõl napjainkig Trance és Hands Up zene és valamit keres azzal osztok meg szívesen!!
kaposi1
Akkor ezt a kérdést le is zárhatjuk ,ugye?<#hehe>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Na akkor most már én is lecsekkolom.<#fejvakaras>

ja ok, <#buck><#buck>
Miért nem az??? A Dream dance 25. válogatáson van rajta ,amúgy saját feltöltés!

kaposi1
Hát ha igaz a kiírás hogy FLAC, akkor elméletileg veszteségmentes.

veszteségmentes?? biztos <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>
a hosszú kéne, köszi
az érdekelne!!
Köszi, viszont ha hosszabb mixbe be tudod ezt a verziót linkelni mert sehol sem találom, még ezt a rövidet se??<#confused>
Nagyon köszönöm!!!
Szívesen !<#wave>

Eurodance Forever

okiland
Ezt a sorozatot még nem ismertem.
Köszi érte!

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

IMYke2.0.0.0
/ = és/vagy 😊

Jobban örülnék lossless-nek, de nem vagyok pofátlan 😊

Köszi a 2 zenét !<#wave>

Eurodance Forever

Eurodance Forever

okiland
"MP3/Lossless"
Konvertáljam majd át neked, ha meglesz??

okiland
Nem is tudom mit mondjak. Szóhoz sem tudok jutni, csak a könnyeimmel küszködök!<#rinya>
Meghajlok nagyságod elõtt.<#worship><#nevetes1>

Sziasztok!Keresném E-TYPE - OLYMPIA maxiját,zenéjét jó minõségbe.Várom segítségeteket elõre is köszi!<#help>
IMYke2.0.0.0
Shane 54* trance számait, és trance maxi-ait keresem. MP3/Lossless.

* = Császár Elõd.

Tudtok segíteni?

kaposi1

IMYke2.0.0.0
Igaz 😊))
Csak hát, így, 2-3 havonta 1 TB HDD 😊
Akkor már inkább be kellene ruháznom egy 70 ezer Ft-os Blu-Ray íróba, és vennem a 4-900 Ft-os lemezeket 😊

okiland
"És most hoztam haza 9 GB-nyi lossless-t."

Ugye-ugye! Az ne panaszkodjon, akinek LOSSLESS-ben kell az anyag!! <#ejnye1><#nevetes1><#nevetes2>

IMYke2.0.0.0
Ugyanez, torreent klienshez: http://rarbg.com/download.php?id=39f31f5d84a2a73a67594999ca1a928f2b1618cb&f=VA%20-%20Dream%20Dance%20Vol.39%20%5B2006%5D-.torrent

IMYke2.0.0.0
Lossless-t keresem, de addig is, másnak :

Dream Dance Vol. 39 - tartalom
Part 1 + Part 2 + Part 3
MP3, 260 MB

IMYke2.0.0.0
Nincs. A Dream Dance-sorozatot nem szeretem, mert túl sok rövid verzió van rajta.
Ahogy a Dance Max, és a Maxi Dance Sensation-sorozat is elsatnyult 1x. rész után... 😞
De, most utánanézek DD lossless-nek.

IMYke2.0.0.0
Én is így szoktam tenni - ezért volt évekig elég a 20 GB-os Maxtor, majd utána a plusz 80 GB-os Seagate is.
Ám, amikor a HDD megvásárlása környékén "leadtam" a rendelést egy addig szállító ismerõsömnek 300 DVD-re, kiderült, hogy az illetõ már jó ideje nem hallott a "beszállítója" felõl.
Azóta beszéltünk, és visszaigazolta, hogy még se híre, se hamva a csávónak, de amint hall felõle, beszél vele, és hozatja a lemezeket - amiknek az árát utólag rendezem, ahogy mindig is.

Így, az elmúlt 2 hónapban, szép lassan, feltelt a HDD 😊
Pedig, csak a kedvenc filmjeimet, sorozataimat, és a lossless maxikat, válogatásokat és albumokat tárolom rajta - az "egyszer nézõs" filmeket megtekintés után Shift + Delete...

Nincs közte véletlenül a Dream Dance vol. 39.,az 54-es sorozatból már csak ez hiányzik ?

kaposi1

" tél elején vettem egy Samsung 1 TB-os HDD-t."
Csak kérdem?
És mi van ha egyszer csak kaput lesz neki?
Nem te lennél az elsõ akinél ez megtörténhet.
Csak az én ismeretségi körömbe van három emberke is akinek fejenként több száz Giga anyagának lett kaput.
Én mindent lementek +-ba lemezekre. Biztos ami biztos.
De nem akarok vészmadárkodni.

IMYke2.0.0.0
És most hoztam haza 9 GB-nyi lossless-t.

IMYke2.0.0.0
Én is így vagyok ezzel.
Sajnos, márciusig leszek gyors internet közelben. Utána errõl, a 0,5 MBit-esrõl kell beszereznem a finomságokat...
Csak hogy körbeírjam: a tél elején vettem egy Samsung 1 TB-os HDD-t.
Tegnap megnéztem: már csak 64 GB hely van rajta.

okiland
THX! <#worship>

okiland
Örülök, hogy nem felejtettél el! <#love12>