90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nos, én elsõ körben rögvest a barátomhoz (Google) fordulok, és beírom a letöltött anyag teljes nevét idézõjelekben, mellé pedig a password szót.
Nagy eséllyel találok hozzá.
Ha tudom, honnan töltöttem le (site), akkor kicsit könnyebb a dolgom, mert csak erõsen át kell néznem az oldalt (pl. a blogspot.com-os oldalaknál) és megtalálom a jelszót...

Végsõ esetben marad a RAR Password feltörés, ami mint tudjuk, idõ és gépigényes - ilyenkor inkább törlöm a fenébe az anyagot, és alternatívát keresek. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Scooter...Ti Sento - <2009> - KLIKK - narod.ru - csak beírod a captcha-t, és utána klikkelsz a kék linkre...
MP3, 54 MB
1 Ti Sento (Radio Edit) 3:55
2 Ti Sento (V.I.P. Room Club Mix) 5:18
3 Ti Sento (Extended Mix) 6:06
4 Ti Sento (Lissat & Voltaxx Remix Edit) 4:30

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A Geil maxit mp3-ban már sikerült letölteni, de képzeld, ugyanazt töltöttem le én is elõtte, amelyiknek a linkjét te adtad, csak nem tudtam a jelszót, de azzal a jelszóval, amit megadtál sikerült kibontani.
Azt meg tudnád mondani nekem, hogy ha letöltök egy rar fájlt, és nincs hozzá megadva jelszó, honnan lehet a jelszót kideríteni? Én nem értek ehhez, megköszönném, ha elmondanád, hogy lehet!

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊
Remélem, valamelyiket le tudod szedni majd.

IMYke2.0.0.0
Valami amatõr srác készíthette (értem ezalatt, hogy nem hivatalos cucc): Scooter - Megamix (DJ Marcel) (2010) - 37 MB

MEGAUPLOAD-ról tölthetõ

Köszi szépen!

IMYke2.0.0.0
Jelszó ugyanaz!

DJ Visage...Formula - KLIKK!
1. DJ Visage - Formula (Hockenheim Club Mix) (5:18)
2. DJ Visage - Formula (Hockenhem Club Mix (no speaker)) (5:17)
3. DJ Visage - Formula (Interlagos Dub Mix) (5:14)
4. DJ Visage - Formula (Monte Carlo Radio Mix (no speaker)) (3:42)
5. DJ Visage - Formula (Monte Carlo Radio Mix) (3:42)
6. DJ Visage - Formula (Monza '97 Race Mix) (5:55)

DJ Visage - The Return (Time To Say Goodbye) - KLIKK!
1. DJ Visage - The Return (Time To Say Goodbye) (Club Mix) (7:03)
2. DJ Visage - The Return (Time To Say Goodbye) (Return Mix) (8:22)

DJ Visage - Thunder - Hoppá, ez törölve lett...
1. DJ Visage - Thunder (Club Mix) (10:20)
2. DJ Visage - Thunder (Network Red Club Remix) (7:51)
3. Dj Visage - Thunder (Extended Mix) (6:50)

IMYke2.0.0.0
Itt van MP3-ban is: DJ Visage...Geil - <1998>
KLIKK!
MP3, 55 MB. jelszó: bOlCzYk

1. DJ Visage - Geil! (Absolom Club Mix) (4:57)
2. DJ Visage - Geil! (Dee Jay Accapella Mix) (0:46)
3. DJ Visage - Geil! (Dj Beam Club Mix) (6:59)
4. DJ Visage - Geil! (Dj Beam Video Mix) (3:28)
5. DJ Visage - Geil! (English Video Version) (7:05)
6. DJ Visage - Geil! (Extended Version) (5:51)
7. DJ Visage - Geil! (Fiocco Club Mix) (5:09)
8. DJ Visage - Geil! (French Video Version) (3:49)
9. DJ Visage - Geil! (Video Version) (3:49)

IMYke2.0.0.0
DJ Visage...Geil - <1998>
LOSSLESS, 272 MB - Rapidshare

1. Geil! (Video Version) (3:49)
2. Geil! (Extended Version) (5:52)
3. Geil! (DJ Beam Video Mix) (3:26)
4. Geil! (Fiocco Club Mix) (5:09)
5. Geil! (DJ Beam Club Mix) (6:58)
6. Geil! (Absolom Club Mix...) (4:55)
7. Geil! (Orgasm Accappella Mix) (1:16)
8. Geil! (Dee Jay Accappella Mix) (0:45)
9. Geil! (French Video Version) (3:49)
10 Geil! (English Video Version) (3:49)

SCANS - 2. resz - 1. resz
Sajnos, ha ez is jelszavas, akkor nem tudok segíteni - DimkaTM töltötte fel - de egy próbát megér.

Ezt a maxit keresem:

DJ Visage - Geil!

Rapidrõl letöltöttem, de jelszót kért, és nem volt megadva.

Ezek mind jók és szépek...de mindegyik olyan tompán szól, hogy a szöveget néha alig érteni...nem mindegyik amatõr remixer figyel oda eléggé a masteringre. 😞

IMYke2.0.0.0
Srácok! A korábbi kereséseim, kéréseim sem jártak sikerrel, de azért újfent próbálkozom. Most ezt a MaxiCD-t keresem: Boney M...Ma Baker '93 Remix
1 Ma Baker (Radio Edit) 3:58
2 Ma Baker (Bonnie & Clyde Mix) 5:25
3 Borsalino (Trance Mix) 4:55
4 The Most Wanted Woman 3:30

LOSSLESS-ben lenne az ideális számomra, de 320 kbit/s és felett is jó lenne.
Rapidshare-en, 4Shared-en s máshol csak vinyl és 192-224 kbit/s-esek vannak.

Már sikerült letölteni rapidrõl, és 192 a bitráta, úgyhogy jó lesz ez. Köszi!

IMYke2.0.0.0
Ismerem a helyzetet - én emiatt szenvedek a második munkahelyemen, egy könyvtárban. Ott a településünk minden felhasználója, de még a környék falvai is (állítólag) egy IP-n lógnak... 😞

Rapidshare linkeket azért szoktam adni, mert nem találom máshol. Jelenleg is ez a helyzet.
De keresem még.

Rapiden kívül máshol nincs fent esetleg?

Rapiddel az a baj, hogy nem mindig tudok letölteni róla, mert olyan netem van, azt mondták a netszolgáltatómnál, hogy az összes felhasználónak, akiknek az õ szolgáltatójuknál van nete -mindenkinek ugyanazt az IP címet adják, így, ha egyvalaki, aki ennél a szolgáltatónál, tölt le rapidról, akkor már senki más nem tud tölteni róla, addig, ameddig, be nem fejezi a letöltést. Ezért nem nagyon szeretem a rapides linkeket, mert pl a megauploadról, dataról, meg még egy pár ilyen oldalról mindig tudtam letölteni, rapidrõl meg sokszor nem emiatt.

IMYke2.0.0.0
Scooter...No Time to Chill - <1998>, 68 MB.

1 Last Warning
2 How Much Is The Fish?
3 We Are The Greatest
4 Call Me Mañana
5 Don't Stop
6 I Was Made For Lovin' You
7 Frequent Traveller
8 Eyes Without A Face
9 Hands Up!
10 Everything's Borrowed
11 Expecting More From Ratty
12 Time And Space

A minõségérõl nem tudok nyilatkozni. 😞

Ha már szóba került a Scooter, a No Time To Chill címû albumukat keresem legalább 192-es minõségben.

IMYke2.0.0.0
<#buck>

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy így van - emlékeim szerint, Te kerested az Extended változatát. Ezért, úgy gondoltam, megleplek egy ilyen értelmezéssel 😊

zalrobto
szerencséd<#ejnye1> hogy nem tréfáltál<#finom><#eljen><#worship><#worship><#worship>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Jól sikerült a remix, gratula hozzá, nekem tetszik!

IMYke2.0.0.0
Ja, és NEM április 1-i tréfa 😊

IMYke2.0.0.0
Hoztam egy kis ajándékot Retroman-nek, és mindenkinek, aki kíváncsi lehet rá:

Scooter...We're the Greatest (i2k010 Kraft Remix) - 5:14, MP3 192 kbit/s
A minõség azért ilyen, mert már a forrás sem csak LOSSLESS volt.

zalrobto
nem semmi a csávó

<#wow1><#wink>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
<#hawaii>
SOUNDSTREAM-Story_Of_My_Life
<#eplus2>

Halihó !
Ezt Keresem:
Soraya - Do You Believe In Magic (Single Radio Version) 4:02
<#worship>

Eurodance Forever

Szívesen!

Akkor majd a hétvégén elõbányászom. Reggel kérdeztem a fiamtól, s azt mondta, hogy van egy csomó mp3.

Köszi szépen!
Érdekelné még a többi My Cream is, megköszönném, ha feltennéd!

zalrobto
itt is próbálkozom
ezt a videót keresem nagy zene!!!

vagy ha valamilyen más verziójú klippben meglenne valakinek
megköszönném<#worship><#wink><#integet2>

Kezdõ zenekarok, kezdõ zenészek, amatõr elõadók, amatõr énekesek videóinak helye… -->http://www.kezdozenesz.hu
Parancsolj:

http://rapidshare.com/files/370022356/My_Cream.rar.html

Címek sajna nincsenek. Ha még érdekel, majd a hétvégén utánanézek, mert emlékszem, hogy volt nekem vagy 3-4 lemezük mp3-ban is.

Tolom fel ...

kaposi1
Kérd meg priviben DJPremiert hogy tegye fel neked hiszen már egyszer megtette itt!<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Este felteszem, ami nekem van...

kaposi1
Nekem volt My Cream lemezem.
Nem tetszett ,erõltetettnek találtam, ezért le is töröltem.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Szia atiapuka!

Igen, még mindig keresek My Cream-et, de a My Cream-ben nem Vogáék voltak.
Vogáék a Voga - Turnovszki Duó nevezetû formációban voltak, de annyiban hasonlít a kettõ, hogy mind a ketten paródiákat csináltak, csak a Voga - Turnovszki Duó a 80-as években volt, a My Cream meg a 90-es években.

A My Cream-nek ez volt a legismertebb számuk talán:

My Cream - Homorú Hamutál

És Orbán Sándor, Walla Ervin, Wéber Tamás voltak a tagok a My Cream-ben.

Ha van tõlük zenéd, akkor az érdekelne!

zalrobto
zalrobto

http://www.4shared.com/embed/252601375/76e4cfb2 igy igen

Szia!

Még keresel My Cream-et?
Ugye õk azok, amelyikben a Vogáék vannak?

Mert én egyszer válogattam a gyerekemnek 1 cd-nyit. Ha kell, valamikor feltolom...

IMYke2.0.0.0
Szívesen.

nem figyeltem eléggé
Látod az nem mindhez sajnos <#zavart2>
tigeroo
köszönöm szépen a címeket!
bigalexander
bigalexander
Sziasztok.

Ez az embed beillesztés itt müködik?
snap vs. red hot chili peppers vs. blackbox - rhythm is a baby
<embed src="http://www.4shared.com/embed/252601375/76e4cfb2" width="320" height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>

http://www.4shared.com/file/252601375/76e4cfb2/snap_vs_red_hot_chili_peppers_.html

IMYke2.0.0.0
Ezekhez MIND készült videoklip is? Mert az az elsõdleges feltétel...
Tehát, nem csak az alap (eredeti) változathoz, hanem a feldolgozáshoz is.

zalrobto
<#wink>
QFX_-_Say_Youll_Be_Mine
<#integet2>

a Pinkville Remix ami szerintem közelít az eredetihez, nem a Liquid Spill
okiland
Village People - Y.M.C.A.
Touché feat. Krayzee - Y.M.C.A.

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.