40686
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#23933 Szerintem sokkal jobban orulnenek neki ha inkabb kep nelkul, vesztesegmentesben toltogetned fel IDE a maxi lemezeid!! -
dj adrián #23932 És máris egy kéréssel vagy inkább kérdéssel fordulnék hozzátok. Van rengeteg vinyl maxim 1990-től 2004-ig főleg olasz kiadványok amiket szeretnék videó formájában feltölteni. A kérdésem az lenne, hogyan tudnék jó hangminőségű videót készíteni kamerával ezekről a lemezekről? Köszi aki tud segíteni. -
dj adrián #23931 Sziasztok. Nem régen találtam rá erre afórumra és nagyon tetszik. Talán mert a 20as éveimet idézi vissza. -
Retroman #23930 Ezt az albumot keresem:
Hit 'n' Hide - On A Ride -
MÁSIK VERZIÓ
MENNYI CIPŐ -
Track List
[03:57]01. Do what you want (Radio-edit-mix)
[05:43]02. Do what you want (Bombastic-dance-mix)
[05:42]03. Do what you want (Robber-mix)
[05:39]04. Do what you want (Non-rap-mix)
klikk
WAV
-
#23927 egy pár napja volt róla szó
Activate - Save Me (Megamix)
WAV -
Retroman #23926 Ja, hogy a T -Boy-os verzió mikori, az passz..
Egyébként elírtam tényleg, a V-Tech-nek az első lemnezükön jelent meg, nem 99-ben, hanem 98-ban. -
lifesgood #23925 Nemnem, ez még a t-boysos időkből való...ekkor irták az éjfél utánt is...
a v-tech es változatot 98 ban adták ki..
Én 94-5 körülre tippelem... -
Retroman #23924 1999 -
#23923 Szia!
Bocsi, de nem néztem a privátokat, közben több is jött.
Megnézem a linkeket.
-
#23922 m-phasis barátom két újjabb remek videója
és igazán jól sikerült remixei
ezek kedvencek -
lifesgood #23921 Ki emlékszik erre?? Dejó újrahallani..Mikori??
-
#23920 két különböző verzió
256kbps-elvileg
-
#23919 Bocs! Ráadásul az előzőt is elrontottam, az meg dupla lett...
Magic Kefir - A szél (remélem!) -
Swing Feat. Dr. Alban - Sweet Dreams 1995 -
#23917 Amikor linket szúrsz be a videólinkeléshez, menj biztosra, töröld ki a már benne lévőt és úgy illeszd a sajátod, mert alapértelmezetten a Scooter klip lesz a helyén :)
-
#23916 Ha már Groovehouse/Judy, akkor :
Magic Kefir - A szél -
#23915 eddig számomra ismeretlen előadó
Your Ultimate Parther - Rescue Me(Radio Version)
jó kis számaWav
-
Retroman #23914 -
#23913 minden tiszteletem a tiéd! :D ez az! -
Retroman #23912 Szia!
Én abból a korszakból, amikor még Judy nem volt a Groovehouse tagja, egy zenét ismerek tőlük ebből a korból, mégpedig ezt:
-
#23911 hi all!
1 kérdésem lenne /remélem vki sejti a választ/
egyik ismerősömmel történő beszélgetés alkalmával valahogy a GrooveHouse nevű magyar formációra terelődött a szó - amivel kapcsolatban ama megállapítást tettem, h össz. 1 zenéjük volt számomra elfogadható.
ezt anno (98 körül) a Z+ zenecsatorna adta is. a klippből annyi rémlik, hogy vmi harcikutya volt a végén... /illetve, hogy a Judy nevű hölgy akkoriban még tervben sem volt az akkor még 2 fiúból álló formációnál/
szóval a kérdés -> Mi lehet a szám címe? :)
ha valakinek van vmi sejtése, pls segítsen, mert azóta is idegel a dolog :)
köszi -
#23910 Koszi ezt elvittem, kellemes emlek fuzodik hozza.
Vagy ez, vagy valamelyi verzio dongott a szobatarsam trabantjaban mikor harmadevesen jartunk a koleszbol a suliba.
Vett a kollega egy profi Kenwood cuccot erositovel az autoba, rogton duplajara ugrott a Trabi erteke
-
dlajcsi #23909 Üdv.
DFresh korábban írtam neked PÜ.-t. Megkaptad, vagy nem? Dobj egy választ légyszi.
Slam - U Got 2 Know (Radio Edit II)wav
-
#23908 Nagyon köszönöm! :)
Aludjunk most már!
A Youtube-on el lehet veszni a feldolgozásokban, szerintem több százszor fenn van az eredeti és a feldolgozásokból még legalább annyi! -
Retroman #23907 Most hallgattam, sajna nem végig van feltéve, a vége nincs meg (: -
Retroman #23906 Egy változatban megtaláltam, tessék:
Edyta & Co. - Losing My Religion -
Ez modern, de legalább kitűnik az egysíkú mezőnyből! -
Ezt eddig soha nem adta fel!!!! -
#23903 -
Honnan lehetne leszedni? -
#23901 Pedig már küzdöttem...nem először, de szerintem nincs közte...
-
#23900 Tényleg?! Keresem!!! :) Köszönöm!!! -
#23899 Köszönöm...kár érte...
Egyébként teszik?
Üdv
Inhouse -
Retroman #23898 Akkor mégiscsak egy egyszámos, ismeretlen előadó a megfejtés:) -
Leontyn #23897 Edyta & Co. - Losing My Religion '93 -
Retroman #23896 Szerintem az Abigail - féle feldolgozásnak valamelyik remix változat ez, mert a Discogs is csak Abigailt, és Rozalla-t adta ki találatnak az REM-en kívül a Losing My Religion-re, ha csak a 90-es években nézzük, és a hang hasonlít is Abigail hangjára eléggé, úgyhogy szerintem az Abigail számnak valamelyik remixe lesz ez. -
Retroman #23895 Rákerestem ezen az oldalon, ami egy eurodance adatbázis:
http://www.eurokdj.com/
2 találatot adott ki Losing My Religion-re, az egyik az Abigail féle, amit valaki már belinkelt, és azt mondtad rá, hogy nem az, a másik pedig Rozalla, abba belehallgattam youtubeon, sajnos az sem ez, amit te keresel, úgyhogy szerintem valószínűleg valami ismeretlen előadó nevéhez fűzödik ez a feldolgozás. -
#23894 Anonym - Losing my religion (REM remix kazettáról)
Segítsetek!
Üdv
Inhouse