90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Emlékeim szerint, jelszó nélkül jutottam hozzá - rákeresek a széles nagy neten.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Masterboy : Is This The Love (Remix) 1994 Polydor
HQ Wav quality with cover. Another rip from my collection.
Discogs
1 Is This The Love (Fun Club Mix) 6:12
2 Is This The Love (Acid Mix) 5:51
3 Is This The Love (TNT Party Zone Master Mix) 6:31
4 Is This The Love (Alternative Mix) 5:34
Link
Password in Pm.
ez nincsen meg már neked
mert gondolom a PM privatot jelenthet
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Egy kb 93-94 es számot keresek, de nem tudom az elõadót, se a szám címét....:-)viszont szövegrészlet rémlik:"csak áll a lány csak vár a lány a betonon, szíve fáj a pénz a hatalom, nincs ki segítsen rajta..."ill"pillangó a esti fényben ,megfulladt az élet vizében..."
Ha tudtok segítsetek!
ha konkrét típust tudnál adni, akkor lecsekkolom a SONY-nál.
Egyébként most van náluk típusváltás, legalább is a múlthéten 3 modellt kerestem, de egyik sem lesz már nekik.
Jönnek az újak, de még konkrétumokat nem tudtak mondani.
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Volt egy idõszak, amikor MP3-lejátszót akartam magamnak - a dialízis idõszak -, hogy ne unatkozzak (3 éve), majd utána is, amikor sokat utazgattam.
Utóbbi alkalommal már kifejezetten a mini-merevlemezes példányokat nézegettem - és emlékeim szerint, ott láttam õt. 20 Gb-os kivitelben.
De, lehet, hogy az emlékezetem csal.
Most ismét egy ezzel kapcsolatos kérdésem lenne, megpróbálom ebben a topikban feltenni a kérdésemet, mert az MP3 és MP4 lejátszó topikok elég halottnak tûnnek, nem nagyon ír bele senki semmit.
Szóval a kérdésem az alábbi Sony MP3 lejátszóval lenne kapcsolatos:
Szerintetek ez a Sony MP3 lejátszó forgalomban van Magyarországon jelenleg?
Nem igazán találtam róla semmi információt, ezt a képet is csak úgy találtam meg, hogy nézegettem Sony MP3 lejátszókat, és ezt a képet egy külföldi hirdetésben találtam, ott árulják, nem újan, használtan, de a konkrét típusa nem volt odaírva.
Szerintem a kinézete alapján biztosan régebbi darab lehet, de szerintem sokkal jobban néz ki az újabb MP3 lejátszóknál. Habár nem biztos, hogy olyan régi, ez csak az én véleményem.
Valaki tud esetleg valamit errõl a lejátszóról?
Sziasztok!
Bug Box-Move your mind zenérõl tudtok valamit? Annyit tudok hogy 2000-ben jelent meg és italo,a maxin 4 változatban van a szám.
Sziasztok!
A filmekrõl már nem is beszélve!<#nevetes1>#nevetes1>
De azért még elboldogulok.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A nodancelimit.com mostanában sajna már nem elérhetõ.
Ezen a címen biztos hogy nem!<#szomoru1>#szomoru1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Most találtam egy 2010-es remixet az egyik egykori slágerükbõl:
Eiffel 65 - Too Much Of Heaven (DJ Nano 2010 Remix)
http://www.fileserve.com/file/ssm7bJN/Ace_Of_Base-Platinum_and_Gold-2CD-2010-pLAN9.rar
Ace Of Base - The Ultimate Collection (3CD) (2005)
Label:Universal Music (Netherlands)
Catalog#:982 980-7
Format:3 x CD, Album
Country:Netherlands
Released:2005
Genre😛op
Style:Europop
Bitrate: 320 kbps
Submitted by: euroberto
Tracklist
CD 1 (52:09)
1-1 All That She Wants 3:35
1-2 Wheel Of Fortune 3:52
1-3 Happy Nation 4:10
1-4 The Sign 3:10
1-5 Waiting For Magic 5:19
1-6 Don't Turn Around 3:49
1-7 Living In Danger 3:43
1-8 Lucky Love 2:54
1-9 Beautiful Life 3:40
1-10 Never Gonna Say I'm Sorry 3:15
1-11 My Déjà Vu 3:21
1-12 Perfect World 3:54
1-13 Life Is A Flower 3:45
1-14 Cruel Summer 3:34
CD 2 (50:25)
2-1 Donnie 4:36
2-2 Travel To Romantis 4:09
2-3 Always Have, Always Will 3:43
2-4 Everytime It Rains 3:54
2-5 Cecilia 3:54
2-6 Tokyo Girl 3:35
2-7 C'est La Vie 3:27
2-8 Hello Hello 2:52
2-9 Love In December 4:00
2-10 Beautiful Morning 3:00
2-11 Unspeakable 3:13
2-12 The Juvenile 3:41
2-13 Da Capo 3:11
2-14 What's The Name Of The Game 3:03
CD 3 (Bonus Disc) (50:32)
3-1 Wheel Of Fortune (Original Club Mix) 4:03
3-2 My Mind (Mindless Mix) 4:14
3-3 All That She Wants (Banghra Version) 4:17
3-4 Happy Nation (Remix) 3:47
3-5 The Sign (Dub Version) 5:12
3-6 Don't Turn Around (Stretch Version) 5:59
3-7 Lucky Love (Armand's 'British Nites' Remix) 11:24
Remix - Armand Van Helden
3-8 Cruel Summer (Big Bonus Mix) 4:09
3-9 Megamix (Long Version) 7:21
http://www.megaupload.com/?d=7XXWYA8Q
www.flacmusic.ru
flacshare.net
soundarea.org
www.danceforum.ru
nodancelimit.com
mp3s.su
Keresek egy dalt, eredetileg Kati és a kerek perec volt az elõadó a címe pedig Jókedvû nap. Ezt valamikor a 90es évek végén, de elõfordulhat hogy a 2000es évek elején feldolgozták... Ha valaki tudja, hogy melyik ez a dal és linkelné nekem, hálásan megköszönném!
Eurodance Forever
Anno egyesével leszedtem a klippeket, talán még megvan.
Megnézem Neked!
Tessék a 5ive harmadik albuma.
5ive-Invincible /album]
5ive-Five album
Five (2000)
[/url][/img]
Eurodance Forever
Ha van még másik albumuk jöhet.
Várom a klipeket is aki tud tegyen már fel !
<#wave>#wave><#smile>#smile>
Eurodance Forever
5ive-Kingsize albuma
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
köszi szépen ,jó kis zene<#worship>#worship><#integet2>#integet2>
devotee: Az õszintét megvallva,én kevésbé vágom ezeket a dolgokat,s vannak itt nálam okosabb emberkék is,akik jobban értik ezt a bitráta/kódolás dolgot. Nálam is némelyik zene a winampon úgy jelenik meg,hogy 145kbps és egyesével felmegy 160kbps-ig miközben szól a zene. Régebben nálam ez csak az ogg kiterjesztésû fileokkal volt így.
Gondolom,ez kódolási vagy konvertálási illetve beállítás/probléma lehet...
De ezekrõl kérdezd inkább diokát vagy mflexet,õk jobban kenik-vágják ezeket a dolgokat. <#worship>#worship>
Szóval még mindig Wanted: Techno Trax Vol.12. (170-175mb-nál nagyobb méretben és 160K-nál jobb minõségben!!)
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
5ive együttestõl keresek jó minõségû videóklippeket,albumokat !
Köszi ! <#wave>#wave>
Eurodance Forever
Igazad van,a bitráta/mb nagyon nem vág össze,de nálam az összesre
300 fölöttit ír ki...
De részemrõl természetesen ebbõl nincs harag.
Töltöttem fel egy képet,légyszi nézd meg,hogy nálam hogy írhat
ki 394 bitsebességet.
Kép
ha valakit érdekell,most találtam<#mf1>#mf1>
Le Click - Call Me (vob)
Eurogroove - It's On You (vob)
Mc. Sar And The Real McCoy - One More Time (vob)
Space Frog - Follow Me (vob)
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
devotee32: Köszi a feltöltést mégegyszer. Nemtudom te mit néztél,de 167megába "belezsúfolni" egy dupla lemezes válogatást,amin 5-6 perces vagy még hosszabb zenék vannak,hááát... <#rolleyes>#rolleyes>
336-os <#wow1>#wow1> bitsebesség sajnos sehol nincs ezen a lemezen.Amúgy ha belenézel a lemez tartalmába,ott is 160kbps van írva minden egyes dalhoz...
Patsy-Money 4 me
Money 4 Me (Radio Mix)
Money 4 Me (Jam Mix)
Money 4 Me (Club Mix)
Money 4 Me (Big Jam Mix)
Money 4 Me (Vocal House)
Patsy-Money 4 Me
Köszi!
Hááát errõl a számról semmit nem tudok.
Elõfordulhat,hogy van hosszabb verziója is.
Bocsi,de nem tudtam,hogy hibásak a számok,ugyanis nem hallgattam meg,de lehet,hogy szánok majd rá egy kis idõt.
A "jó minõség" amit írtam,a legkissebb bitsebesség is 336 a számok közül,szóval nem tudom,hogy hol láttál 160-at<#wow1>#wow1>
Üdw😄evo
Ez a szám csak ilyen rövid verzióban létezik?