40686
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
nandika22 #24917 Lovestation - Teardrops MAXIT keresem JÓ minőségben! -
#24916 Nagyot is csalódtam a srácban. Már akkor utáltam ezt a számot, amikor először meghallottam, még a megjelenésekor.
-
keresem losslessben
mp3-ban megvan de hát -
#24914 Sziasztok!
Ez a Náksi és Döme Dee alias Dj.Maci lemez elég ritka.(szerencsére megtudtam szerezni anno)
Nekem is nagy kedvencem volt ez a lemez akkoriban... akárcsak a Discotor.
Mennyiszer játszottam a "jaj de jó,jaj de finom"-at...
Üdv.Csaby -
dj adrián #24913
Egy nagy kedvencem -
#24912 Szia most nincs rá kapacitásom de ha lesz megígérem feltolom egy maxival egyetemben ami szintén gyári!!!! -
lifesgood #24911 Dj Macira emlékeztek?? Végülis Döme csinálta a Soho partyból...
-
friendh2 #24910 Igazán megoszthatnád velünk,losslessben! -
nandika22 #24909 Meg van, sikerült! -
#24908 Én is szeretem a Tekknőt és meg is vetem a lemezüket kifelé Németországba az ment az autós cd-be!!! -
nandika22 #24907 Még nem. Gondoltam felismeri valaki a zenét. Nekem nagyon ismerősnek, meg sztem elég ismert zene islehet! -
#24906 Ennek a _glo2 srácnak próbáltál már írni a "Contact"-ban? -
nandika22 #24905 OFF
Beteszem ide is, mert a másik fórum nem nagyon él. A segítségetek kelle, a szám előadóját és címét szeretném megtudn, ami a Mammutos videóban megy.
Video -
#24904 Ezt is hogy szerettük buliban ordítani, úristen :))))
-
lifesgood #24903 Én is utálom a szájbergyereket...sok tizenéves meg szereti és a legnagyobb szégyen,h sok köztük a csaj is...
A Tekknőt viszont szerettem...amiket irtál meg ez is jó volt...
Na kb ezekkel egyidőbe ment a keresett számom...Ma se értem a szövegét...
-
#24902 Akkor félreértettelek.
A "Tekknő" számaira tomboltam én is, mint a többi haver, anno. Némelyiket szerettem is, nagyon:
"Jaj de jó, jaj de finom..."
"Álmom egy tanya, állatok hada..."
Stb.
A Szájbergyerek"-től viszont falnak megyek. Ráadásul, a szöveg rettentő helytelen szóhasználata rögzült a "rajongókban".
-
Katarn576 #24901 hello mindenkinek.
Érdeklődni szeretnék hogy mi annak a számnak a címe, amit lehet hallani abban az új reklámban a TV-ben. Arról a 'best of 1990" című új retrós zenei/magazinos kiadványról lenne szó. Annak a reklámnak a hátterében lehet hallani egy női előadót aki énekel. Régóta megakarom szerezni azt a számot, csak a címe nem jut soha az eszembe.
Előre is köszi a választ. -
lifesgood #24900 Mármint a Tekknő nem tetszik?? -
#24899 Sziasztok!
Ezeket még mindig keresném.
Ennyire nehéz eset lennék?
- Funtopia with Jimi Polo - Living Without Love (extended version)
- Red News – Prelude
- Red News - Black Jack
- Spangle - You Spin Me Round (lick radio)
- J. Family – Take One Step (club mix)
- Cotto’s Club Sandwitch – The Winner Takes It All (original)
- Magic Christmas - X-mas Day
- Narada - Nowhere Girl (Long Version)
- 4 Fun - Let's Stay Together (Extended)
- Los Angels - I Want To Break Free (Original Raggea Mix)
-
#24898 Ezt is vittem. -
#24897 Szia Robi!
Köszi, ezt is elraktam.
-
#24896 -
#24895 Azért egy népdal és a Szájbergyerek... közel sem egy kategória. Utóbbi trehány szar.
-
lifesgood #24894 Jaja ezt is akkortájt játszották...
Köszi a megfejtéseket.....Hát szerintem a szájbergyerek se jobb....
95-ben a Tekknő Muti meggel együtt ugrik be....ez utóbbi sokkal jobb -
Velvet - Show Me The Way maxi
ha érdekell valakit 192kbps
-
#24892 szia
ez is jó szám töle
Vandana - I'm In Love 192kbps
-
Dance 2 Trance - Warrior.avi (154.03 MB)
Dance 2 Trance - I Have A Dream.mpg (116.14 MB)
Dance 2 Trance - Power Of American Natives (DJ Quicksilver Remix).vob (130.5 MB)
Dance 2 Trance - Power of American Natives 09.vob (188.04 MB) -
#24890 Ja, és a bácsi a dal-remix kiadásakor már nem élt!
S próbáld meg a "deep forest freedom cry"-t beírni a Youtube-ba, és bármelyik pontos találatot megnyitni! :)))))
Ez a szétcincált Márta-dal (még egyszer: a srácok EGYETLEN szót sem értettek a felvételekből, érzésre vagdosták a szövegeket - riportban mesélték, akkoriban):
-
#24889 Annak a számnak érdekes sztorija volt.
A "Deep Forest" két zenésze egyszerűen beszerzett néhány kelet-európai néprajzi (ethno zene) gyűjteményanyagot, és azt darabjaira szedte, szétdarabolta úgy, hogy egy szó nem sok, annyit sem értettek belőle!
Amikor a mi egyetlen Mártánk (Sebestyén Márta) dalának szétcincált változatát már a rádiók is játszották (Deep Forest...Marta'a Song), akkor tudta meg a mi csalogányunk, hogy egyáltalán csináltak ilyet... Márta díjat is kapott.
Ahogy annak a bácsinak a családja is csak így tudta meg, hogy mit tettek, aki az "Úgy hallgassa az esőt..." kezdetű népdal feléneklésével tették ugyanezt. A pert a család megnyerte.
-
#24888 Köszi a segítségedet, időközben meglett.
-
#24887 Igen, rájöttem közben.
A többiben nem tudsz segíteni?
Mostanában kerestem párat.
-
Ruslan78 #24886
Shaggy - Ready Fi Di Ride.vob or HQ video avi,mpg
PLEASEEE!!! HELP ME!!!
-
DJ Cube feat. Linda Kay - Love Me (Club Mix)
224kbps
de jó szám -
eurolacko #24884 Már kezdtem volna örülni ,hogy ez saját rip - de hááááát igy del
Amúgy ügv Kolléga! -
azta de jó eurodance szám -
dj adrián #24882 vandana-in the name of love-come to me -
eurolacko #24881 Elnézést hogy beleszólok de inkább ezt igy keresd:
Vandana - Come To Me
Discogs
Üdv -
#24880 Na, akkor én is kérdezek egy merészet...
Még kisgyerek voltam, 80-as évek eleje lehetett...szólt otthon a rádió (Petőfi, vagy Kossuth) és általában a kívánságműsorban lehetett (többször is hallottam), vagy ilyesmiben... egy nagyon jó orgánumú férfihang beszélt andalító zenére magasztosan...volt a szövegben angyal, menny...valami olyasmi rémlik, hogy miképp a mennyben, úgy a földön is...bár ez egyáltalán nem biztos...mi lehetett ez? -
#24879 Deep Forest - Freedom cry, de a szájbergyerektől azért messze van... -
lifesgood #24878 Igen én voltam köszönöm.. egy sört neked....
Volt 95 környékén egy elég idióta szám...
Vmi férfi hang énekelte h vmilyen eső ,suhan ág....
olyasmi stilusban mint a szájbergyerek...
Nem szerettem azt a számot de most igy 15 év után visszahallgatnám...Akkor nem értettem miről szól...hátha most megérteném....
Valakinek beugrik??