90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EURODANCEPERU mix
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ennek az oldalnak a kezdõlapján szól egy mix.
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnám letölteni?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
VA - Bravo Hits Vol.14. (Dupla válogatás) 1996
VA - Maxi Power Vol.3. (Dupla válogatás) (Ez sajnos borító nélküli) 1994
VA - Dance Now 10. (Dupla válogatás) (Ez is sajnos borító nélküli) 1995
VA - House Bomba Vol.1. (Szimpla magyar techno-house válogatás) 1998
Ann Lee - Dreams (Album) 1999
Flip Da Scrip - Confusion (Album) 1996
Itt is elõfordulhatnak apróbb karcok a lemezeken,illetve a tokokon.
Akit érdekel valamelyik,szintén jelezze priviben. Árban megyegyezünk! (500Ft-tól)
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Van pár darab eredeti maxi cd-m eladó,ha valakit érdekel! Állapotuk vegyes,esetleg törött/karcos tok is lehet,a cd-n apróbb karcok elõfordulhatnak,de mindegyik hibátlanul lejátszható!
A lista:
1-Dj.Quicksilver - Bingo Bongo
2-Coolio Feat. Lv. - Gangsta's Paradise
3-The Black Eyed Peas - Where Is The Love?
4-Shaft - Shake Senora / Kiki Riri Boom
5-Rednex - Cotton Eye Joe
6-Novaspace - Paradise
7-No Mercy - When I Die
8-Marusha - It Takes Me Away
9-Mark 'Oh - Fade To Grey
10-Mark 'Oh - Tears Don't Lie
11-Lutricia McNeal - Ain't That Just The Way
12-The Kelly Family - I Can't Help Myself
13-Hypetraxx - The Darkside
14-Eiffel65 - Blue (da ba dee)
15-East17 - Stay Another Day
Akit érdekel valamelyik,jelezze priviben. Árban megyegyezünk! (300Ft-tól)
Üdv.Csaby
Ui: Berguson: Örülök,hogy segíthettem!
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Ez a dala is jól sikerült szerintem. Még ha 2010es is.
Berguson
Howkeddlee barátom! Nagy király vagy,hogy ennyi verziót találtál ebbõl a dalból! Örök hálám,és nagy köszönet érte!
Prohasca: Nagyon csípem a zenéidet,mixeidet. Köszi hogy ezeket megosztod velünk!
Imyke: köszi szépen a Jazz+az-t,hogy feltöltötted nekem! Amúgy én kértem legelõször,nem Retroman,de végülis tök mindegy. De király,hogy feltetted!
Berguson
Hisz megígértem. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
- Jazz + Az...Csepp a tengerben (Alex & Tommyboy Remix)
- Jazz + Az...Mintamokus (Mokusminta mix)
- Jazz + Az...Nana (Sexi Saxi mix)
- Jazz + Az...Megint hetfo (Marcel Remix)
Ez meg amolyan meghallgatós érdekesség:
- Jazz + Az...Megint hetfo 1 (Inkabb szombat mix)
Melyik verziókra gondoltál?
Nem akarok felesleges letöltéseket generálni számodra, de néhány verzió azért egész kellemes lett...
Diszkóban / buliban azért egyiket sem játszanám le 😊
(Igaz nem az én világom a Jazz+Az, így nem szedem le, de azért mások nevében is megköszönöm.)
Ezt a 360 MB-ot is 3 napig töltöttem fel...
De ha CDrõl rippelted akkor miért nem FLAC?
http://goo.gl/gd6Zi5
CD-rõl rippeltem WAV-ba, majd azt konvertáltam MP3-ba, HQ beállítás mellett.
S még egyszer hangsúlyozom: dbPowerAmp Music Converter 13
Nagyon szépen köszi az önzetlen segítséged.
Fõleg annak tükrében hogy tudom mit jelentett neked ezt felkinlódni!!!!
KÖSZÖNÖM!<#integet2>#integet2>
Forrás: CD - Rip: dbPowerAmp + AccurateRip
Rip: HQ Lame, CBR MP3 320 kbit/s
Méret: 360 MB
Tárhely: 4Shared, atombiztos.
Jelszó a képen!
Egy "köszönöm"-ért már megérte a 3 napos feltöltés. Úgyhogy, ne habozz!
Letöltés:
01. rész + 02. rész + 03. rész + 04. rész + 05. rész + 06. rész + 07. rész + 08. rész + 09. rész + 10. rész + 11. rész + 12. rész.
Letöltésvezérlõbe helyezd a linkek forrását - pl. JDownloader!
Jocika!Köszi szépen a Techno Trax 12.t! Végre jó minõségben meglett! Köszi,király vagy!
Berguson: Ezeket találtam neked: Mary's Prayer song's...
Danny Wilson - Mary's Prayer (1987) (3:49) (320Kbps)
D.C. Project Feat. Alexa - Mary's Prayer (1996) (3:21) (224Kbps)
O-Mind - Mary's Prayer (2003) (3:24) (320Kbps)
O-Seven - Mary's Prayer (Radio Mix) (2009) (3:38) (320Kbps)
O-Seven - Mary's Prayer (Topless Remix Radio Edit) (2009) (3:04) (VBR)
O-Seven - Mary's Prayer (Clubstone Remix) (2009) (5:52) (VBR)
Remélem ezekre gondoltál,s remélem tudtam neked segíteni!
Jó éjszakát!
Üdv.Csaby
tessék <#wave>#wave>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Ez nem csak valami telefonos csengõhang? (az van odaírva)
<#nyes>#nyes>
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
Én egyáltalán meg sem találtam a dalt neten, a youtube-on kívül.
<#wink>#wink><#smile>#smile>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Lehetséges ,hogy rajta van válogatás lemezen cd-én valahol a világban csak még nem került fel az adatbázisra
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
Ez a dal csak bakeliten jelent meg, CD-n nem?
http://www.youtube.com/watch#!v=qqVd_axiZhM&feature=related