40686
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#25317 nékem is bejön...
-
Diszkókirálynő #25316 Imádom Szatmáriékat ! :)
-
#25315 nem bírtam kihagyni -
#25314 Zoli már vártam a kontrát!!!! -
#25313 Hali!
egy-két maxit leemeltem a polcról kiegészítésnek:
-
lifesgood #25312 Szatmáritól van cd-d..mp3-ba is jó..
Akik laptopról zenélnek,milyen programmal nyomják??v keverő mindenképp kell?? -
#25311 Dlajcsi ismeretlenjei közt volt egy francia dance sláger, szerintem tuti, hogy valamelyikőtök tudja, hogy mi ez...
ismeretlen francia dance sláger -
nagyon jó zenéi voltak ennek a DJ-nek akkoriban, fenomenális érzékkel keverte össze az akkori Technotronic, C+C MF, FPI Project-es és egy-egy szösszenetig a technos hangzásvilágot, melyből nagyon jó kis italohouse-t hozott össze.
ajánlom még ehhez beszerezni (persze jobb minőségben,mint ez a YT vidi) pl. a Move Your Body és Get on the Floor számokat is. -
#25309 "Akkor még nem volt Peat Jr, és tsai,"
Ez a felállás kifejezetten a kedvencem volt.
DJ SZATMÁRI - 100 ÉVET VÁRNÉK (PEAT JR && FERNANDÓ ITALIANO PARTY MIX)
A fene se tudja hányféle verzióban van meg.
A csajszi hangját nagyon szeretem. -
friendh2 #25308 Nekem csak a Pizza... van meg.De jól jönne a Discovery és a Best of is.Na meg az UFO - Szerelemdoktor album is.Ha lesz rá időd küldhetnél egy pü-t! -
nandika22 #25307 Annak idején, amikor Wayko még rezidens volt Sárospatakon a Highlanderben, ott csak gyári lemezek voltak, meg rengeteg bakelit...
Ő aztán tudott bulit csinálni! Akkor még nem volt Peat Jr, és tsai, akikkel összeálljon. -
#25306 Nekem csak ezek vannak!!
-
#25305 Nem sok olyan Disco-s van aki eredeti CD-ről nyomja.
Gondold el vannak olyan albumok hogy egy, max két szám kell, de az nagyon.
Inkább megoldják szitázással.
Pl: Fiesta lemez kívülről , a tartalom meg az aktuális slágerek.
Múltkor azon röhögtem hogy az ostoba Voksán Virág olyan képen szerepelt amin ki volt terítve elé egy 120 CD tartós gyűjtő, tele tele írott Verbatim CD lemezekkel szépen, gondosan, alkoholos filccel megírva.
-
friendh2 #25304 Soho Party - Szállj!.flac -
nandika22 #25303 Normális diszkóban ugye csak hivatalos, gyári lemezeket lehet használni, ha írottról zenélsz, azért keményen büntetnek, ha jól tudom... Csak hát manapság azt nehéz megfizetni. Rengeteg zene jelenik meg, és ahogy mondod, hamar kifutnak. Nem is fognak annyit érni idővel, mint manapsdág a régi euro cdk. -
#25302 Én sem találtam meg, egy helyen írnak egy linket a jelszóval kapcsolatban, de az meg halott...sehol egy komment, amiben lenne infó...mp3skull.com-on megvan 320kBit MP3-ban.
Nyomozás közben akadtam erre:
-
friendh2 #25301 Soho Party - Kéz a kézben (Discovery mix).wav -
#25300 Bocs hülyeségeket beszélek ,az más.
Ebben az esetben nem a Cue-ba kell belenyúlni, mert nincs is ilyen.
Szóval én az Easy CD-Da Extractor Professional-ban írom be már a számok Előadóját, Címét, verzióját.
Utána rippelem be. -
#25299 Egy jótanács.
Soha ne a Total commanderbe gépeld át mert a Cue file-ba kell belenyúlnod hogy a lejátszóban is megjelenjenek a címek.
Az a helyzet hogy neked teljesen igazad van abban az esetben ahogy te, én és mások gyűjtik és kategorizálják a zenéket.
De én egy Disco-s gyerekori ismerősömtől kapom a zenéket és részéről meg tök érthető hogy nem szarakodik ilyennel.
Millió egy zenéje van, köztük több mint 8000 bakelit.
Neki ez a Discoban , sötétben pont elég.
Kiveszi a bőröndből rápillant a CD elejére gépelt papírra és már nyomja is a zenét.
Neki ezek a zenék egy , max két évre kellenek igazából.
Mert addigra kifutnak.
Jó neki így ahogy van.
Én meg örülök, bár nem mindig, amikor megdob egy ilyen adaggal.
Múltkor is alig vártam hogy végezzek a 400 lemezzel, vittem vissza neki, erre nem megint felpakolt ugyan ennyivel.
Csak hogy ki legyek balanszozva azt mondta.
Szomszéd meg azt hitte hülye vagyok mert látott oda vissza a szatyrokkal. -
#25298 Én kifejezetten "házsártos" vagyok: utálom, ha kölcsönbe kapok valamit, és az valami rettentő trehányul van megcímezve.
Mit-tomén, hasra ütök:
dr_alban_it_s_my_Life_raggaAdag_rmx_utwrz_1990_x.mp3 (*.flac, *.wav)
Nem véletlen, hogy a több mint 10 éve bejáratott címzést erőltetve, sokszor nekem is gépelnem kell, hosszú-hosszú percekig (meg Total Commander fájl átnevezés funkció, renamer progik stb,).
Elképzelheted, ez hogy nézett ki eredetileg...
-
#25297 ez szép anyagehez tényleg nagyon sok idö és türelem kell -
#25296 Köszi a 3 remixet!
A promo cdről nem kell semmi, azért köszi, hogy szóltál róla.
Esetleg valakinek meg vannak ezek?:
Soho Party:
Gyere És Táncolj
Szállj (Original Mix Edit)
Szállj (Original Long Mix)
Szállj (Rave nation mix)
Álom (Original Mix)
Kéz A Kézben (Discovery Mix)
Kéz a kézben (Extended mix)
-
#25295 Az tényleg aranykor volt - az első CD-m megírásáig majdnem 500 kazettám volt - chrome és metal.
Aztán már nem pénzeltem a kazettázást, és ráálltam a CD-re, majd az első gépnél az MP3-ra...
Most meg a LOSSLESS-re :)
-
nandika22 #25294 A klubbokban azt hiszem annak idején a Beatmaster mix volt az elterjedtebb (ami a videóban van), a másik a U.S. X-Tended, az kevésbé. Nekem mindkettő nagyon tetszik, előbbi a sárospataki diszkók emléke miatt, utóbbi pedig a stílusa miatt! Emlékszem mennyit vadásztuk ezt a zenét, hogy mi is lehet... :D -
#25293 ja igy könnyü volt neked -
#25292 Tudod nem a leválogatás a gond.
Az még csak hagyján.
Hanem ugye mivel ezek CD lemezek válogatva, ezen csak track 1, Track 2 stb
jelennek meg a számok.
Na most a számok Címét előadóját mind nekem kell bepötyögnöm egyenként a tartóban lévő papírról.
És tudod ezer számnál ez már egy kissé fárasztó tud lenni.
Más megoldás erre nincs sajnos.
Viszont mivel semmiről se szeretnék lemaradni ezért néha IGYnéz ki a szoba napokig. -
#25291 Azért ilyen leválagotási-terhet szívesen elviselnék :)
Már csak az újdonságok miatt érzett adrenalin miatt is... Hogy aztán nagy selejt aránnyal kiválasszam a magamnak tetszőket :)
Ezt imádtam a 90-es években is, amikor hetente beugortam a diszkóklubba, péntek délutánonként, 3-4 üres Sony Metallal, és 2-3 óra alatt, jó pénzért leválogattam magamnak - én kezeltem a DJ pultot - a slágerek jobb verzióit, és megnéztem a hétvégén bemutatásra kerülő slágergyanúsakat is.
-
#25290 szia
hallom ám, köszi ez nagyon jóóó -
#25289 1000 emberből talán egy figyel fel rá a Disco-ban.
Nem azért mennek oda a fiatalok hogy az ütem passzolásokat , vágásokat, átkeveréseket figyeljék.
Valahol meg is értem őket.
Csak a zene ne lenne olyan moslék mostanában a Clubokban.
Volt alkalmam jó pár száz lemezt átnyálaznom.
Most is itt van a hátam mögött vagy 300 lemez ami erre vár.
Döbbenet hogy milyen akusztikai zörejeket kiadnak.
Nálam egy ilyen zene leválogatása kb 2-5 másodperc. -
#25288 Nekem ebben a stílusban tetszik.
Ebben vannak Eurodance-s elemek!
Hallod Zalrobto barátom? -
#25287 Teljesen egyetértünk - az emberi hibák kiküszöbölésével eltűnt az "élet" a live show-kból, diszkó partikból.
Az érzés, amikor szinte a fejemet fogtam, amikor a dídzsénk valamit rosszul kavart, miközben a közönség továbbra is jól szórakozott :))))
-
friendh2 #25286 Köszi szépen ,eddig a youtube-os verziót ismertem,de ez is nagyon jó! -
#25285 Ez a promó CD most akadt a kupacból a kezembe.
Erről nem kell valami? -
dj adrián #25284 Jómagam tizenévet toltam full bakelitről. Látom én is a hibákat, magam sem voltam hibátlan, ma meg már... De azért jó látni, hogy van aki még űzi ezt is. A mai "fantasztikus" DJ-k a digitális cuccaikkal nem csoda, hogy ennyire tudnak... Csak szerintem ezekkel a cuccokkal mindenki 3 perc alatt profi lesz. -
#25283 Kérték tőlem priviben az előbb ezt a számot.
Gondoltam megnézve a klipet 100% hogy ez nekem nincs meg, mert nem is tetszik.
Aztán rákeresés után mégiscsak rábukkantam a katalógusomban egy olyan verzióra amitől igen csak más lesz a leányzó fekvése.
Ebben a verzióban már igen csak ütős kis zene!
Egészségedre Friendh 2 cimbora!
Lucas Valley - Big bo cha.flac 6:17 -
erröl van szó -
#25281 Igaz nem magyar de 90s jó kis verzió
Jamie Dee - Don't Be Shy [Phil Clary and Paul Micioni Club Mix].wav
-
#25280 hasonlit rá -
#25279 És itt a harmadik!
Betty Love - Repülj tovább ( Náks Vs. Brunner 'Alice in wonderland ).flac -
lifesgood #25278 Ez igaz,hogy a Magic affair-Omen feldolgozása lenne?? 2005-ös