90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keresek egy filmzenét mégpedig egy régi sorozat a "riviera"c. filsor.zenéjét..Fõcímdal,egy iszonyat szaxofonbetéttel..szerintem tudjátok
melyik filmsorozatra gondolok..Nekem nem ugrik be az elõadó..
Kérdezném hátha tudtok segíteni 😊
Az oroszok csinálgattak koncerteket régi nagy sztárokkal a mai valójukba léptek fel. pl.Sandra , Boney M, Alphavill....stb. Megvan három koncert . Nem tudom menyi van és hol lehetne beszerezni. Lehet hogy nem jól írom ,aftaradió' szervezte talán !
Dis.Сo- Move On Now (The Original Club Mix)
Mahoney - let's go on holiday (original mix)
Prophecy - The Fire (Dance Club Mix)
jó kis zenék<#vigyor>#vigyor>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Keresem ezt a muzsikát, sajna nem találom sehol olyan változatban, aminek megvan a vége is...... 😞
Waterfront Home - Take A Chance On Me (Hot Tracks Remix)
http://www.megadanceradio.hu
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Bass Reflex Go away. Ebbõl még mindig ninsc használható minõségû változat?
Köszönöm szépen!
Milán: Ennyire keresed ezt a zenét? S esetleg ennyire ritka lenne? Én találtam a zenéim között neked valamit... Talán jó lesz!?
Quartz Lock Feat. Lonnie Gordon - Love Eviction (Tony De Vit V2 Original Remix) (1995) (8:37) (320Kbps)
Jó éjt mindenkinek!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Nekem az egész dal kellene legalább 192-es minõségben.
Köszi szépen!
Imyke amit talált,feltettem neked ide,csak hogy könnyebben letudd tölteni: ide katt...
Üdv:Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Nagy kedvencem,új "köntösben"... <#kacsint>#kacsint> szerintem nem is lett olyan rossz! (Ha már volt,bocs érte...)
PH Electro - Englishman In New York (Radio Edit) (2010) (2:51) (320Kbps)
Üdv.Csaby
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez az a változat, amit kerestem:
Lonnie Gordon - Love Eviction (Tony De Vit remix)
Úgyhogy most már csak ezt a változatot keresem jó minõségben!
Quartz Lock featuring Lonnie Gordon - Love Eviction ( Garage remix).mp3
Lonnie Gordon - Love Eviction (Quartz Lock Opm Pwl 12'' Mix).mp3
Quartzlock Feat. Lonnie Gordon - Love Eviction (Almighty Anthem Mix).mp3
Lonnie Gordon - Love Eviction (Direct Hit Mix).mp3
Quartzlock Feat. Lonnie Gordon - Love Eviction (Remix).mp3
Quartz Lock feat. Lonnie Gordon - Love Eviction (Intro Extended Remix).mp3
Lonnie Gordon - Love Eviction
Most már csak a remix címét kellene kideríteni.
La Bouche - sweet dreams (longer ultratraxx remix)
La Bouche - be my lover (longer ultratraxx remix)
<#vigyor>#vigyor>320kbps
\"Kertváros: Próbálj valami olyat tenni, amit a szomszédod nem vesz észre. Ha sikerül: csodát tettél.\" (Vavyan Fabble)
Bocsi, keresek egy zenét: Gáspár Laci 2010es, Fülledt forró nyár c számát, valami jó minõségben, mert amiket eddig találtam, hülyén szólnak, le vannak "butítva". Elõre is köszi a segítséget.
Tegnap óta mindig azt írja ki, ha letölteni akarok, hogy hozzak létre egy accountot, ez már megtörtént, elvileg aktiválva is van, de azóta is mindig ugyanazt írja ki, és nem tudom, hogy amit létrehoztam, a felhasználónevemmel és a jelszavammal hol tudok belépni, hogy tudjak letölteni.
Ha valaki tudna ebben segíteni, nagyon megköszönném!
Én is azzal szoktam.<#mf1>#mf1>
Manchester United F.A. Cup Squad - Move Move Move (Red Tribe 7'' Mix)
DVJ_ELECTRA_I_love_u_DJ_EuroDJ_Remix_MegaEnergy_Version
X-FADE - Dance (Control Mix)
<#ravasz1>#ravasz1>