90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem hot remix',de van vége 😊
Take A Chance (On Me) 320kbps (15.61 M😎
12' vinyl
Én ennyit szedtem le,de bizti van még több belõle..ha jól emlékszem már volt téma valamikor..
Igen Igen!! Ezekre! Mennyi az a sok? Hány DVD-készült belõle?
Hali.
Keresek egy filmzenét mégpedig egy régi sorozat a "riviera"c. filsor.zenéjét..Fõcímdal,egy iszonyat szaxofonbetéttel..szerintem tudjátok
melyik filmsorozatra gondolok..Nekem nem ugrik be az elõadó..
Ezekre gondolsz ..Sok megvan belõle..
Üdv.
Kérdezném hátha tudtok segíteni 😊
Az oroszok csinálgattak koncerteket régi nagy sztárokkal a mai valójukba léptek fel. pl.Sandra , Boney M, Alphavill....stb. Megvan három koncert . Nem tudom menyi van és hol lehetne beszerezni. Lehet hogy nem jól írom ,aftaradió' szervezte talán !
zalrobto

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Sziasztok!
Keresem ezt a muzsikát, sajna nem találom sehol olyan változatban, aminek megvan a vége is...... 😞
Waterfront Home - Take A Chance On Me (Hot Tracks Remix)

http://www.megadanceradio.hu

zalrobto
én még nem találtam <#shakehead><#rinya>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Hello!

Bass Reflex Go away. Ebbõl még mindig ninsc használható minõségû változat?

Tökéletes, pont ezt kerestem!
Köszönöm szépen!

Howkeddlee
Sziasztok!

Milán: Ennyire keresed ezt a zenét? S esetleg ennyire ritka lenne? Én találtam a zenéim között neked valamit... Talán jó lesz!?

Quartz Lock Feat. Lonnie Gordon - Love Eviction (Tony De Vit V2 Original Remix) (1995) (8:37) (320Kbps)

Jó éjt mindenkinek!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

A maxi CD-n rajta van ez a remix, azt kéne megtalálni:

Discogs

Az a baj, hogy ez egy mix, és csak egy részlet van benne a Love Eviction-bõl, a minõsége pedig csak 128.
Nekem az egész dal kellene legalább 192-es minõségben.

Szia Csaby!
Köszi szépen!

Howkeddlee
Szia Milán!

Imyke amit talált,feltettem neked ide,csak hogy könnyebben letudd tölteni: ide katt...

Üdv:Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Howkeddlee
Sziasztok!

Nagy kedvencem,új "köntösben"... <#kacsint> szerintem nem is lett olyan rossz! (Ha már volt,bocs érte...)

PH Electro - Englishman In New York (Radio Edit) (2010) (2:51) (320Kbps)

Üdv.Csaby

Kár, hogy Rapidshare-n van, nem enged tölteni az IP cím miatt.

Köszi!

IMYke2.0.0.0
40 mp alatt: klikk - Rapidshare

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én nem találom sehol - youtube-on kívül.

Megtaláltam!

Ez az a változat, amit kerestem:
Lonnie Gordon - Love Eviction (Tony De Vit remix)

Úgyhogy most már csak ezt a változatot keresem jó minõségben!

zalrobto
itt is van belöle
ezaz
<#vigyor2>

Ha valaki megtalálja a dal maxiját, megköszönném, ha belinkelné, hátha azon rajta van ez a változat!

Közben sikerült kideríteni egy másik fórumról, ennek a dalnak egy remix - változata ez:
Lonnie Gordon - Love Eviction

Most már csak a remix címét kellene kideríteni.

zalrobto
én passzolom<#fejvakaras><#sir>

Az alábbi zenének keresem az elõadóját és a címét:

Ismeretlen zene

zalrobto

zalrobto
köszönöm <#taps><#vigyor>

Sziasztok itt egy videó megosztó oldal ahova fel tehetitek kedvenc zenéteket úgy h szimplán átmásoljátok a linkjét vmelyik másik megosztóról: www.musick22.info
Üdv néktek
Igen, most már jó nálam is.

ProHasca
Mûködik a RapidShare, csak másképp...

ProHasca
Fel is ment 6 helyre, lehet válogatni :
Dance Motion Vol.10. 1995

ProHasca
Már kész is, töltöm fel... <#nevetes1>

ProHasca
Nem tudom, de az nagy gáz lenne, egy csomó ritkaságot onnan szedtem. Reméljük nem...

Lehet, hogy már csak azok tudnak letölteni a Rapidshare-rõl, akiknek van rá elõfizetésük?

zalrobto
ok rendben<#vigyor5>

ProHasca
várjál, már csinálom neked...

Ezer köszi!

\"Kertváros: Próbálj valami olyat tenni, amit a szomszédod nem vesz észre. Ha sikerül: csodát tettél.\" (Vavyan Fabble)

ProHasca
Szia. Tessék a Gáspár Laci zenéje. Bár egy pár évvel túllépte az oldal témáját. 😊 De nagyon szívesen segítek.

zalrobto
megpróbálom<#nyes>

ProHasca
Nálam is ez a helyzet, nem nálad van a gond, az oldal szarakodik, legalábbis remélem hogy nem szûnt meg...

OFF

Bocsi, keresek egy zenét: Gáspár Laci 2010es, Fülledt forró nyár c számát, valami jó minõségben, mert amiket eddig találtam, hülyén szólnak, le vannak "butítva". Elõre is köszi a segítséget.

Meg tudja valaki mondani, hogy mi van most a Rapidshare-rel?
Tegnap óta mindig azt írja ki, ha letölteni akarok, hogy hozzak létre egy accountot, ez már megtörtént, elvileg aktiválva is van, de azóta is mindig ugyanazt írja ki, és nem tudom, hogy amit létrehoztam, a felhasználónevemmel és a jelszavammal hol tudok belépni, hogy tudjak letölteni.
Ha valaki tudna ebben segíteni, nagyon megköszönném!

Pl. Nero Wave editorral.
Én is azzal szoktam.<#mf1>
okiland
P.ü.

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

AeroCool
beregellek én ha szeretnéd valamilyen néven és meg is van oldva:-)

New Italo Vinyl

zalrobto