40686
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#27121 imádtam(dom) ezt a számot rongyá hallgattam a kazin -
#27120 Még egyszer köszönöm a hiteles megosztás!!!Egy bakaelit meg hagy percegjen. -
#27119 Jahhh, persze. -
#27118 Basicly Sonic - 'Let's Go To The Playground' én erre gondoltam
de ez is megfelel most -
#27117 Feltöltöttem:
Klikk
Jelszó: vinyl
-
#27116 ha meglessz felteszed majd? -
#27115 bocsika -
#27114 Nagyon szépen köszönöm! -
#27113 Na jó, akkor feltöltöm. Semmi baj nincs vele, profin szól, csak találkoztam már olyan kritikával (nem nálam), hogy pattog, serceg, stb. Ezért óckodom.
Ha felér, belinkelem, meg lefotózom.
-
Storung #27112 Köszönöm mindenkinek! A letöltés is megoldódott... -
#27111 Splash – One More Dream (Radio Mix) És erről a válogatás albumról tudnám prezentálni! Látom már meg előztek.
-
Storung #27110 Köszönöm! Már csak az a kérdés, hogy én vagyok béna vagy a multiról nem jön az adat? Ha esetleg ez utóbbi, akkor a feltennéd a speedyshare-re? -
#27109 tessék barátom
klikk
remélem jó lesz -
Storung #27108 Hűha...
DFresh:A vinyl rippel mi a gond?
Zalrobto:A rádió verziót is tisztelettel megköszönném.
György74:Ha a válogatáson lévő anyag nem a rádió verzió, akkor szintén tisztelettel megköszönném.
-
#27107 Én szintén így vagyok ezzel a kérdéssel, bár nekem meg van a Cd maxi lossless-be csak az a baj nem tudom milyen forrásból ezért ezt nem osztanám meg. Kaptam vagy nettes nem tudom én inkább felfüggesztem a megosztását. És ha neked Vinyl és saját eredeti rip szívesen fogadnánk itt a topikba és megköszönném szívességedet! A tökéletest azt nem tudom, hogy érted nem jól lett bedigizve?Storung Egyébként most jut eszembe nekem meg van egy gyári válogatáson ez a szám azt viszont fel tudom tölteni csak nem most mert nem vagyok oda haza ha érdekel akkor elérhetővé teszem. -
#27106 szia
a maxi sajna nincs meg de a radió verzióval tudok szolgálni WAV-ban
-
#27105 na végre megint megélénkült a topik -
#27104 Nekem Vinylen van meg, be is digiztem, de csak tökéletes minőséget osztok meg szívesen. -
#27103 PSY - RIGHT NOW [HD] - Youtube, koreai. Érdemes megnézni a klipet, mert van benne minden.
-
#27102 G.NA - 'Black & White' MV - Youtube, koreai, 'cute factor's high'.
-
Storung #27101 Üdv!
Ez egy remek muzsika...Ha esetleg valaki erős késztetést érez arra, hogy feltegye a teljes maxit wav-ban, akkor csak azt tudom tanácsolni, hogy semmiképpen ne fogja vissza magát! Én nagyon szépen megköszönném. -
#27100 Nem különben! Örülök hogy tetszik.
-
#27099 Garantáltan csorogni fog a nyálatok. - E.Via - Shake! (쉐이크!)
Közben persze ilyen képetek is lesz: -
#27098 A magyar Splash-től ezt szeretem. Többet nem is ismerek tőlük, de ezt a húgom miatt naponta tucatszor kellett végighallgatnom.
Sőt, annak idején csinálnom kellett neki egy remixet is belőle.
Splash...Run Away - Youtube
-
#27097 -
#27096 Egy kedvenc 94-böl...
-
#27095 Hoppá, mit találtam... - Tajvaniak.
-
#27094 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=H089X9NmRJ4]Dr. Alban fejből tudja az "It's my Life" szövegét :)))))[/URL]
-
#27093 Ez nagy zene. Ezt meg is veszem. Hallgasd meg így is:
-
#27092 Szia!
Ez jó kis lemez.
Nekem ez van meg tőlük. -
#27091 Szegényes angolommal már írtam egy fórumra. Remélem, kapok választ és akkor összejöhet valami :) -
#27090 Sok sikert hozzá Cimbi!
Remélem a lossless birodalomhoz is eljutsz. -
#27089 Egy ktown becenevű srác nem szórakozott: 900+ koreai albumot (MP3) felpasszírozott a Megauploadra! :)
Most szerzem be Uhm Jung Hwa albumait :) -
#27088 Hoppá - megkaptam a "rendelést" :)
Emellett, találtam egy koreai zene fórumot, ahol csupa finomság van - igaz, eddig csak MP3 formátumra bukkantam, de remélem, találok veszteségmenteset is.
-
#27087 Vissza az egész, vagy csak belenyúltam, vagy nem tudom, de a linkelten kívül amik felkeltették az érdeklődésem, hát...hogy is mondjam...nem voltak olyan jók...ez az előző egy gyöngyszem! :)
-
#27086 Youtube - Dr. Alban - No Coke Papa Mix
Jó dolgai vannak Papának... -
#27085 -
#27084 Gratulálok!
-
Retroman #27083
Jó kis eurodance zene Finnországból
Ezzel az albumukkal rendelkezem is eredeti CD formájában:
Sound Of R.E.L.S. – Sound Of R.E.L.S.
Ha valakit érdekel, tudom prezentálni, akár WAV-ban is! -
keresem lossless-ben ezt a remek számot