90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Úristen ez az album mindenkinek kötelezõ!!!
S itt van jobb minõségben is: Megaupload

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hátha érdekel mást is - Queen Seon Duk OST, 86 MB, 192 kbits

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Rosszul írtam be az eredeti címet - már megvan az OST 😊

IMYke2.0.0.0
Ja és közben belerohantam egy rohadt nagy spoilerbe is - rohadjanak meg azok, akik kiírták a videóhoz 😊))((((

IMYke2.0.0.0
Ha valaki megtalálja az OST-t, kérem, linkelje (én halott linkeket találtam):

Ma lesz a sorozat befejezõ része, sajnos!

Dj Tommy
Valaki tudna segíteni, egy jó minõségû Mark'Oh - Stuck On You videóra mutató linkkel?
Elõre is kösz.<#wave>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Ha már szóba került, hogy milyen verziók léteznek a Magic Kefírnek A Szél címû dalából, nekem van egy ilyen változat:

Judy - A Szél

Ebben a verzióban csak Judy énekel. Sajnos elég rossz minõségben van csak meg, kazettáról lett felvéve, úgyhogy, ha valakinek esetleg megvan jó minõségben, azt megköszönném, ha feltöltené valaki.

Köszi!<#worship>

Inhouse
Köszönöm!
Az egyikben kicserélték az énekes csajt, a másik meg az emlegetett minek a
256 típusú.
Volt anno ennek egy olyan verziója, ahol csak ennyi volt az ének: Csak fúj... jóval keményebb disco stílusban ment a zene...
Közben már találtam a szakadt kazettán más számokat is, nemsokára jönnek! 😊

Üdv Inhouse

okiland
Hit'N'Hide - On A Ride (1998) (lossless)

Исполнитель: Hit'N'Hide
Альбом: On A Ride
Год выпуска: 1998
Стиль: Eurodance, Europop
Качество: Lossless (APE+CUE)
Размер: 305 mb (5% для восстановления😉
Пароль: media-port.org

01_Hit'N'Hide On A Ride
02_Sundance
03_Space Invaders
04_Boomerang
05_California
06_Partyman
07_Doo Run
08_True Love
09_World Of Dreams
10_Mr. Melody
11_Be My Bodyguard
12_Book Of Love

http://hotfile.com/dl/96802276/7fdad38/HitNHide_-_On_A_Ride_(1998)_(lossless).rar.html

http://www.fileserve.com/file/C4RESzF/Hit'N'Hide - On A Ride (1998) (lossless).rar

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

Sziasztok! Ezt a számot feltudná valaki újra tenni? Nagyon szépen köszönöm. Ez volt az eredeti cime: http://data.hu/get/314793/Masterboy_-_Feel_The_Heat_Of_The_Nightvinyl_F_Indep_mix..mp3.html
Csatlakozom az elöttem szólóhoz,losslessben told inkább!

kaposi1
Szerintem sokkal jobban orulnenek neki ha inkabb kep nelkul, vesztesegmentesben toltogetned fel IDE a maxi lemezeid!!<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

És máris egy kéréssel vagy inkább kérdéssel fordulnék hozzátok. Van rengeteg vinyl maxim 1990-tõl 2004-ig fõleg olasz kiadványok amiket szeretnék videó formájában feltölteni. A kérdésem az lenne, hogyan tudnék jó hangminõségû videót készíteni kamerával ezekrõl a lemezekrõl? Köszi aki tud segíteni.

The real DJ play vinyl!

Sziasztok. Nem régen találtam rá erre afórumra és nagyon tetszik. Talán mert a 20as éveimet idézi vissza.

The real DJ play vinyl!

Ezt az albumot keresem:

Hit 'n' Hide - On A Ride

zalrobto

MÁSIK VERZIÓ<#vigyor4>
MENNYI CIPÕ<#csodalk><#eplus2>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

Track List
<03:57>01. Do what you want (Radio-edit-mix)
<05:43>02. Do what you want (Bombastic-dance-mix)
<05:42>03. Do what you want (Robber-mix)
<05:39>04. Do what you want (Non-rap-mix)
klikk
WAV
<#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
egy pár napja volt róla szó<#nevetes1>
Activate - Save Me (Megamix)
<#eljen>WAV

Ja, hogy a T -Boy-os verzió mikori, az passz..
Egyébként elírtam tényleg, a V-Tech-nek az elsõ lemnezükön jelent meg, nem 99-ben, hanem 98-ban.

Nemnem, ez még a t-boysos idõkbõl való...ekkor irták az éjfél utánt is...
a v-tech es változatot 98 ban adták ki..
Én 94-5 körülre tippelem...
1999

DFresh
Szia!
Bocsi, de nem néztem a privátokat, közben több is jött.
Megnézem a linkeket.
zalrobto
m-phasis barátom két újjabb remek videója

és igazán jól sikerült remixei

ezek kedvencek<#wink>

Ki emlékszik erre?? Dejó újrahallani..Mikori??

zalrobto
két különbözõ verzió
256kbps-elvileg
<#ravasz1>

Inhouse
Bocs! Ráadásul az elõzõt is elrontottam, az meg dupla lett...

Magic Kefir - A szél (remélem!)

Üdv Inhouse

Inhouse

Swing Feat. Dr. Alban - Sweet Dreams 1995

Üdv Inhouse

IMYke2.0.0.0
Amikor linket szúrsz be a videólinkeléshez, menj biztosra, töröld ki a már benne lévõt és úgy illeszd a sajátod, mert alapértelmezetten a Scooter klip lesz a helyén 😊

Inhouse
Ha már Groovehouse/Judy, akkor :

Magic Kefir - A szél

Üdv Inhouse

zalrobto
eddig számomra ismeretlen elõadó <#vigyor2>
Your Ultimate Parther - Rescue Me(Radio Version)
jó kis száma<#eljen>Wav

<#smile>

minden tiszteletem a tiéd! 😄 ez az!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Szia!

Én abból a korszakból, amikor még Judy nem volt a Groovehouse tagja, egy zenét ismerek tõlük ebbõl a korból, mégpedig ezt:

hi all!
1 kérdésem lenne /remélem vki sejti a választ/
egyik ismerõsömmel történõ beszélgetés alkalmával valahogy a GrooveHouse nevû magyar formációra terelõdött a szó - amivel kapcsolatban ama megállapítást tettem, h össz. 1 zenéjük volt számomra elfogadható.
ezt anno (98 körül) a Z+ zenecsatorna adta is. a klippbõl annyi rémlik, hogy vmi harcikutya volt a végén... /illetve, hogy a Judy nevû hölgy akkoriban még tervben sem volt az akkor még 2 fiúból álló formációnál/
szóval a kérdés -> Mi lehet a szám címe? 😊

ha valakinek van vmi sejtése, pls segítsen, mert azóta is idegel a dolog 😊
köszi

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

shirak
Koszi ezt elvittem, kellemes emlek fuzodik hozza.
Vagy ez, vagy valamelyi verzio dongott a szobatarsam trabantjaban mikor harmadevesen jartunk a koleszbol a suliba.
Vett a kollega egy profi Kenwood cuccot erositovel az autoba, rogton duplajara ugrott a Trabi erteke<#eplus2><#nyes>

Play it loud!!

Üdv.

DFresh korábban írtam neked PÜ.-t. Megkaptad, vagy nem? Dobj egy választ légyszi.

Slam - U Got 2 Know (Radio Edit II)wav

<#wave>

Inhouse
Nagyon köszönöm! 😊
Aludjunk most már!
A Youtube-on el lehet veszni a feldolgozásokban, szerintem több százszor fenn van az eredeti és a feldolgozásokból még legalább annyi!

Üdv Inhouse

Most hallgattam, sajna nem végig van feltéve, a vége nincs meg (:

Egy változatban megtaláltam, tessék:

Edyta & Co. - Losing My Religion

Inhouse

Ez modern, de legalább kitûnik az egysíkú mezõnybõl!

Üdv Inhouse

Inhouse

Ezt eddig soha nem adta fel!!!!

Üdv Inhouse

Inhouse

Üdv Inhouse

Inhouse

Honnan lehetne leszedni?

Üdv Inhouse

Inhouse
Pedig már küzdöttem...nem elõször, de szerintem nincs közte...

Üdv Inhouse

Inhouse
Tényleg?! Keresem!!! 😊 Köszönöm!!!

Üdv Inhouse

Inhouse
Köszönöm...kár érte...
Egyébként teszik?

Üdv
Inhouse

Üdv Inhouse

Akkor mégiscsak egy egyszámos, ismeretlen elõadó a megfejtés😊

Edyta & Co. - Losing My Religion '93
Szerintem az Abigail - féle feldolgozásnak valamelyik remix változat ez, mert a Discogs is csak Abigailt, és Rozalla-t adta ki találatnak az REM-en kívül a Losing My Religion-re, ha csak a 90-es években nézzük, és a hang hasonlít is Abigail hangjára eléggé, úgyhogy szerintem az Abigail számnak valamelyik remixe lesz ez.