40686
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
lossless-ben
nekem bejön -
Biatomi #27240 Sziasztok!Akit érdekel egy jó kis 91' veszteségmentes italo disco annak tudom ajánlani figyelmébe.
http://www.multiupload.com/VP7YVHU95F -
#27239 én azért begyüjtöttem belőle 2 verziót
Jungle 5 - Feel The Power (Of Love) (Radio Edit).wav
Jungle 5 - Feel The Power (Of Love) (The Power Mix).wav
-
#27238 ja tényleg Pécs környékén: -
#27237 Hát tudod, nálunk. -
#27236 melyikben is én nem emlékszek rá -
#27235 Egy példa a fantáziatlanságra, jó lenne...van benne valami, de nem az igazi...
Jungle 5 - Feel The Power (Of Love) Youtube
-
Retroman #27234 Fel tudnád tölteni ezt a maxit LOSSLESS-ben, ha megkérlek?
Nagyon megköszönném! -
#27233 Mellette a legnépszerűbb képen nektek is egy olyan néni van, aki egy bizonyos testnyílást nem rendeltetésszerűen használ? Érdekes hely ez a kephost.com
-
Retroman #27232 Nekem még az összes kazettám megvan, ami volt anno, kb 300 - 400 db:)
Valószínűleg soha nem is fogok megválni tőlük! -
lifesgood #27231 Na egy ilyen buliba elmennék....Úgy látszik,sok magyar nézi az ilyen videókat...:D
-
lifesgood #27230 Én is rengeteg kazettát másolgattam...az,igy visszanézve,tényleg nem hasonlitható semmihez....amai 15-16 évesek meg mit sem tudnak erről...:D
Tán még van is pár kazettám...:D
-
#27229 Ahogy ígértem, íme, a magyar illetőséggel bíró kutyulásom:
Kerozin...Mini Megamix (i2k's Party mix) - 10:52, 142 BPM
- Kismalac
- Dá dá dá
- Hugacsaka
- Nagypapa punk volt.
-
#27228 S hogy ne legyek folyamatosan "off", hoztam valami olyat is, ami európai, egészen pontosan HAZAI gyökerekkel bír - megközelítőleg fél óra, és fenn lesz az is. :) -
#27227 Újra, mert kimaradt egy formázó tag:
Remélem, nem unjátok még, hogy mindig beszúrom az aktuális kreálmányaimat [a teljes SG.hu-n csak ide!], és most sem fogtok megharagudni a teljesen off topic-ért:
Eredeti: 엄정화...다가라 (Uhm Jung Hwa...Dagara) - 03:21, 118 BPM [2001, 'Tuesday' album]
Uhm Jung Hwa (엄정화)...(다가라) Dagara (i2k's Hip Hop Remix) - 04:03, 105 BPM
Nem áll szándékomban az önfuttatás, csak jobban bízom a Ti véleményetekben, mint másokéban, s ha valami baj van a remixszel, akkor inkább hiteles emberektől tudjam meg :)
-
#27226 Remélem, nem unjátok még, hogy mindig beszúrom az aktuális kreálmányaimat [a teljes SG.hu-n csak ide!], és most sem fogtok megharagudni a teljesen off topic-ért:
Eredeti: [/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=Kyv3ZZoRIYU]Uhm Jung Hwa (엄정화)...(다가라) Dagara (i2k's Hip Hop Remix) - 04:03, 105 BPM
Nem áll szándékomban az önfuttatás, csak jobban bízom a Ti véleményetekben, mint másokéban, s ha valami baj van a remixszel, akkor inkább hiteles emberektől tudjam meg :)
-
#27225 Bocsánat a rohadt nagy off topic-ért: Sawajiri Erika (Japán) -
#27224 A rajongó arcoskodókönyv-profil adminja semmiféle joggal, és eredeti, több sávos forrással nem rendelkezik. Amit feltöltött nekem, azt saját gyári CD-ről rippelte FLAC-be, majd a visszajelzésem után törölte is a megosztó oldalról.
Ha kapnék sávokat... úristen mekkora királyság lenne.
Hoztam valamit, amit tegnap készítettem az egyik FLAC-ből, amint végeztem a feltöltéssel, linkelem :)
-
#27223 De ha ők kérnek fel, akár adhatnának külön sávokat is...
-
#27222 Ez nekem is nagy kedvencem, meg is van
-
Retroman #27221 Tényleg jó dolog, hogy van Internet, de az, amikor a 90-es években a kazettákat másolgattuk, annak a "feelingje" egyáltalán nem hasonlítható ahhoz, ha netről töltünk le zenét. Meg szerintem egyáltalán az egész korszak hangulata nem hasonlítható a mostani korhoz, sajnos. -
#27220 Nem akartam elrontani a beszélgetést. Bocs.
-
#27219 De ez az ismertebb (ez ment nálunk is a diszkóban):
-
#27218 Még most is lúdbőrös leszek, amikor beindul a szinti!!! -
#27217 Ennél nincs jobb rave szám a világon (és ezt is kismillióna feldolgozták utánuk): Mega'lomania...Close Your Eyes
-
#27216 Például ilyen csajokról Alina Ho
-
Retroman #27215 Ez a zene is elég sok feldolgozást megélt már:) -
#27214 Hát, a lánykák közül az egyikkel még akkor ismerkedtem meg (barátilag), mikor nem voltam aktív netező - ő hozott otthonról indiai zenét.
Nehéz az akkor keltett hatást leírni. Érezni kell.
De, talán közel járok, ha azt írom le, hogy lúdbőrrel kezdődik, torok fojtogató sírás-kényszerrel végződik, és közte egyszerűen nem tudsz elszakadni a zenétől.
S ehhez társul a szantálfa illat, ami a lány szobájában terjengett és a végtelen kedvességet, amivel az európai emberkék és az iránta érdeklődők felé mutatott - elmakogtunk neki angolul valahogy, és hallanod kellett volna azt az édes csacsogó-indiai angolt... :)
Valószínűleg, internet nélkül még ma is kazettázás/CD-másolgatás folyna haverok között :)
Ja, és ÉN (akit érdekel az ilyesmi) sok jó ázsiai zenéről, filmről, csajról maradnék le :(
-
#27213 Ezt jól látod! Azt hiszem megvan a Kate Yanai, sőt még a Hoffer Dani maxim is. Feldolgozás, ja. -
#27212 Más:
Te jó ég! Ezt annak idjén szinte mindennap néztem a VIVA-n. Egy dallamos rave zene, ami mai napig kedvenc:
-
Retroman #27211 Én ezt a Kate Yanai dalt nem ismertem, viszont ismerek egy magyar számot, ami egy az egyben ennek a Cry Cry Louise-nak a lenyúlása:
-
#27210 Ha nem lenne internet, akkor ezekről a zenékről soha nem is hallhattál volna. Úgyhogy God bless technology! De ennek ellenére nagyon hiányoznak a 90-es évek -
#27209 Hosszú történet, nem offolom szét vele a topikot :)
Lényeg, hogy ez részben az egyetemi élményeimnek köszönhető. Volt egy indiai, és egy japán lányka.
Talán még emlékszel, hogy lényegében nekem egy ideje tök mindegy, hogy Ázsia mely részéről (Pakisztántól kezdve, Indián át egészen Japánig) származik, ha valami megragad belőle a fülemben, egész nap az megy.
Európai, amerikai dalok ezt nem nagyon tudják már elérni. Csak néhány trance. De azt is ritkán hallgatok már.
Például, ezt ha nem láttam 20 alkalommal otthon, akkor egyszer sem:
2NE1...Don't stop the music
meg ezt: Moon Ji Eun - Hibiye Hibiyo
De ezt is kismilliószor megnéztem már: Billu Barber...Marjaani Marjaani (filmbetét dal).
S még sok van.
-
#27208 Szerk.: amikor egy-egy csapat kilép!
Bobrádi -> Dobrády -
#27207 Egyébként honnan ered nálad a "Távolkeleti kultúra iránti érdeklődés"? -
#27206 Sajnos - hangzásban nagyon hat(ott) rájuk a shithole amerikai r'n'b-hiphop.
Olvasgatok egy olyan koreai topikot [translate google-val], ahol szinte csak a mostani stílus fikázása megy. Persze, vannak nagy rajongók is - egy ilyené a honlap, amit linkeltem lejjebb.
Jó néhány TV felvételt megnéztem az elmúlt hetekben - amilyen őrjöngés lemegy ott élőben, amikor egy-egy csapat! (Sajnos, az egyedüli énekesek száma még a 10-et sem éri el, egész Dél-Koreában!)
Kábé, mintha a Beatles jelenne meg hirtelen a porondon, mondjuk egy BBC talkshow-ban.
Döbbenet.
Nyilvánvalóan, a nyelvi értés hiánya miatt nehéz megítélni a zenéjüket - ahogy ők is elég furán néznének egy Bobrádi-Emilia, vagy anyámtyúkja más hulladék magyar popra.
De, eddig egy kezemen meg tudom számolni a jó zenét. Uhm jung Hwának, Lee Jung Hyunnak, Hong Kyung Minnak (pasi), és a 2NE1-nek, Rainbow-nak vannak jó zenéik nagy átlagban.
A többi csak néhány, európai fülnek is dallamost ad elő.
-
#27205 Egyébiránt a '2NE1'-ből ő nekem nagyon bejön: DARA
-
#27204 De a hangzásvilág már nagyon is 2000-es évekbeli:( -
#27203 [URL=http://alltheprettygirlbands.blogspot.com/]Ázsiában még a 2mi" kilencvenes éveink dúlnak: a lány/fiúcsapatok divatosak[/URL]
-
#27202 Szeretjük!