90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S itt van jobb minõségben is: Megaupload
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ma lesz a sorozat befejezõ része, sajnos!
Elõre is kösz.<#wave>#wave>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Judy - A Szél
Ebben a verzióban csak Judy énekel. Sajnos elég rossz minõségben van csak meg, kazettáról lett felvéve, úgyhogy, ha valakinek esetleg megvan jó minõségben, azt megköszönném, ha feltöltené valaki.
Az egyikben kicserélték az énekes csajt, a másik meg az emlegetett minek a
256 típusú.
Volt anno ennek egy olyan verziója, ahol csak ennyi volt az ének: Csak fúj... jóval keményebb disco stílusban ment a zene...
Közben már találtam a szakadt kazettán más számokat is, nemsokára jönnek! 😊
Üdv Inhouse
Исполнитель: Hit'N'Hide
Альбом: On A Ride
Год выпуска: 1998
Стиль: Eurodance, Europop
Качество: Lossless (APE+CUE)
Размер: 305 mb (5% для восстановления😉
Пароль: media-port.org
01_Hit'N'Hide On A Ride
02_Sundance
03_Space Invaders
04_Boomerang
05_California
06_Partyman
07_Doo Run
08_True Love
09_World Of Dreams
10_Mr. Melody
11_Be My Bodyguard
12_Book Of Love
http://hotfile.com/dl/96802276/7fdad38/HitNHide_-_On_A_Ride_(1998)_(lossless).rar.html
http://www.fileserve.com/file/C4RESzF/Hit'N'Hide - On A Ride (1998) (lossless).rar
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
The real DJ play vinyl!
The real DJ play vinyl!
MÁSIK VERZIÓ<#vigyor4>#vigyor4>
MENNYI CIPÕ<#csodalk>#csodalk><#eplus2>#eplus2>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Track List
<03:57>03:57>01. Do what you want (Radio-edit-mix)
<05:43>05:43>02. Do what you want (Bombastic-dance-mix)
<05:42>05:42>03. Do what you want (Robber-mix)
<05:39>05:39>04. Do what you want (Non-rap-mix)
klikk
WAV
<#eljen>#eljen>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Egyébként elírtam tényleg, a V-Tech-nek az elsõ lemnezükön jelent meg, nem 99-ben, hanem 98-ban.
a v-tech es változatot 98 ban adták ki..
Én 94-5 körülre tippelem...
és igazán jól sikerült remixei
ezek kedvencek<#wink>#wink>
Magic Kefir - A szél (remélem!)
Üdv Inhouse
Your Ultimate Parther - Rescue Me(Radio Version)
jó kis száma<#eljen>#eljen>Wav
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Én abból a korszakból, amikor még Judy nem volt a Groovehouse tagja, egy zenét ismerek tõlük ebbõl a korból, mégpedig ezt:
1 kérdésem lenne /remélem vki sejti a választ/
egyik ismerõsömmel történõ beszélgetés alkalmával valahogy a GrooveHouse nevû magyar formációra terelõdött a szó - amivel kapcsolatban ama megállapítást tettem, h össz. 1 zenéjük volt számomra elfogadható.
ezt anno (98 körül) a Z+ zenecsatorna adta is. a klippbõl annyi rémlik, hogy vmi harcikutya volt a végén... /illetve, hogy a Judy nevû hölgy akkoriban még tervben sem volt az akkor még 2 fiúból álló formációnál/
szóval a kérdés -> Mi lehet a szám címe? 😊
ha valakinek van vmi sejtése, pls segítsen, mert azóta is idegel a dolog 😊
köszi
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Vagy ez, vagy valamelyi verzio dongott a szobatarsam trabantjaban mikor harmadevesen jartunk a koleszbol a suliba.
Vett a kollega egy profi Kenwood cuccot erositovel az autoba, rogton duplajara ugrott a Trabi erteke<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
Play it loud!!
DFresh korábban írtam neked PÜ.-t. Megkaptad, vagy nem? Dobj egy választ légyszi.
Slam - U Got 2 Know (Radio Edit II)wav
<#wave>#wave>
Aludjunk most már!
A Youtube-on el lehet veszni a feldolgozásokban, szerintem több százszor fenn van az eredeti és a feldolgozásokból még legalább annyi!
Üdv Inhouse