90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The real DJ play vinyl!
Alex Party
2 Unlimited
Dj. Bobo
Corona
Cappella
Ace Of Base
Marky Mark
S.E.X. Appeal
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Rég jártam erre, úgy látom volt némi szájkarate, és Retroman elszállt. Fiatalság,bolondság...
Lazításnak itt egy Splash mjúzik, a nyugisabb fajtából. Remélem még nem volt.
Splash - Joy & Pain (Club Mix) (wav)
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Érdemes megnézned, szerintem.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
01. Think Of You (4:15)
02. Another Day (4:07)
03. Don't Walk Away (4:00)
04. Big Time (3:22)
05. Out Of Sight (4:01)
06. Close To You (4:08)
07. Saturday Night (3:44)
08. Ain't It Blue (4:46)
09. I Want To Love (4:19)
10. Sexy Eyes (3:58)
11. Think Of You (Dancinґ Divaz Remix)) (7:40)
12. Megamix (18:29)
Download 1
Download 2
Download 3
A 9 -es szám lesz a tiéd barátom!<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
sziasztok én ezt keresem losslessben:<#help>#help>
Nincs valakinek kéznél losslessben az Activate - I say what i want (Ext. A-Team) ?
Aztán lett valami nagyon gagyi elsõ CD lejátszó, kevés gyári lemezzel, az írás még gyerekcipõben, meg nem is nagyon vitte, a gyári meg drága... Aztán már kezdõdött a számítógép, bár akkor még MP3-at DOS ablakban parancssorból csináltunk LameMP3-al és egy fél délután volt pár szám...
Aztán lett egy autó, abban egy Sony, aztán egy Kenwood fej, egy SinusLive és egy Goldstar erõsítõ, Philips (JBL koppincs) mély, Mac Audio 2.16 II elsõszett, aztán a mély Mac Audio Absolute 300. Jól szólt, szerettem, nagyot is szólt, azt is! 😊 Más nem lévén itt hallgathattam a zenéket... Fiat Uno + hifi
Aztán feleség, gyerek, munka...autó már másik, alap hifivel...gyereküléssel...
Otthon egy Kenwood házimozierõsítõ, a megmaradt HS282, és egy félkész mélynyomó a Philips, vagy a Mac wooferrel... félkész házi aktív 100W mélynyomó
Már szinte csak a laptopról megy a zene ezeken vagy fejhallgatón keresztül, ritkán teszek be CD-t. Vagy ami még ennél is durvább, MP3 FM transzmitteren keresztül persze csak háttérzenének... Régen nincs már idõm arra, hogy odaüljek középre, becsukjam a szemem, hangerõ fel és hajrá... 😞
Meg van egy bulidobozom, Videoton 25cm.es mély és szedett-vedett SAL hangszórók, de jól szól... ez egy komolyabb buliláda, egy barátomnak készült
Üdv
Inhouse
Üdv Inhouse
Bizony én is szoktam veszteségmentest konvertálni, de csak a telómra, ha éjszakánként melóban zenét hallgatok.<#wink>#wink>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
én több mindenen hallgatok, egy 1998-as hifi(persze japán),2x30w -os hangfall de a lakásban bõven elég(még néha sok is ,mások szerint)
<#nevetes1>#nevetes1>
PC-mindig ,auto ha van nálam,telo,meg amibõl még lehet zenét lejátszani<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
Az ország mely részén laksz?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A kollégám 2 napja keresi, Én meg reggel óta.
Már csak meg kell találnom, de így kicsit egyszerûbb lesz. <#taps>#taps>
"When a Japanese automaker takes over a failed American auto plant, differences between American and Japanese work ethics threaten to close the plant.
The local auto plant in Hadleyville, Pennsylvania, which supplied most of the town's jobs, has been closed for nine months. Former foreman Hunt Stevenson (Michael Keaton) goes to Tokyo to try to convince the Assan Motors Corporation to reopen the plant. The Japanese company agrees, and upon their arrival in the U.S., they take advantage of the desperate work force to institute many changes. The workers are not permitted a union, are paid lower wages, are moved around within the factory so that each man learns every job, and are held to seemingly impossible standards of efficiency and quality. Adding to the strain in the relationship, the Americans also find humor in the demand that they do calisthenics as a group each morning, and that the Japanese executives eat their lunches with chopsticks and bathe together in the river near the factory. The workers also display a poor work ethic and lackadaisical attitude towards quality control."
Kevergetésekhez persze jobb a veszteségmentes.
Segítsetek megfejteni egy filmcímet.
A történet, amire emléxünk:
"Amerikai autógyárban játszódik. Az üzem a csõd szélére kerül, de jönnek a japánok, akik egy célt tûznek ki nekik. Vagy záros határidõn belül legyártanak x db autót, és akkor megvásárolják az üzemet, vagy ha nem sikerül végleg bezárják õket"
Nekünk James Belushi rémlett, de nem találtuk meg a filmjei között!
Egy "virtuális" pálinka a jutalma a megfejtõnek!!! <#taps>#taps><#taps>#taps>
Engedelmetekkel, és persze a segítségetekkel szeretnék végezni egy kis felmérést.
Mivel mindenkinek meg van a véleménye a wav kontra mp3-ról, ezért kicsit kíváncsi lettem rá, ki milyen technikával hallgat zenét.
Persze nem kell egybõl bonyolult válaszadásra gondolni (gyártó, típuszám, teljesítmény stb) csak egy egyszerû válaszra gondoltam.
Ami engem illet, nem öltem több százezres tételt hi-fi cuccokba.
Én álltalában autóban, mp3-on, és egy nem csúcstechnikás, de a maga kategóriájában nem is alap mikro hi-fin hallgatom. Ezért van több mp3-as anyagom is.
Erre mit is mondhatnék?
Ezzel nem igazán tudok azonosulni.
Engem szerencsére olyan zenélõ cuccok vesznek körül ahol már hallani a különbséget.
De gondolom te ezekre az egybe épített "HI-FI tornyok", és társaira gondolsz.<#fejvakaras>#fejvakaras>
De igazából a mindennapi használatra megfelel. Persze veszteségmentesen a legjobb, abból még bármi lehet.
Üdv Inhouse
Nem nem szabad , csak nem illik.<#ejnye1>#ejnye1>
Veszteségmentes anyagot vétek lebutítani mp3-ba.<#sir>#sir>
Ha csak nem olyan lejátszóval kell dolgozni ami képtelen a wav-ot lejátszani.
Üdv Inhouse
Üdv Inhouse
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Amúgy melyik programmal lehet most a legjobb minõségben átrippelni a cd-t mp3-ba v wav-ba??
A cd-exel már csináltam korábban,attól van jobb??
9-WAV,1FLAC
Track List
<06:00>06:00> 01. - Dream Squad - Flow With The Fantasy
<03:56>03:56> 02. - Dynamo - Vision Of Love
<05:46>05:46> 03. - Ketty DB - You Can Take Me
<04:41>04:41> 04. - Manuela - Stand Up
<05:23>05:23> 05. - Nina - Dance The Night Away (Euro Mix)
<06:41>06:41> 06. - Pentagon Spies - Lonely People
<04:27>04:27> 07. - Spirit - Never Let Me Run
<03:35>03:35> 08. - TF 99 - Everybody Love (Radio Mix)
<05:05>05:05> 09. - Tina Washington - Love Me
<03:43>03:43> 10. - Wallallah - Runaway From You
KLIKK
<#integet2>#integet2>