90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inhouse
Már meg van, de nem az...
Gondoltam, hogy csak meg lehet találni, "Say what you want", vagy "Move on up"...de nem...hihetetlen...sajnálom...

Üdv Inhouse

Így nem tudom, hogy ez -e az a szám, neten meg nem találtam.

Neked megvan esetleg?

kaposi1
Hát számomra szentségtörés, de mindenki úgy archivál ahogy gondolja.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Inhouse
Nekem nem égetõ a lossless, köszönöm. Egy jobbfajta mp3 nekem megfelel. Lehet, hogy szentségtörés, de ha nincs meg jól sehol mp3-ban, akkor leszedem a wav-et, vagy flacet és 256-os mp3 lesz belõle... 😊

Üdv Inhouse

kaposi1
15 megás a netem , szóval 1.5 Mb.
Amúgy ez a Supertrip szám rajta van a CD-kenamit a napokban válogattam le.
Ha kell tudom adni lossless.

Inhouse
Akkor egyszerre is tölthetsz így...
A 1.5Mb az 1.5megbit, vagy megabyte? Ha megabyte, akkor az 12Mbites kapcsolat legalább, az enyém 5Mbites, ezzel sosem fog semmi annyival jönni...ha megabit, akkor az csak 180kByte körül jön. Én kiloByteot írtam.

Üdv Inhouse

Inhouse

Üdv Inhouse

kaposi1
Igen, közvetlenül egymás után. Egyszerre többet nem enged, mivel kiírja hogy errõl az IP-röl éppen töltök.
Elõfizum nincs.
Úgy látszik mákom van hogy ilyen sebességgel jön.
Persze nem mindig van így.

Inhouse
Közvetlen egymás után, vagy párhuzamosan több is? Nem korlátoz IP cím alapján? Elõfizetésed van?

Üdv Inhouse

kaposi1
Nálam minden trükközés nélkül van hogy 1.5Mb-al jön.<#crazya>

Inhouse
Megaupload átverés:
Kerestek egy ingyenes proxit (nem minddel mûködik, de széles a választék...)
Itt egy adag proxy
A zoom-proxy.com és a jumbohide biztos mûködik. A regular download után lejár az a 43s és fel fogja adni a browse.php-t. Nyugodtan mentsétek le, csak át kell nevezni az eredeti nevére. Ennyi hátulütõje van... Viszont további elõnye, hogy nincs akkora sebesség korlátozás, 115kB helyett 560kB-al jön most épp...

Üdv Inhouse

Inhouse

Üdv Inhouse

Inhouse
Azt hittem ez lesz az...nem...de ez is jó, szerettem! 😊

Üdv Inhouse

kaposi1
E-Type egy nagyon jó csapat.<#eljen><#szeret>

Húúú,de szeretem ezt a számot....

Szuper !!!! 😊

Eurodance Forever

IMYke2.0.0.0
<#worship>
Hála az itteni srácoknak, már két forrásból is meg lesz az igazi minõségi Neoton anyag - és akkor nem csak klipen lesz megosztva az anyag.
92%-nál tart a megvásárlás 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszönöm, sikered van a Neotonos ismerõseim között 😊

<#puszis> <#wave>

Eurodance Forever

IMYke2.0.0.0
Szavam sem lehet - nincs nagy baj, legfeljebb több tucatszor próbálkozik majd a JDownloader 😊
Nagyon hálás vagyok Neked is a fáradozásodért! Köszönöm. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gyorgy74
PÜ ment!!!!<#wink>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen elõre is - ha nem nagy kérés, akkor Multiupload-ra, és ne csak a Rapidshare meg Megaupload legyen, mert IP-korlátozás van rajtuk...
<#worship><#worship><#worship>

gyorgy74
Szia IMYke tegnap délután nem voltam idehaza és nem tudtam teljesíteni a kívánságod. Ígérem, hogy a délelõtti órákban feltolom neked megosztóra üdv. Gyuri!!!!<#finom><#wink>

IMYke2.0.0.0
Köszönöm Zalrobto! <#papakacsint>
Laci, természetesen Tõled is jó lesz. <#law>

kaposi1
Ha holnapig nem kapod meg ( amit kétlek, ismerve Gyuri-t <#wink>) elfogadod tõlem is majd?<#wave>

zalrobto
jóó lesz ez barátom <#taps><#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

IMYke2.0.0.0
gyorgy74: Mivel a rutracker-re nem lehet regisztrálni, a szõnyeg szélére állok, és engedd meg kérlek, hogy Tõled kérjem el a Neoton Família...A família albumát...
Hálás leszek, ígérem! <#worship>

zalrobto
jó lenne tudni nagyon tetszik:<#fejvakaras><#eljen><#finom>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

IMYke2.0.0.0
Csak azért keresem az albumot, mert az eddig elkészülteket szeretném kiváló minõségben (a projekt fájlok még mindig megvannak) is lerenderelni az Abletonnal. Satnya MP3-ból készült a két Neoton-remix.

Nõnap alkalmából, a Hölgyeknek, fõképp Timcsy-nek:

Neoton Familia...Lobo az idegen (i2k011 Idegen Remix)
TT: 5:21
BPM: 138 (original)
Tools used: Ableton Live 8, Sony SoundForge 10, Sony Vegas 6

Nyomjátok sûrûn a thumb up-okat! 😊

IMYke2.0.0.0
kaposi1: Tényleg nem ismertem. Mondjuk, ha torrent, akkor inkább maradok a magyar és angol nyelvû site-oknál.

gyorgy74: Bepróbálom az oroszt, ha nem jön össze, akkor (s)írok az ügyben.

Mindkettõtöknek: <#worship>

Ennek a számnak keresem az elõadóját és a címét:

gyorgy74
IMY-ke ha esetleg nem boldogulsz feltolom neked megosztóra!!!!!<#wink>Minõség HQ!!!<#taps>

kaposi1
Azt ugye nem mondod komolyan hogy nem ismered az Italo - Euro "bibliáját"?<#wow1><#nyes>
Klikk

IMYke2.0.0.0
Rutracker? <#nemtudom>

kaposi1
IMY-ke!

Rutrackeren fent van!

Neoton Familia - A Familia (1981) / Szerencsejatek (1982)

IMYke2.0.0.0
Srácok! Valakinek megvan nagyon-nagyon jó minõségben ez?: Neoton Família...A família (1981)

zalrobto

<#nevetes1><#wink>

zalrobto

<#vigyor><#eljen>

Inhouse
FR Connection - Listen Up (FR Connection Remix) ....jóóóó!!!
Magic Vision Ft. T-Spoon - Na na na hey ....ez is!!! Meg van valami hallgatható minõségben?
Köszi! El vagyunk halmozva.... 😊

Üdv Inhouse

Inhouse
Húúú, ez jóóóó!
Köszi!!!!

Üdv Inhouse

Inhouse
Mindig csíptem ezt a fajta saxi hangot eurodance-ben...
A király pedig a SAXMACHINE - SAX IT UP...

(sajnos csak ilyen minõségben találtam fent)

Üdv Inhouse

Inhouse
DjRoss - Emotion ... jó! tetszik! simán beleférne az eurodancebe...
Admiral Nelson - Love is gone ...ez is jó, jó nagy egyveleg, mindenbõl egy kicsi, de jól...
Miko Mission - I can fly... tetszik, itt is vannak áthallások, de jó

Köszi!

Üdv Inhouse

Szevasz kolléga!

Én tudnák erre egy megoldást - privátban megbeszélhetnénk

Üdv:L

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

zalrobto
jaj de kár<#rinya><#sir>

Ez már nem 90's zene de nagy kedvencem, az összes maxija megvan

The real DJ play vinyl!

vinylen megvan. de nem szoktam digizgetni mert nagyon kevés az idõm

The real DJ play vinyl!

zalrobto
ez jóóóóóó zene<#eljen>

The real DJ play vinyl!

zalrobto
szia
megvan mp3-ban de losslessben is kellene nincsen meg esetleg?<#help>

The real DJ play vinyl!

The real DJ play vinyl!