90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tgolyo
Hali!
ha a Romeo nótát Gyuri esetleg nem tudná prezentálni , én segíthetek benne. a polcon csücsül az album.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

IMYke2.0.0.0
Tudtommal nincs több verzió belõle, csak az, ami az 1992-es albumon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Imy, a Reggae Gone Ragga-val kapcsolatban tudsz valamit arról, hogy maxi esetleg jelent -e meg belõle, vagy van -e más változata az originalon kívül, vagy csak az az egy változat létezik belõle, ami a One Love albumon van?

zalrobto
küldtem privit<#wave>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

IMYke2.0.0.0
Amúgy, épp ezen a gépen vannak az A&B anyagok - köztük a készülõ saját bejáratú trance mixemhez az OceanLab is:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Csaby!
Nekem ezek vannak meg - a teljes Maxi nincs

Howkeddlee
Sziasztok!

Gyuri: Küldtem privit...

Imyke: Nincs meg véletlenül ez a maxid losslessben? (Above and Beyond Pres.Oceanlab - Breaking ties)
Mert nekem még anno meglett,de csak vbr.ben...

Köszi szépen!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

gyorgy74
Erre az albumra gondolsz ha érdekel keressél meg privát üzibe és adom az elérhetõséget!<#wink>

1.Bad Man 4:00
2.Sebességláz 4:05
3.Hé, Várj! 4:11
4.Haj-Dujudú! 4:10
5.Elájulok Tõled! 4:06
6.Add Meg Magad! 4:00
7.Mr. Casanova 4:43
8.Lazíts! 4:00
9.Walk'n In The Dream! 4:09
10.Boszorkánydal 4:17
11.Sírj! 4:35

Discogs<#wave>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Howkeddlee
Sziasztok!

Ezt a maxit keresném,jó!! minõségben (320k vagy lossless,mert 192k-ban megvan!) akinek meglenne,vagy valahol látja,nagyon megköszönném ha feltenné nekem...
Csak ez a maxi érdekelne,nem másik,amin kevesebb verzió van!

Discogs

Elõre is köszönöm!!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Tudom, h csak azon van, de attól még lehet belõle lossless! 😄 És igazad van, tényleg Ámokfutók.

IMYke2.0.0.0
Ez kellemes teher 😊
Az ember, ha jó zenét keres-talál-szerez, akkor minél több, annál jobb - ha minõségi, akkor meg természetes, hogy nagy méretû is 😊
El vagyok halmozva most a jó linkekkel 😊
Az utóbbit is nagyon köszönöm.

zalrobto
ez meg lemaradt majdnem😊))
FUTURE BEAT - POWER OF LOVE maxi lossless
😊))

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
itt van oki feltöltése
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1118059139&no=23342
Future Beat - 100% Pure Love (CDM) (1996) (Lossless)
😊))

zalrobto
szia
a rómeó szám inkább Ámokfutók
a szénia láz albumon van csak fent ugy tudom.

zalrobto
huha ne haragudj😊))

Köszi az infót! Akkor majd átnézem Discogson a Super Eurobeat válogatások track-listjét, hátha találok ilyet, hogy Higher N Higher.

Ez egy eurobeat nóta, valószínüleg japán megjelenés, nekem ismerõs is csak nem tudnám soha megtalálni. Címe Higher n higher, Super eurobeat sorozat egyik részén lehet a 200 akárhány rész valamelyikén. Ha meglelem üzenek.

The real DJ play vinyl!

Hello!

Ezekbõl keresnék losslesst: Alvajárók: Extázis, Rómeó, Induljon a tánc, Soha nem elég.
Ámokfutók: Mr. Casanova, Sebességláz.

Mehet egy pakkba is.

coldseed
Igazad lehet. Egy-két videoklip eléggé minimalista. De nem a klip a lényeg, hanem a zene!
Bár azért néha (nem a magyaroknál persze)a video és a zene is jól sikerült.
pl: Enigma: Return To Innocence

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

IMYke2.0.0.0
Egyre szilárdabb bennem az a meggyõzõdés, hogy a kedvenc zenéimnek SOSEM nézem meg a klipjeit...
Csalódás.

coldseed
Sziasztok! Egy kicsit nosztalgiáztam a 90-es évek magyar dance zenéi között a YouTube-on. Néhány rég nem látott videoklippet linkelnék be azoknak, akik nem akarnak keresgélni. A feltöltésekért köszönet Tibi77-nek.

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

IMYke2.0.0.0
Szuper vagy!
Most már hagyom majd, hogy letöltse a JDownloader 😊
Köszönöm! <#worship>

Jézusom, ez 1,1 GB 😊))))))

zalrobto
itt avan még egy maxi
23337
<#nevetes1>

zalrobto
visszakerestem neked 4 maxit ezekbõl
23622
<#vigyor>

zalrobto

Track List
<03:43> 01. Bumpomania - Lady Bump (Radio Version)
<06:08> 02. Bumpomania - Lady Bump (Techno Maxi Version)
<03:37> 03. Bumpomania - Lady Bump (Techno Single Version)
<03:07> 04. Bumpomania - Can't Hear You
320kbps klikk

Track List
<04:43> . B & W - Hello (Art Edit) 1993
<04:59> . B & W - Hello (Hard Mix) 1993
<04:13> . B & W - Hello (Rap Attack Mix) 1993
<04:28> . B & W - Hello (Venti D`Azzurro Club Mix) 1993
192kbps
klikk
sajna losslessben nem találtam meg öket
<#ravasz1>

IMYke2.0.0.0
Szerintem, csak akartam, mert a katalógusomban nincs.

Klikk a képre, ha érdekel:

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy tetszik - voltaképp, a remixeket a magam, és eme topik örömére gyártom. Ha véletlenül nem tetszik az ittenieknek, az nekem jó visszacsatolás arra, hogy mit kell változtatni 😊

A "Reggae Gone Ragga" számát méltánytalanul hanyagolták mindig, pedig az egyszerûségében rejlik a nagysága - és a Bob Marley-s alap benne nagyon üt.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, megnézem majd. <#worship>

zalrobto
A future beat azért gondolom lossless -ben is megvan remélem leszedted multkor öket😊))
<#nevetes1>

Imy, ez a Reggae Gone Ragga remix nagyon jó lett, amúgy is szeretem az eredeti dalt is, de ebben a remixben különösen jó, gratula hozzá!

zalrobto
ezek is jó mixek
DJ BARNEO
<#vigyor>

zalrobto
van még pár kollégája is akik jó remixeket csinálnak még<#wink>

Ennek a számnak keresem az elõadóját és a címét, ami ebben a videóban szól:

Elég nehéz kivenni belõle, hogy melyik szám, mert közbe beszélnek, de ha valaki rájönne, azt nagyon megköszönném!

IMYke2.0.0.0
A végén felhangosodás a videó kódolás miatt van.

IMYke2.0.0.0
Íme, amit tegnap este kreáltam:

Dr. Alban...Reggae Gona Ragga (i2k011 Extended Dance Remix)

Original release date: 1990
Remix release date: 2011
Total Time: 5:51
BPM: 111 - (original: 99)
Tools used: Ableton Live 8, Sony SoundForge 10, Sony Vegas 6
(Respect for Youtube uploaders!)

S íme az 1990-es:

IMYke2.0.0.0
Az eredeti videó:

IMYke2.0.0.0
Ezt meg elsõsorban a fanmade videóban szereplõ lányok miatt:

IMYke2.0.0.0
Míg elkészül a Neoton-remixek új változata, tegnap este, a Dr. House aktuális részének néma nézése mellett fabrikáltam valamit.
Az elõadóban segítek:

mflex
Felesleges cserélni, mert ez a kártya nálam a csúcs volt mindig és most, hogy xp alatt rendesen mûködik, én ugyan le nem cserélem. 😊

Boot-nál eldöntöm melyik os töltõdjön be, aztán ennyi.

What about the forests?

kaposi1
Én nekem már gyengécske a gépem a Win7-hez sajna ezért visszatértem az XP-re.
Amíg nem cserélem le a gépet jó nekem a jó öreg XP.
Pedig tetszik a 7-es de csak szenvedtem vele sajnos.
Ha te több OP. rendszert futtatsz párhuzamosan akkor igazad van hogy nem cseréled le a hangkártyádat.<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Majd Ti megmondjátok, hogy jó lett-e? Az X FI xtrememusic kártyám tökéletesen mûködik, de csak XP alatt, tehát kell a francnak új kártya, mikor az egyik legjobb kártya a maga kategóriájában. Ha digiznem kell, akkor elindítom az XP-t, aztán ennyi.

What about the forests?

kaposi1
Ha jó lesz , akkor nekem is jó lesz.<#wink>
Köszönöm elõre is!<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex

What about the forests?

mflex
Neoton - I love You (angolul) érdekel valakit vinyl-rõl, mert akkor felnyomom, épp szórakozom a lemez tisztításával. Szerintem a végeredmény jó lesz.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Mert megérdemlitek a jó zenét:

IMYke2.0.0.0
Wazzer, ez kötelezõ mindenkinek:

EuroDance Attack Megamix by EuroDJ - 2010

No commercial EuroDance 2010 Megamix

-------------- Tracklist: -------------
Base Stress - Dance Groove Melody
D-Base - Light 4 My Soul
@[email protected]. - 3 Great Accords
Рома Медведев - Music Instruction
DJ RT - Release The Power
Cj Frank - Ритм ночного города
Eurodacer - Merry Christmass
Poison Beat - My Heart Belongs 2 U
RealThing - It Happens
Nordpole - Возвращаясь в 90-е
Alex N. - Emotions
Di Serzh - Go Away
Open-Close(Alex Da Soya & Lorda) - Attack one
SQ Project - Music Of My Heart
Frozen Style - I See In Your Eyes
EuroDJ - Green Power

All track from "EuroDance Attack vol.1" by D-Base Production

mp3 256 audio version search to http://eurodj.promodj.ru

IMYke2.0.0.0

A profil: eurodj94

zalrobto

nagy zene <#eljen><#vigyor2><#finom>
keresem már csak losslessben<#help>

zalrobto

losslessben jó lenne ez is ha meglehetne addig is mp3-ban hallgatom😊))
<#help><#help><#help>

az ám szeretem én is IN THE NIGHT a kedvencem<#nyes>

gyorgy74
Ez az album nagyon ott van a szeren Capital Sound - Sussex Drive (1994)!<#eljen>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))