90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
Ezt hogy gondolod?<#wow1>#wow1>
Még csak most trendi igazából visszanyúlni a gyökerekhez.
Hatalmas virágzását élik a régi stílusú zenék.<#taps>#taps><#szeret>#szeret>
Jó, mondjuk én itt Italo zenérõl beszélek.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az Ace of Base hivatalos facebook oldalán remixeket, az új album demóit, remixeit és instrumentális verziókat
Csak nem az a nevük, hogy instrumental version, hanem TOTP version (Top of The Pops). Annak idején ebben a mûsorban erre nyomták a félplayback fellépésket.
Itt a fészbuk oldaluk, akit érdekel
A cím megpillantásakor azért megijedtem - féltem, hogy az idióta Miami Sound Machine-szám lesz valamiképpen feldolgozva.
Tiszta nosztalgia, mintha újra a 90-es években lennék.
Artist: Ace of Base
Album: Dr. Beat
Year: 2011
Genre: Pop
Quality: MP3 / 320 kbps
Size: 108 MB
Tracklist:
01. Go, Go, Go (Dr. Beat)
02. Cuba Cuba Libre
03. No Good Lover (Reggae Version)
04. Girl in The Line
05. Would You Believe (Summer Version)
06. Love in December (Alternate Version)
07. Beautiful Morning (Original Demo Production)
08. L ‘Amour (Original Version)
09. Don’t Stop
10. Come To Me
11. The Challenge
12. Young and Proud (Demo Version)
13. Love in December (Final Version)
mp3/320
innen
vagy innen
<#integet2>#integet2>
ezt a remek zenét keresem lossless-ben
ha valakinek meglenne a maxija esetleg???
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Jó régen jártam erre. Íme 5 és fél perc M People 1998-ból😊M People - Angel Street (Album Version)
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
2Nite Brothers Feat. Wizard J. - Dance Romance (Extended)
A többi tracket holnap elküldöm.
Náksi vs Brunner - Pumpáld a hangerõt! Ebbõl kellene nekem egy veszteségmentes! (ha van belõle, hosszú változat is jöhet!)
Nem rossz, bár az eredeti jobb volt!
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Az oldalon bele is lehet hallgatni, nem kell letölteni (Chrome-mal legalábbis)
Nem gondolod, hogy még nem láttam?! <#papakacsint>#papakacsint>
Ez a mérkõzés a Papp László sportarénában volt Budapesten. Bob Sapp elég húzós név (nem annyira szakmailag, hanem látványra, bár pl. Ernesto Hoost is kikapott tõle), de egyik sport, khmm, bocsánat fociTV-nek sem sikerült ezt közvetítenie...úgy egyáltalán, van egy magyar srác, aki 390 meccsbõl 1-et veszített el pontozással...szép, szerintem. Dehát nem Csonttörõ, meg Hóhér, meg Bunyós Pityu...
Üdv Inhouse
Szerintem már más is kereste,s ha valaki feltette már akkor bocs érte,de én akkor lemaradtam errõl,szóval nagyon keresném õt:
2Nite Brothers - Never Gonna Give You Up (Dance Romance) Maxi
Ha valaki tud ebben nekem segíteni,nagyon megköszönném...
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Úgy látom van ebbõl pár...grat Kunkli Tivadarnak! Holnap már látni is lehet majd, és szégyen a magyar sportcsatornáknak...
Üdv Inhouse
szerintem erröl van szó<#wave>#wave>
Paradido 2011's albuma!
01. Mueve Tu Cucu (Video Edit)
02. La Propaganda (Video Edit)
03. Luz de la Luna (Radio Mix)
04. Suavemente (Patrick Clubcarter Mix)
05. I Just Wanna Tell You (Spanglish Version)
06. Hey Ariba (Dance Mix)
07. La Colegiala (Patrick Clubcarter Mix)
08. Djobi Djobi (Reggaeton Puerto Rico Mix)
09. Mueve Tu Cucu (Discoteca Mix)
10. La Propaganda (Club Mix)
11. Baila Maria(Bonus Track)
12. Baila Baila Conmigo(Bonus Track)
13. Vamos a la Discoteca (German Remix 2001) (Bonus Track)
Paradisio - Havana (2011)
Pont az eredeti szám lényeges elemének feldolgozásával teszi hallgathatatlanná a számot: a szintivel.
Nincsenek meg ezek véletlenül neked lossless-ben?
Aventura - Di Mi Quando 1985 & Umberto Tabbi – Ciao Siciliano 1986
LIVE DJ FLO OUT OF THE DARKNESS INTO THE LIGHT REWORKED BY BKCOOP (BKC) TRANCE FLO.wmv
"do you have a CD??
Woofycat 11 hónappal ezelõtt
@Woofycat you can get cds from amazon dot c om. replace dot with a . because you tube wont let me write the proper link. Thanks bkc."
Brilliáns elme, nem igazán találom rá a szavakat.<#csodalk>#csodalk>
Teljesen le vagyok döbbenve.
Vajon meglehet szerezni valahol a mûveit?<#szeret>#szeret><#help>#help>
infó
Gyorgy - Let Me Get Down (Extended Mix).flac
<#vigyor>#vigyor>
Igyekszem segíteni Nektek mûszakilag ahogy tudok a fórumon. Hobbim az audió technika, építgetek, javítgatok már vagy 25 éve. A 80'-90' évek Italo, Euro disco zenéi tetszenek, és ezért is reg-eltem ide. Remélem én is tudom majd viszonozni a feltöltésedet valamivel.<#wave>#wave>
Nina - The Reason Is You (Transformer Mix).flac
Még annyit,látom új reges vagy itt az SG-n.<#wink>#wink>
Az eddigi hozzászólásaidból egy másik topikban az már tisztán látszik nagyon nagy tudással rendelkezel mûszaki kütyük dolgában.
Csak ámulok és bámulok.<#wow1>#wow1><#worship>#worship>
Érzem hogy nagyon hasznos tagja leszel az SG topik lakóknak.<#eljen>#eljen>
1 The Reason Is You (Radio Version) 3:58
2 The Reason Is You (Tranceformer Mix) 5:52
3 The Reason Is You (House Mix) 5:12
4 Save My Life 3:15
Ha a 2-es track az amire gondolsz jelezz vissza.