90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Yeah - én voltam a 92.999., aki "kedvelte" az arckönyves oldalukat :9

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

coldseed
Mert a tavalyi albumuk például konkrétan xar (bocsánat) volt, ami a hangszerelést illeti:

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

coldseed
Igazad van. De én most arra gondoltam, hogy az Ace of Base talált vissza a saját zenei gyökereihez, és nem erõltetik a "Lady Gaga-s hangszerelést", hanem újra nyomják a eurodance-reggae-pop zenei alapokat.

kaposi1
"Még ha nem is trendi manapság."

Ezt hogy gondolod?<#wow1>
Még csak most trendi igazából visszanyúlni a gyökerekhez.
Hatalmas virágzását élik a régi stílusú zenék.<#taps><#szeret>
Jó, mondjuk én itt Italo zenérõl beszélek.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Köszi a tippet - ár is kattantam! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

coldseed
Ez de régen volt! Bár Ulf lemaradta fotózásról<#taps>

coldseed
Szerintem is. Teljesen feldobta a napomat. A tavalyi Golden Ratio album az új lányokkal totál bukta volt. De ez már valami. Vissza a gyökerekhez. Még ha nem is trendi manapság.

coldseed
És még 1 dolog, amit találtam:

Az Ace of Base hivatalos facebook oldalán remixeket, az új album demóit, remixeit és instrumentális verziókat le lehet tölteni ingyért.
Csak nem az a nevük, hogy instrumental version, hanem TOTP version (Top of The Pops). Annak idején ebben a mûsorban erre nyomták a félplayback fellépésket.

Itt a fészbuk oldaluk, akit érdekel

IMYke2.0.0.0
Tényleg jó! <#worship>

A cím megpillantásakor azért megijedtem - féltem, hogy az idióta Miami Sound Machine-szám lesz valamiképpen feldolgozva.

coldseed
Ez lehet az elsõ kislemez és jóóóóóóóó😊
Tiszta nosztalgia, mintha újra a 90-es években lennék.

coldseed
Új Ace of Base régi hangzással, régi felállással!
Artist: Ace of Base
Album: Dr. Beat
Year: 2011
Genre: Pop
Quality: MP3 / 320 kbps
Size: 108 MB

Tracklist:

01. Go, Go, Go (Dr. Beat)
02. Cuba Cuba Libre
03. No Good Lover (Reggae Version)
04. Girl in The Line
05. Would You Believe (Summer Version)
06. Love in December (Alternate Version)
07. Beautiful Morning (Original Demo Production)
08. L ‘Amour (Original Version)
09. Don’t Stop
10. Come To Me
11. The Challenge
12. Young and Proud (Demo Version)
13. Love in December (Final Version)

mp3/320
innen
vagy innen
<#integet2>

kaposi1
Hatalmas zene, de sajnos nekem is csak mp3-ba van meg.<#sir>

zalrobto

ezt a remek zenét keresem lossless-ben
ha valakinek meglenne a maxija esetleg???

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Üdv Mindenkinek!

Jó régen jártam erre. Íme 5 és fél perc M People 1998-ból😊M People - Angel Street (Album Version)

Dj Tommy
Van más Náksi Vs. Brunner zenéd még?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Egy kis elöleg:
2Nite Brothers Feat. Wizard J. - Dance Romance (Extended)
A többi tracket holnap elküldöm.

THX

Hello!

Csak rövid verzió (CD ripp)
Náksi vs. Brunner

Üdv!

Náksi vs Brunner - Pumpáld a hangerõt! Ebbõl kellene nekem egy veszteségmentes! (ha van belõle, hosszú változat is jöhet!)

Nem rossz, bár az eredeti jobb volt!

zalrobto
allig várom öket hogy prezentáld az egészet<#taps><#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

IMYke2.0.0.0
Másik topikban már beszúrtam - itt is megmutatom a másik párhuzamos projektem demo anyagát: i2k011...Favorites_In_The_Mix_2011_low_demo 96 kbit/s mp3

Az oldalon bele is lehet hallgatni, nem kell letölteni (Chrome-mal legalábbis)

Inhouse
Sajnos nem sok néznivaló van rajta, Sapp lefeküdt hamar...

Üdv Inhouse

zalrobto
ha akarod <#wink>csak azért hátha mást érdekel pl: engem is mert nem láttam csak a végét a youtubon<#vigyor>

Inhouse
Magázódunk? 😊
Nem gondolod, hogy még nem láttam?! <#papakacsint>
Ez a mérkõzés a Papp László sportarénában volt Budapesten. Bob Sapp elég húzós név (nem annyira szakmailag, hanem látványra, bár pl. Ernesto Hoost is kikapott tõle), de egyik sport, khmm, bocsánat fociTV-nek sem sikerült ezt közvetítenie...úgy egyáltalán, van egy magyar srác, aki 390 meccsbõl 1-et veszített el pontozással...szép, szerintem. Dehát nem Csonttörõ, meg Hóhér, meg Bunyós Pityu...

Üdv Inhouse

Nem gondoltam volna, hogy nyerni fog a nála kétszer nagyobb óriás ellen😊

Howkeddlee
Sziasztok!

Szerintem már más is kereste,s ha valaki feltette már akkor bocs érte,de én akkor lemaradtam errõl,szóval nagyon keresném õt:

2Nite Brothers - Never Gonna Give You Up (Dance Romance) Maxi

Ha valaki tud ebben nekem segíteni,nagyon megköszönném...

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

zalrobto
A K-1 gálát hétfõn16.15 órától, illetve 20.15 órától két részben megtekintheti a Sport 2 mûsorában!

Inhouse
Ahha...köszi!
Úgy látom van ebbõl pár...grat Kunkli Tivadarnak! Holnap már látni is lehet majd, és szégyen a magyar sportcsatornáknak...

Üdv Inhouse

zalrobto

szerintem erröl van szó<#wave>

Inhouse
Mi? Hol?

Üdv Inhouse

blackie
Hello!

Paradido 2011's albuma!

01. Mueve Tu Cucu (Video Edit)
02. La Propaganda (Video Edit)
03. Luz de la Luna (Radio Mix)
04. Suavemente (Patrick Clubcarter Mix)
05. I Just Wanna Tell You (Spanglish Version)
06. Hey Ariba (Dance Mix)
07. La Colegiala (Patrick Clubcarter Mix)
08. Djobi Djobi (Reggaeton Puerto Rico Mix)
09. Mueve Tu Cucu (Discoteca Mix)
10. La Propaganda (Club Mix)
11. Baila Maria(Bonus Track)
12. Baila Baila Conmigo(Bonus Track)
13. Vamos a la Discoteca (German Remix 2001) (Bonus Track)
Paradisio - Havana (2011)

IMYke2.0.0.0
Ez a "Virtual Vault feat. Ice MC...Think About The Way 2010" - jajj...
Pont az eredeti szám lényeges elemének feldolgozásával teszi hallgathatatlanná a számot: a szintivel.

Sajnálom, de nincs.<#szomoru1>
kaposi1
Bocs hogy nem az aktuális topikban kérdezem meg tõled.

Nincsenek meg ezek véletlenül neked lossless-ben?

Aventura - Di Mi Quando 1985 & Umberto Tabbi – Ciao Siciliano 1986

kaposi1
Igazándiból engem a videon hallható Scooter One Mix Eiffel 65 Blue Snap Rhythm dolog érdekelne nagyon.

IMYke2.0.0.0
No, örülök, hogy tévedtem 😊

Itt van a vidi, de nem egy nagyképû, elszállt a srác, nyugodtan lehet írni neki.
IMYke2.0.0.0
A remix kapható az egyik számából:

LIVE DJ FLO OUT OF THE DARKNESS INTO THE LIGHT REWORKED BY BKCOOP (BKC) TRANCE FLO.wmv

"do you have a CD??
Woofycat 11 hónappal ezelõtt

@Woofycat you can get cds from amazon dot c om. replace dot with a . because you tube wont let me write the proper link. Thanks bkc."

A CD-je kapható. Valamelyik videónál írja.
kaposi1
Csak annyit mondanék én embert így még nem hallottam játszani!!!<#wow1><#wow1>
Brilliáns elme, nem igazán találom rá a szavakat.<#csodalk>
Teljesen le vagyok döbbenve.
Vajon meglehet szerezni valahol a mûveit?<#szeret><#help>

IMYke2.0.0.0
Nem kottából tanulja meg a dalokat.

IMYke2.0.0.0
Jézus Atya-Úristen! Ez valami eszméletlenül tud! És, ahogy írja, nem kottából játszik, a papíron csak a váltás van leírva - döbbenetes!

zalrobto
azt hittem hogy elirás de nem, igaz nem magyar hanem spanyol<#nevetes1>
infó
Gyorgy - Let Me Get Down (Extended Mix).flac
<#vigyor>

Köszönöm a linket!
Igyekszem segíteni Nektek mûszakilag ahogy tudok a fórumon. Hobbim az audió technika, építgetek, javítgatok már vagy 25 éve. A 80'-90' évek Italo, Euro disco zenéi tetszenek, és ezért is reg-eltem ide. Remélem én is tudom majd viszonozni a feltöltésedet valamivel.<#wave>
kaposi1
Parancsolj!<#wave>

Nina - The Reason Is You (Transformer Mix).flac

Még annyit,látom új reges vagy itt az SG-n.<#wink>

Az eddigi hozzászólásaidból egy másik topikban az már tisztán látszik nagyon nagy tudással rendelkezel mûszaki kütyük dolgában.
Csak ámulok és bámulok.<#wow1><#worship>
Érzem hogy nagyon hasznos tagja leszel az SG topik lakóknak.<#eljen>

Ön egy úr! Az tökéletes lenne ha feltennéd! <#worship>
kaposi1
Ezek vannak!

1 The Reason Is You (Radio Version) 3:58
2 The Reason Is You (Tranceformer Mix) 5:52
3 The Reason Is You (House Mix) 5:12
4 Save My Life 3:15

Ha a 2-es track az amire gondolsz jelezz vissza.

Apropó! Nincs meg valakinek a NINA-The reason is You-ja Trance Former Extendex Mix veszteségmentesben?
Nézd meg a Tiesto, vagy a saját szerzeményét hogy játssza élõben. Malorkán Ibizán nyaranta élõben adja a trance zenéket. És fülre játszik. 5éves kora óta zongorázik, és most zeneoktató.