90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto
ebben nagyon is egyetértek<#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Szia!Köszönöm ezt elviszem én is!
DFresh
Szívesen
<#wave>
DFresh
Nincs Mit
<#wave>
kaposi1
Nem egészen értem ezt a szójátékot.<#fejvakaras>
Nekem még most sincs meg az a verzió, szóval ha neked meglenne akkor légyszi juttasd el hozzám.<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

gyorgy74
Szia DFresh! Nagyon de nagyon szépen köszönöm!!!!<#worship>
Így meg hogy fotót is dobtál róla még jobban hitelesé tette, hogy a tulajdonodban van ez a kiváló maxi!<#eljen>Még egyszer köszönöm neked!!!<#worship>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

DFresh
Sziasztok!
Az utóbbi napokban többször elõkerült a Snipers maxi. Nekem megvan, és most feltöltöttem nektek wavban

Jó letöltést.

IMYke2.0.0.0
Jó, mondjuk nem tudhattad, de ha beírod a kérést, akkor szóltam volna, és megspórolsz magadnak egy hosszú kutatási periódust.

A maxin lévõ hosszabb verziók amúgy eléggé nyakatekertek, de ha érdekelnek, majd szólj!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

coldseed
Igazad van. Tudhattam volna, hogy Neked ez is megvan.<#vigyor2>

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

Köszönöm, de nagyon szépen!<#worship>
A wav-os is jöhet ha megtennéd....
Engem érdekelne a This Must Be A Dream maxi WAV-ban, megköszönném, ha feltöltenéd!

Szia Csaby!

Nekem egy verzió van belõle:

Disco Colors - Colors (192 Kbps)

Howkeddlee
Sziasztok!

Szamóca: Parancsolj,remélem hogy jó lesz...

Basic Element - This Must Be A Dream '05 (DJ's X-10-Ded) (2005) (5:48) (320Kbps)

Az eredeti pedig megvan wav.ban,és az egész maxi cd. (már ha valakit érdekelne!)

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Howkeddlee
Sziasztok!

Ezt a lemezt keresném nagyon: Disco Colors – Love Is Blue (1995)

Aki tud,légyszi segítsen benne! Köszönöm!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Ez megvan möpö szfríben, nem is vitatom hogy jó, csak nekem kellene a késõbbi bassbeütõs variánsa.
IMYke2.0.0.0
Nevezz bátran maradinak, de ez a nõi vokál verhetetlen - a zenével együtt.

Az a 2005-ös ehhez képest lötyögés.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez a verzió is körözés alatt áll nálam, tehát ha valakinek meglenne akkor <#worship>
IMYke2.0.0.0
Szólhattál volna!

Garantáltan veszteségmentesen tudtam volna küldeni a számot (Audio CD):

http://data.hu/get/3810270/03-Modern_Talking_1998_Y.M.H.Y.M.S._Maxi_mix.wav
zalrobto
szivesen😊))

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Szia! Érdekelne a dolog. Most rád írok akkor. Köszi!<#nyes>
Ez is nagy zene, köszi!<#worship>

zalrobto
uccsó mára<#eplus2>

FLAC RADIÓ VERZIÓ
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

zalrobto
szia
találtam belöle két verziót is de rar-ban volt oroszul és nem tudtam kicsomagolni vagyis csak 95%-ban sikerült tiszta ideg lettem <#duhos2>

Ez engem is érdekelne, nagyon jó zene!<#wink>

zalrobto

OMEN FLAC
<#nyes>

zalrobto
hoppá ezt elnéztem a linket
4 sharedsaját
<#vigyor5>

zalrobto

klikk a remixMAXI
FLAC
<#nyes>

Howkeddlee
Szívesen,máskor is!!

Üdv.Csaby

zalrobto

ezt keresem valamilyen formában<#help>

zalrobto
köszi szépen<#worship>

Howkeddlee
Sziasztok!

Robi: Priviben elküldtem a maxit...

Üdv.Csaby

coldseed
Sziasztok!

Rég kerestem már Robert Miles egyik dalához egy extended remixet. Akit érdekel, annak itt van.

Robert Miles - One & One (extended)

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

zalrobto
én elfogadnám a maxit<#worship>

zalrobto
Snipers_-Fire_Solid_Base_Remix
<#nevetes1>csak mutatóba😊))<#vigyor>

zalrobto
nem volt meg ez a remek verzió<#kerdes>nekem már 2-éve megvolt<#vigyor2>
ha tudtam volna prezentáltam volna igaz nem 320kbps-ban mint amit Howkeddlee barátunk felrakna<#nevetes1>

Howkeddlee
Sziasztok!

Nekem ez a lemez meglenne 320k-ban,ha valakit érdekel,írjon rám!

Snipers - Fire Maxi cd

Üdv.Csaby

okiland
Tudom, hogy nem VM, de egyenlõre......

http://www.4shared.com/audio/YiIDjRHP/21_-_Snipers_-_Christal.html
http://www.4shared.com/audio/fqZsB_oU/Snipers_-Fire_Solid_Base_Remix.html

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

Köszi ,de olyan formában kellene, amit le is lehet tölteni.

Van egy kis Ace of base beütése is.<#eljen>
http://www.mtv.co.hu/music/artists/antonia/videos/get-your-fire-formula-dance-351588/
Ezt a zenét keresem:

Antonia - Get Your Fire

(Most hallottam B. Tóth László mûsorában)

gyorgy74
Még hozzá ez Snipers – Fire (Radio Version)!!!!!

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

kaposi1
Hú ez nagyon jó verzió!<#wow1><#eljen>
Kellene nekem is így.<#worship>
Egy 4 perces verzióm van belõle wav-ban.

Valakinek VM-ben a Snipers - Fire Solid Base Remix-ben meg lenne esetleg?
zalrobto
szivesen😊))

kaposi1
Köszönöm barátom!<#wave>

okiland
Hááát, ezzel én is így vagyok.
Ezért is csináltam az excel táblát.
Kicsit könnyebb benne keresgetni.

Nincs egyértelmûen, viszont ezt leválogatni egy fél élet.
okiland
Nem az a kérdés, hogy hogyan, hanem, hogy szükséged van-e ennyire.

Jó ég! Hogy lehet ennyit leszedni?<#wow3>