90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
Magic Marmalade - Again 'N' Again (Radio Mix)
Magic Marmalade - Again 'N' Again (Radio Mix).flac
<#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

Champagne - Problem Of My Heart
Champagne - Problem Of My Heart.flac
Champagne - Save Me Champagne - Save Me.flac
jó zenék<#vigyor>

Lebuktam!<#hamm>
kaposi1
Discogs?<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Az jó, mert ahogy nézem ezen kívül csak maxijai vannak.
<#wink>
kaposi1
La Cream - Sound & Vision 1999-es lemeze van tõle.

Valakinek esetleg Tõle van egy válogatása?
Már jön is lefelé. Köszönöm! <#worship>

DFresh
Tessék Wavban:

1Pinocchio (Video Mix)3:11
2Pinocchio (Ginas Mix)3:48
3Pinocchio (Barrel Organ Mix)3:11
4Lupeelou 3:48
Klikk
zalrobto
én sem vagyok magyar zene gyüjtõ,tölûk is ez az egy szám tetszik<#wink>

DFresh
Háát én eléggé magyar ellenes vagyok. Nagyon kevés magyar zene tetszik, egykét soho party maxim van, megy magic kefír project, azon kívül semmi.
zalrobto
ok rendben<#nyes>

esetleg ez a remek zene nincsen meg?

DFresh
Köszönöm, megvannak már.
A Pinocchio-t mindjárt feltöltöm wavban.
zalrobto
ha tudtam volna töled kérem<#eljen> de megtaláltam torrenten
söt még ezt is
Lupeelou - Pinocchio (Remix) CDM 1993 FLAC
Track List
<03:41> 01. Loupeelou - Pinocchio (Touch Down Remix)
<05:13> 02. Loupeelou - Pinocchio (Rain Mix)
<04:35> 03. Loupeelou - Pinocchio (Thunder Mix)
<04:10> 04. Loupeelou - Loupeelou
Lupeelou - Pumuckl CDM 1994 FLAC

Track List
<04:31> 01. Lupeelou - Pumuckl (Original)
<03:33> 02. Lupeelou - Pumuckl (Mr. Eder`s Mix)
<03:25> 03. Lupeelou - Pumuckl (Organ Mix)
<03:56> 04. Lupeelou - Lupeelou`s Island
Lupeelou - Pumuckl (Remix) CDM 1994 FLAC

Track List
<04:51> 01. Lupeelou - Pumuckl (AL/X/S Remix)
<03:07> 02. Lupeelou - Pumuckl (Acapella Remix)
<04:20> 03. Lupeelou - Pumuckl (Chimes Mix)
<03:57> 04. Lupeelou - Lupeelou's Island
ha nincs meg és érdekell valamelyik feltehetem?
<#papakacsint>

Kedves egészségedre! 😊
Khmm...DFresh kolléga "nem-e lehetne-e" esetlegesen felnyomni valahova valami egészen remek minõségben eme maxit? Hálám a sírig üldözne és ott még "taszajtana" egyet 😊

Köszi ez jó, levettem!<#eljen>
DFresh
Naná, hogy emlékszem:
zalrobto
emlékesztek ezek re a számokra?<#papakacsint>

mikor nálunk a buliban benyomták öket beindult mindenki ,<#nevetes1>

zalrobto
szerintem is õ volt <#eljen>

zalrobto
imádtam ezt az idöt,MINDEN HÉTEN BULI<#szeret><#vigyor2><#vigyor>

Hmm... Ezzel egyet kell értsek, legalábbis én 1994-ben és '95-ben vettem a legtöbb lemezemet. Az iparszerû gyûjtögetés 1988-ban kezdõdött és olyan 2001 magasságában ért véget.
Melodie MC - Give it up (Remix by Denniz Pop) wav

Singing Vocals by Roberto Romboni

IMYke2.0.0.0
Nehezen, mert Roberto Romboni.
Még a kiegészítõ hangok között sem szerepel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akkor valószínûleg õ rappelt szerintem a Melodie MC dalokban is.

Inhouse
Miket kiszúrtok...azért ez az 1994-1995 elég termékeny idõszak volt...

Üdv Inhouse

Inkább Ricardo Da Force (Ricardo Lyte) a rapper. The KLF, N-Trance... Innen lehet még ismerõs.

Mármint a Passion Of The Night címû dalra írtam ezt.

Ebben a Clubzone dalban szerintem Melodie MC a rapper, teljesen olyan a hangja.

zalrobto
na mindegy nem volt nagy fáradság az a pár perc😊))
amúgy nekem is tetszik😊
másnak majd jó lesz talán....

Inhouse
Köszönöm, de már meg van jó minõségû MP3-ban, csak gondoltam, megnézem azon a maxin a többit is.
Amin felakadtam, hogy nekem ennyire bejön ez és senki nem dobott rá egy olyat, hogy neki is tetszik...én szoktam másnak...
Vagy ennyire mégsem jó zene, vagy mindenki lusta... <#kacsint>

Szóval ez a 2 zene benne van a maroknyi elõadótól származó, pár tucat szám közt, amik nekem "A" 90-es évek disco zenéit jelentik.

Üdv Inhouse

IMYke2.0.0.0
Ne a K betûnél keresd 😊

Így keresd: 코요테(Koyote) (a koreai betûk helyén 3 négyzet).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Imyke!

Tegnap többször nekifutottam ennek a dolognak.
Nálam ha betöltöm azt a 91GB-os torrentet akkor a K betünél EZEKET tudnám kiválasztani.
Hogy a fenébe látod te az elõadó neveket???? ( koyote)<#fejvakaras><#nemtudom><#sir>

IMYke2.0.0.0
A 41 számból csak 6 darab van 1000 kbit/s alatt. <#finom>

zalrobto
gratula<#taps>

zalrobto

zalrobto
a new mix ezen van rajta
Clubzone - Passion Of The Night CDM (1995)
224kbps
<#nevetes1>

zalrobto
nem tudom hogy mi a baj nálad meloban explorer,itthon meg crome és simán jön <#fejvakaras>
na mindegy akkor felteszem máshová ok<#papakacsint>

DFresh
Sziasztok!
Az alábbi témában szeretném a segítségeteket kérni:
Egyik napról a másikra elromlott a hangkártyám (bemenetnél az egyik oldal végleg elhallgatott). A cd gyûjteményem mellett van pár száz vinylem is, amit folyamatosan digizek, most már csak digiznék. Körülnéztem a hangkártya piacon, de ami tetszene, az 40-ezertõl indul, ennyit pedig nem szeretnék költeni.
Több helyen is lehet venni használtan hangkártyákat (pcbonto.hu, stb.), de nem nagyon ismerem õket, mert eddig nem nagyon foglalkoztam vele, mert asztali cd íróm volt.
Szóval, milyet vegyek? Kb 10 ezret költenék rá.
Elõre is köszönöm a tippeket.
Inhouse
Hála nektek, az idén összeszedett 90'-es évek disco zenék mp3-ban átlépték a 4GB-ot! Válogatva, a verziók gyomlálva...
Köszönöm nektek!!!

Üdv Inhouse

Inhouse
Csak én vagyok elájulva ettõl a 2 Clubzone számtól? Nekem ezek adják hangzásban, ritmusban, vokálban, rapbetétben amit szeretek...

Üdv Inhouse

Inhouse
Mint írtam, nekem 30s múlva nem történik semmi...se firefox-al, se chrome-al...azért köszi! 😊

Üdv Inhouse

kaposi1
Köszönöm. amint hazaérek így fogok tenni.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, most karbantartás van a trackeren, de remélem, holnapra csak lenn lesz az anyag - után rákeresek arra, amit Te írtál 😊

IMYke2.0.0.0
Na, ezt például én nem találtam 😊

Én a 92 GB-os anyagot - A link mögött a torrent rarban - töltöttem be a kliensbe.

Betöltés után a képemen láthatókat választod és máris megkaptad a legjobb számaikat.

kaposi1
Melyik hivatkozásra kell majd kattintanom?
Telefonon nézem most.

Koyote (k-pop) Complete Discography (Vol 1-8 + Mix Album)?????

IMYke2.0.0.0
"Paran" - úristen, rég örültem ennyire minõségnek! 😊

IMYke2.0.0.0
Jiháááá! A "Dance Best and 9.5" album anyag van benne FLAC-ben! <#szeret><#finom>

zalrobto
meloban nem tudok vagyis nem akarok.mert figyelik az adat forgalmat😞

IMYke2.0.0.0
Ja, és én csak ~1 GB-ot töltök le a 92 GB-ból...