90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 2620-as hozzászólásnál belinkelt Bongo Girlz dal mikori?

Neten nem nagyon találtam róla semmi infót..

nagyon jó. a szövegen behaltam
Az animal canibals-Mindenki azt akarja c számának van vkinek maxija?? v gyorsabb verzió??
köszi
Köszi a segítséget !

Eurodance Forever

Várom az albumot ! Köszi !

Eurodance Forever

Igen, ezen az albumon található az a dal (nekem eredeti kazettán van meg), ez érdekelne engem is az egész album, én is megköszönném, ha feltöltenéd!

gyorgy74
Szia Timcsy! Ha ezen az albumon van akkor tudok segíteni mert ez nálam gyáriban található(Szerelem csillag)! De csak hét végén tudom feltölteni mert vidéken dolgozom!

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Sziasztok !

Keresek pár magyar dalt továbbra is !

Betty Love - A vágy
O-Zone - Ugyanaz a dal
Cream 21 - Éget az esõ

Köszi !

Eurodance Forever

ezek sajna nincsennek feltöltve leszedhetõ helyre..maxx ha felveszed 😞 .De igyexem a linkjeit öszzeszedni..

IMYke2.0.0.0
Rosszabb helyre nem tudta feltölteni?!
A 4Shared ebben a témában verhetetlen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rigorka
egyik kedves ismerösöm megamixei 😊
Hallgasátok ezerrel 😊

IMYke2.0.0.0
Javítok a hangszínén - a második "Thousand-and-one" kicsit hangos lett ebben a verzióban, és feltöltöm. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hogy vagy tesó? rég beszéltünk.... MSN-re nem tolnád fel képed? 😄

http://www.megadanceradio.hu

i2k!
Leszedhetõ formában is felraknád valahova? Szívesen leadnám rádióban 😊

http://www.megadanceradio.hu

zalrobto

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
igen ez is jóó<#eljen>
elis felejtettem ezt a számot<#nevetes1>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

coldseed
Bizony! Bár érdekes módon (így visszatekintve) a Down Low elsõ slágere tetszett nekem a legjobban. A mai napig szívesen hallgatom ezeket az eurorap dalokat.

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

zalrobto
igen jó kis szám<#eljen>
én nekem ez tetszett nagyon

<#papakacsint>
Down Low - Johnny B..flac
<#finom>

zalrobto
A vivát én is néztem minden nap ,birtam én is ezt a számot<#eljen><#nyes>

coldseed
Ha már Flip Da Scrip, akkor egy remek feldolgozás tõlük:

coldseed
Ezt nagyon szerettem. Akkor még a VIVA is nézhetõ zenecsatorna volt, az MTV-rõl nem is beszélve...

zalrobto

zalrobto
hát azt nem tudom<#shakehead> csak ugy emlékszem hogy olvastam valahol hogy román formáció volt ,hátha az ismerösök tudnak valamit róluk<#nemtudom>

kaposi1
Nekem van ismerõsõm nem is egy.
Tudod az elérhetõségüket?

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

zalrobto
te gondolatolvasó vagy ,BARÁTOM <#nevetes1>

zalrobto
ha van román ismerösöd akkor könnyebb lehetne,nekem sajna nincs<#shakehead>

coldseed

coldseed
Mindjárt felkúszik...

coldseed
Úgy tudom, hogy a Rock with You a saját daluk, A Bad Boys pedig már 1989-ben megjelent, de igazán nagy sláger csak a 90-es évek elején lett.

Szerintem egyik legjobb feldolgozásuk egy Beatles dal kapcsán született:

Az Inner Circle egyik daláról egyébként ma tudtam meg egy számomra eddig ismeretlen információt: a Games People Play címû dalról én mindig is úgy tudtam, hogy az Inner Circle saját dala, de kiderült, hogy legalább 15 - 20 elõadó énekli rajtuk kívül is ezt a dalt, eredetileg állítólag Joe South énekelte 1969-ben.

A Rock With You az is ilyen dal, hogy régebben már többen is énekeltek, vagy ez eredetileg is Inner Circle -dal?
És a maxi címében a remix szó arra utal, hogy esetleg már régebben is megjelent ez a dal (discogs szerint a 70-es évek óta létezik az együttes), vagy ez a dal eredetileg is 1992-es?

coldseed
Cserébe, ha érdekel van Inner Circle-tõl A "Wrapped Up In Your Love" Remix maxim.

coldseed
Köszi szépen.<#eljen> Én is vittem.<#integet2>

Köszi szépen! <#worship>

DFresh
A dancefloor nagyon fontos, mindig kell rá szakítani idõt.
<#nevetes1>
Ez egyértelmû! 😊 Ha csak valaki fel nem veszi a kapcsolatot a formáció még létezõ tagjaival... Tényleg, ez senkinek nem jutott még eszébe?

Ezt a maxit keresem LOSSLESS-ben, vagy legalább 320-ban:

Inner Circle - Rock With You

nyáár van 😊

kaposi1
Annyira tudtam hogy ez lesz a mondat végén amikor elkezdtem olvasni.<#nyes><#szomoru1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

zalrobto
mindig is lesz szerintem ami nem lesz meg vagy jó minõségben<#rinya>
gondolok jó minõség bass reflex számok<#falbav>

Szívesen!

okiland
Üdv a körünkben!

Mostanában már ritkábban érek ide, de szeretnék sûrûbben jönni.
Azért majd néha-néha találkozunk.

Jó neked, ha már üres a "Vanted" mappád.
Nekem még van benne jó pár amit nem lelek.

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

Inhouse
Nem akartam, hogy az legyen belõle, de kellett az a szám! <#mf1>
De meglett! 😊 Sõt egybõl 2 csapat is játszotta...

Üdv Inhouse

Inhouse
Format factory, ingyenes video és audio konvertáló, mindent mindenbe. Nem fagy bele semmibe...nálam a Media Coder-t váltotta, az sajnos félresiklott... (elõtte volt még a Super, Winavi, TmpegEnc, VirtualDub...)

Üdv
Inhouse

Üdv Inhouse

zalrobto
ezt is még keresem losslesss-ben
<#help><#help><#help>

zalrobto

zalrobto

ezt a remek zenét keresem losslessben<#help>
csak 192 kbps-ben van meg<#rinya>

zalrobto
több verzió van <#wink>