90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
B.G. The Prince of Rap - This Beat Is Hot ( Original Club Remix ) Extremly Rare
<#eljen>#eljen>
Üdv Inhouse
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Rigolyás vagyok, ha zenérõl van szó 😊))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak érdekességképen linkeltem be, ha már a feldolgozások szóba kerültek.
akkor itt az eredeti flac-ben
-M.C. Hammer - U Can't Touch This
és még két nagyon nagy kedvencem tõle
M.C. Hammer - Pray
MC Hammer - Too Legit to Quit
<#szeret>#szeret><#nyes>#nyes>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Ami az egyetlen probléma szerintem a Digital Scream-mel kapcsolatban, a dalaiknak 90- 95 %-as feldolgozás volt, de önmagában még nem ez a probléma, hanem az, hogy egyik albumokon sem említették meg a dalok eredeti szerzõit, elõadóit, egyáltalán semmi utalás nem volt egyik dalnál sem arra, hogy feldolgozás, pedig általában vagy az eredeti szerzõket, vagy az elõadót meg szokták említeni. Manapság már nem biztos, hogy megemlítik, mert már a feldolgozásnak a feldolgozását is feldolgozzák, de anno a 90-es években azért még nagyrészben ráírták a lemezborítókra a feldolgozások eredeti elõadóit, szerzõit.
DJ Happy Vibes - Tonight´s The Night.flac
ezt találtam flac-ben talán ez jó lesz neked<#vigyor5>#vigyor5>
még valami ,egy kis cimirási hiba majd orvosolod,bocses<#wink>#wink>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Betty Love - Fáj még a szó.wav <#eljen>#eljen>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
A mai traumát a több napja fejemben ismétlõdõ dallal kúrálom.
이정현 - 너 (Original mix)
Szerintem a dal mondanivalója és hangulata abszolút nincs szinkronban ezzel a tucc - tucc zenével.
Szegény Máté Péter, ha még itt lenne közöttünk, nem tudom, mit szólna hozzá, hogy mit mûveltek a dalával(: (Az Elmegyeket ráadásul Bódi Gusztiék is feldolgozták, de arról inkább ne is beszéljünk!)
Erõsék bénák.
- Neoton-dalok
- Máté Péter-dalok
stb.
Egy remek nóta a Time records gondnoksága alatt mûködõ ITALYAN STYLE PRODUCTION-tól (PHARAOH-OVER ME)
The real DJ play vinyl!
Én ezeket a klipeket nem láttam soha, nem is tudtam róla, hogy egyáltalán léteznek klipjei ezeknek a daloknak, a Hé Várj, és a Túlélem Én címû dalaik klipjét ismertem, de errõl a kettõrõl abszolút nem tudtam, azt meg fõleg nem gondoltam, hogy valaha felkerül Youtubera, már csak azért sem, mert az együttes énekesének, Yano-nak írtam e-mailt, és azt írta, hogy neki is csak a Hé Várj, és a Túlélem Én van meg klipben, és a többi klipjüket nem tudja megszerezni õ sem, ez kb 3- 4 éve lehetett, aztán most rákerestem az együttes nevére youtbeon, és azóta valaki feltöltötte... ezek szerint vannak még csodák!😊
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
Keresem jó minõségben!
Betty Love - Fáj még a szó
Üdv ! Timcsy
Köszi elõre is !!!
ez is hatalmas zene ebben a mûfajban:
DJ Happy Vibes-tõl van bármitek lossless-be?
Nagyon megköszönném.<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
C&C Music Factory - Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)(Slammin' Vocal Mix).flac6:47min
és még kettö remek zene
A FUTURE CITY-TÕL A KEDVENCEM
Future City - Only Love(Future Mix).flac
és még ez is jó
Beat Society-Feel The Beat (radio mix).flac
<#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave>
Future-City-Infactuation
<#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#szomoru1>#szomoru1>
<#worship>#worship>
Lehet, hogy majd élek az ajánlattal, valamikor.
Imi pár napja írtam PÜ-t. Nem kaptad meg?
Ez a zene nincs meg esetleg valakinek?
Kazettáról van felvéve Party Club - It's Your Birthday
Future City - Let Your Body Free (FM Radio Mix) (1994) (3:24) (FLAC)
Jó zenehallgatást hozzá!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
A napokban szó volt Cool James & Black Teacher nevû csapatról. Itt van két verzió az egyik kevésbé ismert dalukról,amik szerintem nem is rosszak!! Jó zenehallgatást hozzájuk!
Cool James & Black Teacher - Comala Wessa (Extended Version) (1995) (4:39) (APE)
Cool James & Black Teacher - Comala Wessa (Pierre J's Extended) (1995) (4:02) (APE)
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
anno JANUÁR-ban belinkeltem és még jó, úgyhogy itt van <#eljen>#eljen>
klikk
WAV-ban
<#wink>#wink>
C-Block...Time is Ticking Away
01 - C-Block...Time Is Tickin Away (Radio mix) 4:04 - Youtube
02 - C-Block...Time Is Tickin Away (Extended mix) 5:06 - Youtube
03 - C-Block...Time Is Tickin Away (Ghost mix) 6:10 - Youtube
04 - C-Block...Dem Bustas (Bonus Track) 3:53
C-Block...Time is Ticking Away
C-Block...Time Is Ticking Away - <1998, Promo, MP3 320 kbit/s>1998, Promo, MP3 320 kbit/s>
01 - C-Block...Time is Ticking Away (Dirty Rotten Scoundrel Vocal mix) 8:20 - Youtube
02 - C-Block...Time is Ticking Away (Dirty Rotten Scoundrel Secret Dub) 8:16 - Youtube
03 - C-Block...Time is Ticking Away (Xenomania Vocal mix) 6:28 - Belehallgatás
04 - C-Block...Time is Ticking Away (Xenomania Alternative Vocal mix) 6:29 - Belehallgatás
C-Block...Time Is Ticking Away - <1998, Promo>1998, Promo> - Jelszó:az ELÕADÓ pontos neve
Retroman kérésére. Akinek köszönöm a másik anyagot is! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>