90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DFresh
Én tudtam, a havertól, akinek megvan.
<#nevetes1>
IMYke2.0.0.0
Akkor bizonyára ezt még nem tudtátok:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DFresh
Ez a zene akkoriban nem fogott meg különösképp. Egy barátomnak megvan eredetiben (horror lóvéért), Õ mutatott belõle jó verziókat, akkor kezdett el tetszeni.
zalrobto
szivesen😊

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
vissza is emlékeztem ,jöttek elö a régi gyerekkori emlékek arról az idörõl😊))
de jó is volt😊

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

AeroCool
Ez isteni! Köszönöm szépen vittem!

New Italo Vinyl

IMYke2.0.0.0
Ez sokkal jobban tetszett, mint a másik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DFresh
Ez tényleg nagy kuriózum
<#eljen>

És méééég egyyyyyyyy mixxxxxxx

The real DJ play vinyl!

Egy kis mix vinylrõl.

The real DJ play vinyl!

zalrobto
huha mit találtam APE-ban

Track List
<03:29> 01. Kaoma - Lambada (Single Version)
<06:29> 02. Kaoma - Lambada (Club Mix)
<06:12> 03. Kaoma - Lambada (Extended Mix)
<04:29> 04. Kaoma - Lambada (Dub Mix)
<03:22> 05. Kaoma - Lambada (7' Dance Mix)
<06:45> 06. Kaoma - Lambada (Version Longue)
<03:49> 07. Kaoma - Lambada (Version Instrumental)
1989-1990
<#eplus2>

DFresh
Én sem tudtam (tudok) róla túl sokat, de ott élöbe, elõttem 1 méterre nagyon meggyõzõ volt
kaposi1
Nem kétlem hogy jó volt Tolvaj Reni is.
De számomra nagy csalódás lett volna , mert nekem Veca nagy kedvenc.
Renirõl igazándiból nem sok mindent tudok.
Az õ hangja nem is fogott meg.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

DFresh
Képzeld, hivatalos volt múlt héten céges bulinkra, és a fellépése elõtt egy órával rosszul lett, a mentõ vitte el. Helyette egy óra alatt megszerezték Tolvaj Renit, Õ jött el, és NAGYON jó volt.
kaposi1
Nem sürgõs mert mi meg megyünk Víz , Zene , Virág Fesztiválra.
Többek között meghallgatni Janicsák Vecát.<#wink>

DFresh
Forma 1 alatt felcsorgatom
kaposi1
Számomra 2010 Top 5-ös legnagyobb New Italo zenéiben benne volt.<#szeret><#szeret><#szeret>

kaposi1
Ha megkérlek szépen, felteszed nekem?<#nemtudom><#worship>

DFresh
Hoztam nektek egy 2010-es italodiscot:
Ryan Paris - I Wanna Love You Once Again (Extended Version)
Jó letöltést
DFresh
Én is , de már volt pár cd-m is, 1997 be indult be a gyûjtögetés. Akkor leálltam a kaziról, vettem egy minidiscet.
zalrobto
én akkor még csak a kazis korszakomat éltem😊))

DFresh
Ez a gyûjteményem elsõ darabjai között volt. Talán 1995- ben vettem.
zalrobto
micsoda mákos😊))

zalrobto
odaadnám szivesen csak este 18:00-ig melo,majd utánna ,de látom már DFresh barátunk-nak meg is van a teljes maxi,szerintem biztos felteszi neked😊
(ha mégse)majd este 19:00-körül feldobom
más:a Masterjamet le tudtad szedni? #27189

zalrobto
szia
nekem is vegyes érzéseim vannak a számmal kapcsolatban,azért én megkeresem a maxiját ,kiváncsi lennék a többi verzióra is😊

DFresh
Szia!
Nekem is nagy kedvencem, a maxit is sikerült beszerezni:

<#mf1><#mf1><#mf1>
kaposi1
Barátom nekem NAGYON kellene mindkettõ.<#wow1><#wow1><#worship>
Hatalmasakat buliztunk rá régen.<#taps>

IMYke2.0.0.0
Õszintén szólva, az új verzió jó is, meg nem is.

Jó, mert lendületes, tempós, és elképzelve a maxi verzióját, igazi dancfloor (lehetne).

Rossz, mert eddig csak 9999 darab "ilyen" - értsd: digitálisan módosított vokál, szinti-szerûség - szám létezik...

zalrobto
szerintetek jó ez a zene ?

ugyanilyen cimmel anno

Szóval igy...😄
Nemtudjátok a csajjal mi lett?? Mert nemrég voltak itt koncertezni,de egy másik csaj énekelt...
http://www.youtube.com/watch?v=R5QXT6Cfdss&feature=related
zalrobto

Track List
<05:16> 01. Silvia Coleman - Take Me Breath Away (Club Mix)
<03:33> 02. Silvia Coleman - Take Me Breath Away (Radio Edit)
<05:45> 03. Silvia Coleman - Take Me Breath Away (Extended Mix)
<05:24> 04. Silvia Coleman - Feeling Now The Music (Feeling Mix)

FLAC-ben
<#wink><#eljen>

zalrobto

lossless-ben
nekem bejön<#eljen>

Sziasztok!Akit érdekel egy jó kis 91' veszteségmentes italo disco annak tudom ajánlani figyelmébe.
http://www.multiupload.com/VP7YVHU95F
zalrobto
én azért begyüjtöttem belõle 2 verziót
Jungle 5 - Feel The Power (Of Love) (Radio Edit).wav
Jungle 5 - Feel The Power (Of Love) (The Power Mix).wav
<#eplus2>

zalrobto
ja tényleg Pécs környékén:<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Hát tudod, nálunk. <#hehe><#ravasz1>

zalrobto
melyikben is én nem emlékszek rá<#fejvakaras><#nemtudom><#eplus2>

Inhouse
Egy példa a fantáziatlanságra, jó lenne...van benne valami, de nem az igazi...
Jungle 5 - Feel The Power (Of Love) Youtube

Üdv Inhouse

Fel tudnád tölteni ezt a maxit LOSSLESS-ben, ha megkérlek?
Nagyon megköszönném!

Inhouse
Mellette a legnépszerûbb képen nektek is egy olyan néni van, aki egy bizonyos testnyílást nem rendeltetésszerûen használ? Érdekes hely ez a kephost.com

Üdv Inhouse

Nekem még az összes kazettám megvan, ami volt anno, kb 300 - 400 db😊
Valószínûleg soha nem is fogok megválni tõlük!

Na egy ilyen buliba elmennék....Úgy látszik,sok magyar nézi az ilyen videókat...😄

Én is rengeteg kazettát másolgattam...az,igy visszanézve,tényleg nem hasonlitható semmihez....amai 15-16 évesek meg mit sem tudnak errõl...😄
Tán még van is pár kazettám...😄
IMYke2.0.0.0
Ahogy ígértem, íme, a magyar illetõséggel bíró kutyulásom:
Kerozin...Mini Megamix (i2k's Party mix) - 10:52, 142 BPM
- Kismalac
- Dá dá dá
- Hugacsaka
- Nagypapa punk volt.

IMYke2.0.0.0
S hogy ne legyek folyamatosan "off", hoztam valami olyat is, ami európai, egészen pontosan HAZAI gyökerekkel bír - megközelítõleg fél óra, és fenn lesz az is. 😊

IMYke2.0.0.0
Újra, mert kimaradt egy formázó tag:

Remélem, nem unjátok még, hogy mindig beszúrom az aktuális kreálmányaimat , és most sem fogtok megharagudni a teljesen off topic-ért:

Eredeti: 엄정화...다가라 (Uhm Jung Hwa...Dagara) - 03:21, 118 BPM <2001, 'Tuesday' album>

Uhm Jung Hwa (엄정화😉...(다가라😉 Dagara (i2k's Hip Hop Remix) - 04:03, 105 BPM

Nem áll szándékomban az önfuttatás, csak jobban bízom a Ti véleményetekben, mint másokéban, s ha valami baj van a remixszel, akkor inkább hiteles emberektõl tudjam meg 😊

IMYke2.0.0.0
Remélem, nem unjátok még, hogy mindig beszúrom az aktuális kreálmányaimat , és most sem fogtok megharagudni a teljesen off topic-ért:

Eredeti: [url=http://www.youtube.com/watch?v=WKQtkQNK5qY엄정화...다가라 (Uhm Jung Hwa...Dagara) - 03:21, 118 BPM <2001, 'Tuesday' album>[/url]

Uhm Jung Hwa (엄정화😉...(다가라😉 Dagara (i2k's Hip Hop Remix) - 04:03, 105 BPM

Nem áll szándékomban az önfuttatás, csak jobban bízom a Ti véleményetekben, mint másokéban, s ha valami baj van a remixszel, akkor inkább hiteles emberektõl tudjam meg 😊

IMYke2.0.0.0
Bocsánat a rohadt nagy off topic-ért: Sawajiri Erika (Japán)

IMYke2.0.0.0
A rajongó arcoskodókönyv-profil adminja semmiféle joggal, és eredeti, több sávos forrással nem rendelkezik. Amit feltöltött nekem, azt saját gyári CD-rõl rippelte FLAC-be, majd a visszajelzésem után törölte is a megosztó oldalról.

Ha kapnék sávokat... úristen mekkora királyság lenne.

Hoztam valamit, amit tegnap készítettem az egyik FLAC-bõl, amint végeztem a feltöltéssel, linkelem 😊