90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A zenék, amiket feltöltöttem, mindegyik eredeti CD-rõl lett begrabbelve!

Csak vicceltem. Ott a szmájli. Pont Neked ne lenne meg?
zalrobto
óóóóóóóó😊
nem köszi már van egy-pár verzióm belõle lossless-ben<#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Két verzióban megvan, de sajna nem valami jó minõségben:
egyik 128-as, másik 192-es.
Ha úgy is megfelel, akkor feltöltöm.

Ha már Soho Party, esetleg "Az éjjel soha nem érhet véget" V.M.-ben nem lenne meg Neked?
Örülök hogy segíthettem Nektek valamiben.<#wave>
Rippeljem?<#nyes>
zalrobto
ha már La Bouche - Sweet Dreams nálam ez a legnagyobb kedvenc tölûk<#wink><#szeret>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Köszi , ezekre a verziókra gondoltam.

Szia!
Én ezt a zenét el vittem,köszönöm<#worship>
Mivel ma van a holnap tegnapja. <#kacsint>
http://www.multiupload.com/5AFL2RQ7LT
IMYke2.0.0.0
Sírjunk együtt! Így elqrni egy jó számot...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Kérdésre a válasz: magyar a srác.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jó mixeket akartok hallgatni? "DJ Exact" a ti emberetek!
Kegyetlen-jó, és ötletes mixeket gyártott annak idején. Ezeket hoztam át (többek között) hallgatni:

IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül írtam azt, amit.

Holnap be-RIP-elem Neked WAV-ba..
Sziasztok !

Köszönöm én is ezeket a jó magyar dalokat 😊
Jó Éjt !
Én is keresek 2 számot,Sipos F. Tamástól a Nincs baj baby,Hát ez nem semmi címût.Losslessben.Olyan verziót amit játszottak a rádióban.

Csak sajnos már õ nem él..:S
Ilyenkor sajnálom hogy nem vagyok olyan pozícióba, hogy viszonozni tudjam! Köszönet!<#worship>
kaposi1

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Hogy én is dobjak már valamit a közösbe, be RIP-eltem a LA BOUCHE - S.O.S. (Extended Club Mix).flac
La Bouche-SOS
IMYke2.0.0.0
Ha már "La Bouche"... Kegyetlen jó szám tõlük - az isteni Melanie-vel: La Bouche...You Won't Forget Me

A cím nagyon beszédes.

Ön egy úr! Köszönöm!<#worship>
Esetleg az "Érdek érzelem" címû számuk nem lenne meg.
IMYke2.0.0.0
Én is jobban szeretem a La Bouche-féle verziót. 😊

Jó tudni ezt, én meg pont fordítva emlékeztem, hogy az Everything But The Girl volt az eredeti elõadó, és a No Mercy féle változat volt a feldolgozás, de ezek szerint akkor rosszul emlékeztem.
Mindenesetre szerintem az Everything But The Girl féle változat volt a nagyobb sláger, a No Mercy változatot is játszották, de rádióban szerintem az E B T G féle dal sokkal többet ment.

Viszont a No Mercy-nek is volt egy ilyen daluk, aminek nem õk az eredeti elõadói, mégis az õ elõadásukban lett nagy sláger, sõt meg merném kockáztatni, hogy ez volt a legnagyobb, legtöbbet játszott slágerük.
Gondolom, ha nem írnám le, a legtöbb ember akkor is tudná, hogy a Where Do You Go? címû dalról van szó, ami eredetileg a La Bouche dala volt, de az õ elõadásukban igazából nem lett annyira nagy sláger, a No Mercy pedig lenyúlta a dalt, és ez nekik ez lett a legnagyobb slágerük.

Én egyébként a La Bouche féle verziót sokkal jobban szeretem.

Kettõben tudok segíteni.
4F Club - Tanga.flac
4F Club - 4F Club.flac

IMYke2.0.0.0
Hiszen a nõi ének minõségét elvitatni nem lehet.

IMYke2.0.0.0
Mármint: az alap.

IMYke2.0.0.0
Ami pedig a No Mercy csapattól van ellopva...

A zenei alap az Everything But The Girl - Missing-jének az alapjára hasonlít.

zalrobto
mivel éjjel melóból linkeltem még nem tudtam meghallgatni ezt a maxit de most már ez alapján azt hiszem hogy nincs kétségem hogy begyûjtöm
<#finom>
Leeza_B_-_Wave_Of_Light
<#eljen>

Keresném jó minõségben a 4F Club-tól a Balatoni láz, Tanga, és a 4F Club címû számokat.
Utánanéztem, bocs, én tudtam rosszul, valóban van ilyen címû dal az Ufo-tól!

4 -5 szám megvan nekem ezek közül eredeti CD-n, ma, vagy holnap feltöltöm neked WAV-ban!

Egyébként az Ufo - Ha Lemegy A Nap-nál vagy a számcímet, vagy az elõadót nem elírtad véletlenül?
Az Ufo- nak nem volt ilyen címû száma.

zalrobto
E-Motion - So In Love With You (1995)

01. So In Love With You (Hitradio)
02. So In Love With You (extended)
03. So In Love With You (Beats 'R Us radio edit)
04. So In Love With You (Beats 'R Us club)
05. So In Love With You (Instrumental)

192kbit
http://ifolder.ru/3192761
😊))
keresem lossless-ben

zalrobto
Naked Eye - Dance All Night (1994)

01. Dance All Night (radio version)
02. Dance All Night (extended mix)
03. Dance All Night (euro version)
04. Dance All Night (instrumental euro version)

224kbit.
http://ifolder.ru/3193543

Shazam - No Guarantee (1994)

01. No Guarantee (radio edit)
02. No Guarantee (premium extended version)
03. No Guarantee (second extended version)
04. No Guarantee (100% Warranty dance mix)
05. No Guarantee (ambient house mix)

320kbit.

http://ifolder.ru/3193545

Leeza B. - Wave Of Light (1994)

01. Wave Of Light (edit)
02. Wave Of Light (V 2.0)
03. Wave Of Light (Is It A Phaser)
04. Wave Of Light (unplugged)
05. Wave Of Light (karaoke)

320kbit.

http://ifolder.ru/3207602
😊))

Nagyon köszönöm!<#worship>

VA - Nonstop Hitmix 89/90
http://www.megaupload.com/?d=JMJ1FOF0
Password -gorki

zalrobto
ez is egy remek zene 1994-bõl italiából<#eljen>

(Vinyl)
Track List
<05:26> . Free & Happy - Feel It (Extended Mix) 1994
<04:08> . - Free & Happy - Feel It (Radio Mix)
<04:28> . Free & Happy - Feel It (Synth Mix)
192kbps klikk
<#nyes><#vigyor2>
(ha meglenne valakinek lossless-ben megköszönném ha feltöltené)
<#wave>

zalrobto

egy jó kis nyári muzik a nagy kedvenctõl <#szeret><#eljen>

zalrobto
én is köszönöm ezt a két számot<#eljen><#worship>

Inhouse
Örülök, hogy én is segíthetek néha! 😊

Üdv Inhouse

Inhouse
America - Horse With No Name (Dance Version) Youtube

Az alap elég ismerõs, a zene nem... 😊

Üdv Inhouse