90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Ezt a klipet meg csak egyszerûen imádom nézni, na meg hallgatni is.<#taps>
Infernal nagy kedvenc nálam.<#finom><#szeret>

Infernal – Self Control.flac

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Jó reggelt!

Igaz már 2001-es ez a remek lemezrõl származó dal, de igazi Zalrobto stílus!<#wink><#nyes>

Dominoo - My Hero.flac

zalrobto
de jó szám csak nem találom sehol a youtubon kivûl<#szomoru1>ú

<#help><#help><#help>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
nekem ez a száma tetszik csak igazán
youtube
<#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Inhouse
Már régóta gondolkozom rajta, hogy ez a szám hogyan sikerült ilyen jól, amúgy ki nem állom szegény csajt...átdolgozott valamit?
WHIGFIELD - WAS A TIME Youtube

Üdv Inhouse

Inhouse
Mutattam már nektek ezt a kis csemegét? Egy barátom volt törökben és ott vett egy CD-t, persze másoltként...volt rajta egy érdekesség:
török 2 Unlimited remix

Üdv Inhouse

zalrobto
<#falbav>bocsi rosszúl emlékeztem<#falbav>

erre gondoltam csak az elõadót kevertem meg<#falbav>

zalrobto
köszi szépen😊))
ha persze sikerûlne megoldani majd a lemez minõségi javitását,örömmel elfogadnám 😊))
van egy másik jó számuk a :carry on
esetleg ez nincsen meg 320-ban?
Üdv:robi😊))

Howkeddlee
Nos,miközben válogattam Zalrobto-nak a Free & Happy lemezt,megtaláltam az eredeti maxijaimat mp3ban. Egy kis ízelítõ belõlük,ha valakit esetleg érdekel,akár az egész maxi mp3ban vagy losslessben,jelezze és elõkeresem!

Nos,a "finomságok" (szerintem a legjobb verziókban) egyenlõre még 320k-ban 1999-bõl...:

Miss Jane - It's A Fine Day (ATB Club Mix) (1999) (6:15)

Mythos 'n Dj.Cosmo - Send Me An Angel (Tandu Remix) (1999) (6:53)

Veracocha - Carte Blanche (Original Version) (1999) (7:06)

Afrika Bambaataa Pres. Khayan & The New World Power - You Ask For The Moon (Extended) (1999) (5:53)

Jó zenehallgatást... :-)

Jó éjt mindenkinek!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Howkeddlee
Sziasztok!

Sajnos az elmúlt hetekben igencsak elfoglalt voltam,pláne az éjszakás és délutános mûszakok miatt...

Zalrobto: Nekem is nagy kedvencem a dal,nemvéletlenül vettem meg még 94-ben a maxit. (huh de rég is volt,és mennyit játszottam... :-))
Egyenlõre 320k-ban tudom adni neked,így saját bakelitrõl még valamikor 2008ban tettem fel gépre. Sajnos jelenleg nincs lemezjátszóm,de a bakelit megvan még,így ami késik nem múlik,habár a lemez minõsége nem az igazi,de talán egy jó lemezjátszóval (és még 1-2 progival talán) még "jóvá" lehet varázsolni ezt a sokat játszott lemezt!

Szóval 320k-ban itt...: Free & Happy - Feel It (Maxi) (LP) (320)(1994) (Jelszó a szokásos)

Storung tesó: Ha még nincs meg a HHB - Hegyekbe fönnt zenéje,szólj és felrakom eredeti cd-rõl.

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

zalrobto

zalrobto
szivesen<#wink>

kaposi1
Volt rosszabb , de jobb is.<#nyes>
Minden esetre tetszik, köszi.<#wave>

zalrobto
nem is olyan rég belinkeltem egy maxit mp3-ban
közben találtam két verziót flac-ben
Naked Eye-dance all night (radio version).flac (30.02 M😎 most vettem csak észre hogy egy betüt elirtak ,majd javitsátok <#vigyor5>
Naked Eye - Dance All Night (Extended Mix).flac (38.44 M😎
<#papakacsint><#smile>

The real DJ play vinyl!

zalrobto
köszönöm mindkettõ véleményt<#eljen><#eljen>

zalrobto
errõl lenne szó<#papakacsint>
Digatal Base - Close to you (EuroDACER Electro mix)
<#wave>

kaposi1
Nem is tudom.
Illetve még is.<#wink>
Már más is feltette, Zolival meg skype-n úgy is meg tudom beszélni.
Persze ha egyszer lesz ideje fellépni.<#szomoru1>
De talán holnap a Buliban végre találkozhatok vele személyesen is.<#taps><#law>

Eurodacer számánál melyikre is gondolsz konkrétan?<#nemtudom>

Dj Tommy
Nekem ez jött ki:
Eredmény: ez a fájl 100%-os valószínûséggel eredeti CDDA.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Az én véleményem az hogy veszteségmentes , de más véleményére is kiváncsi vagyok!

zalrobto
EGY KIS SEGITSÉG KELLENE lossless ügyben
OB3-got_2_move_(radio_version).flac ezt a remek zenét megtaláltam,de nem vagyok 100% biztos benne hogy ez veszteségmentes<#fejvakaras>
a szakértöktõl kérdezem hogy szerintük ez milyen minõség?<#kerdes>
a választ elõre is köszönöm<#eljen>

zalrobto
más:hogy tetszik Eurodacer Újj száma???

zalrobto
miért is?😊
én sem bántó szándékkal jeleztem
máskor mindig jelezted hogyha nem jó valami😊))

kaposi1
De meg hallgatta,csak hallgatott rola.(:

zalrobto
köszi😊))

Sziasztok !

Valaki feltudná nekem tolni a 4F Club albumait jó minõségben?
Valahogy eltûnt <#nemtudom>
tgolyo
link javítva:
https://rapidshare.com/files/3244453123/Because_I_Love_You.wav
amit feltoltam: Duran Duran - Ordinary World

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

zalrobto
semmi baj, akkor a laci még meg se hallgatta😊
ismerös a zene az elöadót megtudod mondani?mert akkor elteszem😊

tgolyo
Bakker! igazad van. nem figyeltem a 2-es lemezt dobdam fel. mindjárt javítom.<#falbav><#falbav><#falbav>

Köszi!

zalrobto
Nausikaa - Light My Fire (CDM) (1996)
01 - Light My Fire (Dance 140 BPM 7'' Edit)
02 - Light My Fire (Reggae Dance Mix)
03 - Light My Fire (Dance 140 BPM Mix)
04 - Light My Fire (Dance 160 BPM Mix)
192kbps
ha még nincsen meg
<#nyes>

zalrobto
nem kötekedni akarok ,de ez nem az a szám <#vigyor5>szerintem<#nevetes1>

zalrobto

zalrobto
ez is jóóóóóóóóóóó zene

<#eljen><#nyes>

zalrobto

Jó zene!<#eljen>

zalrobto
keresés közben akadtam rá és még jók
AeroCool kolléga linkelése
14247
mp3
<#wave>

zalrobto
ezt is keresem lossless-ben
Lobby - Move On
help me!!!

kaposi1
Ez a videó rohadt jó volt így lefekvés elõtt.<#nevetes2><#taps>

zalrobto
Rotation-let the music play HELP ME!!!

zalrobto
a fene elcsesztem a linkelést grrr!!!
ezt a munkahelyi gépet úgy kivágnám mint macskát s....!😞((

kaposi1
És természetesen nagyon köszi a wav-ot.<#worship>
Nálad nem kell analizálgatni a felvételt.<#law>

kaposi1
Pedig jó lenne ha összekapnád magad mert 10 New Italo album csak rád vár.<#nyes>
Szó szerint.<#wink>

zalrobto
keresek egy remek zenét lossless-ben
rotation-let the music play
majdnem sikerûlt megszerezni de elhappolták elõlem😞((

zalrobto
nem baj, ugyis kaptam már sok jó zenét tõled😊))

zalrobto
én is köszönöm szépen!😊

tgolyo
Halihó!
látom megelõztek... nem is baj , mert semmi energiám sincs mostanság ,így cd-rõl toltam fel a dalt. mielõtt kibiggyesztem a linket , dobok fel egy pici részletet a szombat éjjeli SZMF mûsorból:

ha már feltoltam itt a zene wav-ban:
https://rapidshare.com/files/3291687637/Various_Artists_-_20th_Century_Hits_for_a_New_Millennium_1990–1994.rar

kaposi1
Nagyon szépen köszönöm neked.<#worship>

gyorgy74
Szia! Látom friendh2 megelõzött akkor én nem strapálom magam.<#wink>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

IMYke2.0.0.0
Az eredeti ezerszer jobb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.