90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyorgy74
Igen ezen a néven keresd DJ Dado - X-Files! És ha le szeretnéd tölteni akkor én ezt januárjában feltöltöttem veszteségmentesbe a fórumozóknak amit innen le lehet tölteni. DJ Dado - 1996 - The Album (WAV)<#wave>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

JAVÍTVA

sziasztok, nem tudja valaki ennek a klippnek elején lévõ számnak a pontos címét???

EZER THANKS
sziasztok, nem tudja valaki ennek a klipp elején lévõ számnak a pontos címét

EZER THANKS!!!
zalrobto

egy remek szám eme albumról
<#eljen><#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

AeroCool
SZIASZTOK!

** DANCE WAVE RÁDIÓ **
-----------------------------

MINDEN VASÁRNAP 18:00 ÓRÁTÓL
------------------------------

MUSICDREAMLAND HUB ÉS A RETRO 4 EVER HUBOK RÁDIÓJA

http://dancewaveradio.no-ip.info:8600/listen.pls

A '80-AS '90-ES ÉVEK ÉS NAPJAINK ZENÉIBÕL

ITALODISCO - EURODISCO - ITALODANCE - EURODANCE - SPACESYNTH - DANCEFLOOR

CLUB - HOUSE -LATIN

ÉS A TE KIVÁNSÁGAID!!

MÜSORVEZETÕ - MUSIC LADY -

VÁRUNK TÉGED IS SOK SZERETETTEL!

Azt irja duplikált üzenet nem küldhetõ el remélem most fogja:-))

New Italo Vinyl

zalrobto
Bomfunk MC's - Freestyler (Alternative Radio Edit)
Coolio feat. L.V. Sanders - Gangsta's Paradise
ezeket vittem<#eljen><#worship>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Dj Tommy

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

The real DJ play vinyl!

köszi,akkor csak félre olvastam..igy már stimm..
Üdv!

Esetleg keresd így😄ana International.

Ennek a számnak keresem a gyorsabb verzióját...Ma hallottam a rádióba..vmi internal az elõadója.....de lehet rosszul olvastam le...

Magic motion no have this cd or track...look:
http://www.discogs.com/artist/Magic+Motion

teem work - light my fire ... just i know is very rare and rapper is the same the magic motion.
zalrobto
mondjuk én is csak ezt az egy számukat szerettem<#papakacsint>(ismertem)

zalrobto
mit lehet tenni<#eplus2>ez van!<#ravasz1>

IMYke2.0.0.0
Én konkrétan utáltam ezt a számot, és a feldolgozásait is. <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zalrobto
ok<#wink><#wave>

zalrobto
már nem is lepõdök meg<#eljen><#nyes>

zalrobto
köszi<#worship>

gyorgy74
Milyen meglepõ véletlen ez az album is tulajdonomat képezi!<#vigyor2>

Szia

Holnap feltöltöm WAV-ban az egész albumot!

zalrobto
egy meghatározó rock szám a 90s évekbõl

Cranberries - Zombie.flac
hogy legyen egy kis rock is<#nyes>

zalrobto
szia
feltölthetnéd ha lehet mert engem érdekelne<#eljen>

Pronto Pronto ??!! Vol. 2 - A New Generation Of Italian Dance Hits FLAC 1994
http://hotfile.com/dl/95181176/70097be/PP2.rar.html

Pronto Pronto Vol.3 The New Italian Generation Dance Mix FLAC 1994

http://hotfile.com/dl/102871301/0c57b86/Pronto_Pronto_Vol.3_The_New_Italian_Generation_Dance_Mix.rar.html

Pronto Pronto Vol.1 The New Italian Generation Dance Mix FLAC 1993

http://hotfile.com/dl/98196927/06f5497/Pronto_Pronto_Vol.1_The_New_Italian_Generation_Dance_Mix.rar.html

Nekem ez az album van meg tõlük eredetiben, szerintem ez amolyan Best Off-nak is tekinthetõ, mert elég sok ismert dal van rajta:

Sequential One – Decades

zalrobto
látom te sem alszol😊))
én elöre is köszönöm,bár csak este 6-után szedem le.
azt ugye tudod hogy a késöbb elhiresült "ATB" is benne volt ebben a csapatban?
bár én nem annyira "komálom" a számait😊

gyorgy74
Ha már az ilyen stílusú zenénél tartunk, akkor ezt az együttest sem szabad kihagyni a sorból! Eredeti rip! Egy gond volt vele, hogy az egész album egybe volt masterelve már ha nálam ezt gondnak lehet nevezni. Ugyan is egyéni számokká daraboltam az albumot. Azért itt megemlíteném a hangmérnök nagyon a helyén volt, egy kedvenc a lemezrõl!!!<#taps>

Sequential One - Dreams<#wave>

zalrobto
szerintem ez Magic Motion - Light My Fire
http://www.youtube.com/watch?v=H3_f7FuEtvI
mert a Teem Work röl semmit sem találtam <#nemtudom>
google

coldseed
Sziasztok!

A 90-es évekbõl most épp ez a nagy kedvenc.
Ettõl mindig jó kedvem lesz, hihetetlenül sugárzik a dalból a pozitív energia😊 Nem igazán eurodance (sõt egyáltalán nem), inkább techno/trance, de 5 csillagos.

Moby - Everytime You Touch Me (Beatmasters 7Inch)
<#wave>

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

sziasztok!

Ezt keresném: Vangelis - Light And Shadow Matt Mix
Bármiben jo lenne..Köszi 😊

Robi, a Light My Fire címû dalnak, amit te kerestél, végülis ki az elõadója?
Amit te linkeltél, youtubeon Teem Work volt kiírva elõadónak, amit Johncito linkelt be, ott pedig Magic Motion van feltüntetve elõadónak.
Végülis melyik a helyes elõadó?

zalrobto

zalrobto
dehogy nem<#vigyor>

Wehehehe, nem is MO-DO koppintás mi? <#nevetes1>
zalrobto
de régen hallottam <#eljen><#wave>

zalrobto
videó beszurás töröld a linket másold be a tiedet,katt, a mehet gomb:ennyi<#eljen>

Na mindegy, keressetek rá...😄

Soho Party - Etz, petz, kimehetz

Újabb próbálkozás 😄

<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/fCYiCZq_Y_Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
zalrobto
lesz még jobb is<#nevetes1>

Na ezt elb*sztam...😄
Hali!

Feltöltöttem nektek (is) a YouTube-ra egy Soho Party klippet...😄

DFresh
Szerintem a másik két verzió jobb, fõleg a York Remix
discogs
zalrobto
köszi <#worship>

IMYke2.0.0.0
Hát, ha kifejezetten "3D"-s, 120 Hz-es monitorod van (nem TV-d), akkor még érthetõ, hogy azzal küzdesz.

Nekem elég volt ez is:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Én most töltöm az Avatart 3D-be, direkt azért hogy teszteljem a monitort.<#wink>
Alig 25GB<#nevetes2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Otthon megvan Full HD-ban. Így nem volt nehéz a lejátszóval képet kimenteni belõle. DARA pedig bombanõ - a szememben.

kaposi1
Rólad meg majdnem elfelejtkeztem.<#ravasz1>

Stevie B. - Dreamin' Of Love (Special Remix).flac

kaposi1
Kifényképezted a klipbõl?