40689
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#30253 BUEK MINDENKINEK! -
football2010 #30252 -
football2010 #30251
[color=orange]East Beat Syndicate – Love Transmission -MAXI-(1994) -APE-[/color]
Download
Boldog Új Évet kívánok én is mindenkinek! -
lifesgood #30250 Örülök,hogy rátaláltál a mixemre...
Itt egy másik 90s mixem..:D
Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!
-
beva02 #30249 Boldog új évet mindenkinek -
BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK MINDENKINEK!!!
A ZENE LEGYEN VELÜNK!
JÖVŐRE IS 90S ÉVEK ZENÉI FOREVER!!!
-
#30247 Kedves Eurodance rajongók! Ezennel Kívánok Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet mindenkinek!!!!
-
#30246 Üdv Mindenkinek!
Egy éve telt el azóta, hogy regisztráltam az oldalra. Két ünnep között szabin voltam, szörföltem a neten, és rábukkantam erre az oldalra.
És hogy mi történt ebben az egy évben:
- jópár régi barátságot felelevenítettem, mert kiderült, hogy régi haverok is itt tevékenykednek
- sikerült új barátságokat kötnöm, akikkel azóta is szinte napi kapcsolatban vagyok
- nem utolsó sorban kb 250 lemezzel gazdagodott a gyűjteményem, melynek nagy szerepe volt az általatok bemutatott, újra felidézett nagy zenék is, amit köszönök nektek
Olyan ez a közösség, mint egy nagy család, voltak napok, mikor együtt nevettünk , és persze voltak viták is
Összességében azt gondolom, hogy jó kis közösség ez, ami remélhetőleg jövőre is együtt marad.
Ezekkel a gondolatokkal, és persze egy nagyszerű zenével szeretnék mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI!!!
A dal első két szava a lényeg, mindenkinek ezt kívánom :
Jamal - Up & Down (Happy Love Mix).wav
-
beva02 #30245 A másik kiindulási pont ami miatt 30240.hsz-t írtam pedig a 30230-as ha félre értettem azt is akkor azért is bocs. -
beva02 #30244 Rosszul fogalmaztam bocsánat a 30215-ós hozzá szólásod volt a kiindulási alap mivel már olvastam olyat hogy az ip cimen keresztül valahogyan lehetséges a dolog és csak a csökkentés kifejezésre próbáltam reagálni de rosszul mivel hogy félre értettem -
szamóca67 #30243 Péter oldala jó, és ez is jó. Az hogy előfordulnak mindkét helyen csak leszedő emberek, ez elkerülhetetlen. Ha én felteszek egy lemezt, akkor annak örül aki leszedi, és boldogan hallgatja. Ha megköszöni nekem is szerez vele egy kis örömet. Ha még ráadásul Ő is tölt fel zenét ami nekem kell, akkor már "öök bodotá!" -
football2010 #30242 beva02! Te hol olvastál ilyen hülyeséget ,hogy a netet lassítom ? Nem is értem miről beszélsz?
És igen szedek én is netről golgokat,de ez az oldal az eredeti maxi lemezek eladására készült, akkor pedig elhiheted nekem ,hogy volt miről rippelnem!
Különben jártál már az oldalon,de nem hinném, mert akkor láttad volna!
kellemes további szép napot! -
#30241 akkor én be is vallom hiéna vagyok ,mert én is netről szedek legtöbbször és nem emlékszek rá hogy mondtam volna valamikor is hogy ha nem az én gyári maximról csináltam hanem úgy találtam hogy az én saját lemezemről való,persze azért van pár ami saját és azt meg is osztottam már pár emberrel itt
én is igy vagyok vele ha tudok segitek itt is párszor szerintem segitettem már ,és sosem vártam nagy elismerést (persze egy köszi mindig jól esett)
és én is mindig megköszöntem(remélem) ha kaptam valamit.
egy köszi pedig szerintem nem kéne hogy nehezére essen senkinek
ami meg igazán nagy kincsnek számit hidd el priviben megy ide oda ebben biztos vagyok
csak igy hirtelen ennyit szerettem volna hozzáfüzni
-
beva02 #30240 Nem értelek benneteket miért nem csináltok meghívós oldalt és akkor kivannak szűrve a "hiénák" a net lassítás az meg egy jellemtelen dolog ha nem sértelek meg normális ember ilyet nem tesz mert a fagyi egyszer vissza nyal.Azért mindenki fizet nem de?Miért nem privibe külditek egymásnak a féltett kincseket amikor az oldalt megcsináltátok tudni lehetett hogy boldog boldogtalan felfedezi ha egy kicsit is ért a nettezéshez.Más oldalakon is megtalálhatóak a lemezek és ti is onnan szeditek akkor ti is hiénák vagytok? Nemrég adtam valakinek pár lemezt 2 nap múlva megtaláltam ncore-on akkor most én is hisztizzek? Ahoz már túl öreg vagyok.Kinőttem a gyerekkorból de látom páran még nem.Én HA VALAMIT FELTESZEK VAGY ÚTBA IGAZITOK VALAKIT AZT ÖNZETLENÜL TESZEM ÉS SENKIT NEM AKAROK LEGYŐZNI HOGY ÉN RAKTAM FEL ELŐSZÖR. Remélem nem bántó a véleményem erről az egészről. -
vinylbakker #30239 'Holtáig tanul az ember'
Azért nem szabad mindent komolyan venni.(amit mondanak és leírnak) -
letöltés
APE
-
#30237 Mester 10 DB-os lesz? -
football2010 #30236 Eurodance - Just The Best No.08-bye.TreMans -LossLess-
01) Master Mind DJ - It's A Party (Extended Version) (1994)
02. Blue Heart - Singin' I'm Happy (Extended Mix) (1994)
03) Nina - The Reason Is You (Transformer Mix) (1994)
04) Missing Heart - Charlene (Extended Mix) (1996)
05) Michael J. Gibbs - Back To Heaven (12' Version) (1995)
06) Base Department - You Let Me Down (Dance Mix) (1994)
07) Basic Element - This Must Be A Dream (Extended Version)
08) Alexia feat.Double You- Me and You (Extended Euromix) (1995)
09) Comic - I Surrender To Your Love (Radio Edit) (1994)
10) Loft - It's Raining Again (Extended Club Mix) (1995)
11) Bang! - Everybody, Everywhere! [Move On Up] (Club Mix) (1995)
12) Mr.John - Get It On (Radio Mix) (1996)
13) Beat System - Stay With Me (Radio-Video Mix) (1995)
14) Jesse Lee Davis - Round And Round (Radio Mix) (1993)
15) Kate Yanai - Cry, Cry Louise (Radio Version) (1994)
Download -
letöltés
-
#30234 El is felejtetem! Ahhoz, hogy az eredetihez a legközelebb
álló minőségű hangzást kapjunk vissza számítógépünkről.
Exact Audio Copy -
#30233 Ezen nem vitatkozom! Egy karcosabb lemez gribelése után olyan hibák lesznek benne hogy szinte élvezhetetlen. Kicsit olvas utána a dolgoknak. Akkor rá fogsz jönni hogy ez nem így van ahogyan leírtad. A nic nevedből kitalálom akkor mindegy milyen pic-up-ot használsz? Szerintem maradj az eszterga pad mellet. Egy kis ismertető.... Holtáig tanul az ember. Zenei CD-k archiválása felsőfokon -
eurolacko #30232 Halihooo!
Na szóval...mesélek valamit plextorral kapcsolatban :)
Volt réges régen egy gyári eredeti CD lemez, amin volt asszem 13 track
Egy kedves cimborám szerette volna begrebbelni de az utolsó trekknél megállt az olvasás (puff neki)
próbálta ilyen olyan CD olvasóval nem ment neki próbálta DVD íróval nem ment
A lemez később hozzám kerül és én is elvittem pár cimbihez hogy az ő cuccuk mit csinál a lemezzel? - hát nem birtak azzal az utolsó trekkel
Mivel én anno alapból Plextort CD-írót tettem a gépbe (mert már tanultabb kollégák ezt használták) igy itt volt az alkalom hogy kipróbáljam mit is tud....háááát nyögött neki ő is de végül meg lett a zene a CD ről
Szóval aki zenével foglalkozik én azt javaslom hogy Plextor - régi premium vagy van a premium 2-es ami húzós árban de király kategória
....de hangsúlyozom nem azért mert a hangzásban annyival jobb lenne jobb magas vagy mély lenne, hanem mert képes a szar lemezt is bezúzni -
vinylbakker #30231 'Mi ebben az érdekes barátom???'
Közben rájöttem hogy nem igazán jól fogalmaztam.Talán az érdekesen szórakoztató kifejezés találóbb lett volna.
'd-rípelés felső fokon'
Rövid leszek megígérem.Vegyél egy egyszerű laptopot a kezedbe és legyen benne egy teljesen névtelen olvasó ketyere illetve egy átlagos ripelő program.Amennyiben működik minden tökéletesen a végeredményed teljesen ugyanaz lesz mint az általad leírtakban.Magyarul cd ripelés felső fokon. -
vinylbakker #30230 'Talán azért, mert vannak még jó emberek, akik szívesen segítenek másokon.'
Szerintem ez így is van rendjén.Viszont az olyanokon teljesen felesleges segíteni akik keverik és vegyítik a jópofaságot a pofátlansággal. -
football2010 #30229 Én most sem vagyok irigy csak azt szerettük volna elérni,hogy ha valaki valamit letölt akkor legalább köszönje meg,azért találtuk ki ezt a jelszavas dolgot,hogy talán PM-ben majd megköszöni!És ez be is vált! Az meg a másik,hogy az oldal igazából a lemezek eladására készült nem töltögetős oldalnak. Egyszer csak azt vettem észre ,hogy tele van zenével amihez kaptam másoktól is segítséget! -
Biatomi #30228 Szia Peti!
ÁÁÁÁÁ az sohasem fog megtörténni,azt is tudjuk miért.
Te abban az időben nem voltál ilyen irigy,mindenki vihette ha........
Akkor most minek a rázás? -
#30227 látom az év végi zsongás nem marad el -
beva02 #30226 NEM SZERETNÉK SENKIT SEM MEGBÁNTANI. Lehet hogy páran vagyunk "hiénák" de köztetek is vannak olyanok akik megvezetik a másikat és eladja az mp-t wav-nak én annak idején elfogattam azt a mondatot hogy nem nagyon vannak már 80-ok wav-ban csak elvétve de amióta van netem mást látok.Lehet hogy akkor azt a pénzt és energiát eredetibe fektetem és akkor lehet hogy kevesebb lemezem van de eredeti. Remélem nem voltam bántó -
#30225 Jól nyomod Öcsibá' -
#30224 Mi ebben az érdekes barátom??? -
#30223 Anélkül hogy rákattintottam volna tudtam hogy melyik két fórumról van szó.
Abban meg nem kételkedem hogy örülnének. -
#30222 Talán azért, mert vannak még jó emberek, akik szívesen segítenek másokon.
Sajnos a "viszont" hiányában fogy a lendület, és egyre záródnak az ajtók.
Tetszett, amit írtál. -
vinylbakker #30221 itt & itt elképzelhető hogy örülnének egy pár feltöltésnek. -
vinylbakker #30220 'A hiénákon meg dolgozunk,de nem tudjuk megszüntetni max csökkenteni!'
Technikailag lehetetlen művelet.Amennyiben kiszűröd magad körül a hiénákat könnyen elképzelhető hogy magadra maradsz a barlangodban.(max egy vagy két társad marad)Akkor ugye felmerül a kérdés hogy minek is csinálni az egészet. -
vinylbakker #30219 Hello Everybody!
Hát ez roppant érdekes amit írtál. -
#30218 Elnézést Lacikám kicsit félreérthető voltam nem Eurodance hanem 80 - as évek Italo zenéirõl van szó.
A számok viszont stimmelnek amit írtam.
-
eurolacko #30217 Én értékelem azt a munkát amit Te csinálsz az oldaladon , de hidd el nekem ezt már sokan próbálták megakadályozni,hogy potyázók széthordjanak minden jobb anyagot
Hiába a jelszó védelem mindig lesz olyan aki privátban tovább nyomja a többi cimbinek
-
kokodzsámbó, az meg mi? -
football2010 #30215 Értelek hát! A hiénákon meg dolgozunk,de nem tudjuk megszüntetni max csökkenteni!
-
#30214 Igen Eurolászló barátom ez így van cd-rípelés felső fokon egy jó progi ami jó be van lőve az olvasóhoz! Illetve így kellene kinéznie a log-fájnak....
Used drive : PLEXTOR DVDR PX-716A Adapter: 1 ID: 0
Read mode : Secure
Utilize accurate stream : Yes
Defeat audio cache : Yes
Make use of C2 pointers : Yes
Az eredmény akkor kiváló minőséggel párosul!
Meg persze gyári cd sem utolsó szempont.