40689
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• tgolyo
    Hali!
    PM
  • zalrobto
    szivesen máskor is
    köszi tényleg jó és hosszú is
  • Howkeddlee #30331
    Sziasztok!

Robi: A The Club - It's A Love Thing dallal egy olyan zenét ültettél a fülembe,ami eléggé mélyen érintett...!! :-) Bazki hatalmas ez a zene!!!! :-))) Rég nem volt már zene így,ami ennyire megfogott volna!!
    Köszönöm,hogy megmutattad!

A neten próbáltam rákeresni,sajnos elég ritka,de találtam egy oldalt,ahol fentvolt a dalból több verzió is,ebből elhoztam ide nektek a legjobbat,ami ugye személy szerinti kedvencem,azaz a hosszú verzió :-) :

The Club - It's A Love Thing (House Mix) (6:19) (1994) (224Kbps)

A letöltés és meghallgatás,különösen ajánlott!!! ;-)

Üdv.Csaby
  • gyorgy74

Robert Miles - 1996 - Fable (CDM Urban - 576 805-2 ) (WAV)

01.Robert Miles - Fable (Dream Radio)
    02.Robert Miles - Fable (Message Radio)
    03.Robert Miles - Fable (Dream Version)
    04.Robert Miles - Fable (Club Version)
    05.Robert Miles - Fable (Message Version)
    06.Robert Miles - Fable (Psycho Version (NRG Mix)
    07.Robert Miles - Fable (Wake Up)

Saját rip!

Pass priviben

Download
  • Howkeddlee #30329
    Sziasztok!

A segítségeteket kérném! Keresném jó minőségben,lehetőleg losslessben Stanley Foort - Heaven is Here maxiját,amin az ~5:30 hosszúságú "extended version" rajta van!

Köszönöm szépen!

Üdv.Csaby
  • zalrobto
    önnek 2 privi ment
  • maxi71
    Majdnem vittem.
    Privit küldtem.
  • maxi71
    Szia!
    Köszi szépen vittem.
    Nagyon nagy muzsikák.
  • Retroman
    Egy újabb feldolgozása egy 90-es évekbeli zenének:

• zalrobto

letöltés
    maxi lossless
  • zalrobto

de jó újra hallani
  • maxi71
    Lehet hogy elfogult vagyok, de szerintem ez a SYNC-féle változat nagyon ütős muzsika a többi előadóhoz viszonyítva.
  • Storung
    Hmm... Az eredeti talán Dee D. Jackson - Automatic Lover c. muzsikája 1978-ból. Az elmúlt 30 évben gondolom jópár feldogozást megért. A Key Motion is egy lehet a sok közül.
  • MrSister
    A Dee D. Jackson meg 1978-as...
  • Retroman
    A Key Motion dalba valószínűleg innen "lophatták" a refrént, mert ez a dal '91-es, a Key Motion pedig '93 vagy '94-es.
  • maxi71
    Bocsi, a Boogaloo videót nem tudtam helyesen beilleszteni a Dailymotion-ról.
  • maxi71
    Nagyon szépen köszönöm.
    Ha lehetséges itt ragadnám meg az alkalmat 2 nagyon keresett muzsikára,
    szintén a kazettás korszakból:
    1.Tom Hooker:Sex-O-Phone & Funk Guitar
    2.Boogaloo:Feel The Music
    <iframe frameborder="0" width="480" height="360" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/x54qnv"></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/x54qnv_boogaloo-feel-the-music_music" target="_blank">Boogaloo - feel the music</a> <i>by <a href="http://www.dailymotion.com/80Srules" target="_blank">80Srules</a></i>
  • Storung
    SYNC - See Me Feel Me (Extended Version)
  • maxi71
    De szeretném megtalálni legalább mp3-ban, de egyenlőre nem sikerül.
  • charly85
    Egy klasszikus és igen egyedi elektronikus zenei album újra kiadása.
  • maxi71
    Szia!
    Igen ez az! Ezt nem hiszem el!
    Csak kazettán volt meg, de sajna pont ez a kazim eltűnt, v.színű, egy autószerelő műhelyben, a kazit egyébként még egy DJ. ismerősömtől vettem fel, anno amikor még az aktuális zenei anyagot postán kapták a DJ-k, talán hetente, ezekből csemegézhettünk kedvünkre.
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
  • Storung
    Na még egyszer: S.Y.N.C - See Me Feel Me
  • Storung
    Talán ez: http://www.youtube.com/watch?v=WqZ7MSRNddE
  • maxi71
    Sajnos nem.
    Az általam keresett számnak a vokál-része egy kicsit hasonlít, a
    Key Motion-Automatic Love c.számukra.
    De azért köszi a fáradozást.
  • szamóca67
    Ez?
  • Howkeddlee #30308
    Sziasztok!

BÚÉK Mindenkinek!

Zephyr: Nagyon szívesen...hallgasd egészséggel!! :) Örülök,hogy végre én is tudtam valakinek újat mutatni!
    Az Ice Mc Easy remix maxin van ez a verzió! Van egy Attack Version is a dalból,ha gondolod és kell neked,vagy valakinek,csak szólj/atok és máris felteszem!

Üdv.Csaby

• mflex #30307
    de akkor legalább köszönni tanuljon meg

Ezt is leírtam, de akkor mégegyszer, ha feltétlenül hiányzik a köszönöm és ennek a hiánya téged kiborít, akkor ne ossz meg ezek után semmit, vagy ossz meg, de akkor légy abban a tudatban, hogy több embernek segítettél, akik nem tudják viszonozni a kedvességed!

A másik topikban kiraktam egy zenét, 70 feletti volt a letöltés, de csak egy ember írta, hogy tetszett neki és köszöni, én még erre sem számítottam, egyszerűen hidegen hagy és nem érdekel.

Üdv
  • mflex #30306
    Először is, mindig figyelemmel kísérem a topikokat, de mivel ismét a tengerentúlon voltam és valahogy jobban lekötött a család és az ünnepek, mint az, hogy a neten verjem a farkam, mint a legtöbb ember, most válaszoltam rá. Mint leírtam, az évek alatt sosem oldódott meg az ebből kialakult félreértések. Tehát felhoztam a témát, mert most volt rá időm, ezért leírtam véleményem, és hogy a jövőben ez nem lehet itt téma, de te nem bírtad ki.

Akik régebb óta itt vannak, azok tudják, hogy van egy nagy doboz (4-500db) 90-es maxi gyűjteményem is többek között, amiből pár éve lossless feltöltöttem, kb 100 db lemezt. Részemről ennyivel járultam hozzá anno. Már nem foglalkozom zene le és feltöltéssel, de a topik rendért főleg én felelek, ezért rajtam te ne kérj számon semmit. Harag természetesen nincs, de a kioktatást mellőzd a jövőben, főleg úgy, hogy rám tartozik, hogy mikor szólok hozzá valamihez.

TEHÁT AKKOR INNEN EZ A TÉMA LEZÁRVA, BÁRMI EZZEL KAPCSOLATOS = DEL.

• tgolyo
    Üdv. Mindenkinek!
    ha hinni lehet a híreknek Berlinben közel egymillió emberke búcsúztatta 2011-et ezen színpad előtt. itt egy pici részlet az esti műsorból:

Tudom a 80s évekbe való nézzétek el nekem.
  • football2010
    De ugye abban ezért egyet értünk ,hogy ahogy írtad,vannak zeneszerető emberkék akik nem tudják viszonozni a feltöltést ez rendben is van,
    de akkor legalább köszönni tanuljon meg!
  • football2010
    Így van jobb lett volna! És mi féltjük,menj és nézz körül mennyire vannak féltve a 50-100 euros maxik, csak a tiszteletleneket szeretnénk csökkenteni, ennyi!
    további szép napot!
  • DFresh
    Szeretnék reagálni:
    1. Kár volt újra előhoznod a témát, végre elült. Lehet, hogy jobb lett volna követned a topicodat, és akkor beírni, amikor aktuális lett volna.
    2. Valószínűleg te is félted a kis gyűjteményedet, mert nem sok olyan zenétől lett hangos a hifim, amit te osztottál meg, házigazda révén ez is szomorú.
    Remélem nincs harag.
  • maxi71
    BÚÉK MINDENKINEK!

Egy 1992-93 körüli eurodance számot keresek(már régóta), női vokállal kezdődik így:- see me, feel me, hear me, love me, touch me-, aztán remek rap-betéttel folytatódik, a zene a vége felé teljesen lelassul aztán újra felgyorsul vissza,ja és nem a KEY MOTION együttes.
  • beva02
    Szia egyet értek veledmer hogy ez olyan gyerekes hisztinek tünik felnőtt emberektől
  • mflex #30299
    [b]Egy észrevétel az elmúlt napok, ki tölt le, fel, a háttérben meghúzódó "hiénák" miatti szócséplésről, etc...

Nos, aki megoszt, az nyelje be, hogy mindig lesz(nek), aki leszedi a háttérben, azt is nyelje be, hogy lehet még egy köszönömöt sem kap érte, tehát ha ezek zavarják, akkor ne osszon meg zenét, vagy jelszavazza szét és pü-ben adja ki a jelszót olyannak, akiben megbízik, mert a következő hasonló ilyen meddő vita féleséget simán kiradírozom. Sosem lehetett dűlőre jutni az évek alatt a megfelelő megoldáshoz.

Tehát aki félti a kis gyűjteményét, az otthon hallgassa, aki meg feltölti, annak legyen elégtétel, hogy talán sok zeneszerető embernek okozott örömet, akik nem tehetik meg, hogy ezt viszonozzák. Emiatt a későbbiekben reklamációnak helye nincs!

Üdv
  • football2010
    Eurodance - Just The Best No.09-bye.TreMans -LossLess-

01) Various Artists - Love Message (United Maxi Mix) (1996)
    02) Blue Heart feat. Eddim - Singin' I'm Happy (Martik Eurodance Remix) (1994)
    03) Atisha - Secret Of The Night (Extended Version) (1996)
    04) IQ-Check - Gotta Get It Groovin' (Radio Edit) (1994)
    05) Pearl feat. zaradika - Celebrate (Celebration Radio Mix) (1994)
    06) Key Motion - No Chance (Extended Club Mix) (1994)
    07) Fresh System - You And Me (Together Again) (Crazy Z's Summer Feeling Mix) (1996)
    08) H2blond - Bodytalk (Dance Edit) (1994)
    09) Kiriman – Raising My Family (Lac Terra Radio Version) (1996)
    10) Shine - By The Light Of Nature (Radio Mix) (1996)
    11) Becadance - Bailemos (Extended Mix) (1995)
    12) Future City - Only Love (Future Mix) (1995)
    13) Dance In Peace (D.I.P.) - Give Me Your Lovin (Club Dance Mix) (1995)
    14) A.C. One - Sing A Song Now Now (Single Track) (1999)
    15) Michael Cornell - Stop The Rain (Maxi-Version) (1993)

Download
  • szamóca67
    BUÉK!
    KLF - The White Room 1991
  • zalrobto
    ok szivesen
  • Zephyr Retiring
    léptem, csákó

3 onlányan maradtatok
  • Zephyr Retiring
    jó gyors neted lehet wazze..
    nekem tovább tartott letölteni, mint amennyi idő alatt te feltöltötted

már hallgatom is :)

tetszik a jelszó, de a többi uploadodat mással védd le,
    mert a végén még pletykálni kezdenek rólunk (is)