40689
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• kaposi1
    Szia!

Nem nagy titok hogy honnan látom ki új és ki nem.
    Ha rákattintasz bárki nick nevére a bal felső sarokban, elég sok adatot megtudsz róla ha kitöltötte az adatlapkát.

Javaslom ha bármit keresel aminek tudod a címét akkor a alap alján a keresőbe előbb csekkold le hogy nincs-e még fent.
    Ez főleg egy új reges esetében elég valószínű hogy sikerrel fog járni.

Jó időtöltést a csapatban.
  • mr w

en sajnos a cimerol keves szamot ismerek... a "Free"-t evekig kerestem mig egy orosz cimbora hatalmas gyujtemenyebe megtalaltam.
    erdekes h amit Zalrobto belinkelt kedvencet azt is ismerem hallasbol, hat megnem mondtam volna h Free

de ami most esett le hogy honnan tudod a nevem?? honnan ismerjuk egymast? amugy tenyleg nemismertem a forumot parnappal ezelottig ;-)

mindenesetre meg1 koszonet mindenkinek hisz egyre tobb regi szamomra ismeretlen cimu csemeget talalok meg

es nezzetek el nekem h majd minden hozzaszolasba bebiggyeszetem
    h meg mindig keresem azt a 93-nal nem regebbi disco/techno/euro/italo(?)
    szamot amit pasik enekelnek/szovegelnek, szintetikus futyoreszessel kezdodik es allandoan azt hajtjak benne h "ba-ba-ba-babylon...ba-ba-ba-babylon..."

szep napot mindenkinek!

• nzoli74
    Sziasztok!
    Keresem a 2 Extreme 4 U - What you want című számát (kb.1994)
    Megvan esetleg valakinek?

köszi!
  • kaposi1
    Kicsit bosszantó hogy 690Ft a vinyl, viszont 1500 rá a posta.
    Bár ha annyira szeretnéd, és még barázdabillegetőd is van hozzá, akkor én a helyedbenINNEN venném meg.
  • zalrobto
    ez igy van barátom
    de legalább vannak új tagok is és talán megint kicsit felpezsdülhet az élet mégjobban eme topikban
  • tothlaszlo29
    Sziasztok!Én ezt a maxit
    keresem már régóta ha meglenne valakinek és felrakná ezer köszönet és hála érte
  • kaposi1
    Azért az valahol olyan mókás amikor jön egy új regges tag ( Isten hozott mr w és nekünk akarja bemutatni a The Free számait.
    Igaz Robi?
    Persze tudom ő talán nem ismerheti a topik idáig i életét.
    De ha belenéz keresővel hogy mik fordultak itt már meg, igen csak szép hosszú lesz a lista ezekből a remek zenékből.
  • zalrobto
    szerencsére már annak idelyén is ment nálunk a dizsiben
    meg nekem is megvolt kazin valamelyik verziója
    ja és még ezek is a kedvenceim
    The Free-Lover On The Line
    The Free - Shout
    The Free - Dream
    nekem ez a legnagyobb
    The Free - Born Crazy

• mr w
    na meg egy kevesbe ismert am annal siralyabb 90es (egy roman cimboratol kaptam anno... evekig tartott mig megtalaltam) rem tecceni fog azert

• mr w
    sziasztok,

egykis csemege. sokaig nemvolt meg ez a szam es eredetileg ugy volt kazin h a K2 csinalta... hallottam belole par "2000-es" mixet de azok borzalmasak. ez viszont egy igazi gyongyszem.
    ha vkinek kell felcuccolom a extended verziojat empeharomban...

ja es meg mindig keresem a "ba-ba-ba-babbylon... dalszovegu (??) zene cimet eloadojat v magat a szamot"

• beva02
    Ismerem a dalt de nem tudom hogy megvan-e nekem a 90's 2000-es évek nincs listázva és sok maxiról össze rakott lemezem van át kellene nézni őket de az öngyilkosság most
  • kaposi1
    Szia !

Köszi szépen!
    Bőven elég lett volna az a dal is.

Hátha ezek közül is van valakinek Veszteségmentesben valami.

Michael Southerland – 5. 4. 3. 2. 1. 0. 1991
    Sasha – Money 1991
    Mike Hammer – Hot Love 1990
    Anika – Tell Me (For Your Love) 1991
    Kate Yanai – Bacardi Feeling 1991
    Moreno – Let's Do It Again 1990
    Barbara – Come On 1990
    Voice Of Afrika – Albinoni 1990
    Fernando Express - Laguna D'amor 1992

Az a röhej hogy a többi szám amit keresek csak egy vagy két évvel korábbi mint ezek, de ide mégsem tehetem, mert lehet lenne aki levenné a fejem érte.
  • Dj Tommy
    Köszönöm én is az albumot.
  • Retroman
    Beva02, ez a zene megvan LOSSLESS-ben neked?

• friendh2
    Hálás köszönet érte . Borító nem kell hozzá , azt találok.
  • beva02
    Bocsi ez a pass nem kell mert nem kell hozzá semi máshová akartam tenni de ide sikeredett
  • beva02
    A pass Aucun
  • beva02
    Dana Dawson - Paris new-york and me Flac+Covers By °KenJ°

http://www.megaupload.com/?d=UO624624

Parancsolj
  • beva02
    Itt az egyik TNT

TNT - Három.rar (548.74 MB)
    http://www.multiupload.com/280XQN28E6

Boritót nem tudok most prezentálni
    A másik kicsit késik idő hiánya miatt de felteszem azt is
  • kaposi1
    Sziasztok !
    Nincs ez meg valakinek VM-ben?

DANA DAWSON -Romantic World
  • zalrobto

letöltés
    WAV
  • zalrobto

letöltés
    WAV
  • AeroCool
    Sziasztok!

A segitségeteket kérném a következő dal megfejtésében(egyik havernak kellene)sajnos nekem nagyon kinai:-(

A szám amit keres 0:15 - 2:20-ig megy, de csak 0:40-től lehet jobban hallani. A refrénben "Set me free, higher and higher" van de a google sem dob ki semmi értékelhetőt.

Előre is köszönöm a segitséget!
  • friendh2
    Nagyon várom és köszi!
  • zalrobto

FLAC
    letöltés
  • beva02
    Szia ha valaki ez idáig nem segített hétvégén újra felteszem öket
  • Retroman
    A Magyar Dance topikba anno, tavaly Beva02 töltött fel TNT albumokat, de megnéztem, és sajna már nem élnek a linkek.
  • friendh2
    TNT - Három
    TNT - Egyetlen szó
    Ezeket az albumokat keresem veszteségmentesben .Ha tudna valaki segíteni nagyon örülnék!
  • Zephyr Retiring
  • Retroman
    Hát, lehet, hogy hallottam anno, de nem vagyok benne biztos.
    A 90-es években (is) több feldolgozás is készült szerintem a Star Wars zenéjéből, de azt most meg nem tudom már így megmondani az évek távlatából, hogy konkrétan ezt a feldolgozást hallottam -e.
  • mr w
    es ismerosnek tunik ? amugy nagyon jo kis mix szepen osszeallitottak nem olyan benazasok amit ma kutyulnak... es ez jellemzo a regi zenekre is. ugyan kevesebb az efekt de nagyobb sokkal a zenei elvezete
  • Retroman
    Sikerült letölteni!:)
  • mr w
    sikerult megnezned a linket? elvileg ez a 4 shared ingyenes, de elkuldom emilben is akar... ;-)
  • Retroman
    Elképzelhető, hogy U 96 az előadó, de nem biztos, mert ez a jellegzetes géphang szerepelt - többek között Dr Alban lemezén is, meg talán Music Instructornál is, meg több helyen is még.
  • Retroman
    Feltöltheted, én meghallgatnám!
  • mr w
    felraktam a starwars mixet ide (rem jo a link)

http://www.4shared.com/folder/P057OLgy/_online.html

• mr w
    egy konyebb feladat:

starwars theme mix u96 gephangjan. nekem a kazira u96 volt irva eloadonak de sztem nem ok csinaltak. es nagyon jo kis mix, ha gondoljatok megvan kazirol digizve de eleg tre a minosege meg soundforge-os feldolgozas utan is. erdekel vkit?
  • mr w
    EZ AZ!!

1 megvan mostmar csak babilont kell megtalalnom

sracok igazan koszonom!
  • Storung
    Pin-occhio
  • mr w
    igen, most hogy mondod azokbol is leturtam parat es az meg nagyon a kezdetleges elektronic italian volt (vagy minek nevezzem)
    ez is valami mix volt mert szovege egyatalan nemvolt csak az a fulbemaszo dallam: 1perc13-tol olyan 1.30ig ok. es kozben vmi efekt pofazas is ment hogy (utta tutta tudattata...utta tutta tudattata)

http://www.youtube.com/watch?v=1SBN9EE4PAY

koszonom!