40689
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#30414 Szia!
Nem nagy titok hogy honnan látom ki új és ki nem.
Ha rákattintasz bárki nick nevére a bal felső sarokban, elég sok adatot megtudsz róla ha kitöltötte az adatlapkát.
Javaslom ha bármit keresel aminek tudod a címét akkor a alap alján a keresőbe előbb csekkold le hogy nincs-e még fent.
Ez főleg egy új reges esetében elég valószínű hogy sikerrel fog járni.
Jó időtöltést a csapatban. -
mr w #30413
en sajnos a cimerol keves szamot ismerek... a "Free"-t evekig kerestem mig egy orosz cimbora hatalmas gyujtemenyebe megtalaltam.
erdekes h amit Zalrobto belinkelt kedvencet azt is ismerem hallasbol, hat megnem mondtam volna h Free
de ami most esett le hogy honnan tudod a nevem?? honnan ismerjuk egymast? amugy tenyleg nemismertem a forumot parnappal ezelottig ;-)
mindenesetre meg1 koszonet mindenkinek hisz egyre tobb regi szamomra ismeretlen cimu csemeget talalok meg
es nezzetek el nekem h majd minden hozzaszolasba bebiggyeszetem
h meg mindig keresem azt a 93-nal nem regebbi disco/techno/euro/italo(?)
szamot amit pasik enekelnek/szovegelnek, szintetikus futyoreszessel kezdodik es allandoan azt hajtjak benne h "ba-ba-ba-babylon...ba-ba-ba-babylon..."
szep napot mindenkinek!
-
nzoli74 #30412 Sziasztok!
Keresem a 2 Extreme 4 U - What you want című számát (kb.1994)
Megvan esetleg valakinek?
köszi!
-
#30411 Kicsit bosszantó hogy 690Ft a vinyl, viszont 1500 rá a posta.
Bár ha annyira szeretnéd, és még barázdabillegetőd is van hozzá, akkor én a helyedbenINNEN venném meg. -
#30410 ez igy van barátom
de legalább vannak új tagok is és talán megint kicsit felpezsdülhet az élet mégjobban eme topikban -
tothlaszlo29 #30409 Sziasztok!Én ezt a maxit keresem már régóta ha meglenne valakinek és felrakná ezer köszönet és hála érte -
#30408 Azért az valahol olyan mókás amikor jön egy új regges tag ( Isten hozott mr w és nekünk akarja bemutatni a The Free számait.
Igaz Robi?
Persze tudom ő talán nem ismerheti a topik idáig i életét.
De ha belenéz keresővel hogy mik fordultak itt már meg, igen csak szép hosszú lesz a lista ezekből a remek zenékből. -
#30407 szerencsére már annak idelyén is ment nálunk a dizsiben
meg nekem is megvolt kazin valamelyik verziója
ja és még ezek is a kedvenceim
The Free-Lover On The Line
The Free - Shout
The Free - Dream
nekem ez a legnagyobb
The Free - Born Crazy
-
mr w #30406 na meg egy kevesbe ismert am annal siralyabb 90es (egy roman cimboratol kaptam anno... evekig tartott mig megtalaltam) rem tecceni fog azert
-
mr w #30405 sziasztok,
egykis csemege. sokaig nemvolt meg ez a szam es eredetileg ugy volt kazin h a K2 csinalta... hallottam belole par "2000-es" mixet de azok borzalmasak. ez viszont egy igazi gyongyszem.
ha vkinek kell felcuccolom a extended verziojat empeharomban...
ja es meg mindig keresem a "ba-ba-ba-babbylon... dalszovegu (??) zene cimet eloadojat v magat a szamot"
-
beva02 #30404 Ismerem a dalt de nem tudom hogy megvan-e nekem a 90's 2000-es évek nincs listázva és sok maxiról össze rakott lemezem van át kellene nézni őket de az öngyilkosság most -
#30403 Szia !
Köszi szépen!
Bőven elég lett volna az a dal is.
Hátha ezek közül is van valakinek Veszteségmentesben valami.
Michael Southerland – 5. 4. 3. 2. 1. 0. 1991
Sasha – Money 1991
Mike Hammer – Hot Love 1990
Anika – Tell Me (For Your Love) 1991
Kate Yanai – Bacardi Feeling 1991
Moreno – Let's Do It Again 1990
Barbara – Come On 1990
Voice Of Afrika – Albinoni 1990
Fernando Express - Laguna D'amor 1992
Az a röhej hogy a többi szám amit keresek csak egy vagy két évvel korábbi mint ezek, de ide mégsem tehetem, mert lehet lenne aki levenné a fejem érte. -
#30402 Köszönöm én is az albumot. -
Retroman #30401 Beva02, ez a zene megvan LOSSLESS-ben neked?
-
friendh2 #30400 Hálás köszönet érte . Borító nem kell hozzá , azt találok. -
beva02 #30399 Bocsi ez a pass nem kell mert nem kell hozzá semi máshová akartam tenni de ide sikeredett -
beva02 #30398 A pass Aucun -
beva02 #30397 Dana Dawson - Paris new-york and me Flac+Covers By °KenJ°
http://www.megaupload.com/?d=UO624624
Parancsolj -
beva02 #30396 Itt az egyik TNT
TNT - Három.rar (548.74 MB)
http://www.multiupload.com/280XQN28E6
Boritót nem tudok most prezentálni
A másik kicsit késik idő hiánya miatt de felteszem azt is -
#30395 Sziasztok !
Nincs ez meg valakinek VM-ben?
DANA DAWSON -Romantic World
-
letöltés
WAV
-
letöltés
WAV
-
#30392 Sziasztok!
A segitségeteket kérném a következő dal megfejtésében(egyik havernak kellene)sajnos nekem nagyon kinai:-(
A szám amit keres 0:15 - 2:20-ig megy, de csak 0:40-től lehet jobban hallani. A refrénben "Set me free, higher and higher" van de a google sem dob ki semmi értékelhetőt.
Előre is köszönöm a segitséget! -
friendh2 #30391 Nagyon várom és köszi! -
FLAC
letöltés
-
beva02 #30389 Szia ha valaki ez idáig nem segített hétvégén újra felteszem öket -
Retroman #30388 A Magyar Dance topikba anno, tavaly Beva02 töltött fel TNT albumokat, de megnéztem, és sajna már nem élnek a linkek. -
friendh2 #30387 TNT - Három
TNT - Egyetlen szó
Ezeket az albumokat keresem veszteségmentesben .Ha tudna valaki segíteni nagyon örülnék! -
#30386 -
Retroman #30385 Hát, lehet, hogy hallottam anno, de nem vagyok benne biztos.
A 90-es években (is) több feldolgozás is készült szerintem a Star Wars zenéjéből, de azt most meg nem tudom már így megmondani az évek távlatából, hogy konkrétan ezt a feldolgozást hallottam -e. -
mr w #30384 es ismerosnek tunik ? amugy nagyon jo kis mix szepen osszeallitottak nem olyan benazasok amit ma kutyulnak... es ez jellemzo a regi zenekre is. ugyan kevesebb az efekt de nagyobb sokkal a zenei elvezete -
Retroman #30383 Sikerült letölteni!:) -
mr w #30382 sikerult megnezned a linket? elvileg ez a 4 shared ingyenes, de elkuldom emilben is akar... ;-) -
Retroman #30381 Elképzelhető, hogy U 96 az előadó, de nem biztos, mert ez a jellegzetes géphang szerepelt - többek között Dr Alban lemezén is, meg talán Music Instructornál is, meg több helyen is még. -
Retroman #30380 Feltöltheted, én meghallgatnám! -
mr w #30379 felraktam a starwars mixet ide (rem jo a link)
http://www.4shared.com/folder/P057OLgy/_online.html
-
mr w #30378 egy konyebb feladat:
starwars theme mix u96 gephangjan. nekem a kazira u96 volt irva eloadonak de sztem nem ok csinaltak. es nagyon jo kis mix, ha gondoljatok megvan kazirol digizve de eleg tre a minosege meg soundforge-os feldolgozas utan is. erdekel vkit? -
mr w #30377 EZ AZ!!
1 megvan mostmar csak babilont kell megtalalnom
sracok igazan koszonom! -
Storung #30376 Pin-occhio -
mr w #30375 igen, most hogy mondod azokbol is leturtam parat es az meg nagyon a kezdetleges elektronic italian volt (vagy minek nevezzem)
ez is valami mix volt mert szovege egyatalan nemvolt csak az a fulbemaszo dallam: 1perc13-tol olyan 1.30ig ok. es kozben vmi efekt pofazas is ment hogy (utta tutta tudattata...utta tutta tudattata)
http://www.youtube.com/watch?v=1SBN9EE4PAY
koszonom!