40689
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#30714 Sziasztok!
Aki még nem ismeri: Christelle Berthon
Minden videója előbb megmutatja a hangszerét,egyben "tisztelve" azt!Nagyon sokrétű zenei stílusban tolja,érdemes rákeresni a neten,pláne annak aki szereti a harmónikás zenéket,mint pld ezt itt,így ezekben a verziókban,természetesen tőle...
Nagyon veszélyesek!! :-)
Üdv.Csaby -
#30713 bár nem ez a stilus a kedvencem de jó azért -
#30712 Bocs, hogy itt "nyomatom" ezt, de bízom benne, hogy "értő" fülekre talál az ilyesmi is, még ha erősen off topik a cucc:
Ezt hallanotok kell - Ableton Live-al készült!
-
#30711 Ezért fantasztikus az Ableton Live: Youtube videoklip. -
Track List
[03:57] 01. King Of Paradise - One Night Stand (Radio Version)
[05:12] 02. King Of Paradise - One Night Stand (Extended Version)
[05:28] 03. King Of Paradise - One Night Stand (Dance Up Mix)
[03:12] 04. King Of Paradise - Give Me Your Love (Radio Edit)
[03:53] 05. King Of Paradise - Give Me Your Love (My Desire Mix)
FLAC 1996
LETÖLTÉS
-
Johncito #30709 enjoy people...
Tracks:
01. Indian Power (Radio Version) 3.42
02. Indian Power (Rexanthony Mix) 4.23
03. Indian Power (Maximal) 5.21
04. Indian Power (Red Tribe Mix) 5.50
just wait 5 seconds & press ''saltar publicidad'' later download -
-
-
#30706 nekem is -
jó zene -
BaltásRém #30704 Köszi szépen Retromen ! Időközben a másik zene is előkerült, úgyhogy ÖRÖM, és BÓDOTTÁ' van ! :) -
hosszu72 #30703 Hello!
A keresett változat:
Redhead Kingpin And The F.B.I - Do The Right Thing (The Happiness Remix)
-
Retroman #30702 Az első keresett zene: JK - You & I -
gyurep #30700 Szia. Ó,köszi a segítséget. -
#30699 Sziasztok!
Lehet ismeritek már, akkor bocs. Én ezt (is) hallgatom a melóhelyen..
Jó kis 90's zenék mennek itt is -
Johncito #30698 another rare album :topz:
http://www.discogs.com/release/3441337
Track List:
1. Èeka te novi dan 4:11
2. Ti si mi sve 4:04
3. Bila sam ta 3:47
4. Vodi me 4:07
5. Hoæu dom 4:15
6. Nisi sam 4:21
7. Neka svira stvar 4:25
8. Put 4:18
9. Dodir èelika 4:21
10. Idi sad od mene 4:10
11. We are coming now 3:57
12. My babe 4:41 -
#30697 Sziasztok!
Kicsit off,és bocs érte,csak segíteni próbálok!
Lifesgood: Olvastam itt,hogy az LG házimoziszetted (jelen esetben LG HT503PH a szett típusa) 500w-os,mert hogy az LG ennyit ír rá! Érdekességként megemlíteném,hogy nekem ennek a "nagytesója" :-)) van (LG HT903TA) ami 1000!!!w-os. :-) Volt nekem is előtte az 503-as de nekem a 4 állóhangfalas verziója volt!
Én nem bántom az LG-t,mert nekem jó filmnézésre teljesen,néha még zenét hallgatni is jó rajta! Ez a szett nekem 120 azaz százhúsz wattot vesz fel a hálózatból,ami ugye nem kevés,de nem is sok! Ez max 2x20w/4ohm-nak felelne meg! Tény,hogy nagyon szól a cucc (bőven hangosabb mint az 503 volt) de ez teljesítményben sajnos csak ennyi!
Anno volt egy sokat tudó műszerész mérnök ismerősöm (már elment rég... R.I.P.) ő erősítőket is épített. Ő mondta még anno nekem,hogy az a wattszám,ami rá van írva pl egy erősítő hátuljára,az a bennelevő meghajtó trafó áramfelvétele! Ez ugye semmiképpen nem több,mint az összes kimenő teljesítmény! Van erre valami egyenlet is (ezt annyira nem vágom!) de a lényeg,hogy a gyakorlatban pl egy a hálózatból 200w-ot felvevő erősítő 2x30-35w teljesítmény leadására képes 8ohm-on! Itt az erősítőm példája,egy NAD 3130 ami 200w-ot vesz fel a hálózatból.Itt láthatod,hogy ez az erősítő max 2x45w/8ohm körül tud leadni! (max!!!) 4ohm-on 70w-t tud! De a folyamatos leadása 2x30w/8ohm. Az tény,hogy a 4db 60/80w-os preludium hangfalaimat szépen meghajtja,de még ez is nagyon messze van az 1000w-tól!
Bocs az off-ért. Ha esetleg bármi kérdésed lenne,vagy kíváncsi lennél még valamire,priviben beszéljünk! Maradok tisztelettel...
Üdv.Csaby -
BaltásRém #30696 Sziasztok !
Olyan jó zenék mennek a megadance rádióban, de a netrádióm nem írja ki az előadújukat ! :(((((((((
Nem ismeritek véletlenül ?
Ez lenne az egyik, ez erősen 90-es évek:
http://tukorgravirozas.hu/keresem/1.mp3
Ez meg a másik, ez valami újabb lehet:
http://tukorgravirozas.hu/keresem/2.mp3
Előre is köszi ! -
Retroman #30695 Ez az eredeti dal, ami a Bárány mixben szerepel, az ennek valamelyik remixváltozata, vagy feldolgozása, de biztos, hogy ők az előadók, Bárány be is mondja a szám közben, hogy Redhead Kingpin.
-
Retroman #30694 Az 100%, hogy Do The Right Thing a keresett szám címe, az előadót nem tudom megmondani, discogson néztem, de elég sok előadónak van ilyen című száma, a számcím az biztosan Do The Right Thing. -
gyurep #30693 Sziasztok.Kis segítséget szeretnék. Az alábbi link alapján meghallgatva 6,20-nál kezdődő előadó+ számcím érdekelne.nem jut az eszembe,pedig 1 napig gondolkodtam rajta...:(
http://ujhalaszkert.hu/allure/media/Barany_Attila_Live_At_Club_Allure_2009_11_07_Part_2.mp3 -
Timcsy76 #30692 Üdv Mindenkinek ! -
Timcsy76 #30691 Nekem még van pár Digital Base Project 320-ban ha érdekel :)
-
#30690 Csak érdekességképpen:
Twenty 4 Seven - The Reason 2012 (radio edit)
Mp3 -
Digital_Base_Project_Life_Is_A_Speedway_Accelerate_Version
Digital_Base_Project_Life_Is_A_Speedway_Original_Version
Digital_Base_Project_Love_Will_Return
Digital_Base_Project_Movin_Up_And_Down
320kbps -
#30688 Így van, nem keverünk össze dolgokat. Nem minden jó keverve.
Ha ez megnyugtat, majd mindegyik gyártó hazudik egy picit, meg nagyobbat is, de vannak,akik nem engedhetik meg azt, hogy csak egy picit is hazudjanak.
Az LG megengedheti, hogy akkorát lódítson,amit csak elbír az ügyfélszolgálata, mert a célközönségét alapvetően nem érdeklik a számok mögötti tartalom, csak a kompozíció, amivel nincs is baj. Ez kategóriájában egy csini darab.
Jól tudod, a fogyasztás az, az pedig mindig több,mint a teljesítmény.
Most nem akarok hülye példákat hozni, mert úgy érzem némileg felesleges is lenne, de a fogyasztás (itt épp a teljesítmény felvétel) és teljesítmény leadás alapvetően arányos, ha sokat fogyaszt, többet is teljesíthet (de nem feltétlen), de az összteljestmény sosem érheti el a fogyasztást, tehát ha pl. 80W-ot vesz fel,akkor attól többet képtelen leadni, ha nem így lenne,akkor neked egy ingyenes perpetuum mobile szerkentyűd lenne, amire ráköthetnéd az áramszolgáltatód, és visszatáplálhatnád a hálózatot jó pénzért, de az állítólag okos tudósok szerint ilyet ember nem tud létrehozni, persze nem az Lg-nél.... (mondjuk én ezt nem tudom sem megerősíteni, sem megcáfolni)
-
lifesgood #30687 a 80 watt én úgy tudom a fogyasztás,az 500 meg a teljesitményleadás...szerintem ezek sem összekeverendők....A kocsim se hinném,h többszáz wattot felbir venni és mégis úgy dűbög,h a csomagtartó majd szét megy..:)
De mondom ....összességébe... a házimozi mélyládája megközeliti az autós cuccok teljesitményét,tehát v minden cég hazudik a teljesitmény számoknál,v egyik se... -
#30686 ja és a cucc 80W (más típusnál max 150W)-ot vesz fel a hálózatból, így ugye te is belátod, hogy ha csak 80-an megy be, akkor nem tud kijönni belőle sem 150, sem 500W... -
#30685 na tehát a lényeg.
egyszerűbb lett volna leírnod a típust.
való igaz, a mihez viszonyításon van a hangsúly!
bár típust nem írtál,de tudom melyikről van szó (nem nehéz,nincs olyan sok)
Erősítő
Sztereó mód 70 W + 70 W (4Ω 1 kHz-en, THD 10 % !!!!)
Mélynyomó*: 150 W (3Ω 30 Hz-en, THD 10 %)
A mélynyomó passzív, tehát nincs benne erősítő, így ez akkor ad le 150W-ot, ha helyben öngyulladást mutat be.
Ebből is látszik, ennél jobban nem is lehetne játszadozni a számokkal, de ez hifi-re lefordítva tán még 30W-ra sem jön ki, Te ezt hallod, bármihez is viszonyítod.
Egy nem mikro kategóriás (átlag sztenderd) hifi vagy házimozi THD-ja (torzítása) század százalékokban mérhető (0,0xx), ennek meg kerek egész 10-es, tehát kb. 120-150x rosszabb.
A másik poén, hogy az LG szinte minden hangszórójára max. bemeneti teljesítményt ír,ami azt jelzi, ha ekkora teljestményt 1/10000-ed mp-ig még talán elviselne a hangszóró,anélkül, hogy megsemmisülne, már ha a saját erősítője képes lenne erre, de hát ugye ettől megintcsak messze van, a hangszórók szerencséjére.
Ne érts félre, ez nem esti kukacoskodás akart lenni, csak a számokkal vigyázni kell és megfelelően kell értelmezni.
-
lifesgood #30684 Feltöltöttem datára 4 képet,melyben minden műszaki adatot megtalálsz...
Értem én,hogy mit akarsz mondani,...Régen valóbanm elterjedt volt,h ráirták egy hifire,h 400 w PMPO és csak 2x 20 w-ot adott le ténylegesen....erre van is példám,mert van ilyen 10 éves hifim...de ezt a házimozit,mely nekem van már egészen biztos,h nem úgy mérik...Névlegesen biztos,h leadja a 150w-ot a mélyládám...mert azért hallok amit hallok..:)
http://data.hu/get/4810721/Hazimozi_adatok.rar -
#30683 hamarabb kiderülne az igazság, ha 2 dolgot megtennél:
leírod a HM típusát és megnézed, mi van a főszerkentyű (amibe a hangszórók kötve vanak) hátuljára írva a hálózati csati közelében (már ha van) pl. power xxx W
az hogy mit írnak rá a hangdobozokra,az egy dolog (szépen mutat) és általában a maximális dinamikus teljesítményt szokták,szeretik feltüntetni, ami viszont inkább P.M.P.O. -
lifesgood #30682 Namost várjál...Az összteljesitmény 1000w...de a kimenő teljesitmény 500 w,az 5+1 hangfalra.....
A mélyládára 300/150w van irva...és azt mondod,h nem ad le csak max 30-at.... :)?? Van egy Blaupunkt autós mélyládám,mely 800/200 w-os,meg volt egy Kenwood amely 500/200 w-os...hát simán hozza az LG mélyládája azok teljesitményét.....ráadásul a Kenwood még be is torzitott...
Mellesleg hallottam már Jamo házimozikat is....hát nem repültem el tőlük...hidd el és durván sokszorosába kerülnek az enyémnek....
Tény,hogy az én házimozim magassugárzóin nevetségesnek tűnik a 140/70 watt,de amit kell azt leadják és szép tisztán...még max hangerőn se torzit....Szóval kérdés,h mihez kell viszonyitani mit... -
#30681 bár az is igaz, LG-ééknél brutálisan jó a marketing, simán ráírják a max. 150W-ot felvevő komplett rendszerre, hogy csatornánként lead 2000W-ot is!
na, jól nyomják, ez kétségtelen. -
#30680 ja, hogy LG, meg házimozi szett?
amennyire én ismerem,az max. 2x30W-ot (egyes típusok talán max. 2x50W-ot is) tud, nem 500-at!
szóval azért vigyázz a 'kicsikére'!
-
lifesgood #30679 HDMI-n megy át a hang...az 5.1-es LG házimoziszettemre....
Csak irta,youtubon az egyik tag,h neki szétvitte a mélynyomóját ez az erős bass,ezért nem mertem rácsavarni...bár nekem torzitásmentes a hang,de azért féltem a kicsikét...:D -
#30678 ...és hogy jött ki eredményként 500W a rendszeredhez?! -
lifesgood #30677 Szóval ez lemaradt....:D
Amúgy bevallom az 500w-os házimozim nem mertem mégcsak feléig se feltekerni,mert ebbe annyira erős a Bass...Ilyet még tán nem is hallottam...
-
lifesgood #30676 Sziasztok
Ebben a számban,alá lett keverve egy erősebb dobalap....Ilyen dobalapot hol találok?? Nem fontos ennyire erős,... és csak sima dob kellene,mindenféle magas hang meg effektek nélkül... elég lenne csak 8,v 16 ütem....
136 BPM körüli szám alá tenném....egy 99-es számnak...
köszönöm előre is...
-
Black Rose - If I Could Only Be With You (Over Home Mix)
-
letöltés
WAV