40689
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#31316 Én kerestem, de csak bakeliten jelent meg anno azt hiszem. Ezt az egy dalt találtam mp3-ban, amit belinkeltem. -
pudingos #31315 Igen arra gondoltam amiben kisgyerek énekel. 4 változat van a lemezen és jobb mint az eredeti! -
#31314 Lehet, hogy ő arra gondolt, amelyikben egy kisgyerek énekli a dalt.
Polizei kindern -
Retroman #31313 Ezt a maxit fel tudná valaki tölteni LOSSLESS-ben?
Aphrodite - Somebody Loves You -
#31312 szia
azt hiszem ez jó lesz
letöltés
-
NICO feat. SINCLAIR AND WILDE - You Are Not Alone
pl ilyen -
#31310 Pontosan!
A 90-es évek zenéi nem azt jelenti, hogy csak eurodance a menő, volt abban az időben nagyon sok kiváló másik műfajú muzsika, ami ebben a topikban eléggé hiánycikk.
pl...
-
#31309 Szerintem abszolút. Minden,ami 90-es.
Az eurodance a fő "profilja" ennek a fórumnak, bár én senkit nem köveznék meg, ha mondjuk Celine Dion-t vagy mondjuk Michael Jackson-t linkelne be.
(az előbbi azért lehet, hogy durva volt -
#31308 Itt egy 256-os mp3, de nem a youtube-on általad belinkelt változat.
Ezt találtam csak. -
#31307 Sziasztok!
Ez
belefér a fórumba? -
#31306 Várom... -
#31305 Akkor csinálok olyat is :) -
#31304 Jó kis mash-up. Ha az U96 - Love Sees No Colour vokál rész jobban dominálna benne, akkor lenne az igazi nekem. -
#31303 Más is észrevette:
U96 - Love Sees No Colour Vs Trans X - Living On Video - John Birbilis Remix -
#31302 Nem sokat kellett vagdosnom a Version 2 mixet...
Trans-X vs. U96...Love Sees No Video (i2k'012's Bootleg mix) 03:48, 138 BPM
Original release date: 1986 (Trans-X), 1993 (U96)
Bootleg release date: 2012
Total Time: 03:48
BPM: 138 (originals: 131 (Trans-X), 133 (U96))
Sound source(s): WAV, FLAC
Video source(s): Some pictures from internet
Tools used: Ableton Live, Sony Vegas Movie Studio, Photoshop
Copyrights: Cerstin "Cessy" Strecker, Lady D, Pascal Languirand (Trans-X) & Alex Christensen (U96)
Website: http://www.discogs.com/artist/Trans-X - http://www.discogs.com/artist/U96
Made with Ableton Live 8
It's a fanmade mix!
I'm not making money from these remixes and always respect original copyrights. Do the same You too!
Please, if you're using this video and/or audio sources don't forget to mention the remix's creator - .:i2k:. / RealIMYke2000, link to my Youtube profile - and of course the original copyrights owners!
Thanks, and respect for Youtube uploaders!
-
pudingos #31301 Szevasztok!
Keresem ezt a zenét Mo-Di-No - eins, zwei, polizei (1994)
(www.discogs.com/Mo-Di-No - Eins-Zwei-Polizei/release/573197)
Előre is köszönöm!
-
#31300 Sziasztok.Ezt a számot keresem mp3-ba.Elöre is köszi.
-
#31299 két jó zene
Eden - Lonely Rider
youtube
Blume - Every Night (Dada Am Bada Eh)
youtube
-
#31298 Én is köszönöm szépen ezt a ritkaságot. -
#31297 Szívesen mindkettőtöknek.
-
Retroman #31296 Egy olyan kérdésem lenne, hogy meg tudná- e valaki mondani, hogy ennek a Never Never című számnak melyik az eredeti változata a kettő közül?
Mind a 2 változat '93-ban jelent meg, valaki meg tudná mondani, hogy a Mai Tai, vagy a Tatjana - féle verzió közül melyik volt az eredeti? -
#31295 szia
én nem találok többet -
Retroman #31294 Ennek a számnak egyébként csak ez az egy verziója létezik? -
#31293 pedig azt hittem hogy megvan nekem is tévedtem
ezért megköszönöm szépen -
Retroman #31292 Szia!
Köszi szépen! -
#31291 Szia Retroman!
Nekem meg, és most már neked is meglehet.
Letöltés -
Retroman #31290 A Discogs szerint csak ezen a nem hivatalos megjelenésű, Bulgáriai kiadású válogatás CD-n jelent meg:
Various – Dance Dance Dance 8
Bár nekem meglepő lenne, ha csak Bulgáriában jelent volna meg ez a dal, a hangzása alapján én egyértelműen arra tippelnék, hogy egy olasz produkcióról van szó. -
Retroman #31289 Ez a zene megvan esetleg valakinek LOSSLESS-ben?
-
Nastar #31288 Kössz mester!!!! -
#31287 És a ráadás :
Intermission - Piece of my heart (Single mix) -
#31286 És ha már így lendületbe jöttem :
Magic Affair - Give me all your love (Maxi cut)
szintén saját rip -
#31285 Na még egy :
F.R. Connection - Listen Up ! (Trance NRG Mix) -
#31284 Akkor ime 320-ban :
Dynamic Base - Africa
Saját rip....jó szórakozást hozzá !!! -
#31283 ha valakit érdekelne
www.music-team.net
-
Nastar #31282 Köszönöm azóta már én is ráleltem igaz csak 192kb/s !!!!! -
#31281 Nagyon szívesen Imyke... :)
Nastar: Én körbenéztem a keresett dallal kapcsolatban,de nekem csak 128k-ban volt meg,illetve egy helyről most szedtem le,de ott is csak 160k minőségben volt fent!
Üdv.Csaby -
Nastar #31280 Szerintem ezt most zárjuk le mert soha nem lessz vége a vitának!!!!Én már túlvagyok rajta. -
#31279 Hozzáteszem - nincs szerkesztés -, így utólag: Hogy nekem ami a szívemen az a számon.
Kifejezetten jeleztem, hogy saját véleményről van szó [de ugye, évek óta az aláírásomban is ott van], amit lehet nem szeretni, lehet nem elfogadni, de attól még adott.
Már bőven túltárgyaltuk ezt a dolgot, részemről abbahagyva - a többiektől pedig elnézést kérek a flame miatt! -
#31278 "Ja és a szarozást nem én kezdtem!!!!"
Most meg átmegyünk óvodába?!
Ezt írtam: "szigorúan saját vélemény: ez a zene szar."
Tudod mit kellett volna írnod, ha nem ilyen szóváltásba akartál volna keveredni [véleményről vitatkozni ugyanis erősan butaság], kábé: Elfogadom, hogy Neked nem tetszik, de én attól még keresem ezt a zenét...
S akkor nem alakult volna azzá ez a néhány hozzászólás, amivé, és nyugodtabb szívvel tudnék segíteni a témában. -
Nastar #31277 Én nem foglalkozom zene remixeléssel és készítéssel, de jó néhány barátom igen sőt a családban még profi zenész is van, elhiheted hogy nem fogják közkincsé tenni a műveiket!!!! Ja és a szarozást nem én kezdtem!!!!