90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon szépen szól.<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Lehet így is minõségrõl beszélgetni.
Nem kellenek mindíg csak a linkek, az elérhetõségek.
Szépen kulturáltan is lehet érveket ellenérveket felsorakoztatni.
Sajnos sokszor belefutottam már olyan bizonyításokba ahol végül olyan emberek ugrottak egymásnak akik az életükbe se látták még egymást.
Szóval tetszett a ma de-i kis eszmecsere.
Szegény Samurai-t jól kiveséztük.<#vigyor>#vigyor>
Légyszi hallgasd már meg a lemezen a Samurai (Last Version)1:14-es verziót.
Azon is van a szöveg alatt háttérben egy szám ami halkan de szól????<#nemtudom>#nemtudom>
Mert ha nincs akkor azon a lemezen van a rippeléssel elszúrva valami amirõl készítettem.
Ha nincs, ez esetben kérném szépen azt is tõled.
Elõre is köszi szépen.<#worship>#worship>
Örülök, hagy mrsister kolléga feltöltése és fotója pontot tett az ügy végére.
És ha már betettem egy vinyles spektrumképet, akkor jöjjön hozzá a zene is.
Zoom - This Must Be love (Original Love Mix).wav
Saját digizés.<#wave>#wave>
Köszi a képet is.<#worship>#worship>

10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
És mivel már régóta figyelem a fórum életét van tapasztalatom abban hogy kik azok az emberkék akinek nem kételkedem a munkájában.
Nos te köztük vagy bizony.<#eljen>#eljen>
Szóval akkor ez a szám spektrumképileg ilyen.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Engedjétek meg akkor hogy én is adjak egy alternatívát ebbõl a zenébõl ami hivatalosan nincs is, mert én raktam össze két verzióbol.<#nevetes1>#nevetes1>
Nekem így valahogy jobba<#wave>#wave>
MRSISTER feltöltésének forrásában nem kételkedek<#worship>#worship>, de akkor ezek szerint az enyém is jó.
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
Sõt a magam tapasztalatából kiindulva azt mondhatom hogy én sokkal jobban kedvelem a CD-ket.
Ugyanis a mostanában kiadott vinyl-kel bizony kiadótól függõen igenis van gond bõven.
Nem elég hogy sorlyás a lemez széle, vagy egyszerûen hullámos a lemez, hanem még ráadásul nem egy esetben bele kell nyúlni a lemezminõségébe is hogy szóljon is valahogy.Pedig nem olcsó lemezekrõl van ám szó.
Ugyan akkor a CD-knél én legalábbis egy elég stabil megbízható minõséggel találkoztam mostanában.
Etalonnak tudnám felhozni talán a Mirko Hirsch- Obsession albumát.
Elrettentõ pl viszont Bobby O - Social Contract Theory (2011)albuma.
Hangilag ilyen förmedvényt már rég tapasztaltam.<#wilting>#wilting>
Viszont a spektrumképe tökéletes annak is.<#szomoru1>#szomoru1>
Szóval egy spektrumképbõl semmi esetre se lehet végsõ következtetést levonni, viszont alapdolgokat megmutat ami után már nem is érdemes tovább vizsgálni egyes nótákat.
"Szarból nem lehet várat építeni"
De vannak itt nálam a témában illetékesebb emberek is, majd Õk megmondják.
Szerintem egy jó hangszedõvel nagyon jó minõséget lehet csinálni.
Majd ha hazaértem mutatok olyat ami spektrumképben etalonnak vehetsz.
Minden esetre örülök hogy nem a te maxidról való és nem megint arról kell vitatkoznunk hogy de ez bizony eredeti lemezrõl való.<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Most már csak az lenne a kérdésem amíg hazaérek, hogy mi ennek a zenének a forrása?<#ravasz1>#ravasz1>
Aztán a kapott linket a legalsó ablakban (Direct Link for Layouts) kékkel kijelölöd.
jobb gomb az egérrel ( Copy)
Itt a szövegdoboz alján kép beszúrása fülre mész, felugró ablakba jobb gomb az egéren paste, és OK. Majd sárga MEHET fül.
Ha megmondod, hogy kell a fórumba beilleszteni a képet, berakom, aztán akkor kielemezhetjük.
Én is úgy tudom hogy a Cool Edit Pro csak wav ill. mp3-t kezel.
Nekem is átt kell gurítanom elõször wav-ba amit ellenõrizni szeretnék.
Pluginról nem tudok hozzá.
Nagyon sokat tud az a progi csak meg kellene tanulni kezelni nekem is.
De õszintén szólva inkább csak analizálásra használom.
Minden másra ott a Easy CD-DA Extractor ill.a Sony Sound Forge Audio Studio 10
Köszi a zenét<#worship>#worship> majd csekkolom , bár most már te is tudod hogy kell.
Próbálkozok ezzel a Cool Edit programmal. Segíts nekem légyszíves:
Ahogy nézem, ez a program wav formátumnál mutatja a spektrum képet, ape, flac formátumokat nem kezel. Van hozzá esetleg valamilyen plugin, vagy ez csak ennyit tud?
u.i.Átkonvertáltam az f.c.f.-et wavba, úgy lett egy szép spektrum kép.
Más verziókba megvan nekem.
két remeke<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

320kbps
és ebbõl is csak egy van 192kbps
Phase_One_-_One_More_Night
milyen kár ezért hogy nincsen maxija<#szomoru1>#szomoru1>
pedig nagy zene<#szeret>#szeret>
na de várj csak<#eplus2>#eplus2>kapsz te olyat pár napon belül ami biztosan nincsen meg<#vigyor5>#vigyor5>
egy remek szám 1995-bõl akinek még nincsen meg<#wink>#wink>
320kbps maxi cdJELSZÓ😛erekos
és lossless-ben is
FLAC MAXI CD
nincs jelszó
<#vigyor2>#vigyor2><#smile>#smile>
1994: Let's Ride (Radio Version) / Let's Ride (Long Version) / Let's Ride (Harley Out Of Gas Mix) / Let's Ride (Instrumental) / Let's Ride (Hillbilly Non-Sense)
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

<#nevetes1>#nevetes1>