40689
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#31918 Bár késve, de képpel prezentálva, erre gondoltam:
-
WhoGo #31917 Üdv!
Ez remek muzsika, lassan 20 éve keresem ezt a remixet jó minőségben (wav,flac) lehetőség szerint cd-ről: Jump around (Power Mix) Ha valakinek megvan és nem sajnálja megosztani, azt arra kérem, hogy ne habozzon :) -
#31916 Dr. Alban neve azért még mindig "húzócím" - a csatornámon a legnézettebb videó:
* Dr. Alban...Reggae Gone Ragga (i2k011 Extended Dance Remix) - 9559 megtekintés
* Dr. Alban...Loverboy (i2k'012's Extended Remix) - 2 nap alatt 58 megtekintés - [az új videóimat/zenéimet ennyiszer kábé 1,5-2 hét alatt szokták ennyiszer megnézni].
-
#31915 egy nagy kedvenc
-
lifesgood #31914 Sziasztok
A TNT-nek,a Bumm,Bumm cimü albumát fel tudnátok dobni? 1998-as köszönöm -
#31913 Ez így is nagyon jól szól. Ritkaság!
-
keresem ezt a zenét lossless ben ha valakinek meglenne -
#31911 Inkább ma már úgy fogalmaznék, hogy a hét slágere....A 80-90-es években ez a kifejezés meg állta volna a helyét, ma már ilyen nincs sajnos. -
#31910 Szívesen :)
A Radio verzió jött be legjobban nekem, így azt tuningoltam fel :) -
#31909 Van még olyan kifejezés hogy a nyár slágere? -
Retroman #31908 Én júliusban, Velencén az EFOTT-on láttam élőben is a "Fogorvos Úr" fellépését, és nem adták elő ott sem ezt az új dalt, az egyik szám után megkérdezte a közönségtől, hogy ki ismeri ezt az új dalát, a Loverboy-t, aztán úgy tűnt, hogy az fog következni, de végül annyit mondott, hogy akit érdekel, meghallgathatja/ megnézheti a klipjét a hivatalos Dr. Alban website-on ezt az új dalt, így élőben nem adták elő, csak a régi, jól bevált slágereit a "békebeli időkből" :) -
#31907 Köszi Imi, hogy megosztottad! Én már el is felejtettem ezt a dalt. Pedig júniusban azt hittem ez lehet a nyár slágere. Nos, nem lett az... -
#31906 Kicsit másképp: Dr. Alban...Loverboy (i2k'012's Extended Remix) - 05:55, 100 BPM
-
Retroman #31905 Sziasztok!
Lenne egy kérésem: fel tudná valaki tölteni ezt a zenét ebben a verzióban?
Kim Appleby - Free Spirit (12" Mix) (7:08)
Nagyon örülnék neki, ha valakinek meglenne legalább egy 192-es minőségben. -
#31904 köszi mindkettöt
és üdv itt -
WhoGo #31903 Ez pedig a bónusz:De La Soul - Ring Ring Ring Az előzőnél elfelejtettem jelezni, hogy full maxi, ahogy ez is. Ja és wav. -
WhoGo #31902 Üdv!
Ha már De La Soul, akkor ajánlanám figyelmetekbe ezt a darabot is: De La soul - Keepin' The Faith -
#31901 Igazán nincs mit Gyuri! Nagyon szívesen!! -
#31900 Köszönöm Csaby erről a zenéről van szó...
Jó magam én is ismerem a számot az iskola évek alatt sokat néztük a SKY Music TV-ben.
Csak nem ugrott be...Még egyszer köszönöm! -
#31899 Akinek az előbbi tetszett,ez is tetszeni fog :
De La Soul - Piles And Piles of Demo Tapes Bi-Da Miles (Conely's Decision) (1991) (320Kbps) -
#31898 Parancsolj: De La Soul - Ring Ring Ring (Ha Ha Hey) (Extended Decision U.S. Mix) (1991) (320Kbps)
Remélem tudtam segíteni!
Üdv.Csaby -
#31897 Bocsánat,rossz linket illesztett be ez a xar...
Remélem ez már jó lesz... -
#31896 Szia Gyuri!
:) igazi iksz faktro a kollégád! :)
Parancsolj:
-
#31895 Sziasztok...Egy kollégám régóta nyüstöl, hogy kerítsem elő egy talán 92-95 közti Rap vagy Fanky zenének a címét és előadóját. A zenét jó magam ismerem viszont nem ugrik be az előadó. Ma megkértem rá, hogy egy kis részletet komoly angol tudásával énekeljen fel a telcsire és itt megkérdezem hát ha beugrik valakinek. Előre megköszönöm a segítséget. Azt azért megjegyezném egy X-faktor veszett el benne...
Hangminta!
-
#31894 Sziasztok!
Eme ritka albumot keresném 320k-ba vagy losslessbe!
[URL=http://www.discogs.com/Double-You-The-12-Mixes/release/1374696]Double You – The 12" Mixes (1995)[/URL]
Akinek meglenne,légyszi töltse fel nekem!
Nagyon megköszönöm!
Üdv.Csaby -
#31893 Index Feat.Caro - U Keep My Heart (Extended Version)
-
Retroman #31892 -
egy remek remix -
#31890 ja bocsi már beraktam nemrégezta zenét
bár igy még nem
Chaka Boom Bang - Tossin' And Turnin' (Radio Mix).wav
-
egy remek zene -
#31888 Sziasztok!
Egy 2000-es zenében illetve maxiban kérnék tőletek segítséget!
Egyslágeres előadó,és ez a dala van csak: Janeiro Verde– Brasilia Carnaval (2000)
olyan baromi ritka,hogy sehol nem találni róla szinte semmit,pedig még klipp is készült hozzá:
Örök hála a segítőnek!!! Köszönöm!!
Üdv.Csaby
-
Harajuku - The Phantom of the Opera.wav
jó kis feldolgozás
-
#31886 jó a csaj
és vidi sem rossz -
Retroman #31885 Nem feltétlenül eurodance, de ez is nagy zene volt '97-ben, ráadásul a klipje is eléggé figyelemre méltó
-
#31884 1 jó zene 1995
-
#31883 nincs sajna ez sem -
gabrielguess #31882 Sabaj:) Ezek nekem is megvannak...zenith-ből csak 128kbps van sajnos.
Dynamic Base - africa (vocal dance version) wav-ban vagy 320kbps-ben esetleg?? Az érdekelne! -
#31881 EZEK IS JÓ ZENÉK
Rama - Light My Fire
Roxidor - No Reason
Rotation - Let The Music Play
O. Reggy - Move My Body
Night People - In The Night
E-Motion - So in love with you
First Base - Love Is Paradise
stb..................
-
#31880 szia
Hi-Basic - Future Day (Robot Mix).wav
ez megvan,de a Zenith sajna nincsen jó minőségben -
gabrielguess #31879 az is jó :)
és ez is nagyon jó..:
http://www.youtube.com/watch?v=0hNfuxDaCmE
de gondolom ez is megvan már neked :)
Zenith - we dance the night away esetleg valami jó minőségben megvan??