90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nos, ha ezt a verziót meghallgatjátok, akkor bexartok:
Eddig nem is tudtam ról,a csak most a "Billu Barber Soundtrack - <2009, FLAC>2009, FLAC>" beszerzésével láttam, hogy 2 remix is van rajta.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Track List
<05:00>05:00> 01. J.K. - You & I (Full Mix)
<05:17>05:17> 02. Systematic - Love Is The Answer (Club Mix)
<05:00>05:00> 03. Future City - Only Love
<05:49>05:49> 04. Double Dare - I Believe (Club Mix)
<05:16>05:16> 05. Daydream - Thinkin' About You (Club Mix)
<04:53>04:53> 06. Blue Heart - Signin' I'm Happy
<05:23>05:23> 07. Jamie Dee - People (Everybody Needs Love) (Club Mix)
<03:41>03:41> 08. New System - This Is The Night
<04:59>04:59> 09. Jenny Jay - Don't Let Me Go (Original Mix)
<05:17>05:17> 10. Defect - Let Me Go (Guitar Mix)
<04:44>04:44> 11. Jamie Dee - So Good (Club Mix)
<04:08>04:08> 12. Sima - I'm Your Angel
<05:39>05:39> 13. J.F.M. Product - The Power Of Love
<06:46>06:46> 14. U.M.I. - House Is (Main Room Mix)
<05:50>05:50> 15. Brain Shift - Come To Me (Extended)
FLAC
letöltés
<#wink>#wink><#nyes>#nyes>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
01. Native Vision - Easy Life (MTV Mix)
02. Le Click - Tonight Is The Night (Fluid Mix)
03. Cool James & Black Teacher-Godfather (7'' Version)
04. Captain G.Q. - Here I Come (Power Radio Mix)
05. E-Motion - Get Up (Extended Version)
06. Project P.feat The Infinit One - I Give You All My Love (Single Mix)
07. Real Hollywood Project - Love Is Gone (Masterboy Remix)
08. M.P.H. - Touch me (Radio Mix)
09. Eject - Love Me Inside Out (Extended Dance Mix)
10. Everyday People - Ernie's Adventures (Radio Edit)
11. Franky Fonell - If You Believe (Radio Edit)
12. Get The Real Power - In The Heat Of The Night (Radio Mix)
13. Magic Motion - Wonderland (Radio Edit)
14. A Kay BJ - Love Reaction (Global Factory Team mix)
15. Arena - Fly Away (Radio Edit)
Download
<#nyes>#nyes><#finom>#finom>
Lehet, hogy összerakok egy karácsonyi lemezt! 😊
Üdv Inhouse
Nos,igen tényleg jó lenne losslessben is megszerezni,de nekem sajnos csak így van meg a maxi lemez,320k-ban!
Inhouse,és akinek még tetszik:
Brenda Lee - Rockin Around The Christmas Tree (FLAC)
Mel And Kim - Rockin Around The Christmas Tree (FLAC)
Jó töltögetést!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Mel (Smith) & Kim (Wilde) Rockin' Around The Christmas Tree
Boldog karácsonyi készülõdést! 😊
Üdv Inhouse
Üdv Inhouse
Sound Factory - Good Time
Üdv Inhouse
<#finom>#finom><#vigyor>#vigyor>
bár lehet hogy nem ugyanaz a csapat<#ravasz1>#ravasz1>
...akkor engedd meg hogy reagáljak <#kacsint>#kacsint>, persze nem teljesen ismeretlen itt sem, bár biztos kevesen gondolnák, hogy svédek.
SoundFactory - Understand This Groove (1. maxiról)
SoundFactory - 2 The Rhythm (2. maxiról)
SoundFactory - Come Take Control (Smooth Airwave Mix) (4.maxiról)
Kaposi barátom: Nagyon szívesen a maxit! Örülök,hogy segíthettem neked!
AeroCool barátom: Neked pedig én köszönöm nagyon a segítségedet!
Sultan71: Ha nem vagyok pofátlan,a digital scream lemezt amit felajánlottál,feltöltenéd? Örülnék neki!
Zotya: Priviben kértél tõlem segítséget,neked ezzel tudtam segíteni:
Panel 4 - Say Dance! (Go Extreme) (Radio Panel) (1993) (3:51) (320Kbps)
Jó éjt mindenkinek!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
És nem maxit, hanem albumot akartam írni <#wilting>#wilting>
Erre a Cre-Dance maxira gondoltál?
FLAC-ban nincs meg, de elvileg 224kbps a minõség. Ha van rá igény akkor majd holnap délelõtt felrakhatom.
Nekem 320-as MP3-ban van meg a Cre-Dance.
Desperado demo kb. 1998-ból, a tracklista nincs meg (azt én is megköszönném), az AudioChecker losslessnek hozza. Viszont sajnos elkövettem azt a nagy hibát, hogy Philips audio cd-t használtam és az utolsó trackeknél ez érzõdik is erõsen. Az idõ vasfoga megrágta...
Desperado demo.part1.rar (190.73 M😎
Desperado demo.part2.rar (190.73 M😎
Desperado demo.part3.rar (98.36 M😎
Van még egy ilyen maxi is a birtokomban, ha valakit érdekel azt is felrakhatom.
Ui: elég régóta keresem az alábbi Cre-Dance cd-t, ha valaki megosztaná lossless-ben, azt megköszönném.
Én is nagyon megköszönném, ha fel tudnád tölteni a Desperado demot!
<#nyes>#nyes>
Nekem megvan valahol ez a demo. Még vagy 10 éve kaptam írott lemezen és átmásoltam egy audio íróval. Leellenõrzöm,és ha valóban audio, akkor hamarosan felpakolom valahová.
Királyok vagytok!!!
Már ezer éve keresem és végre megvan <#nevetes1>#nevetes1>
Mégegyszer köszönöm, nagy örömöt szereztetek!
És, hogy még jobb kedvre derítselek, nekem megvan az az album eredetiben, amin ez a zene rajta van, és fel is töltöttem neked:
Daft Punk - Revolution 909.wav
<#wave>#wave>
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Égen földön keresek egy számot, a 90-es évek közepén még a Z+ on is adták, kicsit elvont stílusú volt. A témája a paradicsom feldolgozása volt, a termeléstõl az asztalig bemutatta, közben pedig voltak bevágások videó játékról. Már évek óta keresem de vagy senki sem emlékszik rá vagy aki igen nem tudja sem a címét sem az elõadóját. Bocsánat ha rossz helyen kérdezek de ez tünt logikusnak.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Century - Lover Why (Dance Remix).flac<#vigyor2>#vigyor2>
Download <#wave>#wave>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Részemrõl köszi szépen.<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Viszonylag régen jártam már itt, de amint látom, nem maradtam le semmirõl. Rendesen behalt a topic.
Gondoltam feltöltök nektek valamit a gyûjteményembõl wavban, hátha kicsit beindultok újra.
Jó letöltést.
Downloads
Ami a 2002 -es Gyere és álmodj címû albumukon van, az egy másik Tombolj, csak a cím ugyanaz, és a 2002-es albumon már Betty énekel, ebben, ami youtubeon van, ebben pedig még egy másik énekesnõ, ez 98-ban kezdeti próbálkozása volt a Desperado-nak, allmusic.hu oldalon is írják, hogy volt 98-ban egy demó CD-jük, ha csak demó volt, akkor azt meg elég nehéz beszerezni, mert demó, illetve promó CD-k általában csak rádiókhoz és DJ-khez szoktak eljutni, kereskedelemi forgalomba nem nagyon kerülnek ezek általában.