90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy nem épp 90-es évek, de hátha tud nekem segíteni valaki: TIXIANA - EVERYTIME WE TOUCH c. dalát ha megosztaná velem valaki, lehetõleg jó minõségben nagyon megköszönném! (SOS!!! ma esti buliba már kellene 😊 )
Keresném,lehetõleg jó minõségben,és minél több verzióban õt: Nat Monday - Destiny
Ha valakinek meglenne,nagyon megköszönném neki ha feltöltené...
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
http://www65.zippyshare.com/v/57280953/file.html
http://www30.zippyshare.com/v/55278097/file.html
The real DJ play vinyl!
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Leszedtem ezt a lemezt. Ha érdekel valakit, feltöltöm...

jó kis remix<#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>fõleg jó minõségben<#ravasz1>#ravasz1>
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Egy nagy kéréssel fordulok hozzátok! Adott ez a video:
Ebben szól oroszul egy (nekem nagyon tetszõ) zene,aminek keresném az elõadóját és a címét! Amúgy szerintem nem is rossz zene...
Amit megtaláltam a hozzászólásoknál,hogy ez talán egy átdolgozás. Az eredeti zene (Игорь Тальков - Чистые пруды😉,ami szintén nem rossz zene:
Szóval nagyon keresném az átdolgozás elõadóját és címét! Ha valaki tudna nekem segíteni,pláne ha valaki tud legalább oroszul is kicsit :-) ,azt nagyon megköszönném!
Üdv.Csaby
Eszméletlen jó ez a Bingoboys! Köszönöm!
Üdv Inhouse
A No Limit's-No Limit's, már más világ,az ha meg lenne.
Fõleg az a verzió amit annak idején a Petõfi Rádió,
Pillantás az európai diszkókban, mûsorban szólt.
Bingoboys - How to dance
Szeretnék egy 90s zenét azonosítani.
Igaz nem eurodance,hanem house,de hátha valaki tudja az elõadót,és címet.
http://www.4shared.com/mp3/3fYty4I1/House_90s_4.html
Köszi elõre is.
Csak azonosítani kellene.
Amit mp3-ban keresek az a No Limit's-No Limit's (1996)Ez a jó zene.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
nagy kedvenc <#nyes>#nyes><#papakacsint>#papakacsint><#szeret>#szeret>
egész jó nekem tetszik<#nyes>#nyes>
Most próbálom feltenni a 8.2.2-t, de kibontogatott dolgokat, aztán beállt, mint a gerely...pedig elvileg fut, a tálcán látszik, de nem lehet felhozni...
Üdv Inhouse
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én láttam olyan videót, amin látható volt, amint valaki mint a szélvész - egy másik éppen szóló zene alatt - készített elõ egy másikat, alapnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Több mint 10 percig vártam elõtte arra, hogy a topik betöltõdjék!
Üdv Inhouse
ezen a funkción a végén berosáltam
Üdv Inhouse
Tehát, ha behúzol 3 zenét, az 121, 111, 138 BPM tempókkal, de a projekted 120 BPM-es, akkor amikor elindítod õket
S természetesen, a tempót
Ahogy láttad már, alapesetben kapsz egy Audio és egy MIDI "csatornát", amibe behúzhatsz - értelemszerûen - audió fájlt (lásd a képen), vagy kész MIDI-t, és Te magad is létrehozhatsz.
Most megmutatom, hogy kreálhatsz alapdobot, mondjuk egy saját számhoz, vagy mixhez:
S íme egy szemléletes videó a témáról: