90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Tudom, hogy nem épp 90-es évek, de hátha tud nekem segíteni valaki: TIXIANA - EVERYTIME WE TOUCH c. dalát ha megosztaná velem valaki, lehetõleg jó minõségben nagyon megköszönném! (SOS!!! ma esti buliba már kellene 😊 )
gyorgy74

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

DFresh
Jó kis zenék, nekem tetszik.<#eljen>
Howkeddlee
Sziasztok!

Keresném,lehetõleg jó minõségben,és minél több verzióban õt: Nat Monday - Destiny

Ha valakinek meglenne,nagyon megköszönném neki ha feltöltené...

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Egyik kedvencem a 90-es évek elejérõl!

Bocsesz, a végén nincs kérdõjel.

Felment a dupla Groove Coverage?

http://www65.zippyshare.com/v/57280953/file.html
http://www30.zippyshare.com/v/55278097/file.html

The real DJ play vinyl!

Inhouse
Kössz mindkettõt! <#eljen>

Üdv Inhouse

Inhouse
Szeretjük! Benne van a Top10-ben!
Köszi!

Üdv Inhouse

Na majd neki ugrom valamikor megint. A 2. lemez felment 100%-ra, aztán nem adta meg a linket. Mérgembven letöröltem az 1 feltöltésem linkjét is.

zalrobto

<#nyes><#nyes><#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

jó kis zene
klikkelj
<#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Dj Tommy
Én örülnék neki.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

tgolyo

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

zalrobto
ahogy gondolod<#ravasz1>

Szerintem nagyon jó lemez!

Sziasztok!

Leszedtem ezt a lemezt. Ha érdekel valakit, feltöltöm...

Jó az a zippy-s 320-as is...megtévesztett a kommentek..aztán láttam a letöltõlinket...csáó
Aki feltöltötte, csak meg mondja miben van meg...Ugye? <#vigyor>
zalrobto
miben is?<#ravasz1>

Sziasztok! keresem ezt a zenét...

INFO
zalrobto
és a zenék milyenek?

zalrobto
<#hehe><#hehe><#hehe>

kaposi1
Randa az új nick-ed.<#csodalk>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

zalrobto
én is ilyenre gondoltam<#ravasz1><#eljen>

Van itt egy ilyen is, bár ez nem a mintán szereplõ változat. Bingoboys feat. Princessa - How to dance (Extended Radio Version)

Akkor viszont semmiképp ne hagyjuk éhezni a zenekedvelõket 😊 Hithouse - Jack To The Sound Of The Underground ('94 Remix)

zalrobto

jó kis remix<#finom><#finom><#finom>fõleg jó minõségben<#ravasz1>

Howkeddlee
Sziasztok!

Akit esetleg érdekel,hogy mi ez a dal,a 80-as évek topikban megtalálja!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Howkeddlee
Sziasztok!

Egy nagy kéréssel fordulok hozzátok! Adott ez a video:

Ebben szól oroszul egy (nekem nagyon tetszõ) zene,aminek keresném az elõadóját és a címét! Amúgy szerintem nem is rossz zene...
Amit megtaláltam a hozzászólásoknál,hogy ez talán egy átdolgozás. Az eredeti zene (Игорь Тальков - Чистые пруды😉,ami szintén nem rossz zene:

Szóval nagyon keresném az átdolgozás elõadóját és címét! Ha valaki tudna nekem segíteni,pláne ha valaki tud legalább oroszul is kicsit :-) ,azt nagyon megköszönném!

Üdv.Csaby

Inhouse
A Mr.Presidentes koppincsról senki semmit?
Eszméletlen jó ez a Bingoboys! Köszönöm!

Üdv Inhouse

Inhouse
Mármint a klasszikusok közül!

Üdv Inhouse

Inhouse
Imádom! Áááá, nem gondoltam, hogy vannak még zenék, amik nincsenek meg...

Üdv Inhouse

Köszi szépen,Storung !
A No Limit's-No Limit's, már más világ,az ha meg lenne.
Fõleg az a verzió amit annak idején a Petõfi Rádió,
Pillantás az európai diszkókban, mûsorban szólt.
Üdv!

Bingoboys - How to dance

Sziasztok !
Szeretnék egy 90s zenét azonosítani.
Igaz nem eurodance,hanem house,de hátha valaki tudja az elõadót,és címet.
http://www.4shared.com/mp3/3fYty4I1/House_90s_4.html
Köszi elõre is.
Csak azonosítani kellene.
Amit mp3-ban keresek az a No Limit's-No Limit's (1996)Ez a jó zene.
kaposi1
Szerinted ki kattint rá ilyenre, te szerencsétlen.<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

zalrobto

nagy kedvenc <#nyes><#papakacsint><#szeret>

zalrobto

egész jó nekem tetszik<#nyes>

Inhouse
Huhhh, látom én is, hogy élõben is dolgoznak vele, azért az nem semmi...
Most próbálom feltenni a 8.2.2-t, de kibontogatott dolgokat, aztán beállt, mint a gerely...pedig elvileg fut, a tálcán látszik, de nem lehet felhozni...

Üdv Inhouse

IMYke2.0.0.0
Ez beteg Ö)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ez nagyon "alap" funkciója - enélkül a DJ-k nem tudnának ÉLÕBEN dolgozni a laptopjaik mögött 😊
Én láttam olyan videót, amin látható volt, amint valaki mint a szélvész - egy másik éppen szóló zene alatt - készített elõ egy másikat, alapnak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Röhej, hogy blokkolnom kellett a "fastonlineusers.com" oldalt ahhoz, hogy be tudjak ide nézni.
Több mint 10 percig vártam elõtte arra, hogy a topik betöltõdjék!

Inhouse
Inhouse
Vannak még gondjaim, de az biztos, hogy ez a szoftver nem semmi...
ezen a funkción a végén berosáltam

Üdv Inhouse

Inhouse
Nagyon köszönöm! Most belevetem magam és próbálom!😊

Üdv Inhouse

IMYke2.0.0.0
Ha két/több audió fájlt dobsz be azt a PROJEKT tempójával játssza le, ha elindítod.
Tehát, ha behúzol 3 zenét, az 121, 111, 138 BPM tempókkal, de a projekted 120 BPM-es, akkor amikor elindítod õket , akkor mindegyik 120-al megy.

IMYke2.0.0.0
Az Impulse-ban MINDEN bedobott hangmintát külön tudsz vezérelni, szûrni stb. Így nagyon frankó dobot/ritmust tudsz létrehozni.
S természetesen, a tempót módosíthatod.

IMYke2.0.0.0
A program nagyon egyszerû.

Ahogy láttad már, alapesetben kapsz egy Audio és egy MIDI "csatornát", amibe behúzhatsz - értelemszerûen - audió fájlt (lásd a képen), vagy kész MIDI-t, és Te magad is létrehozhatsz.

Most megmutatom, hogy kreálhatsz alapdobot, mondjuk egy saját számhoz, vagy mixhez:

S íme egy szemléletes videó a témáról: