90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto
igen jó az album is amin rajt vannak<#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Dj Tommy
Kösz a zenét, nekem a kedvencem az Alive címû zenéjük.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Nagy kedvenceim a 90's évek elejérõl

The real DJ play vinyl!

The real DJ play vinyl!

zalrobto

nagy zene!
Starsplash - I Believe.flac
<#szeret><#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
szivesen máskor is<#eljen>

zalrobto

<#szeret><#szeret><#szeret>

zalrobto
azt azért sajnálom hogy ezt a verziót csak 128 ban csinálta meg #30639 <#rinya>

zalrobto
na még 1 jó zene<#finom><#szeret>

Le Lips - Rhythm.wav
<#mf1><#nyes>

zalrobto
<#szeret>
MAD - I Think Of You (Trance Mix).flac
egy nagyon jó zene <#nyes>

zalrobto
igen igen vannak jó munkái <#nyes>

ez a Digital Base Project is jó 4-en álltak össze

D-Base (Andrew) - Kompozitor létrehozója és hangszerelõ.
- Viper (Victor) - dalszerzõ, rapper.
- FatFoont (Fuad) - rapper.
- Ms.Vain (IL) - énekes.
A projekt 2011 májusában alakult meg
<#eljen>

Dióka
iszonyatosan tud ez a bolgár srác! szinte minden befutó,amihez csak hozzáér....

zalrobto

<#finom><#nyes><#eljen>

zalrobto
ez is jóóóóóó<#finom>

zalrobto

nagyon jó remix<#nyes><#finom>

Dj Tommy
Ha szó esik benne majd, Hand's Up (Commercial Trance) stílusú zenékrõl, akkor gyakori látogatója leszek a témának.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

zalrobto

egész jó kis dal<#nyes>

coldseed
Amikor meg ez slager volt, akkor meg nem is tudtam hogy Michael Jackson a dal alapja.

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

coldseed
Egy kedves 90es dal, evergreen

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

IMYke2.0.0.0
Meghallgatnám a XI. (tizenegyedik) század (mai értelemben ismert) Dance/Trance zenéit 😊

A tánc és transz zene akkoriban ugyanis egészen mást jelentett és jelenthetett 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ez a "Dr. Alban...Freedom" kislemez nem nagyon nyerte el a tetszésemet...
Egyedül a 2012-es Hello Africa hallgatható.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Még mindig üt a lassan 10 éves remake dal.
Mindenképp!
Base Project – The Project (CD, EP) (1996)
cool project... enjoy :topz:

http://adf.ly/5i1WA

wait 5 seconds & press ''saltar publicidad''

Pass: John_Cito
Magic Kefir - Tancolj (CDS 1996) 256kbps

http://adf.ly/5hgbR

wait 5 seconds & press: ''saltar publicidad''

pass: John_Cito
The All Beats - Runaway (CDM 1995) 192kbps

http://adf.ly/5heyK
wait 5 seconds & press ''saltar publicidad''

pass: John_Cito
Jó kis eurodance zene Spanyolországból:

Apropó, arról tud esetleg valaki valamit, hogy ennek a zenének létezik -e klipje?

Szólj, ha elkészült a topik! 😊

Howkeddlee
Sziasztok!

Ismét segítséget kérek tõletek! Igaz ezek nem 90es évek hanem 2006-2007-es trance zenék,de hátha leszedte valaki õket: Trance Invasion Vol.1-50.
Nagyon nagyon keresem ezeket a lemezeket! Megvoltak,de egy régebbi vinyóról sajnos eltüntek!

Köszönöm annak,aki tud segíteni nekem ebben!!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Szerintem fogok nyitni egy XI. század elsõ 10 évének egy Dance/Trance topikot, aki ebben a korszakban nõtt fel úgymond, az jöjjön >>>Retroman>>> 😊
Még nagyban nyomtam a 14. évemet, mikor ezt hallgattam. Látszik mennyire eredeti a mai David Guettához meg az LMFAO divatzenéjéhez képest 😊
Itt megtalálod: Klikk

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

The real DJ play vinyl!

Sziasztok....... A segitsegeteket kernem...
Ez erdekelne : Don Elle - Melinda (CDM-1995) Don Elle - Melinda
Brand
Sziasztok :-)

Tenyleg jo zene!

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

Howkeddlee
Sziasztok!

Robi: Nagyon köszi! Tényleg jó ez a zenéjük is!! Köszi szépen,vittem!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

zalrobto
ez a számuk is nagyon jó<#nyes>
letöltés

Howkeddlee
Sziasztok!

Ha még nem lett volna,egy jó zene: Phase 2 Phase - (In The) Power Of Love (Radio Mix) (3:22) (1994) (320Kbps)

Üdv.Csaby

Howkeddlee
Bocs,ez lemaradt:

Mester! Köszi szépen,ez így van!! Nincs meg véletlenül neked az Evolver dal? :-)

Üdv.Csaby

Howkeddlee
Sziasztok!

Kalyhacsu tesó nagyon király vagy,és köszönöm a feltöltést! Nagyon jó minõség,köszi köszi!
A másik zenében nem tud senki sem segíteni??

Üdv.Csaby

Jó kis zene a mai napig...!!!
zalrobto
itt volt 320 ban a cdm
trinity_gotta_go_cdm_1995
<#fejvakaras>

kalyhacsu
Szeva How! Remélem sikerült feltöltenem!Calderone-Flash in the night (club mix) wma

Habtajtékos tarélyos baknyó!!!Csak,mert az indiánok sosem győznek!

kaposi1
Kiadták egyáltalán valamin?<#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Howkeddlee
Sziasztok!

Nagyon keresném ezt a két zenét,192K-nál jobb minõségben ha lehet!Csak ezekben a változatokban keresem!!
Akinek megvan,légyszi tegye fel nekem...

Örök hála a segítõnek!!

Üdv.Csaby

zalrobto

keresem még mindig lossless,veszeségmentesben<#help><#help><#help>

<#eljen>
IMYke2.0.0.0
Sub Bass Monster...4 Ütem (i2k'012's Joint Remix)

Original release date: 1999
Remix release date: 2012
Total Time: 4:04
BPM: 100 - (original 96)
Sound source(s): Acapella, heavily modified "Pandera...Joy and Fun (Instrumental mix)"
Tools used: Ableton Live 8, Sony products

Copyrights: Sub Bass Monster (aka Szabolcs Máté)

It's a fanmade remix!
Please, if you're using this video and/or audio sources don't forget to mention the mix's creator, that is me: .:i2k:. (alias IMYke2000, alias RealIMYke2000) - and of course original copyrights, and link to my YT profile!

Thanks, and respect for Youtube uploaders!

Addig is, míg el nem készülök a másik projekttel 😊

Igaz, hogy electro, de szerintem nagyon ott van ez dal: