90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok keresem kriss kross-Jump jump zenéjét összes létezõ remixben + Császár Elõd-Boldog Karácsonyt elõre is köszönöm <#integet2>
NAGYON SOK JÓ ZENÉM VOLT AMÚGY KAZETTÁN UX-PRO VOLT MIND
IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy segíthettem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DE BIZONY EZ AZ!!!! NAGYON TUDSZ MINDEN ELISMERÉSEM A TIED 😊 KIRÁLY VAGY KÖSZÖNÖM
IMYke2.0.0.0
Jamal...Up & Down (Happy Love mix) - WAV, 64 MB.
Külön köszönet a feltöltõnek!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hacsak nem erre gondolsz: "Jamal...Up & Down" - mert ebben van olyan vokál (2:20 körül).
Jamal - Youtube

Nem ebben a verzióban híresült el a szám amúgy.

IMYke2.0.0.0
A What is Love-ot és a benne lévõ nõi vokált természetesen ismerem - de a "Happy Happy Love Love"-os dalt nem...

Ja és cromos kazettákon vannak

Sziasztok van egy Technics 2 kazettás deck -es doboz 90-es évek kb 92-98 közötti saját magam összeálitott válogatás kazetta halmazom valakit érdekel? (remixek töbségben vannak rajtuk rádio verzió kevesebb)"Selejtezek" <#nevetes1>

what is love -ott halgasd meg és az a nõi dúdolás van a zenébe HAPPY HAPPY LOVE LOVE ÍGY KEZDÕDIK. DE NEM TUDOD AKKOR SEMMI BAJ 😊
IMYke2.0.0.0
De mivel nem tudom, mit/kit keressek, így nem tudom meghallgatni sem 😊

pedig a második az is nagyon jó zene rapel benne a faszi és a és ami van a what is love zenébe van az a nõi ének hallgasd meg és szerintem lehet tudni fogod
igen erre gondoltam nagyon szépen köszi
IMYke2.0.0.0
A második nem rémlik 😞

IMYke2.0.0.0
Mert gondolom, erre gondoltál: Power Pack...Happy Birthday - Youtube

IMYke2.0.0.0
Olyannyira, hogy coldseed kolléga nemrég meg is osztotta velünk (itteni hozzászólás száma): #31455

ezek mind meg voltak nekem kazettán csak elveszett sajnos
és azt a zenét meg tudod nekem szerezni hogy így kezdõdik NA NA NA HEY HEY HAPPY BIRTHDAY van egy másik is az pedig így kezd HAPPY HAPY LOV LOVE ÉS A WAT IS LOVE NÕI DUDOLÁSA VAN BENNE
IMYke2.0.0.0
Ahogy nézem, ráadásul egy magyar emberkétõl tölteném, ha jönne tõle 😊

igen látom 😊várok
IMYke2.0.0.0
Gondolatolvasó vagyok 😊
Nézd csak meg az alattam lévõ hozzászólást 😊

IMYke2.0.0.0
Ha nem idegenkedsz a torrentezést, akkor: [url=http://thepiratebay.se/torrent/6249267/Edelweiss_-_Discography_<2_Albums__4_Singles>_(1988-1997)]BESZERZÉS[/url]

Genre: Euro-House
From: Germany
Years: 1994-1997
Codec: APE
Total time: 02:58:01

1988 - A Sound-Attack Straight from the Alps - 37:21 - 937 kb/s - 252 MB
1988 - Bring Me Edelweiss - 19:19 - 875 kb/s - 125 MB
1992 - Planet Edelweiss - 21:43 - 874 kb/s - 138 MB
1992 - Raumschiff Edelweiss - 19:28 - 822 kb/s - 116 MB
1992 - Wonderful World of Edelweiss - 53:51 - 891 kb/s - 352 MB
1997 - Edeltaler Hochzeitsmarsch - 26:19 - 938 kb/s - 179 MB

Én is benn állok a letöltõ sorban. <#nyes>

apropó maxi cd hol találom meg a Planet Edelweiss maxit???
IMYke2.0.0.0
Annak idején én is elég sok bulit tartottam, igaz, vidéken, ahová a nagyon nagy újdonságok nem olyan sebességgel értek el, mint a nagyvárosokba, de az Edelweiss majd' összes zenéjét imádtuk és nyomattuk a házibulikon és hallottuk a diszkóban is. <#nyes>

A Planet Edelweiss maxit annak idején már CD-rõl vettem át Metal minõségû kazettára a pécsi diszkóban, egyik hétköznap 😊

meg kérdeztem vagy 10 DJ-T aki a 90s években már zenéltek meg mutattam nekik ezt ahogy most neked egyik sem tudta meg mondani ki játsza XD
IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy tudtam segíteni - még ha csak egy elõadó/cím volt a dolog 😊

köszönöm a zenét több mint 10 éve keresem ezt a zenét ha én is tudok segíteni csak írd
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Ja, hogy az kell.
Az meg: Edelweiss...Planet Edelweiss.

õ is az eredeti zenébõl vágta ki és így rakta bele a várok rád zenéjébe
igen tudom hogy de nekem az a zene kéne amikor mondja hogy o yes o no mivel dj yanó rakta bele ezt a szöveget
IMYke2.0.0.0
Vagy csak egy beugrató kérdés volt?
Mert ez a fájlnév:

"Name: digital scream 1993 - 06 - Várok rád (Trimmed).mp3"

IMYke2.0.0.0
Digital Scream...Várok rád.

Volna egy zene amit a 90's években hallottam, ha valaki tudja az elõadó címét nagyon megköszönném.ez a zene volna az http://www26.zippyshare.com/v/73830048/file.html
Sziasztok
IMYke2.0.0.0
Fel is gyorsultunk, rendesen 😊
Még én is csak töltöm, hagyom seed-ben és tölteni a gépet.

narumon
Beálltam, köszi!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

zalrobto
küldtem privit a torrentel kapcsolatban<#wave>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Ezekre gondolsz Give Me Up album 1987,Alleluia (Fortunati's 2Nd)album 1988,Fire album 1989, Big Bang (Fortunati's 4Th) album 1991,vagy a Baby Break It Up! 1995 album amin az említett két felvétel található!!!!<#nevetes1>
kaposi1
Sebaj, van még egy pár tucat zenéje ami közül válogathatsz.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Viszont hogy õszinte legyek e két felvétel közül a többi nem nagyon nyerte el a tetszésem!!!!!<#nevetes1>
kaposi1
Mivel ez is rajta van a lemezen, nem kell beszereznem.<#ravasz1>

Ehhez mit szólsz KAPOSI 1??? Michael Fortunati - C'est You ! Oh No ! szintén egy remek muzsika szerintem.Vajon ezt is be kell szerezned????innen:http://www66.zippyshare.com/v/69826052/file.html<#nevetes1><#nevetes1>
Sziasztok!Keresem ezeket a lemezeket Dance Action 1995-1998 ha meg van valakinek nagyon meg köszönném ha fel tenné.!!!
coldseed
Kis orosz tudás kell, vagy oldal fordító, de ha jól tudom, ide ingyenes regisztrálhatsz:
orosz torrent

ui: itt van külön eurodance-es szekció.

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

Howkeddlee
Sziasztok!

Tudtok ajánlani nekem olyan torrentoldalt,ahonnan tudnék letölteni lehetõleg lossless zenéket? (80as-90-es és napjaink zenéit)
Nagyon megköszönném a segítségeteket!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

kaposi1
Tetszett nagyon ez a zene szóval beszereztem a lemezt.<#nevetes1>

Michael Fortunati - Lady Night wav

kaposi1
Zolikám akkor majd erõsen figyelem az FTP-t.<#taps><#nevetes1>
A D.J Savage-ért meg örök hálám.<#worship>
És még mi mennyi másért.<#wink>

Howkeddlee
Örök hálám uram,nagyon szépen köszönöm,pláne hogy ilyenkor feltetted nekem!!!

Más! Aki viszont eme ritka lemez beszerzésében,avagy ezen pontosan megegyezõ verziójú zenékkel rendelkezik, (pláne ha még losslessben is lenne,az lenne nekem a karácsony!!) kérném hogy ne fogja vissza magát,mert már közel 10éve keresem,ezt a két zenét,így ahogy ezen a lemezen szerepel!
(nah ezt jól megfogalmaztam... 😊 )

Nagyon szépen köszönöm!!

Jó éjt! Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

coldseed

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER