90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
#32055-re:
Szó sincs róla, hogy xar lenne! Sõt...ez már majdnem.. 😊
Csak tudod, mindenki a holiday-imyke example-remixre vár 😊
Tudod: arra, ami már vagy fél éve be lett ígérve 😄
Emlékeim xerint még egy "acappella" versiont is toltam hozzávalónak annó..
Szerencsére a türelem (mint látszik is) immár mindannyiunk nagy elõnye 😄

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Dióka
...de türelmetlen vagy! <#kacsint>

szerintem NAGYON JÓ LETT! minden és bármilyen értelemben!
Gratula!

(4.16-nál és 4.29-nél apró 'zavart' éreztem...de nehogy megmagyarázd, hogy miért! <#kacsint> )

a rád jellemzõen prezíz és kimerítõ komment listából viszont hiányolom pl., hogy 32 vagy 64 bites win-en csináltad-e és hogy a szoftverek jogtiszták-e? <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Jó, akkor ezek szerint szar.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

igaz 2009-es de megnéztem volna élõben is

IMYke2.0.0.0
Egy újabb saját szerzeményem - most már trance-esebb, pörgõsebb. Ez amolyan autóban utazós stílus.
i2k'012...M.ost W.anted F.eelings (M.W.F.inal 2012 mix) A hossza: 09:38
Kíváncsi vagyok a véleményetekre 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zalrobto
szivesen
én is ma ismertem meg<#ravasz1><#nevetes1>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Dióka
<#worship><#wave>

Dióka
<#kacsint>
jók bizony!<#eljen>

(Tom-ot nem ismertem, a többiek hála megvannak)

gyorgy74
Dióka én is köszönöm a megosztást...Nagyon nagy zene!!!<#worship>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Dióka
mondjuk úgy, nem rossz.<#kacsint> bár a késõbbi válogatás cédéik zeneügyileg elég vegyesek

a fentieken felül még ajánlható Jerorr-tól
Diskoteka
I Can See The Peep
What Are Living Like
That's all

Dióka
<#wave><#worship>

Bizony,nagyon köszi.
<#worship><#worship><#eljen>

Én is köszönöm a kiváló JERORR számokat.
<#worship><#worship><#taps>

zalrobto
az album is egész jó lehet
http://www.discogs.com/Jerorr-Play/release/1866311
Jerorr - On the Control
ezek meg nekem is megvannak mp3 ban csak sajna😞
Jerror - Beat In The House

Jerror - Black Boots

<#papakacsint>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
ez sem rossz zene<#eljen>
Daffy Duck - Dynamite ('96 Remix).wav
letöltés
<#nyes>

zalrobto
nagyon köszönöm még 1 szer,igen van még pár nekik<#worship><#eljen><#taps>

Dióka
Ha nem lenne ritkaság, nem jeleztem volna, de hát te kérdezted,hogy miben segíthetsz?!<#nevetes1> Hát tessék, feladat adott, a föld alól is elõkeríteni egy jó minõségû kópiát! Nekem megvolt cd minõségben, de passzolom, hová tûntettem.

és a kívánságod:

Jerorr - Prayer (flac)

Ez sincs így azért ömlesztve, egyébként tényleg jó zene,mint még néhány tõlük!<#eljen><#kacsint>

zalrobto
ja még akkor kérhetném majd azt is ha szépen kérném?<#worship><#worship><#worship>

gyorgy74
Akkor ezért engednek a HQ-minõség közelébe....<#wink>

zalrobto
annyira nem csak ,csak egy picit hogy azért tudjam pl:köszönésnél hogy miket is irjak<#eplus2>
az ügyben pedig a sajna egyenlöre semmit sem találok igazi ritkaságok<#szomoru1>

Dióka
ha azt mondjuk, hogy Taleesa (vagy Co.Ro), úgy itt biztos többen tudják, kirõl van szó (még én is), mert azért inkább ezen a néven vált "ismertté", igaz közben tucatnyi másik néven vagy elõadónak is énekelt,mint akkortájt sokan. Ezt a 2 számot én nem ismertem, sõt sokáig azt sem tudtam (pontosabban nem tudatosult), hogy italo disco vonalon kezdett. Már 40 éves múlt, és nagyon jól tartja magát.

Dióka
Miért, számít, hogy mit írok be?! Nem, ugye? Ugye nem?!<#nevetes1> Egyébként azért,mert én igazából transzökointrabiometahybrid nemû vagyok, azaz ufo, de olyan opció nem volt.

Prayer (is) van.<#kacsint> Körbe tudtál nézni ebben az ügyben?

És még egy a sok Emanuela Gubinelli nevével fémjelzett nóták közül.(talán kevésbé ismert)

The real DJ play vinyl!

Egy jó kis nóta Emanuela Gubinelli hangjával.

The real DJ play vinyl!

zalrobto
nem mintha akartam volna töle valamit mégha lány is lett volna,<#hehe> akkor nem is értem minek irta be hogy neme: lány<#eplus2>
a fórumba<#ravasz1>

gyorgy74
Robi megnyugtatlak hogy dióka Hímnemû...Én már ezt tisztáztam vele a régi szép idõkben.<#wink>

zalrobto
na most ne már nem csaj vagy?<#eplus2>

ha esetleg JERROR - PRAYER is meglenne<#ravasz1>

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy közvetve bár, de segíthettem 😊

Köszi szépen a track-listet, Imy! <#worship>

Igazából a mixben szereplõ zenék közül ismertem majdnem az összeset elõadó és dalcím szerint is, 2 dal szerepel benne, aminek nem tudtam az elõadóját és a címét: a Handbaggers - U Found Out, és az Escapade - I Don't Know, ezek miatt kellett a tracklist, de neked köszönhetõen most már ezeket is tudom! <#nevetes1>

Dióka
az orosz trió A.D. némethoni tevékenységébõl, ez és így még itt nem volt <#nevetes1> ...és mára ennyi.

Jerorr-Don't Belive In Lies (95) in flac

Dióka
nincs szerencséd, én balról a 2-es vagyok! <#nevetes1> max. ennyit tudok....

zalrobto
oké oké
majd este meglesem a zenét<#papakacsint>
melyik csaj is vagy te?<#ravasz1><#nevetes1>

zalrobto
oké értem<#eljen>
allig várom<#finom>
jóó ez a zene<#eplus2>

Dióka
gyorgy74
Szia Robi! Jövõ héten adom fel a csomit már itt hever az asztalon.<#eljen>
Addig is hallgassunk egy jó zenét...<#finom>

IMYke2.0.0.0
De segítek:

01) Intro
02) Nomansland - 7 Seconds
03) Kadoc - Nighttrain
04) DJs At Work - Balloon
05) 2 Fabiola - I'm On Fire
06) ID - Why
07) Handbaggers - U found out
08) Emjay - Point of no return
09) D.Natural - Dr. beat
10) Construction - What is in love
11) Paradisio - Bailando
13) Ice MC - Music for money
14) Me & My - Lion Eddie
15) Spice girls - Wannabe
17) Escapade - I don't know
18) Unique II - Break my stride

IMYke2.0.0.0
Természetesen, a fórumában késõbb mindet pontosítják. (Pl. az Ice MC-t is)

IMYke2.0.0.0
"1. (im not sure)
2. Dr B
3. What is in Love
4. Bailando (I think by Paradisio)
5. Music for Morning (?)
6. Lion Eddie (Me & My)
7. If You Wanna be my Lover (Spice Girls, yeah i know the title is wrong but I dont listen to them)
8. I Don't know why I love you
9. Break my Stride--incomplete track"

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy az alábbi mixhez van -e valakinek track- listája?:

DJ Marc - Euromix '97 Part 2

A mix megvan nekem mp3-ban, csak tracklist kéne hozá.

zalrobto
jaja<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Dióka
<#kacsint>
...nem szarakodtak vele sokat a 'rádió verzióhoz' képest. <#nevetes1>

zalrobto
én nem tudom hányadik kedvencem
de igy sem volt <#papakacsint>

Clubhouse feat. Carl - Living In The Sunshine (House Mix).flac

<#nyes>

Dióka
a stílusban 2876. kedvencem! <#nyes>
így még nem volt

Clubhouse feat. Carl Fanini-Living In The Sunshine (radio edit) (94)
(in flac)

IMYke2.0.0.0
Semmi extra, csak egy remek szám hosszabb verzióban: Sweetbox...Everything's Gonna Be Alright (i2k'009's Extended mix) - 06:25

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen - teljes mértékben az Abletonra hagyatkozom és egérrel, és billentyûzettel (már amennyit felismer) viszem be a hangokat a MIDI felületre, mert nincs sem szintim ,sem MIDI-billentyûzetem. <#vigyor5>

gyorgy74
Igazi Relax Dream...Gratula!<#eljen>Progival csinálod vagy billentyûs hangszert használsz? Szintire gondoltam.<#circling>

Szevasztok!

Szerintem ez sem rossz Lian Ross énekével:

DJ Pierro feat Lian Ross - Another World
http://www.youtube.com/watch?v=C5CuNTcV6q8

Ha kell valakinek, este feltolom.

Én nagyon szeretem.

IMYke2.0.0.0
A Ti véleményetekre is kíváncsi vagyok.

Vadonatúj szerzeményem.
Elõre szólok: béna kezdõ vagyok - nem jártam konzervatóriumba és a kottát sem ismerem.
i2k'012...C.hill O.ut D.arling (CoD.emo 2012 mix) - 10:40

A szám teljes mértékben saját cucc.

Sziasztok!! La Fuertezza ‎– Fiesta Flamenka ezt az albumot keresem !!