40708
:Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Most épp ezt a lemezt pörgetem:
-
Suzanne Vegah & Fatboy Slim - Champion Sound (Jaba Project E D Remix)

-
djani75 #40101 Ez mekkora !!! Ilyet lehetne még :-) -
Imho mellé egy original verzió is, ha valakinek az jön be...
-
..egy kis '90-es évekbeli muzsika...
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.28. 15:42:17 -
E verzió ha jól láttam,nem beszerezhető.
Geo Da Silva & Jack Mazzoni Booma Yee (Dj Walkman EuroDance Rmx) -
Szia,
Az a lemez megérte az árát s ha megnézed a (Maxi Cd) beárazását .... :)
Nálam egy húszas ,ezresekben a limit 1 darab lemezért,anno a 90s évek elejétől úgy cirka 2008-ig havonta akár több lemezcsomaggal is csengetett a postás,ezek háromnegyedét nem is hallgatom,így aztán manapság ,csak az igazán legjobbakra vagyok vevő.
Jó ez a mjúzik !
-

Annyit én sem ,csak 1 lemezért adtam eddig sokat kb 10000 ft körül igaz postával együtt az USA ból érkezett
Jefferson Project - You Got Me
-
Együtt tudok érezni veled, nemrég én is hasonlót éltem át! 
A fáradozásodat és ha ezt nem felejted el, azt pedig külön is köszönöm szépen! -
Jóféle !
-
És ha már jól sikerült feldolgozás a téma, egy '97-es hazai hip hop banda
szerintem egyik legjobb feldolgozását hoztam el spoiler alatt akit érdekel...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
...érdekesség, hogy a zeneszám eredeti előadói is szerepelnek a klipben.
Nekem tetszik ez a verzió is, de biztosan nem lesz ezzel mindenki így....
-
Nagy kedvenc nekem is.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy 1 órája léceltek le a pösti rokonok. Itt csöveztek nálunk, kiürült a hűtő és mindenfelé üres sörösdoboztenger amerre csak szem ellát a lakásban...
Szóval időm egyelőre zéró, de amint sikerül utat vágni a lemezekhez a dobozokon át, meglesem miből gazdálkodhatunk.
De nincs elfelejtve a dolog..
-
Chemtrail #40090 Semmi különleges nincs a verziókban a mix készítője a BPM plusz effektek használatával készítette az eredeti dalokból. Nagyon sok mix - remix, feldolgozás készült így az elmúlt években nagy klasszikusok dalaival. Ha már ide rakok pár betűt, akkor szóljon egy Szécsi Pál feldolgozás. Dj Yano - Bús Szívből Énekelni -
Szia!
Nekem is gyanús volt hogy nem igazán az,de örültem neki hogy így is meghallgathattam,és rögtön az egyik kedvencem is lett.
Amúgy sikerült esetleg valamit találnod?
Köszönöm ha utánanézel/néztél.
Üdv.Csaby -
allacska #40088
Sziasztok ..... a zene vadonatúj, de a verzió egy kicsit 90's ..... nálam az abszolút No1 jelenleg ...... -
Igen,
Mivel hogy a dalból nem kevés remix készült az elmúlt x évben,a precízség kedvéért nevezzük meg melyik.
" Where's The Love (Waitin' For The Love Remix)" -
Az szuper lenne.
Köszi előre is
-
ItaloMucsacso70 #40085 Hello!
Nekem van egy Desparado Demo néven futó CD rip-em amit még 2011-ben kaptam.
15 track-ből áll de mivel aki berippelte nem igazán értett hozzá nincsenek címek csak Track1-től 15-ig.
Na most nekem azért furcsa ez az album mert tudomásom szerint nincs olyan albumuk ami 15 track-ből állna.
Lesz egy kis időm a hétvégén megpróbálom kideríteni hogy mik a címek hátha ez az amit keresel. -
Köszönöm, hogy belinkelted.
Én a zippyshare oldalt nem vagyok hajlandó megnyitni, már egyszer szétcseszte a gépem a rengeteg buzisága miatt.
Feltöltöttem mp3-ba, innen tudod csekkolni a verziókat.
link -
Storung #40083 Legyen mondjuk Delegation - Where is the love...
Utoljára szerkesztette: Storung, 2018.11.23. 18:37:19 -
Akkor már 2 dalt kipipálhatunk,hiszen a Unique 2 remek dalában is tetten érhető az azonosság,de konkrétan én egy harmadikra gondoltam.
Adok egy kis segítséget.
sample -
Chemtrail #40081 Heló! A link alapján csak a Gyere, És Álmodj (Club Edit) különleges címek olvasatán azonban az a maxin van egy Simply A Love Song magyar átirat. Kicsit másként ha ez megfelel. Üdv. Desperado - Gyere És Álmodj -
Sziasztok!
Nemrég túrtam magamnak egy lemezt. Magyar megamixekkel van tele, remix versionokkal.
Nekem nagyon tetszik.
Discogs link
Számomra legérdekesebb a Desperado Megamix. Kedvelem őket, ezekben a remixekben nem is hallottam még, és nagyon rendben vannak. Ha valakinek esetleg meglenne külön trackekben, és még oda is adná nekem, szívesen fogadnám (nem lennék hálátlan)
Előre is köszi. -
Storung #40079 Elsőre Sydney Fresh - Feel the bass c. muzsikája jut eszembe...
Utoljára szerkesztette: Storung, 2018.11.23. 04:25:11 -
mfn #40078
Unique 2 - Iko Iko (Extended)
-
Jó hogy csináltál végre valamit ! 
Köszönöm!
A kérdés neked könnyen menni fog.
Mely dalban használtak fel e verzió zenei alapjából,az is egy bitang jó muzsika...? -
Storung #40076 Hogy valamit csináljak végre én is (remélem mfn topiktárs nem orrol meg ezért rám):Jungle Brothers - What U Waitin' 4? (Jungle Fever Mix)
Utoljára szerkesztette: Storung, 2018.11.22. 18:09:58 -
Jó ez a remix és az a dupla Cd szintén,ezek a kiadványok azon évjáratokban,a 90s évek elején, jó minőségben szóltak,pont mint ez.
(CD1 - Track 6) jöhetne még!
-
mfn #40074
The Ultimate Freshline Allstars Remix :
M.C. Sar - Its On You (Remix)
-
mfn #40073
Technostar - Telstar (Side B)
Utoljára szerkesztette: mfn, 2018.11.21. 18:56:25 -
Nem mintha a vinyl értéktelen lenne,sőt... az a CD is 1500 ft körüli áron került piacra aktuálisan,mint a többi disc.
A rövid verziók miatt lenne fontos beszerezni,persze nem a discogs-ról,ahol cirka 35-40 ezer forint az ára, amikor éppen van egy eladó példány.
Ennyit én soha nem adnék egy lemezért,de majd jövőre megyek Franciaországba, 1 hónapra maradok,s majd körülnézzek néhány "lemezturkálóba" :) ,hátha a kezembe akad fillérekért egy.
Na akkor hallgassuk is meg !
-
The Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl 1999
anno valahogy megfogott ez a zene

-
Ja most nézem én meg a vinyl re 
-
E kapcsán is vannak "érdekes" kiadványok.
---link---
---link--- -
Szia,
Én a --- CD-re --- gondoltam,a rövid verziókkal.
Te szintén ? ha ez megvan neki ,az nagyon értékes gyűjtői darab. -
Meghallgatva. Ez sem lossless. De majd holnap utánanézek mit tehetünk az ügy érdekében...
-
Szia Robikám!
Köszönöm szépen!
Ez a muzsika azon ritka zenék közé tartozik, ami első hallásra is megtetszik az embernek.
Sajnálom hogy nincs meg neked (sem) a maxija, pedig benned bíztam a legjobban.
De azért ha valaki másnak esetleg meglenne, neki nagyon megköszönném ha feltöltené nekem! -
Szia Csabikám
egész jó kis zenét hoztál , nekem sajnos nincs meg
-
Ezt én is D Fresh Barátomnak (Ádámnak ) megvan 

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.11.18. 23:47:05