90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tina Cousins - With my own eyes ?

Sziasztok
Ennek a számnak a cimét nem tudjátok esetleg??Szerintem olyan 2001 körüli.
Köszi

zalrobto

letöltés
lossless
<#papakacsint>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
oké akkor fantáziállok<#eplus2><#nevetes1><#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

1. Hot 2 Handle - If U Wanna Dance (3:36)
2. Gloria - C'mon Everybody (3:31)
3. Interference - Cry For Love (3:31)
4. Blue Bitch - Body Heat (3:46)
5. Gettin' Nuts - You Got To Feel The Beat (4:12)
6. Emphasis - Got 2 Be Better (3:07)
7. Slizzy Bob - Everybody Loves Somebody (3:45)
8. Strong - You Keep Me Hanging On (4:30)
9. Emotional Rescue - Ghost Of My Pride (4:35)
10. Beat The Heat - Hot (3:47)
11. Safety Copy - Let's Celebrate (2:55)
12. Scara Mucci - Give Me Your Lovin' (3:32)
13. Grenzganger - Techno Classic (3:33)
14. Mo. Man - Who Could Love You Better (3:17)
15. Vicky - Dance Force (4:34)
16. Bad 4 Good - Move Your Body (3:20)
17. Trick On The Moon - Crash (3:27)
18. Catania - Whenever You Dream (4:41)
letöltés
lossless
<#wink>

IMYke2.0.0.0
Nem fog semmi neked irodalmi nyelven fordítani. A Translate Google ráadásul sokkal jobb támogatással bír, mint bármely online fordító, szóval, inkább ebben bízz - ráadásul, a lényeg így is kivehetõ. Erõs fantáziával 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zalrobto
akkor valami más van fent? amit lehetne használni esetleg ami pontosabban forditana?

IMYke2.0.0.0
A Translate Google nem fordít pontosan - csak segédletnek jó, hogy nagyjából érts olyan nyelvet, amit nem beszélsz (jól).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zalrobto
ezt én is igy olvastam,ezt irhatta biztosan? mert sokszor olyanokat fordit hogy röhögnöm kell<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
A Google tud - még ha csak szótári nyelven is:

zalrobto
sziasztok
kérnék egy kis nyelvi segitséget ,ki tud valamennyire oroszul???
Вообщем мозго мне не делай, будут эти песни, обменяемся. Разговор считаю закрытым.
<#help><#help><#help>

egy kis 90 es évekbeli Hard House mix 😊 avagy az akkori slágeres club zenék

zalrobto
SZIVESEN,hát mondhatjuk azt is bár azért vannak nálam ügyesebbek is<#nyes>
de azért van már jó pár ,de még mennyi van amit szeretnék megszerezni jóóó minõségben ajaj<#nevetes1>
<#wave>

Köszönöm a Korg-ot,Zalrobto.
Te elég komolyan foglalkozhatsz ezekkel a 90s eurodance zenékkel.
Én évekig a 80-as euro-italo disco zenéket gyûjtögettem,a 90s
zenéket kicsit hanyagolva,de az idei télen már sok jót sikerült
begyûjtenem.
Van egy 90s top 100-as listám is,és nem is állok rosszul vele.
Kb. 60 százalék már meg lett jóban.
zalrobto
oké nyugodtan<#nyes>

zalrobto
szivesen,azért nézzétek meg mert ti jobban értetek hozzá hogy valóban lossless-e<#papakacsint>

Már megint ki más,<#law><#law><#worship><#worship><#worship> mint a mester zalrobto barátom egy isten vagy, nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!<#taps>
IMYke2.0.0.0
Én is köszönöm - nem tudom, megvan-e már nekem így, inkább letöltöm 😊

zalrobto
szia
talán ez jó lesz
Techno Talk-Popcorn (Extended Version).flac
<#papakacsint>

zalrobto
igaz csak 192kbps ben van ez is
Korg - Dance Like An Angel (Radio Edit)
<#wave>

Köszönöm!!!!Ha esetleg valakinek lenne egy jobb minõségû rip kérem hogy tolja már fel.Techno Talk - Popcorn (Extended Mix)<#worship><#worship>
IMYke2.0.0.0
Itt letölthetõ, MP3-ban: 4Shared
A minõsége: 5,3 MB, 128 kbit/s (44100 Hz), 05:48

Ez meg van valakinek?????Techno Talk - Popcorn (Extended Mix) 1990. Ha igen akkor szívesen fogadnám, elõre is köszönöm szép napot mindenkinek.<#worship><#worship>
zalrobto

jóóó zene <#finom><#papakacsint>

Zephyr Retiring
Szlovákiába nem járok.
Bár a keresztanyám meg szlovák nyelvtanár volt 😊
Talán Õ...
Nyáron viszont járok náluk Dabas környékén..
Majd rákérdezek, hátha szerencséd lesz 😉
(Korg - You And My! '96. bevésve a naptáramba.)

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

kaposi1
Ne okoskodj inkább a Cd-t hajtsd fel nekem. Kifizetem.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Ez nincs meg mp3-ban sem.
Köszönettel elfogadnám.
Zephyr Retiring
..pech..
A Peck az Gregory és színész<#nyes>

kaposi1
Egyébként részünkrõl külön peck a névválasztásuk, mert mondanom sem kell hogy a Korg-ra milyen találatok jönnek elsõsorban.<#szomoru1>

kaposi1
Annak idején én is sokat kerestem a csapat lemezét.
Sajnos mind hiába.<#sir>
Nagyon nagyon nem lehet kapni ezt a Szlovák CD-t.
2011-ben feltûnt Limited Edition-ban CDr-en de az sincs sajnos eladó.

Sajnos nem ez az...

Üdv. Laca!

Köszönöm, megnézem!

Üdv. Laca!

zalrobto
az nincs meg nekem se csak ez van meg<#papakacsint>

<#wink>

Zephyr Retiring
Ezek közt lesz az: (katt)

A mesterek majd elõkerítik Neked..

Szívesen!
Sziasztok!
Keresek egy Tina Charls - I Love To Love feldolgozást.
Az a változat érdekelne amit legutoljára kb 94-ben hallottam és rap betét volt benne. Az eredeti extended válozatból lehetett kreálva. Keresgéltem a neten de csak valami görög rap verziót találtam , sajnos nem arra gondoltam.
Ha tudna valaki pontosabb adattal szolgálni, megköszönném.

Üdv. Laca!

Üdv. Laca!

Korg - You And Me, nekem 128 mp3
Jobb minõségben keresem.
Köszönet,ha valakinek meglenne.
Köszönöm,én vittem.
Köszönöm én is.
Italo4ever
Mflex - In The Sand

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
Mflex - Electric Time

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

zalrobto

egy remek eurodance zene<#finom>
letöltés
WAV
<#nyes><#papakacsint>

<#nevetes1>
Priv. kérted de így könnyebben megtalálod!
Megjött a vinyel is de nincs nagyon idõm úgy, h így tettem fel! Ez is gyönyörûjén muzsikál!
Ha lesz idõm elküldöm a lemez rip. ha így nem tetszik!
Daisy Dee Pres. Mark'Oh - Love Is The Answer (Beam & Yanou Mix)
zalrobto
na nem vagyok képben ez is rajta van a másik is(Real Thing Remix)<#nevetes1>

kaposi1
Anno meg lehetett venni az egészet lossless.

zalrobto
jah ez nem az eredeti de jó<#nyes>

zalrobto
B.P.M. - Music Rides The Sky (Real Thing Remix)
ja meg ez is<#nevetes1>

kaposi1
jó neked<#nevetes1>

zalrobto
B.P.M - High Enough To Dream (Single Cut)
megvan ez 😊