40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#34374 Nah fél órája gondolkodom persze ahogy elküldtem eszembe jutott, hogy soundlovers! Aaaaaaahhh -
#34373 Srácok van egy zene aminek nagyon nem ugrik be az előadója pedig a nyelvemen van!
People a szám címe szerintem és valami olyasmi a refrénje, hogy people come and go blabla
A szám elején a csóka ilyen cigányosan daram daram di dam daram di dam daj -t nyom :)
Remélem vágjátok kikről beszélek! No ez az előadó kellene sos! :) -
#34372 -
jó kis zene -
csak pörög pörög
Melani Thorthon (La Bouche) (R.I.P)
Turbo B ( SNAP )
-
#34369 nagy kedvenc
-
#34368 szivesen -
#34367 koszonom szepen! -
#34366 sajnos nem tudom melyik volt meg, nem talalom sehol, de azert koszi -
#34365 Nekem is bejött bár én ugye nem ismertem -
#34364 ÉN SEM SÜRÜN DE MOST MÁR MEGVAN
Silver Pozzoli - Don't Forget Me (Dance Floor Mix)
WAV
-
#34363 itt lenne bár ez FLAC
Riverside People - 02 - Fantasy Dancing (Dance In Fantasy Mix)
-
#34362 Nekem a Love Is The Best a kedvencem tőle.
Mikor először hallottam el sem hittem hogy ez a hatalmas zene az ő száma. -
#34361 Szia!
Nekem csak egy 4:12-es van belőle, de gondolom az nem az amit keresel. -
#34360 Ügyesen ment tovább a 80-as érából Silver Pozzoli, úgy, hogy nem vesztette el önmagát. Nagy zene volt anno a 80-as időkben az Around My Dreams, de ez is nagyon tetszik, asszem még nem is hallottam korábban. -
#34359 Sziasztok,
Ezt a zenet fol tudna vakaki tenni jo minosegben? Jopar eve kereste valaki, elo is kerult egy peldany, de nem talalom. Lehett hogy wav volt, de az is lehet, hogy mp3.
Ez lenne:
Riverside People - Fantasy dancing(Dance in Fantasy mix) -
#34358 én most ezt hallgatom
-
atiapuka #34357 Mostanában Gary Moore-t, Knopfler-t, Bruce Springsteen-t, Kamelot-ot, Alice Cooper-t, Scorpions-t és Metallica-t hallgattam. -
#34356 odáig én sem mennék, sem mulatós nekem a 70s 80s rock jön be nagyon meg persze 90s eurodance meg pár 2000 utáni muzsika pár italo disco is jöhet néha -
atiapuka #34355 Azt nem néztem. A 90-es zenéket nem igazán hallgatom, így nem is ismerem.
Régebben szedtem le pedig eurodance zenéket, de nem tudom mikor hallgattam utoljára. A másik topikban írtam múltkor, hogy mostanában kevergetem a zenei stílusokat, mert egy idő után mindent megunok (már amennyit hétköznap ráérek muzsikálni).
Olykor italo-t hallgattam, majd áttértem kicsit a rockosabb vonalra (persze csakis a soft rock), aztán kis pánsíp, zongora, most meg ez az eurodance. Szóval váltogatom. Na azé magyar nótáig nem fogok eljutni.:) -
#34354 csak kicsit korábbi -
atiapuka #34353 Köszi Laci, de innét nem igazán jött le. 99%-nál leállt, és annyi.
De úgy néz ki, sikerült leszedni máshonnét mp3-ban. -
atiapuka #34352 Marhára tetszik ez a DIP.
Pedig nem igazán az én műfajom.
Hasonlít a Groove Coverage zenéire, szerintem. -
#34351 Tina Cousing 532.4 MB
https://mega.co.nz/#!C0hknCKI!ysbq6C4LCejN7YKsOR4VCKiZM9u-Slw26ZLUSOXnwLk -
#34350 Három perc alatt jött le.
Majd du-n feltöltöm. -
atiapuka #34349 Srácok, nincs meg valakinek véletlenül a Tina Cousins - Killing Time c. albuma?
Én elkezdtem torrentről tölteni, de meg sem moccan. -
#34348 Tőlem is egy nagy "Mega Like" a Mega Like-ra.
Köszönöm szépen a megosztást.
A new Italoban volt egy kérésem tőled, esetleg azt megkaphatnám majd valamikor még? -
#34347 Robi jó lenne begyűjteni mind a négy CD-t de sajnos mérlegelni kell hogy mi a beszerzési sorrend. -
#34346 a Terry Moog And Robofactory IV - Pump Up My Soul cd ből van de olyantól akinek biztosan megvan ,a másik meg netes de szerintem jó ,mert elég drágán lehet megvenni ha kell valakinek.
A megalikot meg én is megköszönöm már nagyon vártam hogy meglegyen igy -
atiapuka #34345 Köszi, a DIP-et én is leszedtem! -
#34344 Neked is köszönöm Iggy!
A "Mega Like" zenéje is tetszik,úgy látom vadiúj az Eurodance Evolution vol.4-ről. -
Iggy #34343 Nekem csak ez a kettő verzió volt-van meg, nem is kellet anno a többi. Ja meg nem nettes mint az előző.
Terry Moog Pres. R.O.B.O Factory IV - Pump Up My Soul (12'' Ozon Mix)
Dance In Peace (D.I.P.) - Give Me Your Lovin (Special Clubber Mix)
M. L. - G. 2 M. I. (X. 'E.' V.)
-
#34342 Ezer köszönet a maxikért! -
jó zenék de nagyon
Dance In Peace - Give me your lovin.rar
letöltés WAV
Terry Moog And Robofactory IV - Pump Up My Soul.rar
letöltés wav
-
atiapuka #34340 Ez nekem is tetszik. Le is szedtem mp3-ban a single-t. Nekem úgy is jó.
Köszönet, hogy megmutattad!
Dance In Peace (D.I.P.) - Give Me Your Lovin -
atiapuka #34339 Nem is ismertem ezt a nőt, de tetszik tőle ez a szám is. -
atiapuka #34338 -
HeLLBoY82 #34337 Sziasztok!
SCOOTER maxi, remix cd-k és bakelitek érdekelnének. Valamint régi FREEE magazinok cd-kel. Továbbá régi magyar dj-k (Budai, Sterby, Jutasi, Junior, Tommyboy stb...) cd-i is jöhetnek.
Írj, ha van eladó és megbeszéljük.
Elérhetőségem: [email protected]
Köszönöm
Üdv: Attila -
Terry Moog & Robofactory lV - Pump Up My Soul
Dance In Peace (D.I.P.) - Give Me Your Lovin
Mindkét maxi hiányzó darab sajnos nálam,lossless köszönettel fogadnám! -
allada67 #34335 A két 320-as maxit köszönöm én is.