90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

becauseIsaid
Hm... ez érdekes, nekem mindig FLAC látható, akkor is az volt, amikor írta és most is.

Because I said so... that's why.™

kaposi1
Igazad van már nem FAC hanem LAC!<#fejvakaras>
Robi te nagyon tudsz valamit ha még a betûket is tudod variálni .<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

zalrobto

01_Rodgers, Contini & Sinclaire_Hot Fire (Friday Night Version)
02_King & Queen_King And Queen (Front Line-Maharaja Mix)
03_Macho Gang_Shake Shake (Maharaja Mix)
04_Nrg Boys_Heart & Body (Maharaja Mix)
05_Victoria_For You (Extended Mix)
06_Key West_Anymore (Assault Version)
07_Etno_You Got To Fly (Extended Mix)
08_Oliver Adams_Free The World (Club Mix)
09_Synergy_Fax Me (Orion Edit)
10_L.A.Style_James Brown Is Dead (Remix Rap 12'' Mix)
11_Simone_My Family Depends On Me (Club Vocal Mix)
12_Yta Farrow_Come Back To Me
letöltés 1
letöltés 2
19920-bõl
lossless(veszteségmentes)
<#wave>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
milyen fac AZ FLAC Lacikám és azt irtam <#hehe>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

reynaud
Kösz a tippet Laci!Nem tudom mennyire megbízhatóak,de vélhetõen rászánom magam!

ItaloDisco4Ever !

kaposi1
Miért nem vásárlod meg???<#wow1>

reynaud
A 90-es évek elejérõl van egy dal a 'WANTED' listámon,amit eddig még nem sikerült megszereznem! Karl Keaton-I'm Sorry extended version (04.57 min)(2002). Az album verzió Karl Keaton 1993-as soralbumáról,az eredeti cd-n meg van!Ha valakinek ez a maxi cd ott lapul a gyûjteményében,és megválna tõle,jelezze,megvásárolnám!

ItaloDisco4Ever !

A tlc véletlenül duplán ment, bocs.

Ém anno ezt hagytam "veszni".

tgolyo
A sweetbox funky 12" verzsön ezen a maxin található:

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

kaposi1
Mi az a FAC?

zalrobto
Culture Beat - Crying in the Rain maxi cd

letöltés

<#eljen>

kaposi1
Ha már magyarok.
Egy nagyon nagy kedvencem remek verzióját ajánlom a CD-rõl. <#wink>

Betty Love - Olyan, Mint A Méz (Brunner's Babylon Mix) .flac

Dj Tommy
Lehet én látom rosszul, de nem sztároltuk se a Kozmixot, sem Náksiékat.
Én megértem ha zavaró volt számodra, hogy olyanról volt szó, ami Neked nem zene.
Úgy látom, hogy én vagyok a legfiatalabb téma látogató és sok 90-es évekbeli elõadót nem ismerek, amirõl szoktak itt az emberek beszélgetni.
Én általában azokat az elõadókat ismerem, amiket annak idején a rádióban halottam, vagy azokat a magyar elõadókat, amit a Bravissimo 3-as kazettán hallgattam.(persze azóta több magyar elõadót ismertem meg)

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

zalrobto
EZ SEM VOLT MÉG <#nyes>
Sect - F & D (Dance) FLAC
SAJNA VIDI NINCS HOZZÁ DE JÓ <#eljen>

zalrobto
szerintem eddig sem volt baj csak kicsit hátrébb is nézned kellet volna a fórumot volt jó pár zene anno ami nagyon jó volt(szerintem)<#eljen>

kaposi1

reynaud
Végre<#felkialtas>Elindult olyan irányba,ez a fórum,ahogy én azt szeretném! Ez a zene nagyon tetszik,és sosem hallottam,de Tõled Kaposi úr,megszokhattuk hogy jó ízlésed van!<#eljen><#taps>.

ItaloDisco4Ever !

kaposi1

Bandido - Far Away nekem 192mp3-ban van meg,nem is lenne vele bajom,de
nem szól úgy mint egy tuti 192-es.
Ha valakinek lenne egy jól szóló, jó mp3,azt megköszönném.
kaposi1

Female - Don't let me be misunderstood.flac

Igaz 2000-es a zene de talán még szívesen fogadjátok.

zalrobto

igazi mestermunka<#nyes><#nyes><#nyes>

zalrobto
szia
egyenlöre nem találom mert nincs egyetlen maxi-n vagy a <#fejvakaras>remix-en sem
nekem csak ezek vannak
http://www.discogs.com/Culture-Beat-Crying-In-The-Rain/release/50961

zalrobto
és remek minõségben <#mf1><#vigyor2>

zalrobto
köszi mester már szedem is <#eljen><#worship>

DFresh
Jól nyomod, mint mindig.<#eljen><#integet2>
Ennek a darabnak pedig létezik egy 7:13 hosszú változata, ami egyszer már jó 20 másodpercig volt is a kezemben cd formátumban 😊 Szóval, ha valaki rendelkezik a Sweetbox Funky 12" Mix-el igen kiváló minõségben, az kérem ne habozzon, legyen az a mai jócselekedete, hogy megosztja 😊 Culture Beat - Crying in teh rain (Sweetbox Funky 7" Mix)

gyorgy74
Inkább hallgassunk egy ütõs Remix-et errõl fekete korongról...<#finom>

B2. Stanley Foort - Love Makes The World Go Round (Sweep The House Mix)<#eljen>

A kíncsomagoláshoz szükség lesz a nick nevemre!

Donwload...wav<#wink>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Bocsánat, csak erre tévedtem...talán érdekel valakit: Marisa Turner - Don't need to know your name (Clubmix) asszem még wav is 😊

zalrobto
akkor ne gagyiz le semmit és inkább mutass be ezekbõl párat hátha érdekell mást is ezen elöadók számai<#nevetes1>ennyi😄

zalrobto
de most minek hisztizel? csak véleményt irtam neki 1 ember miatt nem kell menekülni innen hiszen páran azért hozzászoltak amikrõl irtál<#papakacsint>

reynaud
A 90-es évek elsõ fele,a világ jelentõsebb slágerlistáin,ide sorolva még az amerikai listákat is az európai dance stílus elõre törésérõl szólt! Lista vezetõ,milliós példányszámban elfogyott maxi-cd-k jellemezték ezt a zenei korszakot,melynek termését sokunk a mai napig szereti hallgatni,illetve gyûjteni!Ám a 90-es évek nem csak a dance stílusról szólt! Ha 90-es évek !akkor olyan elõadókról is érdemes szót ejteni akik igazán minõségi zenéket produkáltak.és nem esnek olyan távol a dance stílusától,de nem egy kaptafára készitett tingli-tangli zenéket produkáltak!Ezek pld.Jon Secada,Karl Keaton,Sydney Youngblood,a D.REAM,Cathy Dennis,Kenny Thomas,Undercover és sorolhatnám tovább! Senkinek a zenei izlését nem akarom elítélni,mindenkinek privát joga mit hallgat,de szerettem volna azon véleményemet,megosztani másokkal is,miszerint meghökkentem hogy e fórumon náksi és a kozmix a sztár,akik a nyugati sztárok gyenge koppintásaival jöttek anno!Ha így haladtok akkor legközelebb már a dupla kávé lesz a téma! Szeretnék 90-es évek ritkaságairól,és olyan zenékrõl olvasni e korszak zenei termésébõl,ami számomra is az újdonság erejével hatna,és bocs wildhempjr,ha sértve érzed magad ,de csak a véleményemet írtam le,sajnálom ha ez érzékenyen érint!

ItaloDisco4Ever !

Nekem tök mindegy milyen zenék vannak megosztva ami 90-es évek, csak azt nem értem miért kell mindig megjegyzéseket tenni, Én sem csípek sok mindent, mégsem írok be, meg gagyizok, hihetetlen, hogy a TOLERANCIA mennyire nem ismert bizonyos emberek körében és ez az egész onnan indult el, hogy pár ember - köztük Én is - kért pár zenét és volt aki segített!

Én esküszöm többet nem írok ide, mert ez van belõle, majd megszerzem máshonnan!!!
zalrobto
hát ez azért van mert mást senki nem hoz ide "stilust" én ezt szeretem a legjobban,sajnos már nem olyan ez a fórum mint régen<#szomoru1>

zalrobto
már ne is haragudj de ez sem valami nagy zene!
csak azért mert valami nem volt itt nálunk hallgatható az miért lenne gagyi?mondjuk nem a magyarokra gondolok mert azokból nagyon kevés tetszett annó<#papakacsint>

"mint:HADDAWAY,DOUBLE YOU,CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT,SNAP,EGMA,CULTURE BEAT,KENNY THOMAS,PASADENAS,MARKY MARK,stb.E zenékre is lehetett bulizni,és kicsit magasabb színvonalú zenék"
ezekbõl meg hát mindegyik megvan szinte minek mindig ezekrõl beszélni ,inkább hallgatom õket <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Ez a topik már konkrétan már csak az eurodance-rõl szól 😞
Az elõadók, amiket felsoroltál, nem ebbe a kategóriába esnek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Most már a Tied, mert átmegyünk a MAGYAR fórumba, amúgy az általad felsorolt elõadók összes slágere megvan nekem BAKELITEN és játszottam és játszom is ÕKET még mindig, mint jeleztem csak segítettem/tünk és kértem magyar maxik ügyében!!!
reynaud
Magam is jártam a 90-es években disco clubok-ba!Én e korszakból olyan nívósabb elõadókra emlékszem mint:HADDAWAY,DOUBLE YOU,CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT,SNAP,EGMA,CULTURE BEAT,KENNY THOMAS,PASADENAS,MARKY MARK,stb.E zenékre is lehetett bulizni,és kicsit magasabb színvonalú zenék,de úgy látom ez a 90s fórum nem az én világom!

ItaloDisco4Ever !

Hát igen ez elengedhetetlen darab volt!!!
IMYke2.0.0.0
Mi a diszkóban, az este 'mulatós' részében erre a számra úgy pörögtünk, mint a villanyóra: Sing Sing...Halál a májra.
Szigorúan a nem-metál verzióra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Semmi gond, nyitottam egy új témát a 90-es évek MAGYAR ZENÉI címmel, mindenkit szeretettel várok aki szeretne itt magyar zenékrõl csevegni, vagy keres és cserélne magyar zenéket, maxikat!!!

Stílus bármi lehet pop, house, dance...

Csak magyar legyen!!!

Mindenkit várok és ott nyugodtan lehet magyarokat feltölteni!!!
reynaud
Nem célom senkit megbántani,s bár én a 80-as évek zenéit kedvelem elsõsorban,a 90-es években is készültek elképesztõ jó zenék,de nem azokra a dalokra gondolok,amikrõl itt olvashatók a fórumban! Sorry!

ItaloDisco4Ever !