90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because I said so... that's why.™
Robi te nagyon tudsz valamit ha még a betûket is tudod variálni .<#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
01_Rodgers, Contini & Sinclaire_Hot Fire (Friday Night Version)
02_King & Queen_King And Queen (Front Line-Maharaja Mix)
03_Macho Gang_Shake Shake (Maharaja Mix)
04_Nrg Boys_Heart & Body (Maharaja Mix)
05_Victoria_For You (Extended Mix)
06_Key West_Anymore (Assault Version)
07_Etno_You Got To Fly (Extended Mix)
08_Oliver Adams_Free The World (Club Mix)
09_Synergy_Fax Me (Orion Edit)
10_L.A.Style_James Brown Is Dead (Remix Rap 12'' Mix)
11_Simone_My Family Depends On Me (Club Vocal Mix)
12_Yta Farrow_Come Back To Me
letöltés 1
letöltés 2
19920-bõl
lossless(veszteségmentes)
<#wave>#wave>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Egy nagyon nagy kedvencem remek verzióját ajánlom a CD-rõl. <#wink>#wink>
Betty Love - Olyan, Mint A Méz (Brunner's Babylon Mix) .flac
Én megértem ha zavaró volt számodra, hogy olyanról volt szó, ami Neked nem zene.
Úgy látom, hogy én vagyok a legfiatalabb téma látogató és sok 90-es évekbeli elõadót nem ismerek, amirõl szoktak itt az emberek beszélgetni.
Én általában azokat az elõadókat ismerem, amiket annak idején a rádióban halottam, vagy azokat a magyar elõadókat, amit a Bravissimo 3-as kazettán hallgattam.(persze azóta több magyar elõadót ismertem meg)
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Sect - F & D (Dance) FLAC
SAJNA VIDI NINCS HOZZÁ DE JÓ <#eljen>#eljen>
E Nomine - E Nomine ( Denn sie wissen nicht wass sie tun ) Video.flac
ItaloDisco4Ever !
nem szól úgy mint egy tuti 192-es.
Ha valakinek lenne egy jól szóló, jó mp3,azt megköszönném.
igazi mestermunka<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
egyenlöre nem találom mert nincs egyetlen maxi-n vagy a <#fejvakaras>#fejvakaras>remix-en sem
nekem csak ezek vannak
http://www.discogs.com/Culture-Beat-Crying-In-The-Rain/release/50961
B2. Stanley Foort - Love Makes The World Go Round (Sweep The House Mix)<#eljen>#eljen>
A kíncsomagoláshoz szükség lesz a nick nevemre!
Donwload...wav<#wink>#wink>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
ItaloDisco4Ever !
Én esküszöm többet nem írok ide, mert ez van belõle, majd megszerzem máshonnan!!!
csak azért mert valami nem volt itt nálunk hallgatható az miért lenne gagyi?mondjuk nem a magyarokra gondolok mert azokból nagyon kevés tetszett annó<#papakacsint>#papakacsint>
"mint:HADDAWAY,DOUBLE YOU,CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT,SNAP,EGMA,CULTURE BEAT,KENNY THOMAS,PASADENAS,MARKY MARK,stb.E zenékre is lehetett bulizni,és kicsit magasabb színvonalú zenék"
ezekbõl meg hát mindegyik megvan szinte minek mindig ezekrõl beszélni ,inkább hallgatom õket <#hehe>#hehe>
Az elõadók, amiket felsoroltál, nem ebbe a kategóriába esnek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ItaloDisco4Ever !
Szigorúan a nem-metál verzióra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Stílus bármi lehet pop, house, dance...
Csak magyar legyen!!!
Mindenkit várok és ott nyugodtan lehet magyarokat feltölteni!!!