90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Köszönöm szépen de az van meg nekem is.<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Copernico
Laci:
Vivian - Angels And Devils (Radio Mix)Wav érdekel?
http://www43.zippyshare.com/v/73499883/file.html

zalrobto
akkor zenélgessünk <#nyes>
egyenesen Lengyelországból

<#finom><#finom><#finom>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
ha már igy ennyien megint jeleztétek hogy még vagytok segitsetek hogy honnan tudnám ezt a maxit megszerezni akár pénzért is

<#help><#help><#help>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Sziasztok!

Reynaud már megint"megsértõdtél" <#confused>

Nem rossz szándékkal írtam, hogy olvass vissza. Évekkel ezelõtt jobban pörgött a topik, csak akkor Te még nem voltál jelen.

Nem azért "jöttem", hogy beléd marjak, csak láttam, hogy már megint "nem jól" jöttél ki egy vitából.
Ne vedd kötekedésnek! <#wave>
Inkább hallgassunk jó zenéket!

zalrobto

zalrobto
1 remek eurodance

<#finom><#szeret>

reynaud
Ezt én fordítva érzem,ma sem én kötekedtem,rám utaló cinikus megjegyzéseket kapok rendszeresen!
Elég egy zenei videót beszúrnom,és abba is belekötnek!
Töltsek fel képeket,aztán minek hogy néhányan gratuláljanak!
Nem vágyom én ilyen dolgokra,idõpazarlás és macera van csak vele!
Természetes dolog hogy megvédem magam,ez talán nem azt jelenti hogy én kötekednék!
Soha nem bántottam senkit oktalanul, a vélemény különbség pedig belefér a fórum profiljába!
Nem nézzek vissza oldalakat,és elárulom Neked nem sûrûn fogtok a jövõben bejegyzéseket látni tõlem!
Mirõl is szólna ez a téma?
Nem tudom mire gondolsz konkrétan,de sejtésem van!
Mellesleg megjegyezném ahogy az elmúlt órában pörög a topik,zenékrõl folyik a téma az nekem nagyon szimpatikus és érdeklõdve figyeltem!
Jöttél és nem zenérõl beszéltél,hanem bizony martál egyet belém!
Nem baj,ha ez számodra örömöt okozott,tedd meg legközelebb is,velem nem nagyon lesz rá alkalmad!

ItaloDisco4Ever !

kaposi1
Nekem meg ezt.<#ravasz1>

Jean Jane - Take Me Up

kaposi1
Nagyon jó zene de sajnos nálam hiánycikk.

Ezt ma mutatta egy cimborám

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

zalrobto
én meg ezt kajtatom de semmi esély
<#shakehead>

TNT-Beat-Gonna-Dance-The-Night-Away

Én leragadtam az X-Floor-nál nem találok semmit róluk <#email>

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

kaposi1
Ez se egy egyszerû történet.<#shakehead>

Edyta - Comeback 1990

Most akciósan adja Alain barátom a múlt hónapban 200 volt odaírva

zalrobto
KEDVES ÁDÁM BARÁTOM TE MINDIG MEGLEPSZ MÉG ENGEM IS <#wow1><#eljen>

DFresh
Akkor szerencséd volt. Pár nap, és rendbe jössz.
zalrobto
na ez már ritkaság az én szememben is <#nyes>

ez is
back 2 back - everybody dance
Phase one
MEG EZ IS <#nyes>

kaposi1
<#wow1><#wow1><#worship>

kaposi1
Ma kaptam egy lemezt ami alsó szinten 1.50Euro és ugyan azt a lemez szintén a Discogs-on árulják azonos minõségben 100Euróért is.<#falbav>

Szia Cimbora!
Sajnos rosszul léptem le az utánfutóról és az útnak peremén lebillent a bal lábam és elestem
Teljes súlyom rajta volt
Szerencsére nem tört el és nem szakadt inszalag bár holnap még megyek egy röntgenre
Nagyon feldagadt és csupa kék körbe a bokám
Utána pár napig nem tudtam ráállni most már ugy néz ki javul a helyzet és rendbe jön

Néhány hónapja beregiztél erre a fórumra, és majdnem minden nap kételkedsz valamiben, vagy belekötsz valakibe <#vigyor2>

Lapozz vissza pár ezer, vagy pár 10000 oldalt, és akkor talán "átjön", hogy mirõl is szólna ez téma, vagy csak, hogy "ki kicsoda", mit hallgat, mit gyûjt, stb.....

Természetesen ezt ne vedd kötekedésnek, csak mivel "régi tagokról" volt szó az elõbb, ezért írtam. <#wave>

További szép estét mindenkinek!

DFresh
Ha hétvégéig nem kapod meg, feltöltöm Neked.<#awink>
kaposi1
Féltve õrzöm.<#wave><#worship>

zalrobto
hát barátom ebbe jól beletrafáltál 160 euro amerikából az szép összeg
az 1 verzió az még megvan neked amit ha jól emlékszek küldtem ?

zalrobto
akkor azért ,bár jó sokáig pedig kéne beszélni lenne 1 zene amirõl anno beszétünk
youtube
<#nyes>

kaposi1
Ha már kívánságmûsor van akkor én ezt a kétpálcás maxit kérném szépen kompletten lossless-ben.<#wink><#hehe>

Vivian - Angels and Devils

zalrobto
gondoltam tee kis <#eplus2><#eplus2><#eplus2>
pedig csak 1 verzió kellene
ezt már sikerült megkapnom (kérnem)vinyl
Eleonora ESPAGO - Hey Mr. DJ
igazán megsajnálhatnál 1 szer <#hehe>

DFresh
Cimbora,
Mi történt veled, hogy tápos lettél?
DFresh
Nem regiztem, újraraktam a gépem, azóta skype sincs.
Nem sokat ültem gép elõtt, inkább jöttem, mentem.
Halihóóóóó!

Hol vagy már elveszve Te meg?...neked kéne már itt a miniszternek lenni át kéne venned a totyikgazda címet mflex pajtástól <#wink>
Húúúúha a Jackie Moore <#nevetes1> ...na az szép kis történet volt <#nevetes1>
asszem karácsonyra igértem dehogy mikorra melyik évben azt nemtom már

Hi MrSister!

Azt lehet tudni,hogy a zene mikori évjárat?...
Valami magyar válogatás lemezen található?

reynaud
Értelek!
Jobbulást és gyors gyógyulást kívánok!

ItaloDisco4Ever !

zalrobto
szia lackóka hogy tudnák 1 szer tõled is kapni veszteségmentest pl
JACKIE MOORE 1 VERZIÓJÁT esetleg még pénzt is adnák érte hidd el megkapnád ha adnád <#nyes><#hehe>

Régóta itt vagyok már hidd el nekem
Mivel adódott egy külföldi munka lehetõség így leléptem és nem foglalkoztam a fórumokkal
Most egy bokasérülés miatt kényszerpihenõn vok és ráérek

reynaud
Már csak azt nem értem eddig hol jártál,tegnap láttalak elõször a fórumon!

Szép estét!
Üdv.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Köszi!

A club mixben nagyot szól ez a zene,szeretném!

ItaloDisco4Ever !

Igazán nincs mit <#wink>

reynaud
Szevasz cimbi!

Ott a találat nálad!
Igen,ezt a Johnny Parker zenét kerestem!
Köszönöm szépen a segítséget,és a többiek tippjét is!

ItaloDisco4Ever !

kaposi1
Robi szerintem nyugodtan értsd meg inkább.<#wave>

zalrobto
szia
igen nem láttalak mostanában skypon se mi van veled ?
facen regiztél már ?

zalrobto
szia
azt a cre-dance vinylt valahogy megtudnánk beszélni ,még fizetnék is érte valamilyen veszteseégmentes formában ha lehetne róla szó mert nagyon nagy kedvencek <#wink>
ha meg nem azt is megértem

DFresh
Szia Robi!<#integet2>
Már rég dumáltunk.
zalrobto
látom nem vagyok már, megélénkül a fórum <#eplus2>
kicsit szomorú vagyok azért mert amikor én teszek be zenét akkor nem igen szóltok hozzá,sõt szinte semmi aktivitás <#rinya>
de azért nem haragszom senkire ez az én formám<#hehe>

DFresh
Ez is elég jól sikerült.<#integet2>
tgolyo
eléggé sz@r@kodik

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Úgy nézem van probléma ma az SG-vel

tgolyo
Hali!
látom LAci már fel is tota. ha meglelem a lemezem feltolom én is másik verzsönben.

tgolyo
Hali!
látom LAci már fel is tota. ha meglelem a lemezem feltolom én is másik verzsönben.

kaposi1
Akkor már én is írok be egyet Ádám!<#wave>

Wave Kid - Baby I Need Your Lovin (Classic Eurodance From the 90\'s)