90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
megvetted hogy igy meglett ?
nekem csak 192kbps ben van meg a maxi
igaz györgy jóvoltából megvan Flash Point - follow me radiós verziója wav ban
nagyon köszönöm <#worship>#worship>
De ez sem rossz:
Azóta is azt használom konvertálásokra és cue file-ok kibontására.
Még sosem csalódtam benne ...
két remek ritkaság <#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
i2k'014...Wandering in Time (Full mix) 10:15
i2k'014...Tranquillity (Full mix) 11:45
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A program ingyenes.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Segítséget szeretnék kérni egy dologban. A rutracker torrentoldalról töltöttem le jó pár maxit, a nagy részük, amik FLAC-ban vannak, egy fájlban van az egész maxi. A kérdésem az lenne, abban tudna segíteni valaki, hogy hogy lehetne külön számokra bontani ezeket?
2014 új zene 90s stilusban remek <#finom>#finom><#nyes>#nyes>
http://www3.zippyshare.com/v/93402614/file.html
imo :) science fiction is science fact
Rég jártam erre,de szükségem lenne egy kis segítségre egy ritka zenében.
A következõ dalt keresném,nem youtube-ról leszedett/lekonvertált/mixbõl kivágott verzióban,mert úgy már megvannak:
BBG Feat.Dina Taylor - Snappiness (Sweet Inspiration) (1990)
Nagyon köszi elõre is a segítséget aki tud nekem ebben a zenében segíteni,minél jobb minõségben!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Jó lesz ez,nincs õrülten túl vezérelve, egész hallgatható.
Azért Imi mindig tudta melyik a jó verzió.
Persze a nagy dobás benne a 0.36 - 0.52 közötti zene rész.
A vokál, az azért ront rajta.
Kár hogy instrumentál nincs is,ahogy néztem a verziókat.
Mp3 128 kbps!
http://muzofun.net/tune/Chase%20-%20To%20The%20Top%20(Go%20To%20The%20Top)
Én Youtube-ról konvertáltam magamnak ami 256-os.
<#nyes>#nyes>
Jay Sex - Forever (extended mix) valakinek esetleg megvan jó minõségben?? MP3 is tökéletes lenne 😊
Chase: To The Top (Go to the top edit) 1995.
Köszönet,ha valaki feltenné.
Viszont a Masterboy zene hiába 20 éves, még most is, ha meghallom, beleborsódzik a bõröm a kezemen.<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
mit szóltok hozzá ? érdekes és vicces is ez igy bár annyira nem rossz <#hehe>#hehe>
<#szeret>#szeret><#nyes>#nyes>
nagy kedvenc <#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Talán elfér itt is, bár én nem voltam Sumi rajongó, de remélem én is, hogy felépül.
A zene meg nagyon-nagyon tempós! :-)
https://soundcloud.com/mflex/mflex-wake-up-michael
The beauty is in the eyes of the beholder.
nagy kedvenc <#finom>#finom><#szeret>#szeret>
Abban a zenei adatbázisban ahol a cím alaján megnéztem,kizárásos alapon talán ez lehet!
Trackheads-Lift me Up (1997)
ItaloDisco4Ever !
Majd az ott kapott linket megadod,egyszerû!
ItaloDisco4Ever !
Ezt a zenét fel tudná valaki tölteni lossless-ben?
Tekerem a dumát a monoton szöveget ne tétovázz hé kapd el az ütemet, Tekerem a dumát a monoton........
Errõl tudtok zenei verziót linkelni?
Köszönet..