90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÜDV. Nem csak a hosszú verz. kaptam meg!
zalrobto
az igen ! egy kérdésem lenne a maxit megvetted mert ha lenne rá mód valahogy ,megvenném én is ha jó áron tudnál nekem esetleg szerezni? <#smile>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Nincs mit! kB. 28éve vesszem a zenéket, egy nagyon jó stúdióból... pl. ez a Flash P. már feb.4 én megkaptam és látom a netten ilyen shopokban nem rég jelent meg... Ezért nem élek a nettes zenékkel... üdv.
zalrobto
köszi én nem ismertem bár azért én viszont a Flash Point -ot kedvelem jobban <#smile>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
honnan?
megvetted hogy igy meglett ?
nekem csak 192kbps ben van meg a maxi
igaz györgy jóvoltából megvan Flash Point - follow me radiós verziója wav ban
nagyon köszönöm <#worship>

zalrobto
nem igazán de nem is találok semmit róla valami hanganyag van esetleg ???

zalrobto
nekem is az a nyerõ<#eljen>

De ez sem rossz:FP
Üdv. Ez nekem jobban tetszik, ha ismered '14-es ez is Black 2 Production - I Like It.
De ez sem rossz:
Nekem anno itt egy srác a xrecode II progit ajánlotta.
Azóta is azt használom konvertálásokra és cue file-ok kibontására.
Még sosem csalódtam benne ...

zalrobto

két remek ritkaság <#nyes><#eljen>

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Medieval CUE Splitter programmal megnyitod a *.cue fájlt a letöltött anyagban, és tetszés szerint tömöríted ki az egyes/teljes maxit ill. albumot a képfájlból.
A program ingyenes.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni egy dologban. A rutracker torrentoldalról töltöttem le jó pár maxit, a nagy részük, amik FLAC-ban vannak, egy fájlban van az egész maxi. A kérdésem az lenne, abban tudna segíteni valaki, hogy hogy lehetne külön számokra bontani ezeket?

Copernico
Olasz kedvenc:

zalrobto

2014 új zene 90s stilusban remek <#finom><#nyes>

Nem vicceltem,ettõl mindenki táncra kel...Lehetetlen kihagsyni..90 s megamix
Ezt a mixet érdemes mindenkinek letölteni és meghallgatni.Nagyon adja. Annó még vmelyik letöltõvel halásztam.
http://www3.zippyshare.com/v/93402614/file.html
Musachy
Ahogy látom tök olcsón lehet szerezni lemezen, van néhány ajánlat.

imo :) science fiction is science fact

Howkeddlee
Sziasztok Skacok!

Rég jártam erre,de szükségem lenne egy kis segítségre egy ritka zenében.

A következõ dalt keresném,nem youtube-ról leszedett/lekonvertált/mixbõl kivágott verzióban,mert úgy már megvannak:

BBG Feat.Dina Taylor - Snappiness (Sweet Inspiration) (1990)

Nagyon köszi elõre is a segítséget aki tud nekem ebben a zenében segíteni,minél jobb minõségben!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Köszi.
Jó lesz ez,nincs õrülten túl vezérelve, egész hallgatható.
Azért Imi mindig tudta melyik a jó verzió.
Persze a nagy dobás benne a 0.36 - 0.52 közötti zene rész.
A vokál, az azért ront rajta.
Kár hogy instrumentál nincs is,ahogy néztem a verziókat.

Copernico
Csak ez van Laci!
Mp3 128 kbps!
http://muzofun.net/tune/Chase%20-%20To%20The%20Top%20(Go%20To%20The%20Top)
Én Youtube-ról konvertáltam magamnak ami 256-os.

zalrobto
nekem csak energy mix van!!!

<#nyes>

Sziasztok!
Jay Sex - Forever (extended mix) valakinek esetleg megvan jó minõségben?? MP3 is tökéletes lenne 😊
zalrobto
valahogy én is igy vagyok örök muzsika <#eljen><#szeret>

zalrobto
oké <#nevetes1><#eljen>

Ismét keresgélek,mp3-ban megfelelne,de kizárólag ez a verzió érdekelne.
Chase: To The Top (Go to the top edit) 1995.
Köszönet,ha valaki feltenné.
DFresh
Nekem is bejön ez a kis mix.
Viszont a Masterboy zene hiába 20 éves, még most is, ha meghallom, beleborsódzik a bõröm a kezemen.<#worship>
Ennek a cimét akkor nem tudja senki? Egy lassú szám,csak a legvégét sikerült elcsipnem. Hasonló ehhez Nelly Furtado - All Good Things
kaposi1
Nem szabad komolyan venni, de tényleg vicces és van benne munka. Tetszik! <#eljen><#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

zalrobto

mit szóltok hozzá ? érdekes és vicces is ez igy bár annyira nem rossz <#hehe>

zalrobto
örök kedvenc best !!!

<#szeret><#nyes>

zalrobto

nagy kedvenc <#eljen><#nyes>

Sziasztok!

Talán elfér itt is, bár én nem voltam Sumi rajongó, de remélem én is, hogy felépül.
A zene meg nagyon-nagyon tempós! :-)

https://soundcloud.com/mflex/mflex-wake-up-michael

The beauty is in the eyes of the beholder.

A megfejtést tudja valaki? 😊
zalrobto

nagy kedvenc <#finom><#szeret>

Közbe megtaláltam.Nemigazán kedvelem a számait,de ez az egy kifejezetten tetszik.😊
Egy Nelly Furtado számot keresnék úgy 2003-2005 körülrõl.Ismert lassú zene és mintha gyerekek énekelnének benne.
reynaud
Sajnálom,én nem ismerem,sosem hallottam,pedig hasonló stílusból és e zenei korszakból van egy nagy halom cd lemezem!

Abban a zenei adatbázisban ahol a cím alaján megnéztem,kizárásos alapon talán ez lehet!
Trackheads-Lift me Up (1997)

ItaloDisco4Ever !

http://www14.zippyshare.com/v/32508087/file.html ime,ezt keresem! A minõség elég vacak,mivel kazira vettem fel annak idején. Olyan tû a szénakazalban érzésem van,ez nem egy agyon játszott zene,és talán egyszámos elõadó volt. Nem hiszem hogy sláger lett volna,de nekem nagyon megtetszett,és azóta is keresem. Köszönök minden próbálkozást,remélem sikeres lesz!
reynaud
Feltöltöd egy fájlmegosztóra,pld:zippyshare.com vagy speedyshare.com
Majd az ott kapott linket megadod,egyszerû!

ItaloDisco4Ever !

Szia Reynaud! Tudok mutatni hanganyagot,de hogyan? Ide nem tudom feltölteni,mert nem videoban van,és videot meg nem tudok csinálni.
reynaud
Megpróbálok segíteni, nagy elõny volna ha tudnál mutatni belõle hanganyagot!

ItaloDisco4Ever !

Sziasztok! Ki tud nekem segíteni abban,hogy régóta keresek egy számot,de sajnos semmit nem tudok róla.Anno felvettem kazira,és mostmár a gépemen van. Olyan Dream dance,vagy inkább dream house,vagy Trance. Nem tudom pontosan milyen stílus.Nem egy agyon játszott szám,2000év körüli,és valahogy így hangzik a reflénben (nem tudok angolul) where if you lift me up(3x) return is sky. u wau wau return is sky. Valami ilyesmi. Nincs shazam,és hasonló lehetõségeim sem( videot nem tudok hozzá készíteni),csak max eltudom küldeni a felvételt! Köszönöm elõre is ha valaki segít!
Sziasztok!

Ezt a zenét fel tudná valaki tölteni lossless-ben?

coldseed
Most fedeztem fel magamnak (újra) ezt a remek dalt:

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

Köszi,ez lesz az...sejtettem is,h a skyland..
DFresh
Szia!
Ezt keresd:

Sziasztok
Tekerem a dumát a monoton szöveget ne tétovázz hé kapd el az ütemet, Tekerem a dumát a monoton........

Errõl tudtok zenei verziót linkelni?
Köszönet..