90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pearl feat Zaradika - Celebrate (CD, Maxi-Single ,1994)
letöltés
FLAC
inkább hallgasd
<#nyes>#nyes>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
De majd ha úgy akarom akkor meglesz,közöd nincs hozzá!
Ezt a trollkodó stílust a lakodalmas zenei színtû topikodben használd,odavaló!<#boxer>#boxer><#gunyos1>#gunyos1>
ItaloDisco4Ever !
http://www34.zippyshare.com/v/55242992/file.html
Az elõadó ugyan az az Ira Vain csak immár Italo Disco-ba nyomja 2014-ben.
Megjelenés Május 16-án. <#szeret>#szeret><#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Viper Feat. Ira Vain - You Got To Move (DJ Candy Feat. Gloria Cover)
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Talán ilyen <#finom>#finom>!
PEARL feat. ZADARIKA - CELEBRATE
ItaloDisco4Ever !
egy ritka zene <#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
The Great Family - Somebody To Love (CDM) (1995).rar
letöltés
<#wave>#wave>
Kettõvel csökkentem a kívánságlistádat:
MC Sar & The Real McCoy - Make a move (Gypsy Man Remix)
Ex-Plain - Check out
Mindkettõt saját lemezrõl digiztem.
Letöltés
Jó zenehallgatást.
Nem értem, hogy a video beszúrásakor feljövõ ablakban azt a példa linket miért nem cserélitek ki. Helyette be kell illeszteni azt, amit már kimásoltál. Nem teszi be automatikusan helyetted.
imo :) science fiction is science fact
Ezt szerettem volna: Haddaway - Waiting for a better world
Amúgy köszönöm kérdésed, mostanában keresek ezt-azt wav vagy flac formátumban:
XMJ - Go!
KGM - More than a woman
Co.-Jack - Dope slam don't be violent
MC Sar & The Real McCoy - Make a move (Gypsy Man Remix)
Ex-Plain - Check out
Da Flow - You're my heart...
Van -e szükséged valamire?
Péter
Nem tudom, hogy esetleg meg van -e valakinek az alábbi két dal, amit sehogy sem tudok beszerezni. Illetve bakeliten létezik, de CD formátumban nem fellelhetõ. Ha valakinek megvolna esetleg...
Kathy & Stones - Love is not systematic (1989)
First Patrol - Get Up
Köszönöm szépen! <#eljen>#eljen>
Majd remélem ,elõbb-utóbb feltûnik egy példány a lemezbõl,melyet nem ilyen eltúlzó áron kinálnak,akkor megfogom venni, engem csak original verzió miatt érdekel,1 dalért közel 30e ft-ot elvbõl nem fizetek!
Egyébként néhány centtel már lejjebb vették az árát, szerdai árhoz képest 😊))!
Itt van még egy nagyon jól sikerült,viszonylag ritkább eurodance muzsika!
The Great Family - Somebody to Love /1995/
ItaloDisco4Ever !
csak 1 van nekem is ami válogatáson jelent meg
VA-Snake's Music Presents vol.9 (1995)
Whykiky - Don't Give It Up (Radio Mix).wav
letöltés
<#smile>#smile>
minõségben.
A rövid verzió meg van,ha valakit az érdekel,fel tudom tenni,wav,flac.
Kizárólag jó minõségben,lossless érdekelne,de tudom nem egyszerû eset,csak vinylen adták ki,abból egyetlen darabot árul valaki a discogs-on 85€-ért!
Válogatás cd lemezen a keresett verzióban 'Dance Vision vol.1'(1995) rajt van,de a lemezbõl nem találni megvásárolható példányt!😞
........................................................................
Shazam - No Guarantee
Zalrobto, ez is jó zene bár gondolom hallottad már!😊
90s eurodance zenékbõl Neked nehéz újat muttatni!
ItaloDisco4Ever !
nagy kedvenc <#szeret>#szeret><#finom>#finom><#eljen>#eljen>
Mintha a 'verse' hasonlítana Fun-Tomas - China Girl zenéjére!
Leemo - Take A Ride (2009)
2009-ben ilyen pofátlanul jól összedobni 90s eurodance stílusban egy dalt...!
ItaloDisco4Ever !