90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Nah fél órája gondolkodom persze ahogy elküldtem eszembe jutott, hogy soundlovers! Aaaaaaahhh

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Srácok van egy zene aminek nagyon nem ugrik be az elõadója pedig a nyelvemen van!
People a szám címe szerintem és valami olyasmi a refrénje, hogy people come and go blabla
A szám elején a csóka ilyen cigányosan daram daram di dam daram di dam daj -t nyom 😊
Remélem vágjátok kikrõl beszélek! No ez az elõadó kellene sos! 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

tgolyo

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

zalrobto

jó kis zene <#finom><#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

csak pörög pörög <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Melani Thorthon (La Bouche) (R.I.P)
Turbo B ( SNAP )

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
nagy kedvenc <#awink>

<#szeret>

zalrobto
szivesen <#wave>

shirak
koszonom szepen!<#wave>

Play it loud!!

shirak
sajnos nem tudom melyik volt meg, nem talalom sehol, de azert koszi<#wave>

Play it loud!!

zalrobto
Nekem is bejött bár én ugye nem ismertem <#nyes>

zalrobto
ÉN SEM SÜRÜN DE MOST MÁR MEGVAN <#hehe><#ravasz1>
Silver Pozzoli - Don't Forget Me (Dance Floor Mix)
WAV
<#smile>

zalrobto

kaposi1
Nekem a Love Is The Best a kedvencem tõle.<#szeret>
Mikor elõször hallottam el sem hittem hogy ez a hatalmas zene az õ száma.<#wow1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Szia!
Nekem csak egy 4:12-es van belõle, de gondolom az nem az amit keresel.<#fejvakaras>

Musachy
Ügyesen ment tovább a 80-as érából Silver Pozzoli, úgy, hogy nem vesztette el önmagát. Nagy zene volt anno a 80-as idõkben az Around My Dreams, de ez is nagyon tetszik, asszem még nem is hallottam korábban.

imo :) science fiction is science fact

shirak
Sziasztok,
Ezt a zenet fol tudna vakaki tenni jo minosegben? Jopar eve kereste valaki, elo is kerult egy peldany, de nem talalom. Lehett hogy wav volt, de az is lehet, hogy mp3.
Ez lenne:
Riverside People - Fantasy dancing(Dance in Fantasy mix)

Play it loud!!

zalrobto
én most ezt hallgatom<#smile>

<#vigyor2><#ravasz1><#eljen>

Mostanában Gary Moore-t, Knopfler-t, Bruce Springsteen-t, Kamelot-ot, Alice Cooper-t, Scorpions-t és Metallica-t hallgattam.

zalrobto
odáig én sem mennék, sem mulatós nekem a 70s 80s rock jön be nagyon meg persze 90s eurodance meg pár 2000 utáni muzsika pár italo disco is jöhet néha <#smile>

Azt nem néztem. A 90-es zenéket nem igazán hallgatom, így nem is ismerem.
Régebben szedtem le pedig eurodance zenéket, de nem tudom mikor hallgattam utoljára. A másik topikban írtam múltkor, hogy mostanában kevergetem a zenei stílusokat, mert egy idõ után mindent megunok (már amennyit hétköznap ráérek muzsikálni).

Olykor italo-t hallgattam, majd áttértem kicsit a rockosabb vonalra (persze csakis a soft rock), aztán kis pánsíp, zongora, most meg ez az eurodance. Szóval váltogatom. Na azé magyar nótáig nem fogok eljutni.😊

zalrobto
csak kicsit korábbi <#smile>

Köszi Laci, de innét nem igazán jött le. 99%-nál leállt, és annyi.

De úgy néz ki, sikerült leszedni máshonnét mp3-ban.

Marhára tetszik ez a DIP.
Pedig nem igazán az én mûfajom.

Hasonlít a Groove Coverage zenéire, szerintem.

kaposi1
Tina Cousing 532.4 MB
https://mega.co.nz/#!C0hknCKI!ysbq6C4LCejN7YKsOR4VCKiZM9u-Slw26ZLUSOXnwLk

kaposi1
Három perc alatt jött le. <#nevetes1>
Majd du-n feltöltöm.

Srácok, nincs meg valakinek véletlenül a Tina Cousins - Killing Time c. albuma?
Én elkezdtem torrentrõl tölteni, de meg sem moccan.<#rinya>

kaposi1
Tõlem is egy nagy "Mega Like"<#ravasz1> a Mega Like-ra.<#worship>
Köszönöm szépen a megosztást.
A new Italoban volt egy kérésem tõled, esetleg azt megkaphatnám majd valamikor még?

kaposi1
Robi jó lenne begyûjteni mind a négy CD-t de sajnos mérlegelni kell hogy mi a beszerzési sorrend. <#szomoru1>

zalrobto
a Terry Moog And Robofactory IV - Pump Up My Soul cd bõl van de olyantól akinek biztosan megvan ,a másik meg netes de szerintem jó ,mert elég drágán lehet megvenni ha kell valakinek.
A megalikot meg én is megköszönöm már nagyon vártam hogy meglegyen igy <#wink><#taps><#worship>

Köszi, a DIP-et én is leszedtem!<#eljen>

reynaud
Neked is köszönöm Iggy! <#eljen>

A "Mega Like" zenéje is tetszik,úgy látom vadiúj az Eurodance Evolution vol.4-rõl.

ItaloDisco4Ever !

Nekem csak ez a kettõ verzió volt-van meg, nem is kellet anno a többi. Ja meg nem nettes mint az elõzõ.
Terry Moog Pres. R.O.B.O Factory IV - Pump Up My Soul (12'' Ozon Mix)
Dance In Peace (D.I.P.) - Give Me Your Lovin (Special Clubber Mix)
M. L. - G. 2 M. I. (X. 'E.' V.)
reynaud
Ezer köszönet a maxikért! <#eljen> <#worship> <#wave>

ItaloDisco4Ever !

zalrobto
<#smile>
jó zenék de nagyon <#eljen>
Dance In Peace - Give me your lovin.rar
letöltés WAV
Terry Moog And Robofactory IV - Pump Up My Soul.rar
letöltés wav
<#wave>

Ez nekem is tetszik. Le is szedtem mp3-ban a single-t. Nekem úgy is jó.
Köszönet, hogy megmutattad!<#eljen>

Dance In Peace (D.I.P.) - Give Me Your Lovin

Nem is ismertem ezt a nõt, de tetszik tõle ez a szám is.

Sziasztok!

SCOOTER maxi, remix cd-k és bakelitek érdekelnének. Valamint régi FREEE magazinok cd-kel. Továbbá régi magyar dj-k (Budai, Sterby, Jutasi, Junior, Tommyboy stb...) cd-i is jöhetnek.
Írj, ha van eladó és megbeszéljük.

Elérhetõségem: [email protected]

Köszönöm

Üdv: Attila
reynaud

Terry Moog & Robofactory lV - Pump Up My Soul

Dance In Peace (D.I.P.) - Give Me Your Lovin

Mindkét maxi hiányzó darab sajnos nálam,lossless köszönettel fogadnám!

ItaloDisco4Ever !

A két 320-as maxit köszönöm én is.
Az 1998-as foci vb meccsei elõtt mindig a Dario G. - Carnaval de Paris zene és klip ment, ehhez képest nem is szerepelt ez a zene a vb albumán. Sõt a Youtube-on csak a 2002-es újított verzió klipjét látom. Nekem ez a zene valahogy összefonódott az akkori vb-vel.

Foci vb dal, futball világbajnokságok zenéi

Köszön szépen!!!
Köszi szépen! <#worship>

© wildhempjr
Hajnal(320)
Vándor(320)

© Retroman
Hangerõt?!?(wav)

10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10

zalrobto
meg hát valami jobb minõségû lemez kéne valahonnan <#fejvakaras><#nemtudom>

zalrobto
én is megszerezném csak most nekem ez drága még <#sir>
http://www.discogs.com/marketplace?release_id=1559370&ev=rb

zalrobto
sajnos én is csak a neten leltem rá pár éve (bár hallottam volna anno is mikor még buliztam) akkor még csak mp3 ban ma már azért van egy verzió ami jobb <#szeret>minõség egy magyar fórumos kollegának köszönhetöen <#nyes>

gyorgy74
Nekem is nagy kedvencem régóta vadászom bakeliten.

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

reynaud
Hey Rob!<#integet2>

Ezt a zenét honnan bányásztad?
Nagyon-nagyon jó muzsika!

ItaloDisco4Ever !

zalrobto

ez is nekem megunhatatlan <#finom><#szeret><#vigyor2>