90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
People a szám címe szerintem és valami olyasmi a refrénje, hogy people come and go blabla
A szám elején a csóka ilyen cigányosan daram daram di dam daram di dam daj -t nyom 😊
Remélem vágjátok kikrõl beszélek! No ez az elõadó kellene sos! 😊
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
jó kis zene <#finom>#finom><#nyes>#nyes>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
csak pörög pörög <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Melani Thorthon (La Bouche) (R.I.P)
Turbo B ( SNAP )
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
<#szeret>#szeret>
Play it loud!!
Silver Pozzoli - Don't Forget Me (Dance Floor Mix)
WAV
<#smile>#smile>
Riverside People - 02 - Fantasy Dancing (Dance In Fantasy Mix)
<#smile>#smile>
Mikor elõször hallottam el sem hittem hogy ez a hatalmas zene az õ száma.<#wow1>#wow1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nekem csak egy 4:12-es van belõle, de gondolom az nem az amit keresel.<#fejvakaras>#fejvakaras>
imo :) science fiction is science fact
Ezt a zenet fol tudna vakaki tenni jo minosegben? Jopar eve kereste valaki, elo is kerult egy peldany, de nem talalom. Lehett hogy wav volt, de az is lehet, hogy mp3.
Ez lenne:
Riverside People - Fantasy dancing(Dance in Fantasy mix)
Play it loud!!
<#vigyor2>#vigyor2><#ravasz1>#ravasz1><#eljen>#eljen>
Régebben szedtem le pedig eurodance zenéket, de nem tudom mikor hallgattam utoljára. A másik topikban írtam múltkor, hogy mostanában kevergetem a zenei stílusokat, mert egy idõ után mindent megunok (már amennyit hétköznap ráérek muzsikálni).
Olykor italo-t hallgattam, majd áttértem kicsit a rockosabb vonalra (persze csakis a soft rock), aztán kis pánsíp, zongora, most meg ez az eurodance. Szóval váltogatom. Na azé magyar nótáig nem fogok eljutni.😊
De úgy néz ki, sikerült leszedni máshonnét mp3-ban.
Pedig nem igazán az én mûfajom.
Hasonlít a Groove Coverage zenéire, szerintem.
https://mega.co.nz/#!C0hknCKI!ysbq6C4LCejN7YKsOR4VCKiZM9u-Slw26ZLUSOXnwLk
Majd du-n feltöltöm.
Én elkezdtem torrentrõl tölteni, de meg sem moccan.<#rinya>#rinya>
Köszönöm szépen a megosztást.
A new Italoban volt egy kérésem tõled, esetleg azt megkaphatnám majd valamikor még?
A megalikot meg én is megköszönöm már nagyon vártam hogy meglegyen igy <#wink>#wink><#taps>#taps><#worship>#worship>
A "Mega Like" zenéje is tetszik,úgy látom vadiúj az Eurodance Evolution vol.4-rõl.
ItaloDisco4Ever !
Terry Moog Pres. R.O.B.O Factory IV - Pump Up My Soul (12'' Ozon Mix)
Dance In Peace (D.I.P.) - Give Me Your Lovin (Special Clubber Mix)
M. L. - G. 2 M. I. (X. 'E.' V.)
jó zenék de nagyon <#eljen>#eljen>
Dance In Peace - Give me your lovin.rar
letöltés WAV
Terry Moog And Robofactory IV - Pump Up My Soul.rar
letöltés wav
<#wave>#wave>
Köszönet, hogy megmutattad!<#eljen>#eljen>
Dance In Peace (D.I.P.) - Give Me Your Lovin
SCOOTER maxi, remix cd-k és bakelitek érdekelnének. Valamint régi FREEE magazinok cd-kel. Továbbá régi magyar dj-k (Budai, Sterby, Jutasi, Junior, Tommyboy stb...) cd-i is jöhetnek.
Írj, ha van eladó és megbeszéljük.
Elérhetõségem: [email protected]
Köszönöm
Üdv: Attila
Terry Moog & Robofactory lV - Pump Up My Soul
Dance In Peace (D.I.P.) - Give Me Your Lovin
Mindkét maxi hiányzó darab sajnos nálam,lossless köszönettel fogadnám!
ItaloDisco4Ever !
Foci vb dal, futball világbajnokságok zenéi
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
http://www.discogs.com/marketplace?release_id=1559370&ev=rb
Ezt a zenét honnan bányásztad?
Nagyon-nagyon jó muzsika!
ItaloDisco4Ever !