90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul akkor még jóval rövidebb volt a listám, mert azóta folyamatosan lehetett a régi kazettás számokat beazonosítani az interneten, amiket anno csak úgy kapásból vettem fel, amikor még folyamatosan nyomták őket a rádiókban.
nekem az album vagy radió verzió az igazi mert ezt nyomatták a discóban <#vigyor2>#vigyor2>
bár az is jó azért mint euro rajongó nak <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.12.14. 20:01:59
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Azért említettem meg a koppintás dolgot mert a 90s eurodance stílus alapjait '92-93s zenékben lerakták,ebből építkeztek tovább egyslágeres ,egylemezes előadók,formációk!
Vagyis pld. Haddaway - What Is Love,Culture Beat- Mr. Vain, vagy az olasz vonalon Corona - Rhythm Of The Night zenei alapja sok későbbi dalban visszaköszönt!
Voltak persze üde kivételek,meg olyan dalok melyek olyan professzionális és egyedire sikerültek hogy nehéz volt utánozni,lásd pld Jam and Spoon - Find Me (1994),de 1995-re már nagyon 'tucat" zenék készültek,ebből az évből én elsősorban az olasz vonalat kedveltem!
A 90s eurodance megérdemelten olyan népszerű amilyen,koppintás ide-másolás oda szerte a világon tízmilliók-százmilliók hallgatják,gyűjtik e korszak zenéit,én is köztük vagyok! 😊
<#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.12.14. 18:47:55
ItaloDisco4Ever !
Érdemes összehasonlítani a kettőt:
Cappella - U got 2 let the music vs. Alphaville - Sounds Like a Melody
És ha ez igaz, akkor Sounds Like a Melody-ból lett Born Crazy... <#buck>#buck>
Ennél a zenénél milyen alapot használtak fel??
Valóban az eurodance stílus legjobb éve volt,de én minőség szempontjából többre tartom '93-as eurodance zenéket,mert egyébként nem kevés 94/95s évjáratú muzsika a 93s dalok zenei alapjait másolta!
Egy favorit előleg a 94-ből,és azt hiszem egyértelmű hogy 93s eurodance zenék alapjait használták e dal megírásánál is,ettől függetlenül nagyon jó!
The Free - Born Crazy
ItaloDisco4Ever !
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként én is egyetértek a hozzászólássomal... <#nyes>#nyes>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
A '94-es év zenei termését belesűríteni 10 számba... vagy 30-ba... megtudnám tenni, de ha másnap újra össze akarnám állítani, biztosan másik 30 szám kerülne bele hangulatomtól függően... véleményem szerint nincs objektív mérce, a hivatalosan kiadott zenei top listákat én meg soha nem vettem / veszem annak, talán a lemezeladási számok tükröznek valamit.
A legjobb év volt. <#circling>#circling>
Ez a szám kimaradt az életemből, és úgy hallom, nagy hiba volt...
Prince Ital Joe Feat. Marky Mark – Happy People
Ice Mc - Take Away The Colour
Masterboy – Everybody Needs Somebody
Cut 'N' Move - Give It Up
Ace Of Base - Happy Nation
én ezekről sem feledkezek meg <#nyes>#nyes>
Go! - Let's All Chant (Move Your Body)
K. da 'Cruz - Push
Love 4 Sale - Do You Feel So Right
Doube You - Part-Time Lover
Pandora - Trust Me
...
Magic Affair - Omen III
K. da 'Cruz - New High Energy
és így tovább<#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: DFresh, 2014.12.13. 16:57:12
1993' a 90s évtízed talán legjobb zenei termését hozta,én ezt a 30 dalt hallgattam leginkább,közismert zenék 😊!
1.Egma - Never Gonna Loose Your Love
2.Captain Hollywood Project - Only With You
3.Haddaway - Life
4.Real McCoy - Another Night
5.Jam & Spoon Feat. Plavka – Right In The Night
6.The Twins – Tonight
7.Culture Beat – Mr. Vain
8.Maxx – Get-A-Way
9.2 Brothers On The 4th Floor – Never Alone
10.Stefano Secchi Feat. Taleesa – A Brighter Day
11.Silent Circle – 2night
12.Tony Di Bart – The Real Thing
13.OMD – Dream Of Me (Based On Love's Theme)
14.Urban Cookie Collective – Sail Away
15.Fancy Featuring Latoya Turner – No Way Out
16.Ice Mc – Take Away The Colour
17.Miko Mission – I Can Fly
18.Co.Ro. – There's Something Going On
19.Twenty 4 Seven Featuring Stay-C And Nance – Is It Love
20.Club House Feat. Carl – Light My Fire
21.Fun-Tomas – China Girl
22.CO.RO. – 4 Your Love
23.U 96 – Night In Motion
23.Urban Cookie Collective – Feels Like Heaven
24.Robin S – Luv 4 Luv
25.West End Featuring Sybil – The Love I Lost
26.Bad Boys Blue – Go Go (Love Overload)
27.Loft – Summer Summer
28.Captain Hollywood Project – Impossible
29.Twenty 4 Seven Featuring Stay-C And Nance – Slave To The Music
30.Cappella – U Got 2 Let The Music
+1 bonus : Johnny Parker Feat. Robert Crawford – Baby I Need Your Loving (1993)
ItaloDisco4Ever !
<#finom>#finom>
erről a Tornádoról miért nincs semmi infó ,lemez ha annyira jó volt <#fejvakaras>#fejvakaras>
mert nagyon érdekelne hogy milyen zenéjük is volt <#email>#email>
Zenegyűjtőknek ajánlom a Grooveshark zeneadatbázisát, nagyon sok zenét töltöttem le onnan. Nagyon jó oldal, ajánlani tudom csak.
Jó gyűjtögetés, jó szórakozást kívánok hozzá.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
D.S.D. - When i'm falling , egy jó mp3 jó lenne.
* Two Of Us - 1985
* C&C Music Factory...Gonna Make You Sweat - 1990
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1993 Top 10 zene szubjektív
remek zene <#eljen>#eljen>
hát jó kérdés .még nem találtam semmit sem erről a verzioról <#nemtudom>#nemtudom>
Alright mate,thanks and now you have a new private message,then check out!
ItaloDisco4Ever !
You will receive a privat message from me,if you does not block this function in your profil!
ItaloDisco4Ever !